עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Lirux,

התחלנו ללמוד c בבית ספר ואנחנו משתמשים בקומפיילר tclite... מישהו יכול להמליץ לי על קומפיילר יותר טוב ונוח לעבודה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. Started by ftom2,

הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Vaknir,

אני מחפש ספר על C# שמכסה את הכל כולל הכל ומובן עם דוגמאות וכו'. מישהו יודע איפה אפשר למצוא ועד כמה הספר נוח? או קישורים לספרים מקוונים .

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by moses_23,

שמעו, אני ל איודע איך להשתמש בפונקציה DELAY איפה אני תוקע אותה? אני צריך לצייר קו ואני צריך שהוא יזוז... תודה לעוזרים אני צריך את זה עד מחר

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by razoli,

יש לי ביום שני מבחן על אוטומט מחסנית אין לי מושג איך אני פותר תרגיל או אפילו איך אני קורא את ההגדרה של השפה. אני אשמח עם משהוא יתן הסבר קצת יותר טוב מהמורה שלי על הבססי ועם אפשר גם על דיקדוקים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by The Ghost,

אני עושה פרויקט בVB על גרפיקה תלת מימדית, יש לי שם פונקציה שהמורה הביא לנו,הפונקציה אמורה לבצע הסתרה בגופים קמורים בלבד. שכחתי כבר איך הפונקציה עובדת ורציתי להזכר... הפונקציה מקבלת גוף תלת מימדי Body ואת מספר הפאה, ומחזירה TRUE אם צריך להסתיר את הפאה,אחרת מחזירה FALSE Dim P1 As Point3D, P2 As Point3D, P3 As Point3D Dim v1 As Point3D, v2 As Point3D Dim N As Point3D Dim M As Point3D Dim Result As Single Dim C As Point3D C = WeightCenter(body) P1 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(1)) P2 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(2)) P3 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(3)) SubVectors v1, P1, P2 SubVectors v2, P3, P2 m3Cross N, v1, v2 SubVectors M, P1…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אם מישהו יכול אשמח

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by redead,

יש לי פונקציה ו2 נקודת. אני צריך למצוא 5 דברים : - שגיאה מוחלטת ויחסית של X -שגיאה מוחלטת ויחסית של F -מספר מצב של הפונקציה הנקודות שלי הם : X=5.55 ; X0=5.547 פונקציה : X^3+2X^2+X-5 עכשיו יש לי את הקוד הבא , נראה לי שאת 4 הדברים הראשונים שאני צריך מצוא עשיתי נכון ( השמח לקבל אישור על זה) בקשר למציאת מספר מצב של הפונקציה קצת הסתבכתי והשמח לקבל עזרה. function [dx,deltax,df,deltaf,con]=ex1(x,x0) x=5.55; %ערך הX x0=5.547; % ערך הX0 dx=abs(x-x0) % שגיאה מוחלטת deltax=dx/abs(x) % שגיאה יחסית f=@(x) x.^3+2*x.^2+x-5; % פונקציה F df=abs(f(x)-f(x0)) % שגיאה מוחלקת עבור פונקציה F deltaf=df/abs(f(x)) %שגיאה יחסית עבור פונקציה F DF=abs(df/dx) con=abs((x*DF)/f(x)) end עידכ…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

public class EqualDemo { public static void main(String args[]) { String str1 = "123"; String str2 = "456"; Yogly ogly1 = new Yogly(); Yogly ogly2 = new Yogly(); if (ogly1.equals(ogly2)) System.out.println("ogly1 is equal to ogly2"); if (str1.equals(str2)) System.out.println("str1 is equal to str2"); } } class Yogly { int x,y; public boolean equals(Yogly yo) { return (x==yo.x && y==yo.y); } } נלקח מפה http://www.zindell.com/israeliJavaBook/israeliJavaBookWebText3.html (יש לשנות את הקידוד כדי לראות בעברית ) אם משהו יוכל להסביר לי איך התוכנית הזאת עובדת אשמח…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ani,

לא מצאתי בגוגל.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. לא מזמן בניתי משחק איקס עיגול (איקס מיקס דריקס). אשמח אם תגידו מה דעתכם: קישור להורדה איזה עוד משחקים אפשר לבנות באותו סגנון ב JAVA (משהוא לא מסובך מדיי ולא גדול מדיי עם בינה מלאכותית או בלי)?

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. בעיקרון אני צריך רעיון(עם אפשר מקורי) לכתיבת משחק בJAVA (אפשר גם תוכנה). כל הרעיון והדגש בזה הוא שהאלגוריתמיקה תיהיה חזקה ובעלת תחכום מסויים. כמובן שיש את כל הנדושים כמו: פקמן, שחמט, דיגר, דמקה סינית, רמי, דומינו וכו' עכשיו אם אני יעשה אותם אני ידרש לרמת גימור ומקצועיות גבוהה ביותר כדי להתקרב ל100, שלא נדבר על להבטיח אותו. הגרפיקה לא רלוונטית למשחק הזה(שלא נדבר על 3D שממש לא נראה לי יהיה זמן אליו). מה אתה אומרים, יש לכם משהו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by QQQ,

שנה הבאה אני עושה את ה5 יחידות בגרות עם הפרוייקט הנושא הכללי שלנו הוא ניהול מערכות (או משהו כזה) - כמו נגיד לבית מלון, חברת תעופה, מרפאה, קונסרבטוריום וכו'... את כל מה שהזכרתי למעלה כבר עושים - כלומר אני צריך משהו אחר. הצעות יתקבלו בברכה, תודה ;D

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום לכולכם! אני מעוניין להירשם בעוד כשנה למכללת הדסה ללימודי הנדסת תוכנה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי הלימודים שם?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ar6_n,

אנשים אני מת לדעת לבנות אתר או פורום אם שפר טובה(אין לי מוסג אפילו מה אני אומר ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח אם מישהו ילמד אותי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by 123elad,

שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!

20. אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אוקיי אז ככה אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++ בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא: אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא הבעיה שאין לי כיוון לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. שאלה וחייב כמה קבצים באסמבלר!! אני חייב תקבצים האלה.... TLINK.EXE TASM.EXE MONITOR.EXE BRUN40.EXE להפעיל את זה.. SSEG SEGMENT DW 100H OUP(?) SSEG ENDS CSEG SEGMENT ASSUME SS:SSEG,CS:CSEG START: SS:SSEG,CS:CSEG MOV AX,0302H MOV BX,0813H MOV CX,1205H MOV BX,CX ADD AL,CL MOV CH,AL ADD BX,BL MOV BH,BL CSEG ENDS END START

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מספר עשרוני שאני רוצה להדפיס כמספר בינארי (האורך לא קבוע ואי אפשר לתחום אותו) האם יש איזה פונקציה או פקודה ב printf שעוזרת להדפיס מספר כזה ?

• 15 תגובות
    • 21.9k צפיות
  25. Started by ofer_mat,

יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.