תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנת בC\C++ ואני צריך לכתוב תוכנה שיודע לחלץ ולשנות את התכונות הנרחבות של קבצים במערכת קבצים NTFS (לא מדובר על שם עורך וכו'.. אלא על EA למי שמכיר) שמעתי שקיימות פונקציות : NtSetEaFile ו NtQueryEaFile אבל אני לא יודע כל כך איך להתשמש בהם אם מישהו יודע ויכול לעזור תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בניתי תוכנה ב DELPHI והיא לא קוראת רוסית. איך אני גורם לה לתמוך ברוסית? במקום אותויות ברוסית היא כותבת או אותיות עיבריות או סימני שאלה אם מישהו מכיר מדריך באינט' מורחב לגבי DELPHI אני ישמח אם תביאו לי קישור אולי אתם מכירים ספר טוב זה גם יועיל
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית ב C שקולטת מחרוזת מסויימת והתוכנית צריכה להחסיר 1 מהתו הראשון של המילה הראשונה, 2 מהתו השני וכו'... עד שזה מגיע לרווח, ואז אותו דבר עבור המילה השנייה וכך הלאה... ובסוף צריך להדפיס את המחרוזת החדשה שהתקבלה. אני מבין שצריך לעבוד עם הקוד ASCII של התווים אבל אני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפקודות שקשורות לזה. זו הלולאה שאני כתבתי, הקומפילציה עוברת בסדר אבל בהרצה הוא נתקע על ההתחלה (אני יכול לחזור לתוכנית רק בעזרת CTRL BREAK) מקווה שתוכלו לעזור לי: ??? char stg[50]="bla rababa magula" while (i<50) { k=1; while (stg!=' ') { temp=(int)(stg)-k; stg=(char)(temp); k++; i++; } }
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למשל בריבוע 4X4: אם אני סוכם את כל סכומי העמודות וכל סכומי השורות למשתנה אחד, ושני סכומי האלכסונים למשתנה שני סכום האלכסונים חלקי 2 אמור להיות שווה ל (סכום כל העמודות+סכום כל השורות) חלקי 8 האם ניתן להסיק מכך שכל ריבוע שמקיים את התנאי הוא ריבוע קסם? (זה לא שאלה בשיעורי בית, פשוט במקום להשוות כל פעם את סכום השורה/עמודה, השתמשתי בשיטה הזאת, ואני רוצה לדעת אם זה עובד לשני הכיוונים)
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
זה דיי פשוט אני רוצה לבדוק אם עשיתי טוב. - כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר שלם n ומדפיסה את כל המספרים מ 1 עד n . int num(int n) { if(n>0) { printf("%d",n); return num(n-1); } זה ידפיס ננחי N=3 אז ידפיס 321. איך אני עושה שידפיס 123 ?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר טבעי שלם, למשל 5 ומחזירה 123454321
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אמור לרשום פונקציה שמקבלת מספר מסויים בין כמה ספרות ועוד ספרה בודדת ולהחזיר מספר שמורכב מכל הספרות מהמספר המקורי שגדולות או שוות לספרה לדוגמא: אני מקבל את המספר 12345 ואת הספר 3 אז הפונקציה תחזיר 345. זה מה שכתבתי: public static int filter(int num, int d) { int[] arr = new int[howManyDigits(num)]; return filter(num, d, arr, 0); } private static int filter(int num, int d, int[] arr, int i) { if (num == 0) return 0; int digit = num % 10; int res = num / 10; if (digit >= d) { arr[i] = digit; ret…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעולה רקורסיבית המקבלת מספר ומחזירה אמת אם כל ספרות המספר זוגיות ושקר אם אחרת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זאת השאלה : כתבו שיטה סטטית רקורסיבית public static int[] merge (int[] ar1, int[] ar2 המקבלת שני מערכים חד-ממדיים המכילים מספרים שלמים ממוינים בסדר עולה, ומחזירה מערך ממוין המכיל את כל האיברים של שני המערכים. כאשר כל איבר מופיע כמספר הפעמים שהוא הופיע במערכים הנתונים , כולל איברים זהים . לפתור את השאלה תוך כדי שינוי ar1 ar2 אני משער שאני יכול לפתור איך אני פותר את השאלה ללא שינוי המערכים הנ"ל ?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נתונה הבעיה : יש לכתוב פוקציה רקוסיבית שמקבלת כקלט מס שלם חיובי ומדפיסה אותו הפוך, לדוג' הקלט היה 123 הפלט יהיה 321 יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרגיל שנורא הסתבכתי איתו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור . פתירה ברקורסיה :התוכנית מקבלת מספר שלם חיובי ותפקידה להחזיר את המספר כשהוא ממוין בסדר עולה בספרותיו דוגמה 15236 ל : 12356
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שוב האם יש למישהוא מושג איך אני עושה רקורסיה שרצה על כל איברים במערך דו מימדי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד פונקציות שבתוך הפונקציה יש זימון לפונקציה עצמה ואני לא ממש מבין את זה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את התרגיל הבאבשפת C) ******* ***** *** * *** ***** ******* בעקרון זה דיי פשוט אבל כל הקטע הוא לעשות את התרגיל עם רקורסיה(הפונקציה שמזמנת את עצמה) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ,צריך קצת את עזרתכם,קצת הסתבכתי. נתון לי קובץ שבו יש שמות מוצרים וליד כל מוצר יש מחיר מסויים של המוצר דוגמא: a220 ac450 we420 aa450 vv025 ודרוש ליצור שני קבצים אחד של מחירים יחודיים שלא חוזרים על עצמם והשני מחירים החוזרים על עצמם. הקבצים מסודרים בסדר עולה ממחיר נמוך לגבוה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שאלה למי שמבין אם יצרתי פונקציה המחזירה מערך של תויים אז אני רושם בצורה כזאתי (ללא הצהרה מפורשת על גודל המערך): char[] newShring(char[] a) { int i; char temp,newA[]; temp = a[o]; for (i=1;i<strlen(a);i++) { if (temp == a) { newA[k] = temp; k++; } temp = a; } return newA[k+1]; } ואם אני רוצה לפנות לפונקציה מהתוכנית הראשית אני פשוט מצהיר על מערך חדש מאותו סוג ללא הצהרה על גודל המערך ואז: void main() { int i; char[k+1] mainString; char[] mainA = {"aaffbc"}; mainString = newShring(mainA); gets(mainString); } mainString זה המערך החדש char[] newShring(char[] a) newString זה הפונקציה mainA זה המערך ששלחתי לו
-
- 4 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
היי, מישהו בבקשה יודע איך אני שולחת לפונקציה מספר ואינדקס ככה שספרת היחידות מייצגת את האינדקס 1 וכך הלאה... והפונקציה מחזירה לי את המספר ללא הספרה במיקום האינדקס. אני צריכה לעשות את זה ללא מערכים. למשל אני שולחת לפונקציה (123421, 3) והפונקציה מחזירה 12321 ואז אני בודקת אם נוריד את הספרה הזאת נקבל פלינדרום. כמו כאן למשל. בבקשהההה תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בכתיבת התכנית אני ממש תקוע ולא יודע איך אני ממשיך מכאן לא עובד לי הקוד ( אני לא מוצא אלגוריתם מתאים למצאית סדרות ולמנות כמה אחדים יש בכל סדרה ולמנות כמה סדרות שהן זהות התמונה צורפת וגם הקוד תודה רבה למי שעוזר https://pastebin.com/2RLS27nJ
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נתנו לנו תרגיל בשפת C ואני שובר את הראש איך לפתור תודה מראש לעוזרים ... התוכנית קולטת ערכים של 3 משתנים (x,y,z) ומסכמת אותם ומכניסה למשתנה בשם Res ובודקת *אם גדול מ12,000,000 אז תופיע הודעת OVERFLOW *אם קטן התוכנית תקלוט עוד משתנה (נגיד n) שעליו להיות בתווך של מ-0 עד 100 ותעלה את Res בחזקת n זאת אומרת שבסופו של דבר הפתרון בסוף הוא Res = Res^n הבעיה היחידה שלי היא איך אני מעלה את הRes בחזקת ה-n
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-