תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, ידוע לי שקיימת תכנית אשר בודקת דקדוק של שפת html ועוזרת לתקן טעויות. שם התכנית פרח מזכרוני. מישהו מכיר תכנית כזו המבקרת דקדוק של דף html ? כתובת להורדתה תחשב לבונוס ראוי לשמו ! תודה !
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בניתי תוכנה שאמורה להפתח אצל כל המשתמשים ושאצל כולם היא תעלה את אותם הנתונים, אז כתבתי אותה שתקרא מהתיקייה של התוכנה בprogrem files וכן תכתוב לשם במידת הצורך, הבעיה היא שלא כל המשתמשים יכולים לכתוב לשם, אז איפה אפשר לשים קובץ כך שכולם יוכלו לקרוא/לכתוב ל/משם? ויש בעיה מוזרה, כשאני שומר את הנתונים (קלט חדש) בתוכנה ממשתמש שלא רשאי לכתוב לכונן C (לא מנהל) איכשהו הוא שומר את הנתונים במקום לא ידוע וכל פעם שאני מעלה את התוכנה אצל אותו משתמש הוא מעלה עם השינויים, אני בודק בקובץ המקורי שבו הנתונים אמורים להישמר - אין שום שינוי, וכן אם אני מעלה את התוכנה ממשתמש אחר הוא לא מעלה את השינויים, וזה גורם לבעיות בתוכנה, איך פותרים את זה? העלתי את כל התיקייה של הפרוייקט, אבל הפו…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך לעשות את הפונקציה הזאת בצורה רקורסיבית? (ללא לולאות) float func_2(int n) { int i; float sum=0,x; for(i=1;i<n+1;i++) { x=(float)1/i; sum+=x; } return sum; }
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי לכולם- בהמלצתכם התחלתי לעצב את האתר שלי עם תגיות DIV- הרבה יותר פשוט מטבלאות - תודה. אבל בכל זאת יש לי DIV שאני משתמש לעטוף את התפריט ( התפריט מאונך) שלי. הבעיה היא שאני רוצה שהגודל של הDIV יגיע עד סוף העמוד ובנתיים הוא רק נצמד לטקסט. נסיתי להגדיר HEIGHT ל- מאה אחוז אבל אז הוא רק מגדיל אותו לאורך של הגודל של המסך וכשאני גולל למטה עוד הוא מפסיק. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שמתי תמונה על width :100% בשביל שתהיה לכל הרוחב של המסך על התמונה הזאת יש כפתורים שרציתי להפוך לכפתורים באמצעות map טאג קבעתי איזור של כפתור בריבוע מסוים על התמונה לפי פיקסלים אבל ברגע שנכנסים לאתר הגודל של התמונה משתנה לפי הרוחב של המסך (width 100% ) והאיזור זז הצידה מהאיזור שהוא אמור להיות בגלל שזה הולך לפי פיקסלים איך אני יכול לגרום לזה שהאיזורים ישארו במקום שלהם? אני עובד עם PHP ו XHTML אם אי אפשר, איזה עוד דרך אפשר לעשות תפריט לרוחב עם תמונות שישאר באותו הגודל בכל רזולוציה (כשעשיתי width 100% כאשר כל הכפתורים נמצאים על תמונה אחת הגודל של התמונה הלך לפי הרזולוציה של המסך עצמו וככה כיוון את עצמו איך אפשר לעשות את זה עם כמה תמונות נפרדות שאמורות לשמש תפריט לרוחב…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 טפסים שצריכים להיות קשורים אחד לשני בקשר של: לחיצה בטופס אחד על אחד מ-3 הכפתורים שיש בטופס הזה תסגור את הטופס הזה ותפתח את השני עם ערך למשתנה גלובלי (public) אשר נקבע לפי הכפטור שלחצו עליו (בעט לחיצה על כל אחד מהכפטורים אני שולח לפונקצייה את הערך שצריך להיות למשתנה הזה ואני רוצה לדעת מה לכתוב בפונקציה הזאת כדי לסוגר את הטופס הזה ולפתוח את החדש) בעייה אחרת שלי היא לקבוע עדיפות לאחד הטפסים משמע: הוא פותח כודם את הטופס השני ולא את זה שנאי רוצה לפחות ראשון... קצת מידע טכני: לטופס עם ה-3 כפתורים קוראים LevelSelct ולשני- זה שנפתח ראשון אבל צריך להיפתח רק אחדי הלחיצה על אחד הכפתורים בטופס LevelSelct קוראים GameForm תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!!!!! אור חן
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עד עכשיו בת'ראדים הקודמים!!!! כעת עלי לשלות HTTP HEADER דרך PERL בעת שליחת שאילה. חיפשתי ולא מצאתי הסבר כיצד, לפי מה שהבנתי זה פשוט ביותר כנראה שאני יותר מדי. אודה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בפלאש אני מנסה להכי איזה אנימציה כל שהיא בפלאש המשלבת קטע מוסיקלי והיא העצה כולה מתפרדת ככפתור שעליו מקליקים אז הדפדפן טוען את העמוד . בכל אופן אני אודה לכל מי שיכול לנסות לעזור לי בנידון. צרו איתי קשר בפרטי אפשר ורצוי אולי אף ב ICQ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רגע לפני הפתיחה.. שלום לכולם, בעוד שבוע יעלה פרסום נרחב ברחבי הרשת להולי. רגע לפני, מבקש את עזרתכם בהארות והערות. הולי, הינו אינדקס אולמות וגני אירועים http://www.hally.co.il/ תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחרוזת $options="one,two,three"; אני צריך לחלק אתה לחלקים שבין הפסיקים ולהוסיף <li> ו </li> אז להוסיף משהו אחרי הצלחתי עם: $options2=str_replace("," , "</li>",$options); אבל איך אני מוסיף בהתחלה <li> ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני עובד עם דפי נחיתה ולא עם אתר. דפי הנחיתה מיוצרים במערכת לדיוור מערכת הדיוור מאפשרת להכנס לקוד של הדפים (HTML). למותר לציין שעורך הדפים של המערכת מאפשר להוסיף "עוגנים" על הדף וליצור קישור אליהם אני מנסה ליצור תפריט נגלל דהיינו: 1. שורת תפריט ראשית - אשר בה יהיו הכותרים/נושאים הראשיים 2. כאשר עומדים ו/או לוחצים עם העכבר על כותר/נושא נפתח מתחתיו תפריט משנה השייך לו. יש מישהו מומחה שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הא אפשר לעבוד עם צלילים בjava וא"כ איך? ואיך אפשר לעבוד על גובה הצליל?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
UnregisterdInteger נתן לי את הקוד הבא: Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") With objMessage With .Configuration.Fields .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver"[/url]) = "smtp.gmail.com" .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport"[/url]) = 465 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate"[/url]) = 1 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl"[/url]) = True .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpconnectiontimeout"[/url]) = 60 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configur…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
תכנתתי בactionscript 3.0 קליינט שמקבל מידע משרת (הוא פותח בעזרת URLLoader דף על שרת) השרת שולח כל פעם משהו אחר אבל הפלאש מתעצל ולוקח מהמטמון במקום מהשרת וכך יוצא שבמקום לקבל 10 דברים שונים אני מקבל 2-3 דברים מתוך ה10 שחוזרים על עצמם מה לעשות? שלא יגע בCACHE...
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב ניסיתי להתקין מוד של דרגות בפורום php ויש לי את הבעיה הזאת אחרי שכבר התקנתי את הכל Warning: main() [function.main]: Unable to access ./../language/lang_hebrew/lang_erc.php in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main(./../language/lang_hebrew/lang_erc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/i/p/w/ipwf/htdocs/phpBBHeb/admin/admin_ranks_whosonline.php on line 37 Warning: main() [function.include]: Failed opening './../language/lang_hebrew/lang_erc.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד javascript ואני צריך המלצות לספרים או אתרים רצוי באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-