תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה התרגיל: .מערך מכיל את הציונים של תלמידי כיתה י"א שמתכונת מדעי המחשב.המורה החליטה לתת בונוס לתלמידים ולהעלות את הציונים ב10%. כתוב פעולה המקבלת את מערך הציונים ומעדכנת את המערך בהתאם לנדרש.שימו לב:הציון המקסימלי הוא 100. וזאת התוכנית שלי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] grades = new int[100]; Klita(grades); Osafa(grades); Console.WriteLine("the grades are: {0}", grades); } static void Klita(int[] grades) { // קליטת ציונים למערך for (int i = 0; i < 30; i++) { …
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שאני לא יודע כלום בכל מה שקשור לתכנות ושפות תכנות ( חוץ מ html שלמדנו בבית ספר -איך לבנות אתרים) אם מישהו יוכל להסביר מה זה כל השפות השונות ,מה עושים איתן ,מה ההבדלים ביניהן ברמת העיקרון (תצאו מנקודת הנחה שאני ממש לא יודע כלום...) תודה
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה בVFP9 (מצורפת הטבלה בפורמט XL) אני צריך שאילתה כך שלכל תאריך ומשמרת מסוימת תופיע לי רק רשומה אחת שבה יש את המספר QTY הגדול ביוצר מאותו התאריך והמשמרת היום אם יש לי 2 BARCODE במשמרת אחת אז אני מקבל את שתי הרשומות תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כאשר מופיע לי הקוד הבא: #include <stdio.h> #define square(x) x*x void main() { int x; int a = 4; x = square(a+1); printf("%d", x); } הקומפיילר מבצע את זה ככה: x = 4+1*4+1 ואז התשובה תצא 9. לא הבנתי למה זה סדר הפעולות של הקומפיילר? שאלה 2: מה בדיוק מבצע השורה הבאה? #define MAX(A, B) ( (A) > (B) ? (A) : (B) ) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן יש פה בעייה מאוד מוזרה..אולי אני פשוט לא מבין איך עובד ה repaint,זה נראה כאילו יש לו רצונות משלו.. הבעייה היא כזאת: יש לוח משחק, השחקן מבצע מהלך, ואז מגיע תפקידו של הrepaint לעדכן את התמונה, ואחריה יש מת'ודה לביצוע מהלך של מחשב שלוקח לה זמן להתבצע...ואז שוב יש repaint כדיי לעדכן את הלוח..וחוזר חלילה. -- הבעייה היא שהוא קודם מבצע את הפונקציה לביצוע מהלך של מחשב, לפני הרענון תמונה, למרות שלמראית עין אין זה הגיוני, ואז נוצר מצב שהתמונה קופאת להרבה זמן וזה מציק ולא נעים לעין, כי לפתע רואים 2 שינויים בבת אחת. יכול להיות איכשהו שזה קשור לthread-ים? או שסתם עולות לי בראש כל מיני קונספירציות על הrepaint הזה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד את שפת אסמבלר אני צריך המלצה לספר בעברית שמלמד את הנושא מההתחלה + שם החנות או לינק לאתר החנות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כותב מזה שנים ב-VHDL בפרוייקטים שרובם המכריע מיועד בשלב הפיתוח ל-FPGA ובסופו של דבר ל-ASIC (לרוב באמצעות כלים של synopsis). הסימולציה נערכת באמצעות ModelSim, לעיתים בשילוב עם C כמערכת יחוס ואלגוריתמיקה. לאחר שנתקלנו יותר ויותר בשותפים עסקיים שלא מעוניינים לעבוד עם VHDL אנו שוקלים לעבור ל-VERILOG בפרוייקט הקרב ובא. הייתי מאוד שמח להתייעץ עם מישהו שמכיר לעומק את שתי השפות האלה ויודע לומר לי פחות או יותר מה היתרונות והחסרונות של השפות אחד ביחס לשניה וביחס לישומים שלי: המועמדות הן: 1. להישאר עם VHDL - כי מכירים והיא גמישה וחזקה מאוד למי שיודע מה הוא עושה. 2. ללכת על VERILOG 95 המיושנת והמוגבלת שמצד שני הבנתי שהיא האמינה ביותר בסינטזה והמהירה ביותר בסימולציות מאותה סיבה. 3…
-
- 13 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
המורה שלי למחשבים הביאה לנו משימה לבנות FORM עם פונקציות שבודקות את תקינות הפרטים שהוכנסו. בניתי הכל כמו שצריך עברתי מליון ואחד פעם על הכל, אבל זה פשוט מסרב לעבוד! בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב! אם אני לא מגיש את זה אני גמור! :'( הנה הקובץ המז**** הזה : (הוא ארוך, אבל בבקשה תתאמצו למצוא את השגיאה בבקשההההה!!!) http://forums.ort.org.il/files/30/1921559/2823285.html הפונקציה הראשונה מאתרת אותיות לא חוקיות במקרה הזה הכל לא חוקי חוץ מעיברית ומחזירה TRUE ו FALSE. הפונקציה השניה בודקת אם הוכנסו רק מספרים וגם היא מחזירה TRUE ו FALSE (בוליאנית). הפונקציה השלישית בודקת אם השם הפרטי\משפחה מתחיל באותיות סופיות וגם היא מחזירה TRUE ו FALSE . הפונקציה הרביעית בודקת אם הוכנסו מספ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וכל מה שאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיאה שלמטה אפילו את הדבר הפשוט ביותר כמו: #include <stdio.h> void main(){ printf("dasdasd"); } 1>------ Build started: Project: aaa, Configuration: Debug Win32 ------ 1> sss.c 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\****************\Desktop\aaa\Debug\aaa.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפתח שיכתוב לי אתר שיתוף קבצים מסוג ביטטורנט, כולל הכל : קוד + גרפיקה (ממשקים וכו') אני אצטרך גם לוי ראשוני - הרצה על השרת, וזמינות במצבים של בעיות טכניות. (זמינות טלפונית) רצוי מישהו עם איזהשהוא נסיון בתחום הנ"ל או לפחות בהקמה של דטה-בייסם אני חסר נסיון לחלוטין (פעם תחזקתי בי.בי.אס וכתבתי קצת בפסקל אי שם בשנות ה-90...) וכל הערה\הארה הכוונה תתקבל בברכה! תודה אסף
-
- 21 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש דרך לתכנת לרשת בשפת c ללא תמיכת הסוקטים של הווינדוס ?? אני מיתכוון האם אני יכול לתכנת תוכנה שתעבוד ללא הווינדוס אבל שתאפשר לי גישה לאינטרנט ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מסיבות לא מובנות כשאני משתמש בה, התוכנית קורסת בזמן ריצה (או שאני מקבל שגיאה מוזרה מהvisual studio) אם אני לא מוסיף 1 לגודל המערך החדש. נגיד רציתי לעשות realloc למערך שהגודל החדש שלו יהיה 4, אם אני לא אתן לו 5 אני אקבל (ברוב המקרים, זה אפילו לא חד משמעי) איזה שגיאה מוזרה או קריסה. לאו דווקא מחרוזות, אפילו struct חדש שאני יוצר. לא שמתי לב בפעמים הקודמות, אבל עכשיו זה קרס כשנסיתי להקטין את המערך (להעיף את התאים הריקים) זה אמור לעבוד ככה? יש חלופה לפונקציה הזאת? עריכה : הוספתי תמונה של השגיאה הנוכחית. היא קופצת רק אם אני לא רושם בrealloc גודל שלפחות גדול ב1 מהמערך החדש. נסיתי לעשות project חדש אבל זה לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מתמצא בביטויים רגולריים ? ברצוני לנסח ביטוי העשוי על טהרת האותיות ומונה 10 אותיות בדיוק. ארשום אותו כך: /^[a-zA-Z]{10}$/ הבעיה שלי היא: אם אני רוצה ביטוי כנ"ל באורך 10 תוים מקסימום ו 2 תוים מינימום כיצד מנסחים זאת בביטוי רגולרי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום! השנה התחלתי לילמוד מדעי מחשב והבעיה היא שעברתי לבית ספר חדש ולא רשמו אותי שם דברתי ובסוף אני בפנים אבל על תנאי ממוצעה מעל 80 :'( טוב לעיקר רציתי שתיתנו לי כלים איך לילמוד למבחנים שם איך להבין את המורה ומה לעשות איך לילמוד לזה ת תודה רבה על עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם API Winsock ב VB6 ובניתי תוכנה שמתקשרת עם שרת, שולחת מידע ואמורה לקבל בחזרה מידע. הקטע שהיא צריכה לעשות את זה חצי מליון פעם (חצי מליון פעם לשלוח מידע וחצי מליון לקבל). אם אני עושה את זה עם סוקט אחד, זה לוקח שנים (כל פעם לשלוח מידע, לחכות שהמידע יתקבל, לסגור תסוקט, לפתוח מחדש.... בחישוב שלי זה יקח המון שעות). לכן רציתי לזרז תקצב, לא להכפיל פי 2 אלה פי 100, לכן ניסתי לעשות את זה עם מערך של 100 סוקטים, שכל אחד שולח מידע ומקבל, אב קיבלתי את השגיאה הבאה: --------------------------- Microsoft Visual Basic --------------------------- Compile error: Constants, fixed-length strings, arrays, user-defined types and Declare statements not allowed as Public m…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-