תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן. יש את הקוד (VB.net VS2010) שמאפשר לי לזרוק קובץ בחלון של תוכנה ולקבל את הכתובת שלו. אני צריך את אותו הדבר לעשות עם תמונה מאתר כלשהו, לקבל את הURL שלה. הנה הקוד: Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragEnter If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then e.Effect = DragDropEffects.All Else e.Effect = DragDropEffects.None End If End Sub Private Sub ListBox1_DragDrop(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragDrop Dim…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, בשבועיים האחרונים למדתי SQL - פקודות, סינטקס וכל השאר. בעיקרון, לאחד כמה תרגולים שמצאתי באינטרנט, אני חושב שיש לי מספיק ידע בשביל להתחיל לכתוב תוכנה (ב-C++ כמובן) לניהול מסד נתונים. נגיד ואני בונה מסד נתונים פשוט, לדוגמא מודל ספריה. ואני רוצה לנהל אותה בפשטות ע"י Console בC++. מהן הפקודות להקמת צינור תקשורת בין התוכנה לקובץ? וכמובן מהן הפקודות שבהן אני מציב שאילתות? (מישהו שאני מכיר דיבר על ADODB - הגיוני?)
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. עדכנתי את שרת ה VPS שלי ל centos ויש עליו פאנל מסוג directadmin אני רוצה להגדיר את הדומיין שלי על הפאנל ובעתיד עוד מספר דומיינים. הדומיין עובד על cloudflare כדי להגן על האתר. איך אני מגדיר דומיין על cloudflare בדיירקט אדמין? ברשותי חשבון אדמין ל DA כך שחשבונות הריסיילרים והכל בשליטתי.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת משחק מעפן, ורציתי לדעת אם אני יכול לשנות מאפייני DWSTYLE של תת חלון באמצע הרצה(כפתור, edutbox וכדו') או לשלוח הודעת WM_ֹCRATE בצורה כלשהיא לחלון או להגדיר תת חלון אחרי שעברנו את WM_CREATE בתחילת הפונקציה (באמצע הפונקציה). כל אחד מהפתרונות האלה יפתרו את הבעיה שלי. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אני בונה כרגע אתר למקום העבודה שלי אחד הדברים שאני צריך באתר זה שיהיה לי קיצור דרך להפעלת המחשבון c:\windows\system32\calc.exe אז איך אני עושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני חדש לגמרי בעולם הפייתון ובמסגרת הניסיון ללמוד קבלתי אתגר לבנות סוג של מיצר סיסמאות. צריך לכתוב פונקציה שתקבל כקלט String באורך של 4 תווים בלבד. לאחר מכן יש לכתוב קוד אשר ייצר סיסמא באורך של 10 תווים. הסיסמה צריכה לכלול את הString שהתקבל כקלט במיקום רנדומלי בתוך הסיסמא בכל פעם (בלי לשנות את הString) בכלל. שאר התווים בסיסמא צריכים להיות רנדומליים: - אותיות גדולות - אותיות קטנות - תווים מיוחדים: !@#$%^&* דוגמאות: עבור הקלט Whit ייתכנו התוצאות הבאות: Whit1aBd#& JeWhit1$&8 L#n@21Whit אחרי צפיה בהרבה סרטונים וקריאה באינטרנט עשיתי משהו אבל לא הצלחתי לחבר הכל ביחד זה מה שיש לי עד כה אשמח לעצות או פיתרון: import rand…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי כמה רעיונות בראש שאני רוצה לדעת איך מיישמים אותן 1. הייתי רוצה לדעת אם אני לוחץ על לחצן submit אם אני יכול לבטל את המעבר לדף הבא במידה והנתונים שהקיש אינם נכונים בDB 2. הייתי רוצה לדעת בנוסף האם אני יכול ליצור דף ASP שבלחיצן כפתור אני לוקח את הסיסמה והשם משתמש בודק בDB אם קיימים ואם כן בהתאם להרשאה הם מופנים לדף מסויים זאת אומרת שאני למשל כמנהל הגיע לדף x ועובד יגיע לדף y אם כן איך אני יכול לבצע את זה... הכי חשוב לי כרגע שחפשתי באינטרנט זה איך אני עושה שאני לוחץ על לחצן הדף שולח לשרת את הנתונים שאני מחפש ומחזיר תשובה בהתאם לתשובה אני רוצה לעבור לאיזה דף שאני בוחר איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
בניתי שתי מחלקות שכל אחת מהן צריכה להפעיל מתודות בשנייה. המחלקות הן סינגלטון ולכן בכל אחת אני רוצה להחזיק פוינטר לשנייה. הבעייה היא שהגדרת פוינטר כמשתנה מחלקה בכל אחת מהן נכשל - ודי ברור למה - הפרהפרוססור פועל על אחת מהן לפני השנייה ולכן שהשנייה עדיין לא מכירה את הראשונה. איך אני פותר את הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מסמנת שורה בDATAGRID, את השורה אני יכולה למצוא עם selectItem, איך אני מקבלת את הערך של אחד התאים ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום. בפרויקט שלי אני מנסה לגרום לתכנה לטעון מידע מקובץ XML למשתנים, ולאחר מכן לListview. XmlTitle = m_xmlrprofile.GetAttribute("title") m_xmlrprofile.Read() XmlTime = m_xmlrprofile.ReadElementString("time") FileName = m_xmlrprofile.ReadElementString("start") XmlLast = m_xmlrprofile.ReadElementString("last") Dim lvi2 As New ListViewItem(XmlTitle, j - 1) lvi2.SubItems.Add(XmlTime) lvi2.SubItems.Add(FileName) lvi2.SubItems.Add(XmlLast) ListView1.Items.Add(lvi2) הבעיה נוצרת כשבהרצה התכנה לפעמים טוענת את המידע של ה…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני צריך לקרוא מתוך קובץ אחד ולהשוות נתונים לבערך 20 קבצים אחרים. 1. יש ספר הדרכה טוב שמישהו ממליץ? 2. איך אני ניגש לקובץ? 3. איך אני יוצר קובץ CSV חדש שמרכז בתוכו את כל השונויות שגיליתי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C# לאחרונה ורק אתחלנו אבל ניסיתי ליצור תוכנית שרושמת את הסדרה החשבונית של פיבונאצ'י. מה שעשיתי זה הגדרתי A1 =1, A2 = 1 ואז הוא רושם את האיבר הבא שהוא כידוע סכום 2 באיברים שלפניו (A1 + A2) עכשיו אחרי זה אני רוצה לחזור על מה שעשיתי אז אני צריך להפוך את ה-A2 שלי ל-A1 ואת הסכום שקיבלתי (A1 + A2) אז הוא עכשיו יהיה ה-A2 שלי. אז איך שרשמתי A1 = A2 ז"א מה שהיה ב-A2 יהיה עכשיו A1 ומה שהיה בA3 יהיה עכשיו ה-A2 שלי (SUM= A2) אז אני מקבל שגיאה ואין לי מושג למה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בסי++, עברתי לא מזמן למק ואני בשלבי הסתגלות לסביבה החדשה. אני משתמש בxcode. ניסיתי להשתמש בסיפריות #include <windows.h> #include <process.h> והוא לא מזהה אותם. האם יש תחליפים? בנוסף, אשמח לקבל עצות מאנשים שעשו את אותו מעבר ונתקלו בקשיים דומים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-