תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
דבר ראשון מה זו בדיוק השפה הזאתי ולמה היא משמשת ו ואיפה אני יכול ללמוד אותה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לצערי אין ב"JAVA על כוס קפה" תרגילים. מישהו מכיר אתר (עדיפות לעברית כמובן אבל גם אנגלית בסדר) עם תרגילים למתחילים? אני רוצה לתרגל קצת את הבסיס לפני שאני מתקדם. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
-
אני מנסה לרשום ערכים מטבלה שהמשתמש ממלא, ומשום מה באופן קבוע הערך האחרון לא נשמר. הקוד הוא בערך ככה: הכל נמצא בתוך לולאת for, בעזרת משתנה tw מסוג textWriter אני רושם לקובץ את תוכן הטבלה, זה משהו כזה: tw.WriteLine(dataGridView[0,i].value); tw.WriteLine(dataGridView[1,i].value); תמיד הערך האחרון שהמשתמש הקליד לא נרשם\ כאילו הvalue לא מכיל אותו. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. עריכה - אחרי עוד בדיקה מתברר שאם הוקלד ערך בתא מסויים ולא עזבו אותו (עברו לתא אחר) הוא לא נשמר במשתנה value של הפקד הזה. איך מסתדרים עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Please enter a sentence and press ENTER"); string input = Console.ReadLine(); int i = 0; Console.WriteLine("please enter your name"); string g = Console.ReadLine(); while (i < 10 ) { Console.WriteLine(input+g); i = i + 1; } } } } הקוד הזה קולט את מה שאתה רושם פעמיים ומדפיס . אבל הוא לא שם רווחים בין המילים .כאשר הוא מדפיס אותם . איך אני יכול לשים רווחים ? ב I למה שמנו אפס ולמה לא שמנו 5 או 9 או כל מס…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
תראו יש לי פונקציה שמחזירה לי משתנה דאבל אני צריך להדפיס את המשתנה הזה במקום במסך לא בהתחלה נניח באמצע אז אני משתמש ב פקודות MOVETO ו OUTTEXET עכשיו הפקודה הזו עובדת עם מחרוזת לכן אני צריך להפוך את המתשנה שאני מקבל מהפונקציה למחרוזת אני משתמש ה LTOA וזה מדפיס לי אבל הבעיה היא שאם במתשנה של הדאבל יש לי שבר אז כאשר אני עושה LTOA זה חותך לי את השבר ונותן רק את השלם איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בשלבי סיום של בניית תוכנית לפתירת סודוקו וזה ככל הנראה יהיה על המסך השחור ואני מעוניין שזה יהיה בממשק גרפי של טבלה בתוך חלון איך אני יכול לבצע את זה בשפת C. אני צריך שקליטת הנתונים תהיה דרך לוח וכמו כן הלוח הפתור יוצג על לוח. מה אני צריך ללמוד בשביל לממש את זה או אולי אתם יכולים לעזור לי.......... בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הייי אני יודע C ... כלומר גם לומד C ... ואני רוצה לנסות לעבוד בקומפלייר שונה מTC או TCLITE ... למשל ניסיתי BORLAND אבל לא כל כך אהבתי את זה ... אני רוצה לנסות את VISUAL STUDIO 6.0 אבל אני לא יודע איך אני מעריץ שם את התוכנית שכתבתי ... תוכלו לעזור לי ? תודה רבה לעוזרים ...
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, איך אני יכולה למצוא תת מחרוזת ממחרוזת שהמשתמש מכניס בלי להשתמש בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ שאני מעתיק אותו לתיקייה מסויימת ואני רוצה שבלחיצת הכפתור שם הקובץ ישתנה לשם התיקייה שבתוכה הוא נמצא כל פעם מדובר בתיקיות שונות ועל הקובץ לשנות את שמו לשם התיקיה בכל פעם שאפעיל את ה batch file תודה רבה לעוזרים שחר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו המחלקה שלי: public boolean isAbove (Point other) { return _y > other._y; } public boolean isUnder (Point other) { return _y != other._y && !isAbove(other); } public boolean isLeft (Point other) { return _x < other._x; } public boolean isRight (Point other) { return _x != other._x && !isLeft(other); } בפונציות isUnder ו-isRight אני חייב להשתמש בפונקציות isAbove ו-isLeft מבלי להשתמש בערכי הנק' (אלו שיעורי בית) השאלה שלי היא האם מה שעשיתי מתקבל, אני חושש שלא ואין לי כל רעיון אחר איך לפתור את זה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. צבע את העץ והשתמש בכמה שפחות צבעים. צביעה נכונה היא צביעת כל קודקוד בצורה כזו , שכל שני קודקודים צמודים יהיו בצבעים שונים. 2. נתונים N מספרים שלמים וחיובים D1, D2, ... ,DN אשר D1+D2+DN=2N-2 יש לבנות עץ עם N קודקודים שלכל I קיים קודקוד עם בדיוק DI צלעות -מבחינת עצים , אני מכיר אלגוריתמים של BFS , הופמן וPRIM אם זה עוזר לפיתרון תודה..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לומד בספר ג'אווה סקריפט ויש לי קושי בתרגיל: let foo = thursday; if (foo === 'Thursday' || foo === 'thursday' || foo === 5) { console.log('Yay! Thursday!') } מה הטעות שגורמת לקונסולה לכתוב? Uncaught ReferenceError: thursday is not defined <anonymous> file:///home/ron/Documents/JS/source.js:1 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-