עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 11moshiko11,

בוקר טוב לכולם! יש לי עבודה לעשות ב CPP ויש לי בעייה. בעבודה אמורים להגדיר מחלקת אבא ולו 3 בנים. לאבא יש משתנה אחד מסוג INT ול-2 מ -3 הבנים יתווסף INT נוסף. שמות ה"ילדים" הם DAYINYEAR, DAYINMONTH, DAYINWEEK. ה- DAYINYEAR הוא ללא המשתנה הנוסף. הבעייה שלי היא ביצירת פעולה אונרית שהופכת את DAYINMONTH ו- DAYINWEEK ל DAYINYEAR: DAYINYEAR operator~() אני יודע שבאבא אני לא יכול להגדיר פעולה וירטואלית שתחזיר DAYINYEAR כי האבא לא מודע לקיומו של הבן. רשמתי את: DAYINYEAR operator~() כאופרטור ב- DATINMONTH אבל זה לא מתהדר. יש הרבה בעיות כשהאשון מבינהם הוא: Error error C2143: syntax error : missing ';' before '~' משהו יודע איך אני מגדיר את הפעולה שתחזיר DAYINYEAR תודה רבה והמש…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by רון.,

היי ניסיתי להריץ את הדוגמא של ה HELP ומשום מה עדיין נוצרות לי שגיאות כשאני מנסה להשתמש בפונקציה http://imageshack.us/photo/my-images/36/66198118.gif/

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by xcd67,

שלום רב, אשמח בבקשה לעזרה בנושא של יישור תפריט חבר הביא לי קוד לתפריט שנפתח בעת מעבר עכבר. את הדף והקוד ניתן לראות כאן: העיניין הוא כזה - כאשר נכנסים לתת תפריט שני - למשל אם תיכנסו two ולאחר מכן לfour - תיראו שהתפריט נפתח לימין. השאלה שלי היא איך אני גורם לו להיפתח לשמאל... אני בטוח שתשובה היא משהו דיי קטן להוסיף בCSS אבל כל מאמצי עלו בתוהו... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by sky_82,

היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by tombcatz,

היי אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C, ומחפש מדריכים מומלצים ברשת לכך. [יש לציין שאני מתכנת עם ניסיון, לכן אני מחפש מדריכים שילמדו את שפת C ולא מדריכים שילמדו תכנות מ-0 באמצעות שפת C] תודה

6. Started by creative,

שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by Godmoney,

במקום להציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי הוא מציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי וגם הם לא מיושרים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  8. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

9. בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מישהו שהוא מומחה בשפת התיכנות ++C בתשלום, למטרת בניית משחק רציני ומורכב, אם את או אתה, מומחים לשפת תיכנות זאת, אנא צרו איתי קשר באי סי קיו (פתוח בשבת ובימי חול 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע) שמספרו: 332716250 אשמח לדבר איתכם.............

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  11. בוקר טוב, מישהו יכול לכתוב פה את הקוד\ים הבסיסים שצריכים להופיע בדף אינטרנט לסלולארי? .wml ובנוסף אם אתם מכירים אתרים ישראלים עם מדריכים קלים לאתרי אינטרנט לסלולארי, אשמח לקבל לינקים.... כל מה שאני צריך בדף זה לינק לקובץ, בדומה ל ... שפה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by barp12,

אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  13. היי, רציתי לבנות טיימר בשפת C, שתוציא לי ברגל מסויימת של הרכיב גל ריבועי בתדר 9600HZ. זאת אומרת שכל זמן מסויים (104 מיקרו שניות ) שתוציא לי 0 לוגי, ו-1 לוגי.. התוכנה שעומדת לרשותי היא dynamic c וקצת הסתבכתי איתה, כי צריך לכתוב שם קצת שונה משפת C הרגילה.. אשמח לעזרה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, אני כרגע משתמש במערכת של ההתקנות ב VS2005 והרוב עובד בסדר. אני צריך 2 דברים. א) אתר שמלמד איך משתמשים במערכת. (עברית או אנגלית העיקר שייכנס לעומק) ב) תשובה לאיך אני מפעיל התקנה שקטה של פרויקט אחר מתוך ההתקנה של פרויקט שלי. הפרויקט שלי עובר התקנה בסדר אבל אני צריך משהו שמישהו אחר עשה כדי שיעבוד אז אני צריך לדאוג שגם הוא יהיה מותקן. (כמו שצריך קודקים לנגני סרטים)

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by stl,

שלום בניתי אתר אינטרנט קטן שמתחבר גם ל SQL שלי, מציג נתונים ומשנה נתונים שמתי את האתר ב IIS ווהוא עובד מצוין אפשר לגלוש אליו מכל מקום. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה שימשיך להיות מחובר ל SQL-SERVER שאליו הוא מחובר ואני יעביר את האתר ל IIS במחשב אחר חשבתי שזה רק שינוי הconnertionstring קראתי בכל מיני אתרים וחיפשתי איך עושים את זה והבנתי (אני מקווה שנכון) שיש להגדיר Server ב aspnet_regsql. לי יש כתובת IP של המחשב שאליו אני רוצה להתחבר איך אני הופכת אותו לשם של server במחשב שלי או שאולי אני ממש לא מבינה ואני עושה את זה עקום. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמסביר את זה קצת או לעזור לי בהכוונה או טיפ קטן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by yuval1101,

היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. Started by sby333,

שלום לכולם... הייתי רוצה חומר על תוכנת PRES (תוכנה של שפת תכנות...("סביבת עבודה") ). אם מישהו מכיר או עובד איתה. תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by tavor21,

בניתי FRAMESET מחולק ל20 אחוז ו80 אני רוצה שה20 יהיה תפריט וה80 זה יעני המסך כלומר כשאני לוחץ על משהו מהתפריט יפתח לי בחלון של ה80 אחוז .. ניסיתי ולא הצלחתי זה פןתח לי בתפריט ולא בחלון שאני רוצה .. בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. Started by avivkah,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו VS ואני לא מצליח להריץ קוד פשוט בפייתון נותן לי הודאת שגיאה, אשמח לדעת מה צריך לעשות https://jce365-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/avivka_jce_ac_il/EZ_M7tlkID5NuXRNabnOk4IB_LElR6cuGC2z_JAwlvH2SQ?e=ghXogu

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

שאלתי היא: האם יש תחליף לIIS שאפשר להתקין על Windows XP Home Edition??

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by assaf990,

מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתונים במידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום אם יש לי תוכן מסויים (אותו אני שולף מDB) שאני מעוניין לחלק אותו לכמה עמודים כאשר מופיע העמוד הראשון, בסופו יהיה קישור לעמוד הבא וכן הלאה, כאשר העמודים יהיו ממוספרים. מה האלגוריתם הכי טוב לעשות את זה? ואיך אני שולף בהמשכים מהDB? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים