עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by DarkMagician,

היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  3. Started by Unbodi,

היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Burned,

התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות onmoseover על לינק, שישמיע צליל, אבל מה הפקודה להשמיע את הצליל בפונקציה? בשפת JavaScript תודה עריכה: מצאתי את זה http://www.javascriptkit.com/script/script2/soundlink.shtml אבל זה לא עובד בFF, יש משהו שעובד בכל הדפדפנים?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. Started by bdoron,

יש לי כמה רעיונות בראש שאני רוצה לדעת איך מיישמים אותן 1. הייתי רוצה לדעת אם אני לוחץ על לחצן submit אם אני יכול לבטל את המעבר לדף הבא במידה והנתונים שהקיש אינם נכונים בDB 2. הייתי רוצה לדעת בנוסף האם אני יכול ליצור דף ASP שבלחיצן כפתור אני לוקח את הסיסמה והשם משתמש בודק בDB אם קיימים ואם כן בהתאם להרשאה הם מופנים לדף מסויים זאת אומרת שאני למשל כמנהל הגיע לדף x ועובד יגיע לדף y אם כן איך אני יכול לבצע את זה... הכי חשוב לי כרגע שחפשתי באינטרנט זה איך אני עושה שאני לוחץ על לחצן הדף שולח לשרת את הנתונים שאני מחפש ומחזיר תשובה בהתאם לתשובה אני רוצה לעבור לאיזה דף שאני בוחר איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  7. היי, בלינקים למטה תוכלו למצוא פוסטים על המגמות החמות בעולם הווב, עם דגש מיוחד למובייל: http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-1.html http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-2.html תגובות והערות יתקבלו בשמחה, ליאור

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. אני מנסה לשים SlideShow לדף RTL וזה לא הולך טוב...יענו הגלילה של הדף לצדדים נמשכת הרבה מעבר למה שצריך, ובנוסף יש רווח גדול בלתי נראה כזה מתחת לSlideShow (אבל זה לא נראה לי שקשור לזה שהמסמך RTL). הנה הדף עם הבעיות שמתרחשות: http://planet.nana.co.il/yona2/AH/Example.html בעיה נוספת שיש לי זה עם Forms - אני מנסה לבנות דף יצירת קשר שהשדות קלט (Forms) שלו ייראו בדיוק ככה, ואין לי מושג איך הם שינו את הגדלים ואיך הם עשו שכל השדות קלט יהיו מבחינת הרוחב בדיוק אותו דבר...הרי כל סוג שדה קלט משתמש בשיטה אחרת לציון הרוחב ואז יוצא שהרוחב שונה טיפ טיפה אבל עדיין שונה...שבתגיות HTML לא מצאתי אפשרות לשנות כמו שעשו פה: http://lamir.co.il/contact.asp ככה נראה הדף שאני בניתי ורוצה לשנות: htt…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by elad_rabi,

בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by tal7,

שלום יש לי בעיה עם הדפי asp שהכנתי לאתר שלי לבגרות, העלתי לברינקסטר, והדפים לא עובדים אם מישהו יכול לעזור לי (זה די דחוף) ואפילו לתת הסבר קצת מה כל דבר עושה, המורה שלנו לא סיימה ללמד בכלל את ה asp ועוד מעט בגרות..... http://www.kfar.org.il/zofim/asp.rarזה הקישור לדפים http://www40.brinkster.com/tal7/enter_check.htmlוזה הקישור שהעלתי בברינקסטר (סיסמה: 1234) בבקשה שמישהו יעזור לי!!!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. למה תוכנות שאני כותב ב C/C++ לוקחות 50% מעבד? רוב התוכנות שלי זה ככה... :\

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. אני עובד עם דפי נחיתה ולא עם אתר. דפי הנחיתה מיוצרים במערכת לדיוור מערכת הדיוור מאפשרת להכנס לקוד של הדפים (HTML). למותר לציין שעורך הדפים של המערכת מאפשר להוסיף "עוגנים" על הדף וליצור קישור אליהם אני מנסה ליצור תפריט נגלל דהיינו: 1. שורת תפריט ראשית - אשר בה יהיו הכותרים/נושאים הראשיים 2. כאשר עומדים ו/או לוחצים עם העכבר על כותר/נושא נפתח מתחתיו תפריט משנה השייך לו. יש מישהו מומחה שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Daniel_M,

איך אני מקמפל את המוד שבניתי? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. Started by gkman,

אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by baruch_555,

נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by maxwell10,

Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by barashken,

שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by שריה 24,

כתבתי את הקוד הזה בc#. ולידציה המגבילה טווח 0 עד 6: RangeValidator rev = new RangeValidator(); rev.ControlToValidate = t.ID; rev.ErrorMessage = "מספר לא חוקי!"; rev.ForeColor = System.Drawing.Color.Red; rev.MinimumValue = "0"; rev.MaximumValue = "6"; Panel1.Controls.Add(rev); אז אם אני מכניס 7 או 8 הולידציה עובדת, אבל כשאני מכניס 10 ,11 ועוד מספרים אחרים מעל 6, הולידציה לא עובדת (כלומר, הוא מאפשר את הקלט). למה?? תודה מראש שריה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים