תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הנה הסיפור (אח"כ הבעיה) - הסמיילים בפורום לא עונים על כל הצרכים שלי, מה לעשות. ביקשתי שיעשו ריענון (עשו אבל מה שהצעתי לא הוסיפו) אז פניתי לצד האפל של הקוד ( ) הביאו לי משהו נחמד (שגם עובד) סקריפט נחמד ; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })();] javascript:(function() { var textToAdd = "ששש"; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנית עם הלולאה ורציתי לדעת איך לפתור אותה ,הבעיה היא שאני רוצה שבסוף התוכנית התוכנית תשאל אותי עם לצאת או לא . הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a; int b; char c; printf("enter number: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter number: \n"); scanf("%d",&b); printf("the sum is : %d \n",a+b); do{ printf("do you want to quit ? \n"); scanf("%c",&c); }while (c=='y'); }
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו לקראת הצעת פרוייקט ליג' ואני לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי שנה שעברה כאשר בחרתי לבנות פאק-מן בשפת C ותאמינו לי סבלתי רבות מזה למרות שקיבלתי בסופו של דבר 100 אז עכשיו יש לנו לעשות פרוייקט גמר של יג' בשפת C++ ואני לא רוצה לעשות פרוייקט קשה כי גם יש לנו לעשות אותו במשך חודשיים - שלוש סך הכל וגם אין לי כח לשבת עליו הרבה אחרי הסיוט שעברתי שנה שעברה אשמח אם תציעו לי הצעות לפרוייקט לפי מה שאמרתי לכם תודה
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בונה בVB, ואני פתחתי קובץ TXT. יש לי משתנים ממשיים (SINGLE), איך אני כותב אותן כמספרים שלמים בקובץ טקסט?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד לתכנת לינוקס (אני יודע שזה לא פשוט..) ואני מעוניין לדעת איזו שפה אני צריך ללמוד בשביל כך? השאלה השניה היא מדוע אי אפשר להריץ אפליקציות של win32 על לינוקס?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב ToolBar ל-Internet Explorer, ורציתי לדעת מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת וכו'... חיפוש קצר בגוגל לא העלה הרבה לצערי (אף פעם לא הייתי חפשן גדול ). כמו כן אני יודע תכנות (C++, VB ועוד) ככה שזו לא הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום אני עובד עם C++ ורציתי לדעת איך אני יכול להחליף את התוכן של שתי נעלמים ללא עזרת נעלם נוסף אם אפשר תוכנית כתובה זה יעזור מאוד תודה
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-