תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כיצד ניתן להכין טיימר שסופר לאחור ב java script בתודה מראש s_b54
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תוכנה שכתבתי ב visual c++6 ואני רוצה ליצור ממנה גירסא שתרוץ לי במחשבים שאין בהם visual c++ אז יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לקמפל את הגירסא בתור קונפיגורציית release או שאני יכול להישאר עם גירסת debug רגילה דיפולטיבית. אם אני צריך בגירסת release איך אני עושה את זה? ניסיתי , ויש לי כל מיני include שהוא כותב לי עליהם error מה שלא קורה בגירסת ה debug . 2. יש כלי שחבילת visual שנקרא install shield ע"מ ליצור מהתוכנה שלי גירסת תוכנה להתקנה והתוכנה הזו מייבאת את כל מה שהיא צריכה ויוצרת קובץ setup שמכאן ואילך התוכנה היא כמו כל תוכנה רגילה שמורידים באינטרנט למשל וכו' אבל גם תוכנה זו יצרה לי גירסה שלא עובדת במחשבים שאין בהם visual. האם יש למישהו רעיון איך אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך להפוך קוד HTML לTEXT בC#. כלומר אני מוריד מאתרים קוד HTML ומעוניין להפוך אותו לטקסט (בדומה למה שנקבל אם נעשה קופי פייסט על העמוד עצמו). אני במיוחד מחפש CLASS כזה שכבר קיים או דרך מהירה לעשות כן ולאו דווקא לכתוב אחד עם REGEX. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שצרכיה ללוט לחיצות מקלדת ולבצע פעולות בהתאם, (בדומה למישחק מחשב) איך אפשר לגרום לשפה לבדוק אם מקש מסויים לחוץ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי PHP על שרת IIS (מערכת הפעלה WIN 2003) ומשום מה אני לא מצליח להעלות דפי PHP, למרות שה-ISAPI Filter פועל. למישהו יש ידע בנושא ויכול לנסות לכוון אותי להגדרות היותר פנימיות של ה-IIS על מנת לנסות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח לשים בתגית iframe דף asp. למה? תנו לי רעיונות ואני יגיד לכם אם זה צדקתם!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אני צריך שתעזרו לי במהירות האפשרית כי אני צריך להגיש את העבודה ביום שישי. אני לא מצליח לסגור טופס ממודול. אני מתכוון להגיד שאני משתמש בפעולה מהמודול אבל אני לא יכול משום מה לסגור את הטופס הפעיל משם. מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
איך אני מקפיץ חלון ושיהיה רשום בו מה שהיה רשום בTEXTAREA? יש לי את הקוד הבא: function PopUp() { // open the window win3 = window.open("", "Text", "width=320,height=210,scrollbars=yes"); // write to window win3.document.writeln(frm1.text2speach.value); } אבל הוא לא עובד בFF. וגם איך אני משנה את התכונות של החלון החדש (לדוגמה צבע רקע)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שיש לי EMBED של סרטון מסוים, איזה קוד אני צריך לכתוב כדי לשים אותו בתגובה בפורום (ובפורום שמתיר זאת)? למשל ה EMBED הזה.. <object codebase="http://go.divx.com/plugin/DivXBrowserPlugin.cab" height="480" width="720" classid="clsid:67DABFBF-D0AB-41fa-9C46-CC0F21721616"><param name="autoplay" value="false"><param name="src" value="http://video.stage6.com/1905528/.divx" /><param name="custommode" value="Stage6" /><param name="showpostplaybackad" value="false" /><embed type="video/divx" src="http://video.stage6.com/1905528/.divx" pluginspage="http://go.divx.com/plugin/download/" showpostplaybackad="false" custommode="Stage6" autoplay="false"…
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית בשפת C++ למצוא מספר שכיח במערך חד מימדי (ולא דו או תלת) בלבד, ללא פונקציות או רקוסיות. התוכנית מגדירה מערך בן עשרה תאים, קוראת לתוכו מספרים שלמים מהמשתמש, ואח"כ מציגה את השכיח במערך, כלומר את הערך שמופיע מספר גדול ביותר של פעמים במערך. במידה שהמערך כולל מספר שכיחים יש להציג את כולם, בסדר בו הם מופיעים במערך. דוגמא: הקלט {2,1,2,3,2,3,12,3,5,1} יתן פלט של 2,3 ניתן להניח שהקלט תקין. כמו -כן אסור לי להשתמש בפלט אינפורמטיבי (למשל: אסור לכתוב "הכנס 10 מספרים שלמים").... ניסית להשתמש בעוד מערך אך עכשיו אני תקוע..... מישהו יכול לעזור ולתת פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 7.7k צפיות
-
-
פרדיקט המקבל רשימה- וצריך להחזיר את הרשימה המושטחת, לדוגמא: קלט: [1,[2,3], 4] פלט: [4,2,3,1] איך עושים את זה?? (אם האיבר אינו atomic (כמו האיברים הראשון והאחרון) מה עושים עם האיבר האמצעי??)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-