תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שותפים ללמוד לMCPD בצורה עצמאית. אני גר בפ"ת. מי שמעוניין ללמוד ביחד מוזמן לשרשר. מי שמכיר מישהו שמעוניין או שיש לו מה להגיד או לשאול כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התוכנית היא יישום פשוט של פיצוץ בלונים - אתה ממקם בלון מתנפח על המסך וכל בלון אחר שנוגע בו מתחיל גם להתנפח (מועבר מווקטור הבלונים הנעים לווקטור המתנפחים). התוכנית בסך הכל עובדת היטב, אולם ככל שזמן הריצה שלה מתמשך (בד"כ תוך כחצי דקה) היא נעשת יותר יותר איטית. מפרט המחשב שלי רשום מימין, והוא כמובן לא הגורם המגביל פה (ניסיתי גם על המחשב המשני שלי - אותו סינדרום). אין גם דליפת זיכרון. אז כנראה שהבעיה טמונה ביישום לא נכון של opengl ואשמח לקבל עצה בעניין (אם אפשר בדחיפות, הדד-ליין היום בחצות). Controler* WindowGL::_maker=NULL; int WindowGL::_size; GLint pntX=0, pntY=0; WindowGL::WindowGL(int size, Controler* maker) { _size = size; glutInitDisplayMode(GLUT_RGBA | GLUT_DOU…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מצ"ב השאלה... הצלחתי לעשות כך : MOV SI,200H MOV CX,10H MOV DX,41H CMP [sI],12CH מה ההמשך ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך דו-מימדי / טבלה אני לא יודע בדיוק איך לבנות את זה לכן אני לא יודע אם זה מערך או טבלה בדיוק כמו באתר הזה: http://www.onemilliondollarpage.com/ אני רוצה שיהיה רקע של תמונה מסויימת באתר בדיוק כמו באתר הנ"ל, ואין לי מושג את האמת איך לחלק את הטבלה לגודל כזה, שיהיה בה רקע, ויראו את ה-border של כל פיקסל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני כותב תוכנה שתרוץ על כמה מחשבים ורציתי שכולם ישתמשו בקובץ נתונים אחד מה שחשבתי לעשות זה שמחש אחד יהיה מוגדר בתור ה"שרת" וכל שאר המחשבים בתור קליינטים. ואז הם יבצעו את הפעולות ע"י פניה למחשב השרת וממנו יתקבלו הנתונים מקובץ הנתונים. איך אני בעצם יכול ליישם בC# מימשוק בין תוכנות, סה"כ אני מעביר נתונים ברמה של STRINGING, INTEGERS, ו DATETIME יש איזושהי ספריה מוכנה שתומכת בדברים כאלה או שצריך לכתוב לבד? בתודה מראש רמי
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אנשים מנסיון שלי, כשאני משתמש במשתנה ifstream מהספרייה fstream, לא מספיק לסגור את הקובץ ולפתוח מחדש כדי להשתמש שוב במשתנה לקריאה מקובץ אחר file.open(fileName); file.close זה לא מספיק מה עוד צריך? ואם אני עושה file.close לקובץ שלא פתוח, זה יעשה בעיות?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב סקריפט על VMS VAX (קובץ COM) שפעל בערך ככה: קרא קלט מקובץ קלט צור קובץ COM נוסף עם תוכן הקלט עשה לקובץ שנכתב SUBMIT ל BATCH QUEUE חכה עד שהקובץ יסיים לרוץ (בדיקה ע"י F$GETQUI) עשה משהו עם הפלט שהקובץ יצר עבור לקלט הבא... הבעיה היא שנראה כאילו הJOB שנוצר תקוע בתור ולא מסיים (מתחיל?) לרוץ עד שאני קוטע את הסקריפט. יש למישהו עצה מה אני עושה לא נכון, או לפחות הפניה למקום שאפשר לשאול?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום ברשותי טופס html של חברת נסיעות ברצוני לערוך את הטופס ולאפשר אופציה של נוסע אחד (כרגע יש בטופס אופציה פתוחה של 3 נוסעים כברירית מחדל) ברצוני לערוך את זה שבראש הטופס יהיה אפשרות לבחור מס' נוסעים והטופס יפתח אותם באופן אוטומטי ויציג את השורות שנבחרו כתנאי לבחירת מס' הנוסעים מצורף קובץ המקור של טופס הנסיעות הנ"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי לערוך אותו מצורף קובץ ה html http://www.f2h.co.il/1936007626355
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
רגע לפני הפתיחה.. שלום לכולם, בעוד שבוע יעלה פרסום נרחב ברחבי הרשת להולי. רגע לפני, מבקש את עזרתכם בהארות והערות. הולי, הינו אינדקס אולמות וגני אירועים http://www.hally.co.il/ תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
איך אני עושה פונקציה ב javasciprt שתבדוק לי העם הקלט שלה הוא מחרוזת בעברית או באנגלית? פשוט אני רוצה שעם היא בעברית היא תשלח אותה בחזרה עם התג dir=rtl ועם היא לא באנגלית אז שתשאיר אותה כמו שהיא? או פונקציה אחרת אשר תקבל מחרוזת ותהפוך את כיוונן של כל המילים הכתובות בעברית. הודה לעזרה דחופה בנידון .
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
בניתי שתי מחלקות שכל אחת מהן צריכה להפעיל מתודות בשנייה. המחלקות הן סינגלטון ולכן בכל אחת אני רוצה להחזיק פוינטר לשנייה. הבעייה היא שהגדרת פוינטר כמשתנה מחלקה בכל אחת מהן נכשל - ודי ברור למה - הפרהפרוססור פועל על אחת מהן לפני השנייה ולכן שהשנייה עדיין לא מכירה את הראשונה. איך אני פותר את הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שמתי תמונה על width :100% בשביל שתהיה לכל הרוחב של המסך על התמונה הזאת יש כפתורים שרציתי להפוך לכפתורים באמצעות map טאג קבעתי איזור של כפתור בריבוע מסוים על התמונה לפי פיקסלים אבל ברגע שנכנסים לאתר הגודל של התמונה משתנה לפי הרוחב של המסך (width 100% ) והאיזור זז הצידה מהאיזור שהוא אמור להיות בגלל שזה הולך לפי פיקסלים איך אני יכול לגרום לזה שהאיזורים ישארו במקום שלהם? אני עובד עם PHP ו XHTML אם אי אפשר, איזה עוד דרך אפשר לעשות תפריט לרוחב עם תמונות שישאר באותו הגודל בכל רזולוציה (כשעשיתי width 100% כאשר כל הכפתורים נמצאים על תמונה אחת הגודל של התמונה הלך לפי הרזולוציה של המסך עצמו וככה כיוון את עצמו איך אפשר לעשות את זה עם כמה תמונות נפרדות שאמורות לשמש תפריט לרוחב…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לדוגמא אני כותב משחק טריוויה עם מערך שאלות ומערך תשובות. וכל פעם שמפעילים את התוכנית היא תשלוף/תקרא נתונים מקובץ (רשימת שאלות ותשובות) ותכניס אותם למערך המתאים. ואז השחקן מקבל שאלה ומכניס תשובה (שאלות אמרקאיות), והתוכנית משווה בין התשובות שלו לנכונות ונותנת נק' בהתאם. השאלה שלי היא בעצם האם זה אפשרי לעשות דבר שכזה בפסקל (שליפת/קריאת נתונים מקובץ)? ואם כן, כיצד אני כותב את הקובץ ופונה אליו? כיוון שהשנה כמעט הסתיימה (כיתה י' - מדעי המחשב א'), וסיימנו את כל החומר (כולל רשומות - שלא נכלל בבגרות - לכן נלמד אחרי), ולא למדנו על שיטה כזאת לשליפת/קריאת נתונים מקובץ. אני בספק אם זה אפשרי. מחכה לתשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי תוכנית ב-Winform והעתקתי אותה לפרוייקט חדש ואני מקבל את השגיאה הנ"ל, חפרתי קצת והבנתי שאני צריך לשנות משהו ב-App.xaml אבל אין לי מושג איפה למצוא אותו, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-