עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Aviv C,

איך אפשר לשלוח דואר אלקטרוני ב- ASP, אם בכלל אפשר?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. Started by nokobik,

אני מתחרפן כבר מזה. יש לי CLASS שאני צריך שישתמש בפונקציה מסויימת שהגדרתי ב-ExFuntions.h, ויש לי פונקציה שנקראת MoveUnit בקובץ GameControl.CPP אחר שמשתמשת גם כן באותה פונקציה מ-ExFuntions.h. הבעיה שהפונקציה MoveUnit משתמשת גם ב-CLASS שלי, וכשאני עושה ב-Include GameControl.CPP ל-ExFuntions.h, אני מקבל את error LNK2005 והוא אומר לי already defined. ניסיתי לעבוד עם ה-ifndef אבל הוא לא פותר את הבעיה משום מה. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by IlanF,

היתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לדוגמה לפתוח את המדיה פלייר עם כפתור שאני עושה (windows application)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by mostwanted,

נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. חבר שלי עבד בחודש דצמבר האחרון, ויעבוד חצי מינואר, והוא מבקש קבצי EXCEL לשני החודשים האלה, שבהם ירשום שעות עבודה ואוטומטית שעות העבודה יחושבו לבד. מישהו יכול בבקשה לבנות קובץ EXCEL למה שביקשתי, לשני החודשים הספציפים האלה? אני מצאתי קובץ אחד פעם, אבל היו בו רק 15 ימים, ולא הצלחתי להגדיל למספר הימים המדוייקים של אותו החודש. תמיד פונקציית החישוב, הייתה נהרסת ברגע שהייתי מגדיל מספר עמודות!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. למי שלא ממש מבין בזה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by barp12,

אני עשיתי תוכנית בגרפיקה שמציגה כפתור שברגע שלוחצים עליו עם העכבר הוא מציג הודעה והצבע של הכפתור משתנה הבעיה שאני כל הזמן לעדכן את המיקום של העכבר ולבדוק עם הוא לוחץ על הכפתור אז עשיתי LOOP עכשיו זה עושה לי הבהובים אני יודע שבVB עם DIRECTX עשו שתי חוצצים האם יש אפשרול לעשות את זה בC++ עם GRAPHICS.H? עריכה: לא משנה הצלחתי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by BIR,

שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by nokobik,

האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yossi_gr,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את תעבורת האינטרנט שלי מהכרטיס רשת אם איזה פקודה אני צריך לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by generalA,

מה עושה הפקודה SWAP במעבדי 8051 (אסמבלי). לא להתבלבל עם 8086/88 !!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by barp12,

ב VISUAL C++ 6 היה את Add Member Variable Wizard האם יש את זה גם ב גרסא של 2005 כי לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Eran-s,

האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 104952,

כשאני מריץ את התוכנה שכתבתי -כל פעם שאני קולט מספר ואז לוחץ ENTER אז החלון עף......וחוזר לחלון של הקומפיילר מה אני עושה לא נכון?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jupiter,

דיי אני נואש. :-\ העלתי קבצים למליון שרתים ובכל אחד בעיה אחרת. אני מחפש אחסון חינמי עם 50 מגה לפחות. לא אכפת לי פרסומות (רק בגבול) FTP עדיף שיהיה יותר ממסד נתונים אחד, אבל לא חובה. שרת מהיר ויציב. בבקשה מנסיון ולא כמכירים...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nokobik,

אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. תודה.[br]פורסם בתאריך: 30.12.2006 בשעה 17:41:31 מצאתי :]TheArrayListName.Count מתחיל מ0[פריט אחד = 1. שני פריטים = 2 וכו']

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by avihneo,

היי אני גם SDL וגם בgraphics.h של TC .. יש לי שאלה ... אתה טקסט שיודפס על המסך אני יכול לקבוע איפה הוא יהיה .. האם אני יכול לקבוע גם את הקליטה ? יש פונקציית קליטה מיוחדת בgraphics.h כיאילו חוץ מscanf שזה בstdio ..? תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים