עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omer1222,

אהלן, חייב חייב עזרה אשמח שתעזרו לי שאלה בתור: כתוב פעולה המקבלת תור que ומחזירה תור חדש שהוא היפוך סדר האיברים של התור que עבור: que[1,2,3,4] יוחזר התור [4,3,2,1] ***ללא שימוש במבני נתונים נוספים, רמז רקורסיה*** כתוב תור חדש והסתבכתי עם זה מי שיכול לעזור לי עם היפוך לתור חדש והרקורסיה אודה לו מאוד!! בבקשה עזרה למתכונת הסתבכתי וכשאני רואה דרך אני מבין לפיה אנחנו משתמשים בhead, remove וכאלה כלומר בNode וQueue אשמח לעזרה דחוףמאוד

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. היי לכולם, לפני 7 שנים רכשתי תוכנה לפיצריה מאדם אנונימי שכנראה כתב אותה או רק שיווק. במהלך השימוש בתוכנה הייתה הפסקת חשמל ומרגע הפעלת המחשב התוכנה נותנת שגיאה שאחת הפקודות נמחקו. התוכנה נעולה עם סיסמא שאין לי מושג מה היא בשביל ההגדרות טכנאי. השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות ? כמובן בתשלום! ( גם למי שירצה רק לעזור ) התוכנה נמצאת במיקרוסופט אופיס בווינדוס אקספי

3. Started by noaa maman,

שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Pirate,

שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:

5. Started by רינה כהן,

אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!

6. אני מעוניינת לכתוב אפליקציה שתשלח notifications לקליינט, עפ"י הגדרות שהמשתמש יגדיר אבל לא בעקבות request מהקליינט אלא בתזמון שהסרבר יקבע. server - c#, .net framework Client - reactJs ראיתי שאפשר להשתמש ב - SignalR, יש משהו יותר פשוט לשימוש? ואפשר להשתמש בזה גם ב .net framework? או שזה רק ל .net core? ואם לא - יש משהו נורמלי ל framework, או שבכלל עדיף לעבור בשביל זה ל core וזהו? (התחלתי כבר לכתוב ב framework, אני לא חושבת שמבחינת השימוש שעשיתי יש עדיפות לזה או לזה, למרות שאני לא באמת מספיק יודעת את ההבדלים ביניהם) תודה לעוזרים :)

7. Started by SUB-ZIRO,

שלום לכולם אשמח לדעת מה משמעות השגיאה למה כשאני משנה תוכן בתיבת טקסט או בלייבל הוא כותב לי את השגיאה הזאת? בתודה רבה רבה מראש לעוזרים

8. Started by יוחנן שוודרון,

היי שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובלימודים אנו לומדים את שפת C++ איך אני מריץ ב VS2022 על שפת C++ כי כשאני מריץ הוא מבקש לי את מה שבתמונה

9. Started by ron rosenfeld,

אני בן 20, בשנים האחרונות התחלתי ללמוד תכנות בשפת c# שהתחלתי מכיתה י'. עכשיו אני משתמש בwindows forms app והתחלתי להכין משחק הצבתי labal שמשמש לסכום כסף ושני כפתורים אחד "buy" והשני"sell" הצלחתי לסנכרן ביניהם שאם קודם לוחצים על buy הסכום יורד ומופיע בlabel ואז שלוחצים על sell הסכום של אחרי הקנייה עולה ומופיע בlabel (ולהיפך) הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור פעמיים או יותר ברצף?????

10. שלום לכולם. בשפת C++. יש לי מערך דינאמי גנרי, ותוך כדי הריצה של התוכנית אני צריך ליצור מערך גנרי חדש קטן יותר שהוא מאותו טיפוס המערך גנרי הקודם. איך אני יוצר את המערך חדש במהלך הריצה: דוג' Array<int> d יצרתי מערך מסוג INT כעת תוך כדי הריצה אני רוצה להקטין אותו איך אני יוצר מערך Temp בגודל החדש אבל שיהיה מאותו טיפוס של המערך הישן Array <???> temp יש איזו פונקציה שמחזירה בזמן ריצה את סוג הטיפוס של אובייקט/משתנה והיא תקבע למערך הגנרי את הטיפס??? ניסיתי typeid,typeinfo ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי שגיאה בקוד של שילחת מיילים ב asp . אשמח לעזרה בנושא: הקוד הוא: Dim objMessage, objConfig, Fields Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") Set objConfig = CreateObject("CDO.Configuration") Set Fields = objConfig.Fields With Fields .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = "smtp.google.com" .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport") = 25 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate") = 1 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusern…

12. Started by נ.ש.,

System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. Started by Zohar Monsonego,

היי יש לי עבודה שאני צריכה לבנות את משחק הצוללות בc++ כשאני מקבלת את המיקום של הצוללת אני אמורה לבדוק שכל המשבצות מסביב לצוללת הן ריקות, בניתי פונקציה שמקבלת מערך דו מימדי ועל ידי זה בעצם מתקבל המיקום של הצוללת ואני עכשיו רוצה לבנות עוד פונקציה שתבדוק אם המיקום שהתקבל הוא טוב( המשבצות מסביב ריקות) כל צוללת היא בגודל אחר והשאלה שלי היא איך אני בודקת אם המשבצות ריקות מסביב אם אני לא יודעת כל פעם באיזה גודל הצוללת?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. היי , בחודש האחרון אני החלטתי שאני רוצה לעשות הסבה בין מנהל רשת של מייקרוסופט לפיתוח אתרים , אז התחלתי ללמוד HTML , CSS , JAVASCRIPT , PHP - אני יודע שאני לא מקצוען - לפחות בינתיים - אז תרגישו חופשי לתת לי כאן הסברים פשוטים כמה שיותר עכשיו , יש לי פה כמה בעיות - האתר יושב בכתובת שלי : http://109.186.194.189/ על שרת APACHE2 עם PHP גרסא 8 שיושב על לינוקס MINT גרסא 21.1 האינדקס של האתר יושב על כתובת index.php ושמתי שם לינק שנקרא PHPVERSION ובדף הזה כדי לבדוק את הקוד שמתי את הפקודה הבאה : <?php phpinfo(); ?> הבעיה היא שהאיזור של הלינקים נהיה לבן - וניסיתי לשבור את הראש במשך שעתיים - ולא הצלחתי להבין את הבעיה , אני חושב שאולי ה…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by avivkah,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו VS ואני לא מצליח להריץ קוד פשוט בפייתון נותן לי הודאת שגיאה, אשמח לדעת מה צריך לעשות https://jce365-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/avivka_jce_ac_il/EZ_M7tlkID5NuXRNabnOk4IB_LElR6cuGC2z_JAwlvH2SQ?e=ghXogu

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. Started by shir gold,

היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by chaily vilman,

האם יש במחשבי מאק אפליקציה לכתיבת קוד ב#c? או שחייבים להתקין ווינדווס?

18. אני מעוניין למחוק שורות ריקות מקובצי טקסט בתוך תיקייה מסוימת באמצאות קוד C#. המטרה שלי היא שמחיקת השורות הריקות תתבצע ישירות בקבצים המקוריים, ולא שהקבצים יועתקו או שיהיו קבצים זמניים וכו’. כאשר ניסיתי לעשות זאת בעצמי, או שלא הגעתי לתוצאה, או שקיבלתי תוצאות רק בהעתק, ולא כמו שאני מעוניינת - שהשינויים יתבצעו ישירות בקבצי המקור! תודה מראש.

19. שלום, יש לי 50 קבצי pdf ומנסה להמיר אותם לקבצי טקסט באופן איכותי. ניסיתי להשתמש בilovepdf ואקרובט רידר פרו. התוצאות לא היו משביעות רצון. לכן, פניתי לאוראקל מדלפוי, קרי ג'ימיני, ובקשתי עזרה. בהתחלה בנה לי תכנה עם בpython עם פונקצית Tesseract, להפתעתי התכנית רצה היטב (אני תכנתי בפעם האחרונה שלביסיק עוד היו מספרים בשורות) אבל לא הייתי מרוצה מהאיכות. ביקשתי פתרון אחר והוא הציע להשתמש ב Google Cloud Vision API. אחרי תלאות מרובות, הצלחתי לפתוח חשבון ולעשות את התכנה המבוקשת. אבל מקבל שגיאה: Vision API: [Errno 13] Permission denied: אני מנהל המערכת, כל ההרשאות נכונות, וניסיתי להריץ גם בתור מנהל. #import os from google.cloud import vision from google.oauth2 import service_…

20. אני עובדת עם אנגולר ו-C#. בקומפוננטה שלי אני מזמנת פונקציה מהסרוויס. כאשר הפונקציה בסרוויס היא סטטית- הכל עובד מצוין: מדפיס נתונים נכונים לקונסול ומוצגים הנתונים במסך הדפדפן. כאשר הפונקציה בסרוויס היא קריאת שרת אמיתית: מדפיס נתונים נכונים לקונסול (בדיוק אותו נתונים ואותו מבנה כמו בסטטי) ולא מוצגים נתונים במסך הדפדפן. החלק הסטטי של הקומפוננטה כן מוצג. כשאני מנסה להדפיס את המערך שקיבלתי מקריאת השרת, אז כמו שכבר ציינתי- זה מודפס לקונסול בצורה טובה עם ערכים נכונים, אך כאשר אני מנסה להדפיס את זה ב-html- זה מדפיס לי מערך ריק. בקונסול אין לי שגיאות, וגם בלשונית network רואים שקריאת השרת מחזירה סטטוס 200 ונתונים טובים בפורמט הרצוי. - ניסיתי לשאול את ה-gpt בהתכתבות ארוכה מה יכולה …

21. הי איך אפשר לסגור תוכנה (c# בויזואל סטודיו) כקובץ התקנה? אני לא רוצה את הclickonce אלא שיראה התקנה אמיתית, עם כל הספריות שנצרכות לתוכנה לצורך הפעלתה.

22. Started by totah,

שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.

23. Started by SweeT_EviL,

כאשר אני מצבע foreach (SomeObject x in SomeCollection) { somecode } x מקבל הפניה לאובייקט או מוקצה לו מקום חדש. קיצר מה קורה: x=SomeCollection.item או x=new SomeObject(SomeCollection.item) תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. Started by donkey kong,

חברים יש לי בעיה פה בתכנות לפרויקט הבעיה היא כזאת אני מנסה למחוק איבר מסוים מרשימה תוך כדי שיש לי תנאי שצריך לסרוק את כל הרשימה כאילו שהרשימה מתקצרת תוך כדי הפור הפתרון הוא בכיוון של רקורסיה אבל אין לי שמץ של מושג או כיוון איך לעשות את זה public void Del(int i) { if(!list2.isEmpty()) { for(int j=0;j<list2.size();j++) { if((list.get(i).p+30==list2.get(j).x && list.get(i).q+30==list2.get(j).y) || (list.get(i).p+30==list2.get(j).a && list.get(i).q+30==list2.get(j).b)) { list2.remove(j); } } } } אם יש לי רשימה של 0-1-2 (מספרי איברים ברשימה) אז בסוף נשאר רק 1 תודה לפותרים

• 1 תגובה
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים