עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by danielzy,

הקוד החדש למטה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yossi_cohen24,

לאחרונה הכרתי את אלגוריתם המיון מרג' סורט, והבנתי שאין אלגוריתם מיון בזמן ריצה לינארי, ואף שמעתי שיש הוכחה שאי אפשר לעשות אחד כזה.. אבל אני חושב שהצלחתי, בהתחלה היה מספר הגבלות, הצלחתי רק בטווח 1-10 אח"כ הצלחתי בטווח כל P ועכשיו הטווח הוא כל Z המגבלות שנותרו כעת הם מספרים ממשיים, (לא ממיין מספרים ממשיים) ומספרים זהים (לא ימיין נכונה במקרה של מספר שמופיע מעל פעם אחת) אני ממש קרוב ללהצליח להתגבר על המגבלה של דופליקטים השאלה שלי- האם יש טעם להשקיע זמן? כלומר האם יש באמת הוכחה שאי אפשר למיין בזמן לינארי? האם יש לי טעם בכלל להשקיע גם אם זה כן אפשרי? כלומר אפשר לעשות עם האלגוריתם משהו במידה ואצליח? כעת האלגוריתם ממיין בזמן לינארי כל מערך מעל Z בלי דופליקטים. תודה וסוף שב…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי דף עם נגן JWplayer 5 שאני רוצה להוסיף לוידאו בו כתוביות. מה שקורה הוא שהכפתור הפעלה/כיבוי של הכתוביות מופיע על הוידאו, אבל הכתוביות עצמן לא מופיעות לי. הקוד של הנגן הוא כזה: jwplayer('myElement').setup({ flashplayer: '/jwplayer/player5.swf', file: '/videos/themes/te.mov', height: 360, width: 640, logo: { hide: true }, plugins: { 'captions-2': { file: "/videos/themes/subs.srt" } }, controlbar: { position: 'bottom' } }); ואני מקבל שגיאה #2048: Error #2048: Security sandbox violation: [url]http://plugins.longtailvideo.com/5/captions/captions.swf[/url] cannot load data from [u…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני משתמש ב-BP כדי לזכור את הכתובת שלפני החזרה מפונקציה ואז אני רוצה לשים בכתובת [bp+2] למשל את המספר 1 ולאחר החזרה מהפונקציה להשתמש ב-POP על מנת לקבל מידע חזרה מהפונקציה. הבעיה ש mov [bp+2], 1 שם לי רק בבית אחד את המספר 1,והבית השני במקום לקבל 0,נשאר ללא נגיעה. האם יש דרך להגיד לו ישירות לשים מילה במחסנית,או שאני חייב לעשות גם mov [bp+1],0 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מנסה לעשות תוכנית באינטרנט של משחק בין שני אנשים נגיד אבן נייר ומספריים.. אז אני מקבל בחירה משחקן אחד , שומר במבנה נתונים , מקבל מהשני בודק אם כבר יש משהו במבנה נתונים אם יש מגיב השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה ? ואם הדרך הזאת לא תהיה בעייתית אם יהיו הרבה משתמשים?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by TomerPerez,

אני בניתי פונקציה שמוחקת משתנים ממסד נתונים מmysql. היא עבדה מעולה ועכשיו בניתי עוד אחת למחיקת משתמשים ואני לא מצליח להבין למה היא לא עובדת לי. http://pastebin.com/8EwJb0mB http://pastebin.com/buQDMmhF הנה היא היא פשוט מחזירה אותי לטבלת המשתמשים הראשית בלי למחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה, תומר.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by kiraraber,

שלום, מישהו יכול להסביר לי אולי איך אני יכולה לעבוד עם קבצים בשפת C? בעיה לדוגמא: יש לי קובץ טקסט שנותנים לי ואני צריכה לקרוא את הקובץ ולפעול ע"פ מה שרשום בו. אם לדוגמא האות הראשונה בשורה היא # אני צריכה להתעלם מהשורה הזו. אם יש בתחילת השורה מספר אז אני צריכה לפעול בהתאם {ע"פ קביעה של מה עושה כל מספר}.

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by barp12,

אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Omer Michleviz,

מישהו יכול לענות על השאלות ולהסביר לי מה רוצים כאן?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dd7,

צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום, רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו) עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי? ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by blackjacka,

שלום יש לי שאלה איך המחשב מפענח מהמספרים נגיד 001010 קובץ שיש בו תמונה או שיר אם אתם יכולים לפרט קצת כי אני לא כל כך מבין בזה אבל זה חשוב לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני בחרתי לעשות פרוייקט על המשחק "שולה המוקשים" *עדכון אחרון בעמוד 3. תודה מראש לעוזרים

• 44 תגובות
    • 10.7k צפיות
  17. יש לי קובץ STYLE.CSS שמגדיר את עמוד הINDEX.PHP עכשיו אני רוצה להכניס סקר לעמוד הזה ולסקר הזה יש קובץ גם CSS בשני המקרים יש BODY ומה שקורה זה שבמקום שהרקע של הסקר יהיה נגיד כחול אז זה הופך את הרקע של כל האתר לכחול , כנל לגבי גופן האתר וכו'..

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by omnius,

מאיזה ספר אתם ממליצים לי ללמוד ++C?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ניר.,

int a=1 a=a<<1 ו/או a=a>>1 למה הפקודה הנ"ל משמשת ? מה הפקודה הנ"ל מבצעת ? איך ניתן לעקוב אחר פקודה זאת בטבלת מעקב ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by razaviv05,

שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by liors13,

שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …

22. Started by didi18,

כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by דינה,

היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. ערב טוב חברי פורום יקרים הורדתי והתקנתי את התוכנה C / C ++ for Visual Studio Code ואני רוצה לבנות משחק מחשב בשפת תכנות C++ בתוכנה אפשר לקבל הדרכה איך אני עושה זאת בבקשה? תודה לעוזרים!

25. Started by lmlm,

אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.