עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mcalfi,

**ברור לי שהמצב הזה הזויי ולא הגיוני ואני לא צריך ליסט של צ'אטים. כי זה מטומטם. אבל זה מתאר את הבעיה שלי לכפילות נתונים. אני ישמח לתשובה! יש לי כמה Multicastים. לכל אחד מהם יש צ'אט משלו שבתוכו יש חדרים (קבוצה של אנשים ששולחים ומקבלים הודעות מהMulticast שלהם). לכל צא'ט יש חדרים והמשותף לכולם הוא האיפי של הMulticast והסוקט שהחדרים משתמשים בו כדי לשלוח ולקבל נתונים. אם הבנת עד לפה אז הבנת שנוצר לי מצב של כפילות נתונים בכל אותם חדרים ששיכים לכל Multicast. ואני לא יכול לעשות את הכתובת של הMulticastt והSocket משתנים סטטיים כי בפרוייקט יש לי כמה Multicastים. האם יש פתרון אחר במקום להשאר עם הכפילות נתונים הזאת? המחלקות: Manager - מכיל ליסט של צ'אטים. Chat - מכיל ליסט של חדרים ול…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכנת משחק מעפן, ורציתי לדעת אם אני יכול לשנות מאפייני DWSTYLE של תת חלון באמצע הרצה(כפתור, edutbox וכדו') או לשלוח הודעת WM_ֹCRATE בצורה כלשהיא לחלון או להגדיר תת חלון אחרי שעברנו את WM_CREATE בתחילת הפונקציה (באמצע הפונקציה). כל אחד מהפתרונות האלה יפתרו את הבעיה שלי. תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  3. Started by yahalom,

היי אני צריך דוגמה של mysql configuration file בשביל לעבוד עם NHibernate תודה

4. שלום לכולם, אני אדמין בפורום מסויים, וקיימת בעיה עם מסד הנתונים באתר. לצורך העניין בלוח הבקרה, כשאני עורך הרשאות מסויימות או מוסיף\עורך קבוצות משתמשים, מופיע לי השלט הבא: http://i27.tinypic.com/2h3smj8.jpg מדובר בפורום בסדר גודל עצום, כרגע אנחנו במבוי סתום ועלינו להגיע לפיתרון בהול. לדעתי אני במקום הנכון ע"מ לקבל תשובות פרקטיות אשר תעזורנה בפתרון הבעיה. בתורה מראש..

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by Da-Funk,

אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by BURTON,

כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by bdoron,

יש לי כמה רעיונות בראש שאני רוצה לדעת איך מיישמים אותן 1. הייתי רוצה לדעת אם אני לוחץ על לחצן submit אם אני יכול לבטל את המעבר לדף הבא במידה והנתונים שהקיש אינם נכונים בDB 2. הייתי רוצה לדעת בנוסף האם אני יכול ליצור דף ASP שבלחיצן כפתור אני לוקח את הסיסמה והשם משתמש בודק בDB אם קיימים ואם כן בהתאם להרשאה הם מופנים לדף מסויים זאת אומרת שאני למשל כמנהל הגיע לדף x ועובד יגיע לדף y אם כן איך אני יכול לבצע את זה... הכי חשוב לי כרגע שחפשתי באינטרנט זה איך אני עושה שאני לוחץ על לחצן הדף שולח לשרת את הנתונים שאני מחפש ומחזיר תשובה בהתאם לתשובה אני רוצה לעבור לאיזה דף שאני בוחר איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

אני די מתחיל בזה ואני לומד לבד עם הספר שלומדים בבית הספר אז אני צריך שתעזרו לי לפתור את שתי האלגוריתמים הבאים: 1. א. נתונים 6 כדורים הנראים זהים. 5 מהם בעלי משקל זהה ואחד מהם כבד יותר. כמו כן נותנים מאזני שקילה. הצע אלגוריתם לאיתור הכדור הכבד. ב. בכמה שקילות השתמשת? 2. בית הספר החליט לחלק מילגות לימודים לתלמידים העונים על התנאים הבאים: 1. ממוצע ציונים ציוניהם מעל 90 1. מספר האחים לא פחות מ-5. צריך לכתוב לזה אלגוריתם שמראה אילו תלמידים יקבלו מילגה ואילו לא.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by dor_g,

שלום. עדכנתי את שרת ה VPS שלי ל centos ויש עליו פאנל מסוג directadmin אני רוצה להגדיר את הדומיין שלי על הפאנל ובעתיד עוד מספר דומיינים. הדומיין עובד על cloudflare כדי להגן על האתר. איך אני מגדיר דומיין על cloudflare בדיירקט אדמין? ברשותי חשבון אדמין ל DA כך שחשבונות הריסיילרים והכל בשליטתי.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Woland,

שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. אני משתגע כבר. אני מנסה לקרוא את העמוד שמקבלים אחרי הפעולות הבאות: כניסה לקישור: 1. http://www.tase.co.il/TASE/General/Company/companyHistoryData.htm?companyID=000232&subDataType=0&shareID=00232017 2. בחירת קריטריונים בטופס, הכי חשוב זה התאריכים, כל השאר פחות. 3. לחיצה על הצג נתונים. אלו הנתונים שאני רוצה לקרוא. הייתי שמח אם היה אפשר לקרוא את הקובץ שנמצא תחת "ייצוא נתונים מהטבלה" --> TVS. זה יותר מסודר פשוט. שתי האופציות בסדר (או העמוד עצמו או הקובץ הנ"ל) אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שמתי תמונה על width :100% בשביל שתהיה לכל הרוחב של המסך על התמונה הזאת יש כפתורים שרציתי להפוך לכפתורים באמצעות map טאג קבעתי איזור של כפתור בריבוע מסוים על התמונה לפי פיקסלים אבל ברגע שנכנסים לאתר הגודל של התמונה משתנה לפי הרוחב של המסך (width 100% ) והאיזור זז הצידה מהאיזור שהוא אמור להיות בגלל שזה הולך לפי פיקסלים איך אני יכול לגרום לזה שהאיזורים ישארו במקום שלהם? אני עובד עם PHP ו XHTML אם אי אפשר, איזה עוד דרך אפשר לעשות תפריט לרוחב עם תמונות שישאר באותו הגודל בכל רזולוציה (כשעשיתי width 100% כאשר כל הכפתורים נמצאים על תמונה אחת הגודל של התמונה הלך לפי הרזולוציה של המסך עצמו וככה כיוון את עצמו איך אפשר לעשות את זה עם כמה תמונות נפרדות שאמורות לשמש תפריט לרוחב…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Master-Chipsets,

מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. טוב אחרי קריאה באינספור דפי אינטרנט על הדברים האלה אני עדיין לא ממש מבין איך זה עובד(אם למישהו יש אתר בעברית זה יהיה מעולה), אני פשוט לא מבין מה קורה כשמציירים לדוגמא שני משולשים בZ שונים ?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה!

17. Started by Andrey22,

יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. היי, אני מתכנת בסי++, עברתי לא מזמן למק ואני בשלבי הסתגלות לסביבה החדשה. אני משתמש בxcode. ניסיתי להשתמש בסיפריות #include <windows.h> #include <process.h> והוא לא מזהה אותם. האם יש תחליפים? בנוסף, אשמח לקבל עצות מאנשים שעשו את אותו מעבר ונתקלו בקשיים דומים. תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. Started by efod26,

מישו מבין ב-SQL יכול להסביר מהי בדיוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by KOSTORADOS,

למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by nirt,

בניתי שתי מחלקות שכל אחת מהן צריכה להפעיל מתודות בשנייה. המחלקות הן סינגלטון ולכן בכל אחת אני רוצה להחזיק פוינטר לשנייה. הבעייה היא שהגדרת פוינטר כמשתנה מחלקה בכל אחת מהן נכשל - ודי ברור למה - הפרהפרוססור פועל על אחת מהן לפני השנייה ולכן שהשנייה עדיין לא מכירה את הראשונה. איך אני פותר את הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.