תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי מדריך מעולה באתר אחר, קיבלתי השראה והתחלתי לבנות משחק ב SDL... המשחק כבר כמעט גמור (כל הממשק גמור, נשאר רק החלק הביצועי של חוקי המשחק, אבל זה שעתיים עבודה), אבל יש לי דבר אחד שלא עובד לי בכלל. שאלה 1: כשאני שולח את הקובץ XO.exe (שהוא נבנה מהקומפיילר שלי, Visual C++), לחברים, הוא קורס עוד לפני שחלון הדוס נפתח, עם שגיאה (לא זוכר אותה). אצלי במחשב הכל עובד טוב, אבל כשאני שולח למישהו, או אפילו שולח את זה למחשב של אחותי הקטנה, הוא לא עובד. ניסיתי לצרץ את הקובץ SDL.dll, אבל עדיין לא עובד. אפילו כשאני שם אותו ב system32. במירק אמר לי אחד באיזה ערוץ תמיכה אחד, שאצלו זה עבד בגלל שהוא עשה משהו שנקרא Static Linking ל DLL, דבר שהגדיל את קובץ ההפעלה בכמה מגה (3-4)…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
"שיעורי בית" בפסקל, התרגיל ייחשב כ7 נקודות מן המבחן: "מכונת המשקאות, כתוב תוכנית המדמה את פעולתה של מכונת משקאות. המכונה מכילה 7 משקות במחירים שונים: 1. נס קפה - 2.25 ש"ח 2. קפה שחור - 2.25 ש"ח 3. תה - 2.25 ש"ח 4. שוקו - 2.25 ש"ח 5. מרק - 2.25 ש"ח 6. קולה - 2.25 ש"ח 7. מיץ תפוזים - 2.25 ש"ח המכונה יודעת להחזיר עודף בהתאם לסכום שהוכנס למכונה ולמחיר המשקה. כתוב תוכנית המקבלת כקלט את מספר המשקה ואת הסכום שהוכנס למכונה ומחזירה עודף(אם יש) במספר מינימלי של מטבעות. (המטבעות שבשימוש: 10 ש"ח, 5 ש"ח, 1 ש"ח, 50 אגורות, 10 אגורות ו5 אגורות). כפלט יש להדפיס את מחיר המשקה, הסכום שהוכנס, העודף ופירוט מטבעות העודף." Now, פתרתי את התרגיל והרצתי כמה פעמים עם כמה קלטים והפלטי…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדוע בכתיבת הפקודות: PUSH SI PUSH[bX] hggggg תתעלמו מה- hggggg פשוט לא הצלחתי לרשום סוגריים מרובעות כמו שצריך בלי קשקוש אחרי זה. בכל אופן מדוע הפקודות הללו דוחפות למחסנית 2 תאים צמודים בכתובות BX ו- BX+1 ולא רק ב- BX. והאם מה שנדחף למחסנית זה הכתובת או התוכן באותו כתובת\כתובות כמו שטוען המחבר ? אבקש תשובה לשתי שאלות אלו. הרבה תודה אנשים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
במחלקה שבניתי על חלק מהפונקציות וגם על התכנית הראשית: error C2601: 'main' : local function definitions are illegal מה זה אומר????? הצילו!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בניצי מחלקה לייצוג מחרוזת String String::String() { str=NULL; } String::String(char* s)//defualt Constructor { if(s)//אם המחרוזת לא ריקה { int l=strlen(s);//נבדוק את אורכה str=new char[l+1];//נקצה זכרון למערך בו איבר נוסף מגודל המחרוזת strcpy(str,s);//נעתיק את המחרוזת } else// -אם המחרוזת ריקה { str=NULL;// // המצביע לא מצביע על כלום } } String::String(const String &s)//copy Constructor { if(s.getString())//אם המחרוזת ממנה נעתיק ריקה { int l=strlen(s.getString());//בדיקת אורכה str=new char[l+1];// '\0' הקצאת זכרון למחרוזת חדשה שיש לה מקום נוסף עבור strcpy(str,s.getString());//העתקת המחרוזת } else//אם המחרוזת ריקה { str=NULL;//המצביע …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם פקודת JNZ לאיזשהו מקום (לא עניין רלוונטי), שבאה לאחר הפקודה: DEC CX אומר שרק כאשר ערך CX יהא 0 הקפיצה לא תבוצע או שהיא תופסת לגבי אוגר אחר או מס' אוגרים ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי כל כך איך לנסח את זה אז אני פשוט אהיה ישיר- דרוש מתכנת PHP, שיהפוך את חלקי האתר לדינמיים. שיהיה אפשר לשלוט בהם (הוספה,עריכה ומחיקה) דרך פאנל ניהול של האתר. מי שמעוניין, אשמח אם הוא ישאיר לי דרך ליצור איתו קשר- מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל וכו'. בתודה, אמיר.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש אפשרות להציג הודעת שגיאה כמו בתמונה למטה? ועוד משהו... אני לא כל כך מסתדר עם VISUAL STUDIO אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני שומר את התוכנית שלי כקובץ EXE? תודה לעוזרים עריכה עם ההודעה הסתדרתי, אבל עדיין לא יודע איך לשמור כEXE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בחלון של ה RUN נתקעה לי התוכנה בלואלה אין סופית, איך אני יכול לצאת לחלון של שורת הקוד בלי לסגור את פסקאל? מראש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחלתי ללמוד C ויש דבר שאני לא מוצא בשום מדריך איך אני יכול שהמחשב יקלוט אותיות? נגיד כמו שיש int num; if(num<4) { } איך אני עושה ככה אבל באותיות..? נגיד שיקלוט שם וגם,כמו שאני כותב אח"כ printf ("%d", num) מה אני שם במקום %D שיהיה אות? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה. מה הסיבה שאקספלורר ופיירפוקס(למשל) מציגים בצורות שונות את הטקסט בעמודים? הטקסט באקספלורר נראה אחרת, וגם תופס יותר מקום. השאלה היא כללית בסה"כ, וכמובן שמדובר על מקרים שבהם הפונט נקבע בקוד המקור. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לבנות אתר ולהתייעץ על כמה נושאים. קומפיילר: אני מתכנן להשתמש ב ECLIPSE פעם ראשונה. עד עכשיו תיכנתתי ב VISUAL STUDIO EXPRESS ב C# ועכשיו כמעט פג התוקף של החינמיות שלו. עכשיו אני גם מתכוון להתחיל לתכנת ב (BRUCE ECKEL here I come) ג'אווה. זו נראית לכם בחירה טובה(של הקומפיילר)? או שיש משהו (חינמי) יותר טוב? אני אצטרך גם מסד נתונים, יש איזה שהם חסרונות ל MYSQL שאני אמור לדעת עליהם? זה האתר הראשון שאני מעלה ככה שאם יש לכם המלצות למשהו שאני אצטרך לברר קודם אז אני אשמח. בגדול כל הסיפור הוא לבנות אתר ללימודים מתקדמים. ככה שכל סטודנט יוכל תמיד לחזור לרמה שלו (והמערכת תדע על מה הוא צריך לחזור, מה ללמוד ועוד הרבה רעיונות שכרגע הם רק תיאוריות ממש יפות שרצות לי בראש, נראה אי…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש ספרייה או תוכנית ב- c++ לזיהוי תבניות ברשתות נוירונים (למשל אותיות). מצאתי רק שניים טובים ב- C# אבל התוכנית שעליה אני עובד היא ב- C++ (אני גם לא יודע c#...). http://amazedsaint-articles.blogspot.com/2006/05/brainnet-neural-network-library-part-i_22.html#3.1 http://www.codeproject.com/csharp/HopfieldNeuralNetwork.asp אם מישהו מכיר ספרייה או מדריך אחר זה יעזור לי מאוד... אני צריך משהו בסגנון הלינקים שהבאתי.. הנושא הזה מסובך מאוד ואני רק רוצה לדעת איך לעבוד עם ספרייה כזאת .. אני לא צריך להבין מה באמת קורה שם בפנים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיימתי את התוכנה, בעיקרון זה היה לכתוב איזה תוכנה פשוטה של לומדה אבל הוספתי לה כל מני פאצ'ים, פה ושם, לא משהו מסובך מדי, לכל שורת קוד יש הערה והסבר, תגיבו ותמליצו אם יש משהו לשפר. תודה :] http://briefcase.walla.co.il/data/x/_/x/x/x/_/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407221638572007/200612192349523502/Lomda.zip
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. סתם חשבתי לעצמי אם אפשר לשנות את הכיתוב שמופיע בסוף על פעולה של תוכנה - "Press any key to continue" ? מדובר בשפה ++C , תמיד אחרי כל הרצת תוכנה מופיע ההודעה הזאת.. ולפעמים יש צורך במקש "מילוט" מהתוכנית אשר יהיה ספציפי.. אבל חוץ מיזה פשוט רציתי לדעת איך ניתן לשנות את הכיתוב הזה למשהו אחר. בנוסף, אם כבר אני ואתם פה.. יש לכם מקור עם מדריכים מומלצים על כל הקשור בפעולות חשבוניות ? אני פשוט קצת בשוק מכל התרגילים המתמטיים האלה והיישום שלהם ב ++C ... אם אפשר איזה מקור טוב שאני אוכל ללמוד את הדברים האלה.. עם תרגילים ודוגמאות זה יהיה נהדר.. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-