תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב תוכנית שתאפשר למשתמש להכניס רק מספרים שלמים, אנחנו רק בשיעורים הראשונים אז זה צריך להיות עם scanf ולולאות while וכו'.. אם יכניס משהו אחר תתקבל שגיאה ואז התוכנית תבקש ממנו להכניס מספר שוב אם יכניס מספר עשרוני, רווחים ואז מספר, אותיות ואז מספר, מספר ואז אותיות, או אנערף אז יקבל שגיאה.. תודה לכל העוזרים !
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למדתי על כמה "מחלקות אוסף" ב#c ואת queue ו-stack לא הבנתי,אשמח אם תסבירו לי מה הרעיון שלהם ואיך עובדים איתם. סדרנים זה בעצם מערך של מאפיינים? ומה עושים עם האופרטורים shift ו-bitwise? כשאני עושה שיטה אנונימית אני צריך ליצור בהכרזה שלה את השיטה (וא"כ איך) או שאני פשוט יכול לשים בסוגריים שם של שיטה אחרת וזה יפעיל אותה עם הנציג? (אשמח אם תוכלו להביא לי גם את התחביר ליצירת שיטה אנונימית). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובה ואם אפשר חינמית לתכנות ב-C, משהו בסגנון ECLIPSE ל -JAVA תודה
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהורדתיMicrosoft Visual Studio 10.0 אני לא יודע איך להשתמש יש אולי מדריך בעיברית? דרך אגב אני צריך לתכנת בשפת c
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה לסיוע שלכם, יש לי לא מעט קבצי PCAP של WIRESHARK שאני רוצה לפענח. (יש פקודה מובנת לטובת העניין שנקראת TSHARK) אני מעוניין לרוץ על כל קבצי תיקיה שמכילה קבצי PCAP ולהמיר אותם באופן פרטני כל אחד לקובץ CSV שיהיו בתיקיה אחרת. קראתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי פיתרון לזה. אשמח מאד אם תוכלו לסייע :)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני תקוע... לא זוכר איך עושים את זה... PLZ HELP הנה השאלה: "כתוב/י תוכנית כאשר מחברת 2 מחרוזת" בC-
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך תוכנית שסיימתי לכתוב לקובץ EXE ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בונה תוכנה ב C# שסורקת קבצים בתיקייה מסויימת ומבצעת עליהם פעולות קודם כל אני רוצה שהתוכנה לא תציג את הFORM וגם לא יוצג בסרגל כלים של הוינדווס שהתוכנה פועלת כי אין טעם. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
:s05:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לעבור להשתמש במערכת CRM שתשמש בערך 6 אנשים במקביל. הבעיה היא שאין לי כרגע כסף להשקיע בזה. הבנתי שיש מערכות חינמיות (כמו VTIGER למשל) שאפשר להתקין תחת רישיון קוד פתוח ולהשתמש באופן חופשי. מאחר ואין לי כרגע כסף לזה - אני לא רוצה לשלם על אירוח של המערכת - יש לי מחשב פנוי שאני יכול לעשות איתו מה שאני רוצה אז נראה לי שלפחות בהתחלה נשתמש בו. אין לי בעיה שלא תהיה גישה דרך האינטרנט למערכת - הכל יכול לעבוד ברשת מקומית (אולי אפילו עדיף מבחינת אבטחת מידע - לא?) - כמה שאלות: 1. כרגע על המחשב יש לי windows 8.1 - האם יש סיבה אמיתית לפרמט ולהתקין לינוקס? (שימו לב שאין לי כלל ניסיון או ידע על עבודה עם לינוקס). 2. אני מבין שהדרישות הבסיסיות של VT…
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ברצוני לכתוב MACRO שיפעל בעת הפעלת WORD (פתיחת מסמך חדש וישן). אני מבינה שאני צריכה לכתוב את הMACRO בקובץ NORMAL.DOT מהי הפונקציה שתפעל בעת פתיחת מסמך WORD (ממנה אוכל לקרוא לפונקציות נוספות?) איך ניתן לשמור נתונים כדי לבדוק אם פונקציה זו נקראה כבר בעבר או שזו לה פעם ראשונה??
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-