עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כמו שרשום בכותרת שלי , אני צריך אתר בחינם שמביא סרטונים לשפות תיכנות : asp ו php . אני צריך את כל השלבים ובחלקים עם הסברים כמו שצריך ומסודר... תודה רבה לכם . שבת שלום

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by roi19,

אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by spinchicken,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by genia,

.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by Alex89,

מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. אני רוצה לגשת ל-TextBoxes שקיימים בתוך אפליקציות ב- Windows. אם זה החלון כתיבה ב- Notepad, ה- Address Bar ב- Explorer או סתם איזה TextBox. אני רוצה לגשת אליהם כאשר הם יהיו Focused והמשתמש יפעיל איזהשהו Trigger (כמו לחיצה על כפתור שנקבע מראש). האם זה בכלל אפשרי לגשת ל- Focused Text Boxes? אני רוצה לקרוא מהם מידע ולשנות אותו.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. Started by שוקו,

אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by Martin,

שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. Started by intel suck,

זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. התקנתי מערכת פורומים של SMF ואני רוצה להוסיף למעלה את התפריט של האתר שלי (באנר + תפריט קישורים), אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. יש כאן מישהו שמבין במערכת הפורום הזאת ויכול לומר לי איזה קובץ אני צריך לשנות או משהו?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by ניר.,

משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by ה*לה,

אני רוצה לבנות משחק זכרון בJAVA SCRIPT, איך אני מוסיפה כפתור לכל תא בטבלה? יש 3 אפשרויות של גודל הלוח (4X4, 8X8, 10X10)- כך שאני צריכה לבנות טבלה דינמית ובכל תא לעשות new Button- איך אני קוראת לכל כפתור בשם חדש?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  15. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנת שרת \לקוח רציתי לדעת אם באמצעות המחלקה socket שאני מעביר הודעות האם אני יכול להביר רק string כהודעה כי רוצה להעביר אובייקטים בין הלקוח לשרת ואם כן אפשר אז איך... תודה לעוזארים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה לדעת איך אפשר לייצא מ-Eclipse קובץ exe כי אין כזאת אפשרות.. או אם אי אפשר בכלל.. איך אני ממיר JAVA ל-EXE.. תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. Started by gkman,

טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by garnett,

שלום רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי שקובץ EXE מוגמר של פלאש יעלה לתוכו קבצי SWF מבחינת הסקריפט אני לא חושב שיש בעיה כי מאותו publish ה SWF המוגמר מעלה לי בלי בעיה. בתודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by sharon500,

אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?

21. Started by bigblue,

שלום לכולם יש לי vbscript שמוחק כל יום קבצים ישנים (קבצים שלא עברו שינוי 7 ימים) הבעיה היא שלאחר שבע ימים גם קובץ הvbscript נמחק בעצמו.. מה עושים?? 'First, you will need to setup a scheduled task and run it 'daily. Just change the number to the amount of days you 'want to keep file in that directory. Any files in the 'directory will be deleted. This file must be place WITHIN 'the directory you wish to clean. 'Courtesty of monsterjta @ tek-tips.com 'Start 'Delete any file in current directory that is older than iDaysOld Option Explicit on error resume next Dim oFSO Dim sDirectoryPath Dim oFolder Dim oFileCollection Dim oFile Dim iDaysOld Dim CurDir 'Defini…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by rotemk,

שלום, יש לי אתר הכתוב ב- PHP. בין היתר ניתן להעלות לשם קבצים שונים. הייתי מעוניין להוסיף מדיד (bar) שיראה למשתמש כמה אחוזים מהקובץ עלו, מהירות העלאה וכו' אבל הכי חשוב אם יש ממש פרוגרס בר, מדיד שהולך ומתמלא ככל שהקובץ עולה או משהו דומה. אשמח לכל עזרה בנושא.

23. Started by gabi21,

נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

25. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים