תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש לי שגיות כתיב, אני יודע!!! על תרדו עליי - אולי תעזרו לי בימקום?? עז ככה: אני מתחנת ב BORLAND TURBO C 3.0 וכמעת נגמרו לי הרעיונות מה אפשר לעשות עם זה... בסוף בה לי הרעיון לבנות תוכנת צ'אט - אבל אני לא יודע, לא מצאתי גם ב "אינדקס" של זה אפילו דוגמה אחת ל איך עושים את זה... גם בדיוק הסתיימה ההורדה של visual studio 6.0 ו החלתתי לעבור לעבוד עליו. גם הורדתי את ספריית MSDN - אבל זה לא ממש עוזר. הכל מסובך שם ו לא ברור, ויש יותר מדיי אפשרויות חדשות... עז אני שואל אם מישהו יודע איזה "סקריפטים" ל VISUAL C של לשלוח ו לקבל מידע בין מחשבים ?? או לפחות איזה אתר שאפשר למצא בו קודים מוכנים שאפשר ללמוד מהם, אווו אולייי במקרה מישהו יודע לעסות כזה דבר ב TC 3.0 ?? 8) 8) 8)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג במחשבים ואני רוצה להתחיל בדום 4 סתם אני יודע C וקצת ++. הייתי רוצה להתחיל בדום 4 כמו שאמרתי (זה השם של משחק האיקס עיגול שאני מתכנן) מישהו יכול לעזור לי להתחיל
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! :] יש לי שאלה, שדיי הרבה זמן מטרידה אותי וראיתי כרגע את הנושא של Master על פיתוח משחקים וכיצד ניתן להתחיל ונתתם לו תוכנות עזר לפיתוח. אבל אני רוצה לשאול, אם גם החברות הגדולות שמייצרות משחקים, משתמשים בתוכנות עזר כמו שאתם נתתם לו, או תוכנות שהם בנו בעצמם שייעזרו להם בפיתוח המשחק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני רק מתחיל בקטע של התיכנות אז מישהו יכול לתת לי מדריך בעיברית לשפת c וגם להגיד לי איפו כותבים את זה איך שומרים ואיך רואים את זה בתודה s_b54
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח משחקים. יש הצעות ממה להתחיל מה להתחיל ללמוד?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ליצור חלון בצורה מאוד ספציפית. החלון יורכב מ-JLabels אחד מתחת לשני (טור יחיד של לייבלים). כל לייבל בגובה זהה וספציפי (נניח 15 פיקסלים). אם יש שארית (החלון גדול יותר) אז פשוט יישאר מקום ריק. אם אין שארית - מממ... בשביל זה אני מכניס את הפאנל הזה ל-JScrollPane. כלומר אם אני משנה את גובה החלון, גובה הלייבלים לא משתנה אלא מספר הלייבלים שמוצג. אם אני משנה את הרוחב אז הם מתכווצים/מתרחבים כרגיל. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני זקוק לפונקציה לקליטת משפט בשפת C לתוך מחרוזת ושתוכל לקלוט רווחים ושתמשיך לקלוט אחרי רווח. לדוגמא המשפט: the end אני צריך שהוא יקלט בדיוק כמו שהוא ולא נגיד רק the. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך שמים את קוד ההצבעה בתחרות אתרים מסויימת בתוך הפורום שלך...עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד היום שפת C כי בבית הספר הדפוק שלי מלמדים רק פסקל שהבנתי שזה לא שימושי בכלל... אני לומד מכל מיני מדריכים באינטרנט. כתבתי איזו תוכנית שלא עובדת לי. מטרת התוכנית היא לכתוב לתוך קובץ טקסט ואחר כך לקרוא ממנו. למדתי שצריך לכתוב fflash(stdin) לפני כתיבה בקובץ טקסט. מה זה עושה? ומישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר בקוד הבא? #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> FILE *ptr; char shalom[25]; char aot; void write_to_file (char shalom[]) { ptr = fopen("shalom.txt", "wt"); if (ptr == NULL) exit(1); else { printf ("writing to the file %s :\n",shalom); fflush (stdin); …
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים יש לי עבודה דחופה להגשה מחר אני חייב עזרה. (בשפת C ולא ++) מצורפים קבצי תמונה עם השאלות (3 שאלות) בבקשה HELP אני אעזור למי שצריך ככל שאוכל רק תעזרו לי בשאלות אלו... הפתירה צריכה להיות עם פקודות scanf,printf וכאלה בלי Cin,Cout ומותר לולאת for וגם while. ת-ו-ד-ה אנשים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני מחפש איך להעלים את הטול באר ולא מצאתי, ניסיתי מלא קודים כמו self.menubar.visible=false; self.toolbar.visible=false; self.locationbar.visible=false; self.personalbar.visible=false; self.scrollbars.visible=false; self.statusbar.visible=false; ועוד פירות וירקות אבל כלום לא עבד, מישהו יודע איך לגרום לבארים להעלם? או איך אני יכול לסגור חלון בעזרת close() [ג'אווה סקריפט] בלי שתקפוץ לי הודעה שאומרת שהדפדפן מנסה לסגור תחלון? ד"א אם אפשר לעשות את אותן פעולות בשפה אחרת [php או משהו] אז זה גם יהיה טוב אבל עדיף ג'אווה תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבנוי על מערכת hebnuke אני בשלבים של שילוב במערכת עם מערכת פורומים IBHeb במקום הפורומים שבאים עם המערכת. אני זקוק לסקריפט שמעביר את ההודעות והפורומים עצמם ממערכת phpbb לIB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סימתי היום תוכנית קטנה שכתבי (אני מאוד משועמם) היא מנהלת מועדון כלי רכב (תקראו בפנים תבינו) ויש לי 2 בעיות: * יש 2 בעיות בתוכנית * אני רוצה להוסיף הורשה ואין לי מושג איפה להוסיף את זה תודה על כל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , למכירים את שני השפות אני מעוניין לדעת איך אני ממשיך לולאה בויזואל בייסיק ללא המשך ביצוע כל בלוק הלולאה בעזרת מילה מתאימה ואתן דוגמה לכך בשפת C for(i=0;i<10;i++) { if(i%2==0) continue; else num+=arr(i); } הסבר: במצב שבו הערך של איי הוא זוגי בלולאה תמשך כהרגלה וכך המשתנה נם יסכום אך ורק את מקומות המערך הלא זוגיים עכשיו אני יודע שזה אפשריי בעוד אלף מקרים בשפת סי רק אני צריך את זה בבייסיק עם אפשר
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-