תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אתר שאני עובד עליו באמצעות Microsoft Web Developer 2010 Express. שילבתי באתר שלי XML בימים האחרונים באמצעות הוספת מדור של רשימת אתרים מומלצים. שילבתי אותו בדף הבית באמצעות Iframe כך שהוא נראה ככה: http://vvcap.net/db/e1VC-bjFizat77BRxCVn.htp ברצוני להוסיף למנהל האתר(אני) אפשרות למחוק כל פוסט שהוא מבלי לגשת לקוד עצמו ולערוך אותו. באופן הבא פחות או יותר: http://vvcap.net/db/op4JMoJ-IdF6eICdL1LC.htp הבעיה היא שאני לא יודע איך לבצע את המחיקה של חלק מקובץ הXML בפועל. אודה לעוזרים, אוכל לצלם חלקים מהקוד עצמו אם זה יעזור. יש גם טופס שבו הגולשים באתר יכולים להוסיף המלצה על אתר משלהם: http://vvcap.net/db/-ZuY7TaJFCcXZGsG26pb.htp הוספת ההמלצה עובדת והכל. תודה לעוזרים, דור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשמור כמה רשימות בקובץ בינארי כדאטה ואחכ להוציא מהקובץ ולשמור אותם בחזרה ברשימות..בניתי 2 פונקציות שאחת שומרת את המידע ואחת קוראת ואני רוצה לדעת שאני לא טועה והמידע אכן נשמר השמירה: FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Create); //create new binary file to save data BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter(); fs.Position = 0; bf.Serialize(fs, list); fs.Close(); הקריאה List<Card> c = new List<Card>(); FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Open); //open file to read // BinaryReader br = new BinaryReader(fs); //pointer that read from binary file BinaryFormatter bf = new BinaryFormatt…
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
נתון a - מערך ממוין בסדר עולה של מספרים שלמים ונתון הממוצע שלהם k שהוא מספר מסוג double . כתבו פונקציה יעילה שמקבלת את המערך הממוין a, גודלו n וממוצע k, ומחזירה את המספר הגדול ביותר במערך שקטן או שווה לממוצע. לדוגמא: עבור המערך a = {-5, -2, -1, 0, 2, 4, 4, 9} הפונקציה תחזיר 0 (הממוצע הוא 1.375) על הפונקציה לרוץ בסדר גודל של logn .
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
יש לי מחרוזת string אני רוצה פקודה שתדביק את המחרוזת הזאת איפה שיש פוקוס עכשיו מישהו יודע מה הפקודה? אני עובד עם C# תודה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בצעדים הראשונים של JAVA, עוד לא סיימתי את המדריך אפילו. פשוט יש לי בעיה עם הקובץ (המקומפלר כבר!!) אני לא מצליח להריץ את קובץ הClass דרך הCMD, כתוב במדריך לעבור לספרייה של קובץ הCLASS בCMD ובכל מקום שחיפשתי כתוב את זה. שאלתי היא: איך אני הולך לספרייה הזאת בCMD? הנתיב של התיקייה זה ככה C:\Program Files\Java ושם נמצא קובץ שנקרא Hello.class. איך אני מפעיל אותו?מישהו מוכן לתת לי קוד לCMD? מצטער על השאלה העלובה הזאת תודה מראש עדכון: נפתר, כמו איזה מטומטם שכחתי את הפקודה CD
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות לענות בשפה C# אבל אני גם יבין אם תעזרו לי בשפות אחרות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזת "the end" ,כל מחרוזת מכילה תת-מחרוזת המופרדות בינהן בתו '0'. עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזת חדשה כך שבכל תת-מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת-מחרוזת של המחרוזת המקורית, ולהציג אותה כפלט. לדוגמא: עבור המחרוזת "b0$%y0ggf0" , תוצג כפלט המחרוזת "b0y%$0jgg0". מעבד התמלילים "smarty" יודע לבדוק אם יש במשפט 2 מילים רצופות זהות, ולבטל אחת מהן. כתוב פעולה המקבלת מחרוזת המכילה משפט, ומבטלת בה את כל ההופעות החוזרות ברציפות של מילה. כל מילה שהופיע ברצף , תישאר פעם אחת. ידוע שבין מילה למילה מופיע התו רווח. הפעולה תחזיר את המשפט המעודכן.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה להקים פורום מבוסס YaBB, ואני התנדבתי לעזור לו. שנינו לא מבינים הרבה בתכנות אתרים, לכן אשמח אם פשוט תגידו לי מה צריך לשנות באיזו שורה בקוד. בתודה מראש, עדי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דבר מסובך לאללה מי מסביר לי את הקטע הבא: public static int MysterySum(int n) { if (n==1) return 1; int sum = n; for (int i=1; i<n; i++) sum = sum + MysterySum(i); return sum; } תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מישהו שיודע לבנות סקריפט שמסוגל לרוץ על יד 2 ולדוג משם מספרי טלפון לפי קטגוריה אשמח לעזרה בעניין תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתרגיל הבא: עץ סיגמה מוגדר כ: עץ ריק או עץ המורכב משורש ו2 בנים שכל אחד הוא עץ סיגמה, כך שערך השורש גדול מסכום הערכים של כל צאצאיו או שווה לו. אני צריך לכתוב אלגוריתם האם-העץ-סיגמה(SUM,T) המחיזר אמת אם T הוא עץ סיגמה ושקר אחרת. אם הוא דיגמה יכיל המשתנה SUM את סכום ערכי כל הצמתים. כשאני מסתכל על עץ אני יודע איך לבדוק אם הוא סיגמה או לא, אבל אני פשוט לא מצליח לכתוב את זה בתור אלגוריתם, כל פעם אני או נתקע או מוצא טעות אחרת. אני דיי בטוח שהפעולה אמורה להיות רקורסיבית, ולפי דעתי צריכה להתחיל מעלה ולא מהשורש (ככה אני בודק אם זה סיגמה או לא)-ולכן נראה לי שתנאי העצירה צריך להיות -אם T ריק החזר אמת. אבל אני לא בטוח וכאמור לא יודע איך להמשיך... אודה לכם אם תכוונו או…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין שרת SMTP על המחשב שלי כדי שאני אוכל לעבוד עם אימיילים. התקנתי hmailserver ואני עכשיו מנסה לגרום לPHP ל"שחק" איתו יפה- רק שאני לא מצליח. בקובץ php.ini : [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = [email]me@example.com[/email] וכשאני מנסה להשתמש בפונקציה mail() אני מקבל: Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 530 SMTP authentication is required. in D:\HTTP_SERVER_DOCS\mail_test.php on line 2 אני לא יודע איך להשתמש בhmailserver הזה- אולי מישהו מכיר את זה- או שרת אחר שאני יכול להשתמש בו בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני להציב מודעות גוגל אדסנס שיופיעו בצד השמאלי של העמוד. כשאני מציבה את הקוד, אוטומטית הן מופיעות בצד ימין. מה עליי לעשות כדי שהמודעות יופיעו בצד השמאלי של העמוד? תודה, חן.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני בצד שרת vb.net ואני רוצה לקרוא לפונקציה שכתבתי בצד לקוח js. כיצד? ללא ajax
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רק בן 13, אבל אני יודע לעשות כמה דברים נחמדים (לפי דעתי).. חוץ מזה אני גם משקיען בקטע של תכנות ואין לי בעיה לכתוב תוכניות ארוכות (כבר כתבתי מעל 100 שורות.. אפילו הרבה מעל). התוכניות הכי גדולות שבניתי: 1. למי שלא מכיר את המשחק יאצי, זה משחק שזורקים חמש קוביות ואפשר להכניס את מה שיצא לך בקוביות ל"שדות" שונים (אחדות - תקבל ניקוד לפי מספר האחדות, שלשות (יעני מספרי שלוש) - תקבל לפי מספר מספרי השלוש x3 (כי כל אחד הוא שלוש כאילו), פול האוס - תקבל מספר קבוע [נגיד 50] של נקודות, שלושה מאותו סוג - תקבל נקודות בחיבור של כל הקוביות וכו'. אז בניתי תוכנית שמגלגלת קוביות (לכל קובייה יש צבע רנדומאלי, המספר שיוצא הוא רנדומאלי, הקובייה מתגלגלת.. [בערך], הזמן של כל גילגול הוא רנדומאלי, …
-
- 18 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר. אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו.. הדרישות של העבודה הן- 1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים 2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך 3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt 4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-