תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מעוניין לבנות אתר להשוואת מחירים ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה: [list type=decimal] [*]האם יש פלטפורמות\סקריפטים שעוזרים? [*]האם אתרים כמו ZAP חושפים API כלשהו שמאפשר לקבל מידע? (כמו שאמזון חושפים) [*]האם יש אפשרות לעשות את זה עם CURL ו - REGEX? יש לי ידע רב ב - JAVA\PHP וידע מאוד בסיסי ב - PYTHON.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי משיהו מכיר את הפתרון לעיניין של העיברית בחלון הדוס? לא רואים עברית אלא ג'בריש האם יש איזה תיקון לזה ?? השאלה הזו מתחילה מזה שרציתי לעשות סקריפט קטן BATCH FILE שכל תפקידו בעולם הוא להוסיף קובץ לשולחן עבודה הבעיה מתחילה מזה שה XP בעברית ואין DESKTOP יש "שולחן העבודה" וכאשר שומרים את קובץ הטקסט ומשנים אותו לBAT הדוס כנראה לא קורא את זה נכון כי הוא לא מוצא את הנתיב אם אני רושם בדוס בעיברית אז הג'יבריש נראה שונה ממה שהוא מקבל מהקובץ BAT למישהו יש רעיון ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו כמו אקסל, שהתיכנות הוא פשוט מאד ברמה של להכניס נתונים, לשחק איתם, ולהוציא למשתמש, אבל טיפה יותר מורכב מבחינת נוחות: למשל שנותן לי שהתוצאה הכי גבוה תצא בצבע אדום, או לשמור משתנים (באקסל למשל בשביל לשמור משתנה אני צריך לאכלס אותו בריבוע סודי שהמשתמש לא יגע בו), או כפתור שאפשר ללחוץ עליו ואז מפעיל את החשבון או מחליף בין שתי משתנים... בקיצור אקסל אבל עם טיפה יותר גרפיקה ונוחות. יש כזה דבר? (או שאולי אפשר לעשות את כל מה שאמרתי באקסל ולא ידעתי חחח)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה לא קשורה כ"כ לתכנות אבל, אני עובד עם אקליפס בשפת C, ורוצה פרוייקט אחד עם שני קבצי MAIN, כתבתי MAKEFILE שאמור לקמפל כ"א בנפרד אבל האקליפס עצמו מסמן שגיאה על שני הMAIN בטענת 'multiple definition of main'. הסתכלתי בהגדרות פרוייקט ולא מצאתי כלום. מישהו אולי יודע איך לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אם יש לי תוכן מסויים (אותו אני שולף מDB) שאני מעוניין לחלק אותו לכמה עמודים כאשר מופיע העמוד הראשון, בסופו יהיה קישור לעמוד הבא וכן הלאה, כאשר העמודים יהיו ממוספרים. מה האלגוריתם הכי טוב לעשות את זה? ואיך אני שולף בהמשכים מהDB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנת ב-C# ואני רוצה ליצור event. העניין הוא, ש-events רגילים בדוט-נט מוגדרים לקרוא למתודה מסויימת. אני רוצה משהו קצת שונה, אני רוצה שבנקודה כלשהי בתוכנית, התוכנית "תלך לישון" עד שהאירוע מתרחש, ואז תמשיך כרגיל (בלי לקפוץ למתודה אחרת). מי שמכיר, ב-c יש משהו דומה עם אירועים של מע' ההפעלה והפונ' WaitForSingleObject. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
תגידו מה אתם אומרים על תכנות לוגי? אנחנו לומדים C# ותכנות לוגי. ב # עם התוכנה של מיקרוסופט ותכנות לוגי עם התוכנה PROLOG בקיצור רציתי לדעת האם זה עוזר ללמוד תכנות לוגי כי שמעתי שזה קשה מאוד וזה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני עובר בטבלה ובודק Type של Columns. אם ה-Type של הערך שווה ל- typeof(DateTime) אני מקבל string למשל 15/08/2017 08:42:45 הבעיה כשאני מנסה חזרה לעשות insert לטבלה עם ערך זה, אני מקבל שגיאה: Could not execute query. Reasong: The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value. אני מבין מה הבעיה, ועלי לשנות את ה-String באופן הבא כדי שתהיה לי אפשרות להכניס את הנתון בחזרה: 20170815 08:42:45 הבעיה היא שזה המון עבודה, כי צריך קודם כל לרשום שנה, ואז חודש ואז יום, שזה יוצא הפוך. השאלה שלי, יש דרך פשוטה יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא רוצה לדעת את המקום מבחינת clientX,Y אלא מבחינת התו(לפני או אחרי) במחרוזת טקסט מסויימת. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
-
-
צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום השאלה מה לא עובר קומפילציה כאשר [CODEint a, *b, c[4]; 1. *(c+3) = 8; 2. a = *(c + *b); 3. *(c++) = 12; 4. c = b; 5. b = c; 6. a = (*c)++; 7. *(b+1) = (*c)++; 8. a = *b - *c; 9. *c = *(b++); 10. *(b++)= *(&a); ]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי אפליקצית VB2010 שעובדת מול מסד נתונים של access ומאפשרת למשתמש מסויים להכניס נתונים למסד. בטעינה הראשונית של המסך הראשי של המשתמש הנ"ל נוצרת רשימה דינאמית של linkLabel בטופס, כאשר לכל שורה במסד הנתונים נוצר לינק לטופס אחר שמאפשר לראות את כל הנתונים של אותה שורה במסד. (בטופס הראשי מוצג רק סיכום של המידע). הבעיה היא שכאשר אותו משתמש יוצר (דרך מסך נפרד שנפתח מהמסך הראשי) שורה חדשה במסד הנתונים וחוזר למסך הראשי שלו - הלינק החדש לא מופיע. עשיתי הרבה בדיקות ואני יודע שהלינק עצמו נוצר. אבל הוא לא מופיע על המסך עד שלא סוגרים את הטופס הראשי ופותחים אותו מחדש שזה משהו שאני לא יכול לעשות מסיבות טכניות. ניסיתי כבר מספר פקודות כגון Refresh Invalidate ללא הצלחה אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לערוך DLL מסויים (לא להוסיף פקודות אלא רק לשנות קבועים שהוגדרו כדי להגן על תוכנה מהיתקעות כשהיא מורצת על מחשבים חלשים משלי) אני יודע את שם הפונקציה שאני רוצה לערוך ב- DLL, אבל לצערי אני לא מוצא אותה. למען האמת - אין לי מושג איך לחפש. ניסיתי סוגי חיפושים שונים בעזרת OllyDbg אבל לצערי לא הצלחתי למצוא את הפונקציה הספציפית שאני מחפש יש עצות? תוכנה יותר מתאימה לצרכיי אולי? תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בניתי Console Application של איקס עיגול שבוע שעבר וחבר סיפר לי שיש הרבה אנשים מבינים באתר הזה, אז חשבתי לפרסם ולשמוע מה דעתכם. אני לומד C# רק שבועיים אז אל תצפו למשהו מדהים, עם זאת אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר מה אפשר לשפר בשביל שהתכנית תהיה יותר יעילה ומובנת ולמה. התכנית: http://pastebin.com/M67nXUam# כל שחקן מכניס בתורו מספר שורה ועמודה, התכנית מכריזה אם יש מנצח או תיקו, בודקת שאין ניסיון לשכתוב "משבצת" שכבר שובץ בה X/O, מדפיסה בתחילת כל משחק את מספר המשחק והתוצאה (נקודות של X, נקודות של O, מספר משחקים שנגמרו בתיקו). ועוד שאלה: את הלולאה שאין ניסיון שכתוב (רמאות) כתבתי בתור לולאת while, אבל מכיוון שהיא בכל מקרה חייבת לרוץ פעם אחת ואז אם התנאי עדיין מתקיים לרוץ שוב ו…
-
- 6 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כל VPN אחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא לעשות מחדש את הקוד שרשמתי במקרה שאני רושם משהו מסוים למשל. אם זה לא ברור תגידו אני אנסה להסביר טוב יותר
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשנות ב Boot.ini את אחד ה Switch (כדי שה- DEP יהיה מבוטל). אני יודע איזה טקסט צריך למחוק ואיזה טקסט צריך להכניס. אפשר לעשות את זה ב Batch File?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני צריך לכתוב תוכנה כחלק משיעורי בית בשפת C, על התוכנית לקלוט מספר שהמשתמש רושם ולהפריד במספר בין החלק העשרוני לדוגמא 130.45, אז 130 שקל ו-45 אגורות, ולאחר מכן להמיר לדולרים. (לפי ערך שאני בוחר). לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחלק את המספר הניחוש שלי שעליי להשתמש באיזה טריק עם INT אשמח אם תעזרו. זה הפקודה במיין עד כה. double nis; double dollar; printf("Please enter the cost of the item\n"); scanf("%lf",&nis); dollar = (nis/3.65); printf("The cost of the item in New Israeli Shekels %.2lf\n",nis); printf("The cost of the item in United State Dollars %.2lf\n",dollar); system("pause");
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תוסף ONE TAB מיועד לחסוך בזכרון המחשב בריבוי חלונות בדפדפן. האם אפשר לשלב תוסף כזה בתכנה פרטית שבה יש אפשרות לפתיחה של חלונות רבים ששותים מזכרון המחשב?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-