תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, פספסתי את הכתבה בחדשות לגבי תנאי קבלה וכניסה לתחום ההייטק ללא תואר רלוונטי בין אם בתכנות, אבטחת מידע וכו'.... האם זה אפשרי? מעבר ליכולת לימוד עצמית- איזה שפות תכנות וידע נדרש צריך וכיצד לרכוש אותו בין אם בלימוד עצמי בקורסי אונליין, קורסים פרונטאליים, אתרים ללימוד, סרטונים ואיפה הכי מומלץ לרכוש אותם/את הידע? איזה שפות תכנות הכי מבוקשות?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קצת רקע ואחרי ההסבר. אני כרגע בשלבים מאוד מתקדמים בפרוייקט שלי, שעוסק במשחק תוך שימוש בAI. נתקלתי כרגע בבעיה מאוד מאוד מוזרה ומשונה(וכרגע נראה בלתי אפשרית). אני עובר בDEBUG על הקוד שלי כדי לזהות בעיה עכשיו אני מגיע לשורה כלשהי שהיא הכי גדולה ומורכבת. היא קוראת למלא פונקציות ומלא שטויות, עכשיו נגיד אני עובר עליה ב STEP OVER אחד מהמשתנים שאמורים להשתנות לא משתנים. אבל אם אני עובר על השורה הזו ב STEP INTO ואז STEP OVER על מה שרשום בפונקציה המשתנה שאני עוקב אחריו כן משתנה. אני יודע שזה הסבר באוויר כזה ובלי קוד, אבל להביא פה את כל הקוד שקשור לשורה הזו רק יסבך מאוד. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. אם זה משנה אני עובד בJAVA.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כחלק מפתרון של משוואות לא לינאריות אני צריך להגדיר מערך של 40 איברים סימבוליים ואחר כך להשתמש בהם( כמו למשל לבצע יעקוביים עם פונקציות מסוימות והמשתנים..) בכל מקרה אם מישהו יוכל להסביר לי איך מגדירים וקטור של משתנים סימבולים ואיך משתמשים בהם אחר כך אני אשמח תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
פתחתי form1 בו יש כפתור "sell" תווית labl_total_money בו מופיע סכום כסף שעולה כל פעם שלוחצים על הכפתור את הסכום הגדרתי כint totalmoney ;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) וכפתור שמעביר לform2 ובנוסף עוד כמה כפתורים ותיבות טקסט שלא רלוונטיים לשאלה. אני רוצה שהפרמטר totalmoney יהיה משותף לשני הטפסים כך שה;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form1 יהיה ששווה ל;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form2 (אמרו לי sql ואמרו לי אובייקט גלובלי, ניסיתי את שניהם לא עבד)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם אתם מכירים דרך להשתמש בשפת סי או Visual Basic כדי לכבות Processes שרצים בחלונות? אם כן, תוכלו לתת לי קצה חוט / חומר לקריאה בנושא? האם קיימת אפשרות לכבות process על פי הקובץ שממנו מופעלת התוכנה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע פעולות באמצעות אובייקט WINSOCK בVB, לדוגמא: IOSocket.Accept requestID והקומפיילר מציג לי את השגיאה הבאה: Object variable or With block variable is not set. ניסיתי לאתחל את האובייקט על ידי פעולות כמו SET או NEW אבל אז אני מקבל שגיאה על השימוש בהם. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך לפתוח 2 socket שאני יוכל לדבר במקביל בשתיהם.. יש למישהו פיתרון??.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט שלי בתכנות אינטרנט יש לי אפליקציה שמוסיפה נתונים למסד נתונים. כשאני מריץ את האפליקציה אני מקבל הודעת שגיאה: Error Type: שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) נדרש סוף משפט /Scouting/ASP/add_player.asp, line 40, column 34 "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" האפליקציה: mySQL = "INSERT INTO players (pname, role, Height, Weight, team)"&_ "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" oConn.Execute mySQL למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להכין במחשבים ונתקלתי בבעיה שאני לא יודע מה לעשות הבעיה היא שאני מתחבר למשתמש נגיד adi זה לא משנה לי את התפריט יש שני קצבים יש login ו תפריט login <%-- Document : login Created on : 18/04/2012, 13:50:55 Author : student --%> <jsp:useBean id="membersdb" class = "jdbc.ForDataBase"/> <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html dir="rtl"> <body dir="rtl"> <center> <jsp:include page="menu.jsp"></jsp:include> <h1 align="center">התחברות</h1> <f…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
<% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.write "אירעה שגיאה" else %> <html> <head> <script language="javascript"> function test(x) { if (x.firstname.value=="") { alert ("חסר שם פרטי"); x.firstname.focus(); x.firstname.select(); retu…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, רציתי לבנות טיימר בשפת C, שתוציא לי ברגל מסויימת של הרכיב גל ריבועי בתדר 9600HZ. זאת אומרת שכל זמן מסויים (104 מיקרו שניות ) שתוציא לי 0 לוגי, ו-1 לוגי.. התוכנה שעומדת לרשותי היא dynamic c וקצת הסתבכתי איתה, כי צריך לכתוב שם קצת שונה משפת C הרגילה.. אשמח לעזרה, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי , אני בונה אתר בשביל פרוייקט במחשבים , ויש לי כמה בעיות. 1. כשאני כותב image alt לתמונה הכיתוב מופיע באקספלורר , אבל לא בפיירפוקס 2. יש בעיה של צבעים באקספלורר - למשל לקחתי תמונה שהרקע שלה זהה לרקע של כל הדף , וזה עובד טוב בפיירפוקס , אבל באקספלורר יש הבדל בצבע והוא לא זהה לרקע של כל הדף (bgcolor) איך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למשל שלוחצים F11 אז הדפדפן כזה נקי מוזר בלי אופציות, אז ראיתי אתרים שאתה נכנס אליהם הוא זורק אותך לדף שכזה בקיצור אני רוצה שהדף יפתח בגודל 750 על 550 למיקום כלשהו תודה, ומצטער שאני לא כל כך מובן..
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, אתמול בניתי משחק סנייק קטן ב-C++ ומשום מה המשחק שוקל 2 מגה ומשחקי סנייק אחרים שראיתי שוקלים הרבה פחות (כמה קילובייטים..). ואז התחלתי להתלבט אם המבנה של המשחק שבניתי נכון או שאולי סתם סיבכתי אותו יותר מדי. למי שמעוניין להוריד את המשחק: http://www.fileflyer.com/view/GCI3nB7 (המקשים הם W-למעלה, A-שמאלה, S-למטה, D-ימינה) המבנה הוא ככה: בעיקרון יש Segment שזה בעצם תו כלשהו Snake שזה כל הנחש עצמו שהמשתנה העיקרי שלו הוא מערך של Segment Board לוח המשחק Game המחלקה הראשית שמריצה את לולאת המשחק ומודיעה על סוף המשחק. האם המבנה הזה נכון או שסתם עשיתי יותר מדי מחלקות? זה המבנה היותר מפורט: Segment class Segment { private: int x; int y; char sign; public: Se…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, אני שמעתי שיש יש אפשרות להקים אתר אינטרנט ללא עלות, לפי מה שראיתי באינטרנט יש חברות (גוגל בינהם) יש רק בעיה אחד!!!! יש לי דומיין, ואיני מעוניין בדומיינים ארוכים שמציאים החברות האלה, יש פתרון? או שחייב לשלם עבור זה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-