תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנית הבאה ברקורסיה, התוכנית מקבלת מספר ומדפיסה את הסיפרה המקסימלית של המספר. *הוספתי קובץ טקסט עם התוכנית לא הבנתי איך אני עוקב אחרי התוכנית... נניח עם המספר 123. אז הבנתי עד הקטע שאני נכנס לפונצקיה עם הסיפרה 1 ואז נתקעתי :-X מישהו יכול להסביר לי איך התוכנית ממשיכה אחר כך? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יבנה לי פונקציה שבודקת האם תת-מחרוזת כלשהי נמצאת במחרוזת אחרת, למשל האם במחרוזת ABCD נמצאת התת מחרוזת BC, התשובה היא כן, והפונקציה צריכה להחזיר את המקום שבוא מתחילה התת מחרוזת (אינטג'ר) או במקרה שלא נמצאה התת מחרוזת 0. לפי ההצהרה הבאה: function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integer; Sub היא התת מחרוזת, וS היא המחרוזת המקורית. אם אי אפשר לבנות תפונקציה לפי ההצהרה שלמעלה - בלי האורך של התת מחרוזת אז אפשר להוסיף שהפונקציה גם מקבלת את אורך התת מחרוזת SubL ואורך המחרוזת .SL
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנת Dreamweaver 8 ויש לי בעיה אני לא מוצא איפה ההגדרות שמסדרות את הרקע של האתר בהתאם לגודל חלון האינטרנט אני מתכוון שהרקע ימתח או יתכווץ בהתאם לרזולוציה או לגודל החלון אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה דיי פשוט אני רוצה לבדוק אם עשיתי טוב. - כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר שלם n ומדפיסה את כל המספרים מ 1 עד n . int num(int n) { if(n>0) { printf("%d",n); return num(n-1); } זה ידפיס ננחי N=3 אז ידפיס 321. איך אני עושה שידפיס 123 ?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם JS וטופס אשמח אם מישהו יעזור לי: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <script language="javascript"> <!-- function loc(loca) { document.write("X"); var chr = split(loca); for (i=0;i<chr.length;i++) { if (chr[i]=="p" && chr[i+1] == "r") { chr[i] = "l"; chr[++i] = "2"; break; } } win…
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוח נתונים מטופס html לקובץ PHP, אך שיפתח בחלון? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Hello all, I am trying to run an apache sever that I just installed on linux, somehow it crashes with an error : " Address already in use: make_sock: could not bind to address 127.0.0.1:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs " Also any other ports/ips I try it gives me the same error. I have tried googling it & no luck, there are a lot of resones for this error & nothing I found could fix it. also when I looked for something that hogs the IP/ports like this : >netstat -tap | grep www I got nothing open. Any thoughts (I am running as admin)?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר רב של קבצי DATA (ענקיים) ואני צריך להמיר אותם לדאטא ב MYSQL (בעצם לטבלה אחת גדולה). מצאתי הסבר מסוים פה : http://www.flatmysql.com/help/putdelimited.htm אבל האם יש דרך יותר נייטיב או יותר יעילה? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לכיוון כיצד לכתוב קוד הניגש למסד MYSQL (דרך APACHE) ומבצע שאילתות כלפיו על פי הנתונים המוחזרים. זה קצת כללי, אבל לפחות אשמח לכיוון, אני יודע C ואם צריך משהו אחר אשמח ללמוד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אוקיי, אז המורה שלנו הפילה עלינו פרוייקט ב- C במערכות גרפיות(מערכות גרפיות זה גרפיקה דרך שפת C) אנחנו אמורים לבנות או משחק או לומדה. אני הלכתי על לומדה לכיתה ב' שתלמד שם את לוח הכפל עם תרגילים. הדברים שצריכים להיות בפרוייקט הם: לצייר משולש, עיגול,קו, קו מקווקו,מרובע, למלה את הצורה בצבע, צריך שהצורה תסתובב,ותזוז. לא משנה איפה אני שם את הצורות, העיקר שהם יהיו בלומדה בצורה כזאת או אחרת. למשל: 2ריבועם מקווקווים*5 ריבועים מקווקוים=10 ריבועים מקווקווים (כשאם התשובה היתה נכונה אז נצייר 10 ריבועים ועוד צורה שזזה או משהו כזה) אסור לי להכניס מילים בכלל! (כאילו אסור printf("very well!")c אני לא יודע איך לצייר קו אפילו! אז אני ממש זקוק לעזרה! תאריך אחרון להגשה: 12/01/2006 תודה לעוזרי…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמפשטת ביטויים רגולריים מעצבנים וארוכים כאלה?(עם * קלין, + או, . הרכבה). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הקוד הבא אמור לקחת את המחרוזת str שנשלחה ע"י טופס ב-HTML ולחפש אותה במסד נתונים: <? define("link","\n\n<a href='search.html'>Click here to return to search page.</a>"); $str = trim($str); if(!$str){ echo "There isn't a match result.".link; exit; } $db = mysql_connect("localhost"); mysql_select_db(temp, $db); $query = "SELECT * FROM phonebook WHERE str LIKE '%str' OR 'str%'"; $result = mysql_query($query, $db); while($print = mysql_fetch_row($result)) for($i=0;$i<count($print);$i++) echo "$print[$i]\n"; ?> משום מה השרת מחזיר את השגיאה: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource on line 26 מישהו י…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מערך מסוג CHAR ואני רוצה בכל פעם שמופיעה בו סיפרה, להשתמש בה כמספר רגיל. איך עושים זאת? לסיכום 2 שאלות: 1. איך ממירים מערך של CHAR למערך של INT ? 2. באופן כללי איל ממירים סיפרה של CHAR לסיפרה אמיתית INT?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי את הדבר הבא בדיוק כמו שכתוב בספר תכנות וזה לא עובד: <html> <head> <script language="javascript"> var i: for (i = 0: i < 5: i++) { if (i==3) continue ;{ }else{ document.write( i + "<br />") ; } } </script> <title> nisui </title> </head> <body> </body> </html>
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-