תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אולי השאלה תשמע טיפשית אני מצטער מראש אני לא מבין גדול בשפות תיכנות. האם אפשרי להציג קטע מקוד של אתר אחר באתרי, (והנה הקאטצ') כך שהקוד יתעדכן מתי שהוא משתנה באתר ממנו הוא לקוח? עריכה: ואם כן, אז אפשר קצת הסבר על הדרכים בהם אפשר לבצע זאת?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט המזוהה ב-ID. אני רוצה לשנות את התוכן שלה מחלון אחר. הרעיון הוא שהחלון החדש שיפתח הוא למטרת ביצוע שמירה\טעינה של טקסט ל\מ-מסד נתונים. תיבחר אופציה מתוך תיבת בחירה, וביצוע טעינה יבצע הגשה של הטופס. הסקריפט PHP יטען את התוכן מהמסד, ובעזרת JS הדף יעדכן את תיבת הטקסט בעמוד הראשון (ואם אפשר גם יסגור את עצמו). השאלה היא איך עושים את העדכון של עמוד אחד משני. בשביל לשנות את התוכן של העמוד צריך להעביר את האובייקט document, אבל איך אני עושה את זה? אלא אם יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
למשל שלוחצים F11 אז הדפדפן כזה נקי מוזר בלי אופציות, אז ראיתי אתרים שאתה נכנס אליהם הוא זורק אותך לדף שכזה בקיצור אני רוצה שהדף יפתח בגודל 750 על 550 למיקום כלשהו תודה, ומצטער שאני לא כל כך מובן..
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
האם אתם מכירים דרך להשתמש בשפת סי או Visual Basic כדי לכבות Processes שרצים בחלונות? אם כן, תוכלו לתת לי קצה חוט / חומר לקריאה בנושא? האם קיימת אפשרות לכבות process על פי הקובץ שממנו מופעלת התוכנה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
C++ אני רוצה לעשות חישוב בקובץ header ואז לקבל בתוצאה מחרוזת. כיצד אוכל להשתמש במחרוזת הזו ב- main?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
איך אני משהה את התוכנית לכמה שניות אני כותב ב C++ CLR . חיפשתי בגוגל ומצאתי את Sleep אבל משום מה זה לא עובד וכן הוספתי את windows.h .
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי ללמוד java script ונתקלתי בדבר הבא: a = a + 1 a+= 1 ++a a++ a = a - 1 a-=1 --a a-- a = a+b a+=b a = a - b a-= b a = a * b a* = b a = a / b a/ = b a = a % b a% = b וכל המשפטים באותה שורה עושים אותו דבר אבל אני ממש לא הבנתי את זה. כלומר לא הבנתי נגיד איך a = a + 1 זה אותו דבר כמו a++. מה לעזזל אומר כל פלוס איך אני אמור להבדיל???!!! זה בילבל אותי ממש. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי חברה, יצרתי אפליקציה פיצית בC# שמחביאה או מציגה קבצים, בהתאם ללסוויץ' שאני מעביר לה. הייתי רוצה תופיע לי בתפריט לחיצה-ימנית של שולחן העבודה (כלומר, שאני אראה אותה כשאני אלחץ לחיצה ימנית במקום ריק על שולחן העבודה). מצאתי את האזור ברג'יסטרי שבו אני יכול להוסיף או להסיר אלמנטים מהתפריט לחיצה-ימנית של הדסקטופ, אך איני יודע איך לכלול את התוכנה שלי שם. לפי מיטב הבנתי אני צריך לתת לה GUID או CLSID מיוחד, ורק אז אני אוכל לרשום אותה ברג'יסטרי. צר לי על הבורות, או אם השאלה שלי לא ברורה מספיק. אשמח להכוונה, בתודה מראש, ג'ין.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון. האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ BAT שהכנתי כמו שרשום למטה. הבעיה שהוא לא עובד כשמפעילים אותו מתוך הWIN אבל לעומת זאת הוא כן פועל אם אני רושם אותו בCMD מה יכולה להיות הבעיה לזה???? FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו ברשת ואני לא צליח לעשות כך שכשאחד משחק אצל השני כל הלוח יהיה בלתי פעיל, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש דוגמא של משחק מוכן עם רשת (שרת לקוח) אני ישמח אם הוא יביא לי לראות איך זה בנוי
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אממ פתחתי מזמן הודעה בנושא של השתקת המאוררים וחשבתי שאולי מישהו חמוד יבנה לי תוכנה להדליק ולכבות את המאוררים .. תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחים! אני עדיין לא מבין את החומר המעצבן הזה... אני צריך עזרה בשאלות 1 ו- 2 3 ו-4 אני כבר עשיתי תודה! אם מישהו מתנדב לעזור או להסביר לי דרך האיי סיי או דרך המסנג'ר אני אשמח מאוד כי אני חייב להגיש את זה עד יום ראשון! תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-