תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נתונה לי השאלה הבאה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע" הנה מה שכתבתי (לא בדקתי לעומק, עשוי להכיל טעות). #include <conio.h> #include <stdio.h> void main() { int *p[3],arr0[5]={50,60,70,80,90},arr1[5]={93,50,60,93,92},arr2[5]={93,92,90,50,30},big, count,i,*pi; //gets(arr0); gets(arr1); gets(arr2); p[0]=arr0; p[1]=arr1; p[2]=arr2; for(i=0,count=0,big=*p[0];i<3;i++) for(pi==p[i];pi-p[i]<5;pi++) if(*pi>big) { big=*pi; count=1; } else if(*pi==big) count++; printf("%d %d",big,count); …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות onmoseover על לינק, שישמיע צליל, אבל מה הפקודה להשמיע את הצליל בפונקציה? בשפת JavaScript תודה עריכה: מצאתי את זה http://www.javascriptkit.com/script/script2/soundlink.shtml אבל זה לא עובד בFF, יש משהו שעובד בכל הדפדפנים?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
פתחתי פורום דרך INVISIONFREE, אבל הבעיה מתחילה כשרוצים לשים סקינים. הדרך היחידה היא לערוך את הCSS. ובדיוק בזה אני צריך עזרה. יש לי את הקוד הבא: html { overflow-x: hidden; overflow-y: auto; } form { display:inline; } img { vertical-align:middle; border:0px } BODY { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000; margin:0px 10px 0px 10px;background-color:#FFF; background-image:url(images/background.jpg); background-attachment:fixed; background-position:center; background-repeat:no-repeat; } TABLE, TR, TD { font-family: Verdana, Tahoma, Arial, sans-serif; font-size: 11px; color: #000;} a:link, a:visited, a:active { text-decoration: unde…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן. יש את הקוד (VB.net VS2010) שמאפשר לי לזרוק קובץ בחלון של תוכנה ולקבל את הכתובת שלו. אני צריך את אותו הדבר לעשות עם תמונה מאתר כלשהו, לקבל את הURL שלה. הנה הקוד: Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragEnter If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then e.Effect = DragDropEffects.All Else e.Effect = DragDropEffects.None End If End Sub Private Sub ListBox1_DragDrop(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragDrop Dim…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עברתי קורס VB לפני שנתיים בחופש הגדול והוא היה מיעוד לבני נוער...כמו כן היו שם קורסים נוספים...וגם הם לבני נוער..
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן! אני לא בטוח שזה ממש קשור לכאן אבל בכל זאת זה סוג של תיכנות... ;D אני מחפש עזרה\מדריך\הכוונה בכתיבת סקריפטים ל-AviSynth... עשיתי קצת חיפושים ומצאתי עזרה רק באנגלית, אז אם תוכלו לתת לי איזה קישור להדרכה בעברית אני אודה לכם מאוד! תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בסביבת eclipse של java ופיתחתי אפלט עבור יישום באינטרנט. התוכנה שלי עובדת ב eclipse מצויין אבל כאשר אני מסתכל באינטרנט התוכנה לא עובדת באופן זהה בתוכנה שלי אני נותן אופציה להכניס קובץ input ולבצע עליו פעולה כלשהי, כאשר אני לוחץ על כפתור ה browse באמת נפתח לי dialog box שמבקש קובץ, אבל לאחר שאני בוחר קובץ שום דבר לא קורה. והתוכנה לא מציגה את מה שהיא אמורה להציג. יש למישהו מושג מה הבעיה? קישור לאפליקציה אפשר למצוא כאן: http://www.eng.biu.ac.il/~attiass/BDD/MTBDD/index.html בגדול , הכנסת הקובץ אמורה להראות כמו סוג של עץ בינארי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמוצאת מספר ראשוני יש לי פונקציה שנותנת מערך של ראשונים בתחום מסוים עכשיו איך אני לכל הרוחות עושה פוקנציה שמקבל מספר שלם ומחזירה את המספר הראשוני הסמוך לו כאשר הפעלת הפונקציה על המספר 27 תחזיר את הערך 29 , והפעלת הפונקציה על 20 תחזיר 19 , במקרים של שוויון למשל עבור הערך 9 הפונקציה צריכה להחזיר את הקרוב ביותר מלמטה 7. בתור התחלה עשיתי כמובן שאם המספר שאני מקבל הוא ראשוני אז מן הסתם שיחזיר את עצמו אבל מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
דחוףף מישהוו
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה אפשרות שהדף שלי יראה פחות או יותר אותו דבר, ללא תלות ברזולוציה של המשתמש. איך אני לעשות את זה? אני גם משתמש בcss sheet חיצוני, אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C# לאחרונה ורק אתחלנו אבל ניסיתי ליצור תוכנית שרושמת את הסדרה החשבונית של פיבונאצ'י. מה שעשיתי זה הגדרתי A1 =1, A2 = 1 ואז הוא רושם את האיבר הבא שהוא כידוע סכום 2 באיברים שלפניו (A1 + A2) עכשיו אחרי זה אני רוצה לחזור על מה שעשיתי אז אני צריך להפוך את ה-A2 שלי ל-A1 ואת הסכום שקיבלתי (A1 + A2) אז הוא עכשיו יהיה ה-A2 שלי. אז איך שרשמתי A1 = A2 ז"א מה שהיה ב-A2 יהיה עכשיו A1 ומה שהיה בA3 יהיה עכשיו ה-A2 שלי (SUM= A2) אז אני מקבל שגיאה ואין לי מושג למה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום. בפרויקט שלי אני מנסה לגרום לתכנה לטעון מידע מקובץ XML למשתנים, ולאחר מכן לListview. XmlTitle = m_xmlrprofile.GetAttribute("title") m_xmlrprofile.Read() XmlTime = m_xmlrprofile.ReadElementString("time") FileName = m_xmlrprofile.ReadElementString("start") XmlLast = m_xmlrprofile.ReadElementString("last") Dim lvi2 As New ListViewItem(XmlTitle, j - 1) lvi2.SubItems.Add(XmlTime) lvi2.SubItems.Add(FileName) lvi2.SubItems.Add(XmlLast) ListView1.Items.Add(lvi2) הבעיה נוצרת כשבהרצה התכנה לפעמים טוענת את המידע של ה…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין אצלי באתר את מערכת הפורומים VBulletin ואני צריך עזרה בלהפוך את הפורום לעברית מלאה ובניהול שלו. יש פה מישהו שיכול לעזור לי?!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד בפייתרון דרך האתר הנ"ל http://vlib.eitan.ac.il/python לאחר שמסימים שעור באתר יש מין בחינה קטנה עכשיו לא הצלחתי את השאלה האחרונה ואני צריך שמישהו יגיד לי מהיי ולמה ?? להלן הקישור http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שמאפשרת להריץ שרת על המחשב התקנתי PHP והכל סבבה ועובד, עכשיו היסתבכתי עם ה MYSQL , הורדתי התקנתי מה הלאה? איך אני יוצר מסדי נתונים ואו מקשר אותו עם השרת?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-