עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by blackthought,

מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.

3. Started by nafroman,

היי אני כותב פה תוכנית כחלק מהתוכנית אני צריך לחשב משך זמן ע"י שאני נותן זמן התחלה וזמן סיום בפורמט של דוגמא: START TIME 9:30 ו END TIME 10:00 ואני רוצה לקבל את ההפרש בשעות נניח במקרה הזה 0:30 יש איזשהי פונקציה מוכנה סטנדרטית שיודעת לעשות אתזה? או שאני צריך לכתוב משהו ספציפי עצמאית ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by donkey kong,

יש לי רשימת תמונות (IMAGE ICON) ואני רוצה לעשות שכשאני לוחץ על התמונה תיהיה איזה פונקציה שתחזיר לי ערך על איזה תמונה לחצתי איך אני עושה את זה? הכוונה כמו שיש ACTION PERFORMED וכשלוחצים על כפתור זה מחזיר את הערך של הכפתור אני רוצה לעשות ככה רק לתמונה האם זה אפשרי או שהאפשרות היחידה שלי זה רק לפי קורדינטות של התמונה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  7. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. קיבלתי עבודה מהמורה שלי למחשבים לעשות תוכנה שתקלוט רמת קושי (מספר הספרות) ופעולה חשבונית (כפל/חיבור/חיסור) ותחשב ניקוד לפי רמת הקושי. זו התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <time.h> #include <stdlib.h> void main() { int num1, num2, count=0, sum=0, dif, plus; long sol, right; char peula, finish; printf("Do you wish to continue? Y / N "); scanf(" %c", &finish); while(finish!='Y' && finish!='N') { printf("ERORR! Press Again: "); scanf(" %c", &finish); } srand(time(NULL)); while(finish=='Y') { printf("\nWhat peula do you want to use?\n"); printf("Addition: A\n"); …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. איך אני כותבת תוכנה באסמבלר (או C , PASCAL )אשר מאבחנת את החומרה במחשב. איך ניגשים למידע הזה דרך אחת השפות? בין היתר מידע שאני מחפשת כרגע: איפה שמור המידע במחשב בנושא VIDEO: *video adapter type *manufacturer *model *video bios version *video bios date *secondary adapter בנושא COM PORT: *UART chip used בנושא MOUSE: *driver manufacturer *mouse to cursor ratio אני מנסה לכתוב תוכנה בסיגנון MSD, SANDRA וכו.. אני כותבת תחת DOS. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש SABINA

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Nevo,

הינה כתובת לאתר שלי: http://bupdate.tollfreepage.com/ אם תשימו לב יש בעיה עם כמה אותיות: ם,ו,א איך אני פותר בעיה זו? זה ממש דופק את האתר. ואני לא יודע איך לסדר את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by omfir,

הפונקציה מקבלת מערך סטטי של מצביעים בגודל SIZE קולטת שם משתמש ובודק האם יש כזה.. void LOGIN(char* A[SIZE],char PASS[][COLS]) { int i,j,k; char logname[63]; puts("Please enter a user name:"); fflush(stdin); gets(logname); for(i=0;i<SIZE;i++) { if(A[i]==logname) { printf("%s",logname); } } } אני נורא אשמח אם מישהו יסביר לי לעומק מה הבעיה כי כאמור מצביעים זה חומר מבלבל קצת. ניסיתי לדבג את הקוד אבל אני לא מבין 100% מצביעים כך שהסבירות שאני אעלה על זה נמוכה כרגע..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by avivlevy,

בHTML איך אני מעלה בירטון פלאש לאתר?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מעוניין ללמוד שפות תכנות, על מנת שיעזור לי גם לתכנת בלינוקס וסתם בשביל הידע האישי. אני צריך שתמליצו לי על שפה שגם אני אוכל להשתמש בה ולבנות תוכנות לסימביאנים (לא חובה אבל ממש רצוי, עד כדי חשוב)\ כמו כן, אני צריך שתמליצו לי על ספרים לאותה השפה שהמלצתם. יש לי ידע בסיסי VB ובסיסי JAVA, אני יודע PASCAL וזהו בסה"כ. חשבתי ללמוד על C++, מה אתם אומרים על זה? תודה מראש, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by הלני,

שלום , נתקלתי בשאלה ( מתחילה בתחום התכנות) לא מצאתי כאן אפשרות להעלות תמונה אז אני אתאר באופן כללי: howManyCoins(int*coins, int sum, int size פונקציה המקבלת מערך מטבעות ,גודלו ואת סכום הכסף הדרוש. מחזירה את המס' מינימלי של המטבעות המאפשר להחזיק את הערך הנדרש במדויק, או (-1) אם לא ניתן להחזיר עם מטבעות אלו. ניתן להשתמש באותו מטבע מס' פעמים. התכנית שנדרש לכתוב תקלוט מהמשתמש אילו מטבעות יש במדינה, ומהו ערכו של כל אחד מהם. בנוסף התכנית קולטת סכום כסף שאותו אנו רוצים להחזיק. חובה להשתמש בbacktracking , יש להשתמש בלולאות רק לצורך קבלת הקלט. ניתן להניח שערכי המטבעות והסכום חיוביים, שהמספר המציין כמה מטבעות יש במדינה הוא מדויק ושהקלט ממוין על פי ערכי המטבעות מהקטן…

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מימוש ב JAVA לעצי מקטעים- Interval Trees, חיפושיי בגוגל לא העלו שום דבר... מישהו מכיר מימוש כזה, או לפחות אתר שמכיל מימושים למבני נתונים שונים? (אפילו בשפה אחרת). תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. http://www.startpage.co.il/news/ איך האתר הנ"ל מבצע את העדכונים שלו? אנשים אשכרה יושבים מרעננים כל מספר דקות אתרים כמו וואלה ynet ומפרסמים כשמשהו חדש עולה לאוויר? או שיש משהו יותר מתוחכם פה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ilay22,

ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  19. <--------- האווטר שלי, מתחלף בצורה רנדומלית ע"י קובץ PHP שמציג כל פעם קובץ JPEG אחר שאיתו באותה תיקיה. הבעיה היא, שלפעמים הוא לא מציג תמונה בכלל, זה קורה בערך פעם ב5 טעינות. כאילו שהוא מנסה לגשת לקובץ שישי שלא קיים או משהו כזה (יש 5 תמונות בתיקיה איתו). השאלה מה עושים בשביל שזה לא יקרה... הפלט שהדפדפן נותן הוא: The image LINK cannot be displayed, because it contains errors. ש-LINK זה כמובן הכתובת של ה PHP. עכשיו לשאלה קצת שונה, בגלל שזה מוצג ברנדומליות, לא לכל תמונה יש אחוז הצגה זהה, האם יש אפשרות להציג את התמונות לפי הסדר ? או שזה מסובך מידי ועדיף להשאר עם רנדומלי? רב תודות (דרך אגב זה רעיון ממש חביב למי שרוצה לשים יותר מחתימה אחת, Izikd כתב את הקוד!) אי א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by הוד,

אני מתכנתת מתחילה ממש.. איך משנים תמונה ב-pictureBox שב-FORM ע"פ רשימת תמונות שנימצאת בתקיית הresource של ה-solution?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by חשיש,

כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by RazTK,

שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amirxbox,

סתם רוצה לראות אם אני היחיד שלא יודע לענות עליהן... class A { public: virtual void f(int x=1) { cout << "A " << x << endl; } }; class B : public A { public: void f(int x=2) { cout << "B " << x << endl; } }; int main() { A* a = new B; a->f(); return 0; } מה מדפיסה התוכנית ולמה? 2. מה הוא תפקיד של מנגנוני ההסתרה public / protected / private ? תשובות לא טרויאליות לחסר נסיון כמוני, אני יודע את התשובות אבל בתכלס איך מצפים שמישהו ללא ניסיון יענה על זה נכון? ד"א מישהו רוצה להתחיל לפתח יחד פרויקט לאייפון ?(אפשר בזמנכם הפנוי לאט לאט), השפה היא OBJECTIVE C יש עזרי GUI של APPLE וגם אויבקטים לGUI כמו JAVA SWING שכבר נכתבו, המון דוגמאות וה…

• 25 תגובות
    • 23.6k צפיות
  24. Started by nir007,

שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.