עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

שלום אני משתמש ב 2008visual studio עם VS.PHP פלאג אין. אני משתמש בwampserver בתור הסרבר איך אני עושה שהvisual studio יעבוד עם הסרבר של הwamp?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by ac1240,

אני יצרתי תיקייה WEB שאלייה אני מעלה קבצים ברגע שאני מעלה קובץ באתר שלי שהוא בנוי ב (VB.NET) הקובץ מגיע לתיקיית ה WEB שלי ואני רוצה שהוא יכנס לי לתוך מסד הנתונים(הלינק שלו) והמסד יביא לי באתר את הכתובת של הלינק בתוך חלון (שבוא הוא ישמור את הנתונים טאני מאמין שצריך טבלה בנוסף) השאלה שלי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by sir f,

http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by intel suck,

<% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.write "אירעה שגיאה" else %> <html> <head> <script language="javascript"> function test(x) { if (x.firstname.value=="") { alert ("חסר שם פרטי"); x.firstname.focus(); x.firstname.select(); retu…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by syaron66,

שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך להפוך קוד HTML לTEXT בC#. כלומר אני מוריד מאתרים קוד HTML ומעוניין להפוך אותו לטקסט (בדומה למה שנקבל אם נעשה קופי פייסט על העמוד עצמו). אני במיוחד מחפש CLASS כזה שכבר קיים או דרך מהירה לעשות כן ולאו דווקא לכתוב אחד עם REGEX. תודה לעונים.

6. קודם כל הבעיה ראשונה היא שאני לא יכול לעבור בין הטפסים... ברגע שאני לוחץ על כפתור לעבור לטופס אחר זה נותן לי את השגיאה הזאת http://www.rinat.biz/untitled.JPG בביצפר שלי זה עובד ואין שום בעיות רק אצלי בבית זה לא עובד... (בביצפר גם יש אופיס 2003 רק בעברית ואצלי זה באנגלית...) וכשאני נכנס לטפסים לא דרך טופס אחר אז זה הטופס נפתח טוב.... הבעיה השניה היא ששום פוקנציה של תאריך לא עובדת לי.... וגם כאן בביצפר עובד בבית לא...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by TheReaper,

בהחלט הדבר הכי מגניב שראיתי מהבלוג פיתוח אתרי אינטרנט של מוזילה ADD ON למוזילה (שקיים כבר היום) נותן את היכולת לצפות באתרים ולערוך אותם בצורה תלת מיידית. http://hacks.mozilla.org/2011/10/debugging-and-editing-webpages-in-3d/

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by dtssupport,

אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by skywalker13,

איזה מסביבות העבודה היא סביבת עבודה לשפת с? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. אם אני רוצה לעשות השוואה בין 2 אובייקטים, איך אני עושה את זה? נאמר יש לי שני אובייקטים ששניהם מייצגים תאריך: אחד d1 והשני MyDate כל אחד מהם מורכב מאותם 3 תכונות: יום, חודש שנה (כולם מסוג אינטג'ר) נגיד ואני רוצה להשוות ביניהם בשביל לבדוק אם מדובר באותו תאריך, איך אני עושה את זה? זה בטח לא פשוט: if(d1==MyDate) תודה.. ---------------- לא מזמן למדנו בבצפר פעולות רקורסיביות אבל כבר שכחתי את העיקרון... אם מישהו יוכל להראות לי איך פותרים את זה (ללא לולאה של WHILE או FOR כמובן) כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם חיובי n ומחזירה את סכום המספרים השלמים מ-1 עד n תודה עריכה: לא משנה, הסתדרתי

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by 24zone,

היי אנשים אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבניית אתרים יש לי הרבה רעיונות לאתרים אבל אין לימוסג כיצד אני צריך לבצא אותם מישהו יכול להסביר לי מהם שלבי העבודה בבנית אתרים עם אפשר כמה שיותר מפורט וגם מדריכים עם דוגמאות תודה רבה מראש לכול אחד שרוצה לעזור לי

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. Started by habis,

יש לי מערך של מחרוזות ב-JavaScript, ואני צריך להמיר אותו למחרוזת בודדת עם תווי מפריד ספציפיים בין האלמנטים. הנה מערך לדוגמה: let myArray = ["apple", "banana", "cherry", "date"]; אני רוצה להמיר את המערך הזה למחרוזת אחת עם פסיק ורווח (", ") בין כל אלמנט. הפלט הרצוי אמור להיראות כך: "apple, banana, cherry, date" אנא שלח לי את קוד ה-JavaScript שאני צריך כדי לבצע המרה זו. אם ברצוני להשתמש בתו או בתווים שונים בין רכיבי המערך, כיצד אוכל לשנות את המפריד? חיפשתי פתרון על ידי ביקור במקורות רבים כמו Scaler, אך לא הצלחתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by creative,

שלום לכולם ושנה טובה אני רוצה לכתוב פקודה בפסקל שתסדר רצף מסויים באופן אקראי כל פעם אחרי תנאי מסויים לדוגמא: יש את הרצף ABCD לאחר תנאי מסוים הרצף יהיה BCDA פעם הבאה הרצף יהיה DBAC וכן הלאה..... השאלה איך עושים את זה תודה מראש CREATIVE ;D

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Shay Frishwasser,

איך לעשות שאם אתה כותב מספר בקונסול הוא ישנה לך את המשתנה לפי מה שכתבת בקונסול? בגאווה סקריפט.

17. טוב, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. יש לי דף html שמחולק ל-frame set ימני ושמאלי אני עושה שהחלק הימני של ה-frame set יפתח לי קובץ pdf בחלק השמאלי. האם אפשר שהקובץ pdf יפתח ללא סרגל הכלים של acrobat reader כלומר: print, save וכדומה. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by efod26,

מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?

19. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by efod26,

שלום, אני צריך לכתוב מחלקה שתקבל פרמטרים של המשוואה הריבועית, a,b,c ותדפיס את השורשים. לא מסובך כל כך, מישהו יכול לעזור בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Vega,

האם אתם מכירים דרך להשתמש בשפת סי או Visual Basic כדי לכבות Processes שרצים בחלונות? אם כן, תוכלו לתת לי קצה חוט / חומר לקריאה בנושא? האם קיימת אפשרות לכבות process על פי הקובץ שממנו מופעלת התוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. התוכנית שאני צריך לעשות היא כזאת: תוכנית המציגה על המסך טבלה בגודל 6x6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור וורוד בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה עד שבשורה השישית כל התאים יהייו צבועים! תודה מראש לכל העוזרים!

23. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by SHAY951,

יש איזה דרך לשמור את היחידה בתור קובץ TPU כדי שיהיה אפשר לעשות בה שימוש אח"כ בתכניות...אבל זאת לא דרך השמירה הרגילה של תוכניות לפי מה ששמעתי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.