תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדמין בפורום מסויים, וקיימת בעיה עם מסד הנתונים באתר. לצורך העניין בלוח הבקרה, כשאני עורך הרשאות מסויימות או מוסיף\עורך קבוצות משתמשים, מופיע לי השלט הבא: http://i27.tinypic.com/2h3smj8.jpg מדובר בפורום בסדר גודל עצום, כרגע אנחנו במבוי סתום ועלינו להגיע לפיתרון בהול. לדעתי אני במקום הנכון ע"מ לקבל תשובות פרקטיות אשר תעזורנה בפתרון הבעיה. בתורה מראש..
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך להכין הרחבות לפיירפוקס?? יש לי רעיון להרחבה מצויינת למשתמשים העבריים. מתי שכותבים בשורת הכתובת או בשורת החיפוש '''( באותיות עבריותwww) או שחסר רווח לאחר אות סופית כמו ןףךץם אז מה שנכתב והכתב ישתנה לאנגלית. מישהו מוכן לעבוד איתי בשיתוף פעולה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. אני מחפש איזשהו תוכנת open source שמתקינה לי אתר בסיסי עם info בלבד , זאת אומרת קצת מידע על חברה מסוימת וקצת תמונות וטופס "צרו קשר" בסיסי. את התוכנה אני רוצה להתקין על ההוסט שלי (מן הסתם ) עדיפות גבוהה לתוכנה שיש לה בנוסף גם כמה סוגי עיצובים גראפיים חינמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
do { rest*=10; cout<<rest<<endl; i=rest; cout<<i<<endl; } while(rest!=rest); זה הקוד (לפחות חלק ממנו) rest מוגדר כdouble i מוגדר כint יש לי מחיר - משתנה double בשם price עשיתי ככה: int i = price; double rest = price-i; ככה שמה שנשאר לי בrest זה המחיר פחות החלק השלם שלו - המספר שאחרי הנקודה עכשיו כמו ששמתם לב בקוד הזה אני מכפיל את זה ב10 כל הזמן ומשווה את זה לi, כדי שבסופו של דבר יהיה לי בi את המספר שאחרי הנקודה בprice עשיתי רק מספר אחד אחרי הנקודה, אני יודע שהתנאי עצירה אדיוטי, אבל עשיתי את זה בגלל שזה נכנס ללולאה אינסופית - במקור זה אמור להיות i!=rest בכל מקרה ההדפסה מראה לי שrest = 8 אחרי ההכפלה ב10 אחרי זה מכניסים לi את הערך של rest ומ…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקלוט מקשים מהמשתמש גם כאשר התוכנה פתוחה ולא בפוקוס בvb או ב C# (כדי להריץ קבצים שונים בעת פתיחת קיצורים עם הWinkey) כמו כן, איך אני מריץ קובץ ולא פותח אותו לקריאה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על פיתוח תוסף לכרום ואני רוצה לייבא אלמנט html לjavascript מתוך אתר מסיום על ידי לחיצה על כפתור בתוך חלון התוסף מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
**ברור לי שהמצב הזה הזויי ולא הגיוני ואני לא צריך ליסט של צ'אטים. כי זה מטומטם. אבל זה מתאר את הבעיה שלי לכפילות נתונים. אני ישמח לתשובה! יש לי כמה Multicastים. לכל אחד מהם יש צ'אט משלו שבתוכו יש חדרים (קבוצה של אנשים ששולחים ומקבלים הודעות מהMulticast שלהם). לכל צא'ט יש חדרים והמשותף לכולם הוא האיפי של הMulticast והסוקט שהחדרים משתמשים בו כדי לשלוח ולקבל נתונים. אם הבנת עד לפה אז הבנת שנוצר לי מצב של כפילות נתונים בכל אותם חדרים ששיכים לכל Multicast. ואני לא יכול לעשות את הכתובת של הMulticastt והSocket משתנים סטטיים כי בפרוייקט יש לי כמה Multicastים. האם יש פתרון אחר במקום להשאר עם הכפילות נתונים הזאת? המחלקות: Manager - מכיל ליסט של צ'אטים. Chat - מכיל ליסט של חדרים ול…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי לכולם, אחלה פורום ותודה מראש למשיב/ים אני כבר משתגע בניסיון להבין את אקסס אני לא קולט מי יודע מה אנא להסביר לי בסובלנות ובדיוק רב (תודה) אני מנסה ליצור שאילתה שתראה בעצם רשימת מוצרים לליקוט לאיסוף ע"י המחסנאי כלומר : בתחום האירועים : טבלה: שם השירות , האם הוזמן טבלה שנייה : תת פריט המשויך לשירות שהוזמן , האם לוקט / נאסף לדוגמא: דוכן פופקורן , כן רשימת איסוף: ל: דוכן פופקורן: מלח , נאסף גרעיני תירס , (לא סומן במלבן- לא נאסף) אני חושב שהבעיה שלי מתחילה בהגדרת האינדקסים : האם צריך להיות אינדקס משותף לשתי הטבלאות? כיצד אני מקשר ביניהן (כבר הגעתי עד לשאילתה בניסיון לעשות קיבוץ לפי COUNT אך יש בעיה הערה וכול'. סליחה על אריכות דברי אולם אני ממש מתוסכל..... אני…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אחרי קריאה באינספור דפי אינטרנט על הדברים האלה אני עדיין לא ממש מבין איך זה עובד(אם למישהו יש אתר בעברית זה יהיה מעולה), אני פשוט לא מבין מה קורה כשמציירים לדוגמא שני משולשים בZ שונים ?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני יתן לכם רקע קצר על הבעיה יש חלון להלן FORM1 ובתוכו כפתור שאם אני לוחץ עליו נפתח חלון FORM2 עכשיו לחצתי על הכפתור, פורם2 נפתח ואז אני לוחץ על פורם1 והוא מקבל פוקוס אני רוצה שברגע הזה יהיה EVENT בפורם2 שברגע שהוא מאבד פוקוס יהיה השורה this.focus(); כלומר כדי לעבור מפורם2 לפורם1 זה רק דרך סגירת פורם2 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר מסויים של תיבות טקסט, ואני צריך להחזיר את סמן העכבר (המוקד, המהבהב) לתיבת טקסט מסויימת בזמן לחיצה על מקש CMD. למישהו יש הצעות כיצד לעשות זאת ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך דו-מימדי / טבלה אני לא יודע בדיוק איך לבנות את זה לכן אני לא יודע אם זה מערך או טבלה בדיוק כמו באתר הזה: http://www.onemilliondollarpage.com/ אני רוצה שיהיה רקע של תמונה מסויימת באתר בדיוק כמו באתר הנ"ל, ואין לי מושג את האמת איך לחלק את הטבלה לגודל כזה, שיהיה בה רקע, ויראו את ה-border של כל פיקסל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-