תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, הצצתי בפורום וראיתי הרבה חבר'ה ששאלו מאיפה כדאי להם להתחיל. ראיתי תשובות כמו "תתחיל עם שפה אחת, השאר יבואו בקלות". אני יודע אסמבלי, בעקרון. למדתי בבצפר, יש דרך לבדוק אם אני יודע הכל? אני לא יודע אם לימדו אותי הכל או רק את הנושאים לבגרות. שפה ראשונה אני יודע, מה כדאי עכשיו? אני רוצה להתמקד בשפה אחת וללמוד אותה מ-א' עד ת' בחודש. חשבתי על C, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה טכנית בתוכנת פסקל כאשר אני מריץ את התוכנה (קובץ ושמו TP7) החלון אשר נפתח לי הוא קטן מימדים וכאשר אני מפעיל קובץ נוסף הקרוי TPX לא מופיעה לי התוכנה, אלא מסך שחור גדול אנא עיזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני יתן לכם רקע קצר על הבעיה יש חלון להלן FORM1 ובתוכו כפתור שאם אני לוחץ עליו נפתח חלון FORM2 עכשיו לחצתי על הכפתור, פורם2 נפתח ואז אני לוחץ על פורם1 והוא מקבל פוקוס אני רוצה שברגע הזה יהיה EVENT בפורם2 שברגע שהוא מאבד פוקוס יהיה השורה this.focus(); כלומר כדי לעבור מפורם2 לפורם1 זה רק דרך סגירת פורם2 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
קיבלתי את תרגיל הבית שמצורף, כבר עשיתי אותו וזה הקוד שיצא לי: #include <iostream> using namespace std; void main() { int course_weight[5] , grade[5] ; int temp_average=0 , sum_weight=0 ,test=0 ; double total_average=0 ; cout<<"Hello please enter 5 course's weight point's"<<endl; //The weight of each course for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>course_weight[i]; sum_weight=sum_weight+course_weight[i]; } for (int j = 0 ; j<10 ; j++)// ten student's { cout<<"Enter student "<<j+1<<" grade"<<endl; temp_average = 0; for (int i=0 ; i<5 ; i++) { cin>>grade[i]; temp_average =…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה אפשרות שהדף שלי יראה פחות או יותר אותו דבר, ללא תלות ברזולוציה של המשתמש. איך אני לעשות את זה? אני גם משתמש בcss sheet חיצוני, אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקלוט מקשים מהמשתמש גם כאשר התוכנה פתוחה ולא בפוקוס בvb או ב C# (כדי להריץ קבצים שונים בעת פתיחת קיצורים עם הWinkey) כמו כן, איך אני מריץ קובץ ולא פותח אותו לקריאה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
התוכנית היא יישום פשוט של פיצוץ בלונים - אתה ממקם בלון מתנפח על המסך וכל בלון אחר שנוגע בו מתחיל גם להתנפח (מועבר מווקטור הבלונים הנעים לווקטור המתנפחים). התוכנית בסך הכל עובדת היטב, אולם ככל שזמן הריצה שלה מתמשך (בד"כ תוך כחצי דקה) היא נעשת יותר יותר איטית. מפרט המחשב שלי רשום מימין, והוא כמובן לא הגורם המגביל פה (ניסיתי גם על המחשב המשני שלי - אותו סינדרום). אין גם דליפת זיכרון. אז כנראה שהבעיה טמונה ביישום לא נכון של opengl ואשמח לקבל עצה בעניין (אם אפשר בדחיפות, הדד-ליין היום בחצות). Controler* WindowGL::_maker=NULL; int WindowGL::_size; GLint pntX=0, pntY=0; WindowGL::WindowGL(int size, Controler* maker) { _size = size; glutInitDisplayMode(GLUT_RGBA | GLUT_DOU…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני חיפשתי איך עושים זאת ומצאתי זה ע"י הוספת פקד מהtoolbox בשם notifyicon ואם רוצים לפתוח ממנו תפריט נוסיף לטופס גם פקד contextmenustrip ונקשר אותו במאפיינים של הפקד הראשון בקיצור שחקו עם זה שם... מקוה שזה יעזור למישו
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה הספריות שיש ב-java לשימוש בעבודה עם דפדפנים בצד שרת/קוד מקור וכו'?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדמין בפורום מסויים, וקיימת בעיה עם מסד הנתונים באתר. לצורך העניין בלוח הבקרה, כשאני עורך הרשאות מסויימות או מוסיף\עורך קבוצות משתמשים, מופיע לי השלט הבא: http://i27.tinypic.com/2h3smj8.jpg מדובר בפורום בסדר גודל עצום, כרגע אנחנו במבוי סתום ועלינו להגיע לפיתרון בהול. לדעתי אני במקום הנכון ע"מ לקבל תשובות פרקטיות אשר תעזורנה בפתרון הבעיה. בתורה מראש..
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני יודע שכך מוסיפים WEB SERVICE: http://imageshack.us/photo/my-images/263/85581898.png/ הבעיה - אין לי בכלל SOLUTION!!!: http://imageshack.us/photo/my-images/851/56573329.png *הבחנתי שהת'רד נוסף פעמים - היתה לי שגיאה עם הנתונים וכתוב שעלי לדווח למנהל... פתרון פשוט - לסמן בOPTIONS ALWAYS SHOW SOLUTION...... אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך להכין הרחבות לפיירפוקס?? יש לי רעיון להרחבה מצויינת למשתמשים העבריים. מתי שכותבים בשורת הכתובת או בשורת החיפוש '''( באותיות עבריותwww) או שחסר רווח לאחר אות סופית כמו ןףךץם אז מה שנכתב והכתב ישתנה לאנגלית. מישהו מוכן לעבוד איתי בשיתוף פעולה?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בניתי תוכנה שאמורה להפתח אצל כל המשתמשים ושאצל כולם היא תעלה את אותם הנתונים, אז כתבתי אותה שתקרא מהתיקייה של התוכנה בprogrem files וכן תכתוב לשם במידת הצורך, הבעיה היא שלא כל המשתמשים יכולים לכתוב לשם, אז איפה אפשר לשים קובץ כך שכולם יוכלו לקרוא/לכתוב ל/משם? ויש בעיה מוזרה, כשאני שומר את הנתונים (קלט חדש) בתוכנה ממשתמש שלא רשאי לכתוב לכונן C (לא מנהל) איכשהו הוא שומר את הנתונים במקום לא ידוע וכל פעם שאני מעלה את התוכנה אצל אותו משתמש הוא מעלה עם השינויים, אני בודק בקובץ המקורי שבו הנתונים אמורים להישמר - אין שום שינוי, וכן אם אני מעלה את התוכנה ממשתמש אחר הוא לא מעלה את השינויים, וזה גורם לבעיות בתוכנה, איך פותרים את זה? העלתי את כל התיקייה של הפרוייקט, אבל הפו…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. אני מחפש איזשהו תוכנת open source שמתקינה לי אתר בסיסי עם info בלבד , זאת אומרת קצת מידע על חברה מסוימת וקצת תמונות וטופס "צרו קשר" בסיסי. את התוכנה אני רוצה להתקין על ההוסט שלי (מן הסתם ) עדיפות גבוהה לתוכנה שיש לה בנוסף גם כמה סוגי עיצובים גראפיים חינמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני כותב תוכנה שתרוץ על כמה מחשבים ורציתי שכולם ישתמשו בקובץ נתונים אחד מה שחשבתי לעשות זה שמחש אחד יהיה מוגדר בתור ה"שרת" וכל שאר המחשבים בתור קליינטים. ואז הם יבצעו את הפעולות ע"י פניה למחשב השרת וממנו יתקבלו הנתונים מקובץ הנתונים. איך אני בעצם יכול ליישם בC# מימשוק בין תוכנות, סה"כ אני מעביר נתונים ברמה של STRINGING, INTEGERS, ו DATETIME יש איזושהי ספריה מוכנה שתומכת בדברים כאלה או שצריך לכתוב לבד? בתודה מראש רמי
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד עכשיו על פרויקט שבמסגרתו אני צריך לבצע Localization ופשוט לא הולך לי... אני עובד על זה כבר שבוע, ניסיתי מדריכים באינטרנט, ניסיתי דוגמא שהמרצה שלח לי וכלום! יש מצב שמישהו יכול לכתוב לי בסעיפים שלבים לביצוע? בעיקרון אני מנסה לשים DropDownList בתוך ה- Master Page ושהוא ישלוט על השפה בתוך ה- Content Page. יכול להיות שאני לא מגדיר נכון את ה Content Page שלי? מה שאני עושה זה לחיצה ימנית על ה- Master Page ואז אני בוחר ב- Add Content Page, יש משהו שאני מפספס? טוב בקיצור באמת אני ישמח אם מישהו יוכל לכתוב לי לפי סעיפים את השלבים לביצוע. זה דיי דחוף להגשה ביום ראשון (14/8/2011). תודה ושבת שלום לכל העוזרים... עדכון: הסתדרתי בסוף... תודה בכל מקרה, שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-