תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי PHP על שרת IIS (מערכת הפעלה WIN 2003) ומשום מה אני לא מצליח להעלות דפי PHP, למרות שה-ISAPI Filter פועל. למישהו יש ידע בנושא ויכול לנסות לכוון אותי להגדרות היותר פנימיות של ה-IIS על מנת לנסות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מכם עזרה, די דחוף למצוא נושא לפרויקט צריך משהו בתחום הפיתוח ופחות בתחום המחקרי. פיתוח אפליקציה, תוכנה למחשב או אתר אינטרנט. עם שילוב של אלגוריתם כלשהו כדי שלא יהיה משהו בסיסי מידי. משחקים כמו שש בש דמקה שחמט וכו', לא כל כך מתאים. אם יש תחום שנוגע להנדסת תוכנה כמו ORM, database,automatiom וכו' זה עדיף כך שהפרויקט יהיה קצת מחקרי אבל בעיקר יישומי. מעדיף לתכנת בג'אווה, ואם לא אז ב C# פשוט אצטרך ללמוד קצת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-
-
דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לא תואר ראשון. חיפשתי בג'ון ברייס אבל אני לא מוצא. איפה אני יכול לעשות קורב כזה,ואיזה אפשרויות יש ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
זה הקוד: Procedure TForm2.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn); {$J+} const PreviousColumnIndex : integer = 1; {$J-} begin if DBGrid1.DataSource.DataSet is TCustomADODataSet then with TCustomADODataSet(DBGrid1.DataSource.DataSet) do begin try DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style := DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style - [fsBold]; except end; Column.title.Font.Style := Column.title.Font.Style + [fsBold]; PreviousColumnIndex := Column.Index; if (Pos(Column.Field.FieldName, Sort) = 1) and (Pos(' DESC', Sort)= 0) then Sort := Column.Field.FieldName + ' DESC' else Sort := Column.Field.FieldName + ' ASC'; end; end; הפרוצדו…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
mov eax,4 push dword "DCBA" mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 mov eax,4 push dword 0x44434241 mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 אשמח לקבל הסבר מדוע הקוד הראשון מדפיס DCBA ואילו השני, ABCD. 44434241 זה הקידוד אסקי של DCBA, אז משהו לא מסתדר לי כאן..זה לא אמור שקול?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תגידו,מישהו יודע איך אני מסיר את הפרסומת של לייקוס מהאיכסון אתרים שלהם ? ידוע לי שיש דרך כל שהיא ,אבל חרשתי את כל גוגל ולא מצאתי משהו שעוזר,למישהו יש מושג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בניתי טבלה של חברים ב- ASP , טבלה מסוג ACCEEAA. כשאני יורד עם הסמן של העכבר שורה שורה בתוך הטבלה, אני מעונין שזה יצבע לי את השורה שהעכבר נמצא עליה, בצבע כלשהוא. מישהו יודע את שורות הקוד? בתודה מראש ושנה טובה לכולם. מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי אחסון שנקנה פה בארץ + דומין ישראלי שקיבלתי מהחברה קניתי דומין נוסף מgodaddy איך אני מוסיף את הדומין הזה גם כן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום. תחת WordPress, האם ניתן (באמצעות פלאג-אין?) לדעת כמה צפו בויידאו מסוים? יותר חשוב: באתר יש הרשמה, ועל המשתמשים לקחת "קורסים" (על ידי צפייה בווידאו). האם ניתן לשים מעין tracker ולדעת שהמשתמש צפה בווידאו? נאמר שמשתמש בשם אבי נכנס לאתר, נרשם, עכשיו הוא חבר. כעת הוא צפה בווידאו מספר 1. אני רוצה שהאתר "ידע" שאבי צפה בווידאו הזה. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לסיים (עד יום חמישי ) פרוייקט בגאווה אקליפס, בניית חנות וירטואלית, קניית מוצרים והוספתם לסל קניות ניהול טבלאות : לקוחות / מוצרים.. , כמו כן עלי להכין מס' דוחות בנושא. יצרתי טבלאות במסד נתונים באקסס , יצרתי קישור לגאווה עכשיו אני צריכה ליצור טפסים בגאווה, של עדכון, מחיקה והוספה לטבלאות . אם מישהו יודע לעשות את העבודה מוזמן ליצור עימי קשר העזרה תעשה בתשלום כמובן לאה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
I'm having issue retrieving data from firebase.im trying to get the information related to this node "0506326662" and the sub-node "Location". I also created class named UserInformation that will hold the data as an object but for some reason i'm getting an error and i have no clue where it comes from and why. databaseReference.child("Users").child(numbeT). child("Location").addValueEventListener(new ValueEventListener() { @Override public void onDataChange(@NonNull DataSnapshot dataSnapshot) { for(DataSnapshot ds:dataSnapshot.getChildren()) { uInfo=new UserInformation…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אני משחק קצת עם טיימרים וכותב טיימר פשוט, ניסיתי בפלאש (4.6) וגיליתי שיש חריגה של 10-15% בין הזמן שהטיימר מודד לי לבין מדידה חיצונית (טיימר של אייפון \ שעון של מחשב) המשכתי לJS ושם הייתה לי חריגה של 5-10%. בשני המקרים הטיימר בקוד היה איטי יותר מהמדידה החיצונית. בשני המקרים התזמון היה כל 100 מילישניות והבתוך הפונקציה אני פשוט מעדכן מונה ומעדכן את התצוגה דוגמא לקוד פשוט, (מספיקה ריצה של דקה לראות הבדל של שניה וחדי העין ישימו לב שהאחדות והעשרות משתנים כל פעם בזמן המחשב מה שאומר שהטיימר לא מודד בדיוק 100 מילישניות) : html> <head> <script src="[url]http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>[/url] </head> <body> <…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כתבתי את התוכנית הזאת שמציגה את סכום הספרות של מספר: import java.util.* ; public class A { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner reader=new Scanner(System.in); int num,meo,asa,acha; num=reader.nextInt(); meo = num/100; asa = (num/10)%10; acha = num%10; System.out.print(+meo+asa+acha); } } רציתי לדעת אם יש דרך יותר טובה לעשות זאת? כלומר להכניס את הספרה הראשונה למשתנה, את הספרה השניה וכו' (בלי פעולות חשבון).
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-