עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מישהו פה יודע איך להכין הרחבות לפיירפוקס?? יש לי רעיון להרחבה מצויינת למשתמשים העבריים. מתי שכותבים בשורת הכתובת או בשורת החיפוש '''( באותיות עבריותwww) או שחסר רווח לאחר אות סופית כמו ןףךץם אז מה שנכתב והכתב ישתנה לאנגלית. מישהו מוכן לעבוד איתי בשיתוף פעולה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by orninyo,

למישהו יש רעיון איך לעשות את הפונקציה הזאת בצורה רקורסיבית? (ללא לולאות) float func_2(int n) { int i; float sum=0,x; for(i=1;i<n+1;i++) { x=(float)1/i; sum+=x; } return sum; }

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by Spootnik,

אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by BURTON,

כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  5. שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]

6. Started by orninyo,

שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי להוריד/ לקנות (רק אם זה ממש נחוץ) את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition הורדתי אותה אבל אני לא יכול לסיים את ההתקנה ולקנות אני לא יודע איפה(אני רוצה באינטרנט) תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

הלב של מערכת ההפעלה, משהו פשוט לא מסובך מדי מישה יודע איך לעזור?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. התוכנית היא יישום פשוט של פיצוץ בלונים - אתה ממקם בלון מתנפח על המסך וכל בלון אחר שנוגע בו מתחיל גם להתנפח (מועבר מווקטור הבלונים הנעים לווקטור המתנפחים). התוכנית בסך הכל עובדת היטב, אולם ככל שזמן הריצה שלה מתמשך (בד"כ תוך כחצי דקה) היא נעשת יותר יותר איטית. מפרט המחשב שלי רשום מימין, והוא כמובן לא הגורם המגביל פה (ניסיתי גם על המחשב המשני שלי - אותו סינדרום). אין גם דליפת זיכרון. אז כנראה שהבעיה טמונה ביישום לא נכון של opengl ואשמח לקבל עצה בעניין (אם אפשר בדחיפות, הדד-ליין היום בחצות). Controler* WindowGL::_maker=NULL; int WindowGL::_size; GLint pntX=0, pntY=0; WindowGL::WindowGL(int size, Controler* maker) { _size = size; glutInitDisplayMode(GLUT_RGBA | GLUT_DOU…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by עמיתגל,

שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  11. אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by iem,

ניסיתי באמת את כל הדרכים בתוכנה למימוש שליחה וקבלה (וירטואלית) של מייל והוא נותן לי שגיאות ריצה לא ברורות בשתי מחלקות (כשמות הקובץ), אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לשגיאה תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by golla,

יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by gabi21,

נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  15. בניתי תוכנה שאמורה להפתח אצל כל המשתמשים ושאצל כולם היא תעלה את אותם הנתונים, אז כתבתי אותה שתקרא מהתיקייה של התוכנה בprogrem files וכן תכתוב לשם במידת הצורך, הבעיה היא שלא כל המשתמשים יכולים לכתוב לשם, אז איפה אפשר לשים קובץ כך שכולם יוכלו לקרוא/לכתוב ל/משם? ויש בעיה מוזרה, כשאני שומר את הנתונים (קלט חדש) בתוכנה ממשתמש שלא רשאי לכתוב לכונן C (לא מנהל) איכשהו הוא שומר את הנתונים במקום לא ידוע וכל פעם שאני מעלה את התוכנה אצל אותו משתמש הוא מעלה עם השינויים, אני בודק בקובץ המקורי שבו הנתונים אמורים להישמר - אין שום שינוי, וכן אם אני מעלה את התוכנה ממשתמש אחר הוא לא מעלה את השינויים, וזה גורם לבעיות בתוכנה, איך פותרים את זה? העלתי את כל התיקייה של הפרוייקט, אבל הפו…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

אני שומר את קבצי הפרוייקט שלי בכונן רשת ולא על המחשב. אם אני מנסה להריץ את הקובץ מכונן הרשת אני מקבץ שגיאת אבטחה והיא: Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.SecurityPermission, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed. כאשר הפרוייקט על כונן פיזי במחשב אין שום בעיה. שיחקתי עם כלמני הגדרות אבטחה בתוכנית אבל לא הצלחתי. יש למישהו מושג אילו הגדרות צריך לשנות ? * הפרוייקט הוא ב CSharp Express 2005

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by kobine,

הקובץ asp +הקובץ html http://planet.nana.co.il/kobinec/register.rar הבעיה היא בשדה day .. זה שדה select ומשום מה הוא לא קולט אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום אפשר לבנות בשפה כלשהי תוכנה שמקבלת מידע מן הביוס ומציגה אותו (בווינדווס) ? נגיד אני רוצה לעשות שתהיה לי תוכנה בווינדוס שתקבל את הטמפ' של המחשב ישר מהביוס אל התוכנה ותציג לי אותו? וזה ירוענן כל שניה? מקווה שהבנתם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. Started by bdoron,

יש לי כמה רעיונות בראש שאני רוצה לדעת איך מיישמים אותן 1. הייתי רוצה לדעת אם אני לוחץ על לחצן submit אם אני יכול לבטל את המעבר לדף הבא במידה והנתונים שהקיש אינם נכונים בDB 2. הייתי רוצה לדעת בנוסף האם אני יכול ליצור דף ASP שבלחיצן כפתור אני לוקח את הסיסמה והשם משתמש בודק בDB אם קיימים ואם כן בהתאם להרשאה הם מופנים לדף מסויים זאת אומרת שאני למשל כמנהל הגיע לדף x ועובד יגיע לדף y אם כן איך אני יכול לבצע את זה... הכי חשוב לי כרגע שחפשתי באינטרנט זה איך אני עושה שאני לוחץ על לחצן הדף שולח לשרת את הנתונים שאני מחפש ומחזיר תשובה בהתאם לתשובה אני רוצה לעבור לאיזה דף שאני בוחר איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by redead,

יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by gal_dahan,

אני צריך עזרה בשיפור מערכת רק שבלוח בקרה היה אפשר להוסיף תמונה אשמח אם מישהו יעזור לי שישלח בפרטי זה חשוב לי

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by dangalg,

איך עושים תוכנה בC# שיכולה לקלוט חיוג מטלפון? ולהכניס כניסה לעבודה למשל

• 7 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים