תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לכתוב תוכנה למחשב כף יד עם מע' הפעלה חלונות 2003 מובייל. אני יודע שתוכנות שכתובות בג'אווה הן די cross platform. (נכון?) האם יש הבדל בקוד בין תוכנה לחלונות XP לבין פלטפורמה ניידת? גם לא ראיתי JDE או JRE מיוחדות לפלטפורמות ניידות, תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב פונקציה של חיפוש בינארי שהיא גנרית לחלוטין. הבעיה שלי כרגע היא בגישה לאיברים. בהנחה שניתן לי את הגודל של כל אלמנט, ומיקומו במערך, על מנת לגשת לאותו אלמנט. למשל בקטע הקוד הבא אני רוצה להדפיס את הסטרינג השמור במקום הi של המערך כאשר המערך הוא מערך של מצביעים לפוינטרים. printf("%s", *( (char*)array) + I*elementSize) הסבר: על מנת שאריטמתיקה של פוינטרים תעבוד אני ממיר אותו לchar * ואז ניגש לערך שנמצא במקום הi על ידי הזזת הפוינטר במספר i כפול הגודל של מצביע. זה לא עובד, למישהו יש הסבר למה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
חייב דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית אשר משתלתת על פסיקה Trap Flag עלמנת לבדוק האם הפקודה הבאה לביצוע היא חיבור או כפל. אם כן תמנה אותן. זה הכל הנה: .model large ;------MUL/SUM counter-----; .data count dw 0 int1save dw ? int1saveSeg dw ? .code ;------------------------------------------------ public _Start_IMUL_Count _Start_IMUL_Count proc far push bp mov bp,sp push cx push es push ax ;-------------Int1Save = getvect (1); mov ax,0 xor ax,ax mov es,ax mov ax,es:[4] mov word ptr int1save,ax mov ax,es:[6] mov word ptr int1saveSeg,ax ;------------------setvect (1,add_identify); cli mov word ptr es:[4],offset add_identify mov word ptr es:[6],cs sti pop ax pop es ;------------turn …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה זה low level איך משתמשים בזה איזה שפות משתמשים איתם ואיזה כלים צריך ומה זה נותן ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כמה בעיות\שאלות שהייתי שמח לקבל עזרה בהן, אז אשמח לעזרתכם.. 1) למדתי תכנות בVB בתיכון, אבל אני עד היום לא באמת יודע את ההבדל בין ויזואל בייסיק לויזואל סטודיו. מישהו יכול להסביר לי בקצרה? 2) התקנתי עכשיו ויזואל סטודיו 2008, במטרה לכתוב תוכנית שעובדת עם מסד נתונים של אקסס, בשפת ויזואל בייסיק. אבל, לפי הרושם הראשוני שקיבלתי, הסינטקס של VB ממש השתנה. מהפונקציות לטעינת קבצים, ועד שורות הקוד שבהם משתמשים לעבודה עם מסדי נתונים. נוצרה בעיה, שכאילו איבדתי שפת תכנות שידעתי. אני מנסה כבר כמה ימים להבין איך מוסיפים שורה לטבלה במסד נתונים של אקסס(לכתוב את הפקודה בעצמי), ואני פשוט לא מצליח. אפילו קטעי הקוד שאני מעתיק מהעזרה של מיקרוסופט לא עוזרים. מישהו יכול לכתו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להוסיף מוזיקה לאתר דרך flash. כלומר בכל פעם שיכנסו לאתר המוזיקה תנוגן אוטומטית. האתר מורכב מחמישה דפי html, השאלה שלי היא איך אני יכול שהמוזיקה עדיין תמשיך להיתנגן למרות שהגולש יעביר דפים באתר. האם הדבר אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C, ומחפש מדריכים מומלצים ברשת לכך. [יש לציין שאני מתכנת עם ניסיון, לכן אני מחפש מדריכים שילמדו את שפת C ולא מדריכים שילמדו תכנות מ-0 באמצעות שפת C] תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה הוא יקבל כסף על זה אני מדבר על משהו רציני הוא יקבל כסף על זה... אני רוצה תוכנה דומה בערך כמו בירבורים.. (מה שהיה פעם) אני אשמח אם מישהו יעזור לנו בפיתוח ממשק תוכנה כזה... כמו שאנחנו רוצים ושוב אני אומר הוא יקבל כסף על זה עבודה באמת שווה מי שמעוניין שירשום פה הודעה את האיסיקיו שלו או שיצור איתי קשר באיסיקיו 177506123 תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף לאתר שלי גלרית תמונות. האם מישהו יודע אם קיים תוסף כזה מוכן ב PHP או שפה אחרת שאני יכול לקנפג ולהוסיף לאתר שלי (הכוונה היא כמו שקיים Wordpress להקמת בלוגים האם קיים תוכנה כלשהיא כזאת ליצירת גלריית תמונות באתר) תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-RMI כדי לבנות מערכת שרת-לקוח מסוימת, ונתקלתי בבעיה קטנה - כשהשרת עולה, הוא עושה לעצמו binding ב-rmiregistry שרץ על המכונה הלוקאלית שהוא יושב עליה. אבל כשהוא נסגר (אם אני פשוט עוצר את הריצה של הפרויקט ב-IDE למשל) הוא לא עושה unbinding, מה שגורם לכך שבפעם הבאה שהשרת עולה הוא לא מצליח לעשות binding, כי קיימת רשומה עם השם שלו ב-rmiregistry. זה מאלץ אותי לאתחל את ה-rmiregistry בכל פעם שאני מאתחל את השרת, וזה מייאש. יש דרך לגרום לשרת לעשות unbind כשהוא יורד?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניינת לכתוב אפליקציה שתשלח notifications לקליינט, עפ"י הגדרות שהמשתמש יגדיר אבל לא בעקבות request מהקליינט אלא בתזמון שהסרבר יקבע. server - c#, .net framework Client - reactJs ראיתי שאפשר להשתמש ב - SignalR, יש משהו יותר פשוט לשימוש? ואפשר להשתמש בזה גם ב .net framework? או שזה רק ל .net core? ואם לא - יש משהו נורמלי ל framework, או שבכלל עדיף לעבור בשביל זה ל core וזהו? (התחלתי כבר לכתוב ב framework, אני לא חושבת שמבחינת השימוש שעשיתי יש עדיפות לזה או לזה, למרות שאני לא באמת מספיק יודעת את ההבדלים ביניהם) תודה לעוזרים :)
-
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ביום שני מבחן על אוטומט מחסנית אין לי מושג איך אני פותר תרגיל או אפילו איך אני קורא את ההגדרה של השפה. אני אשמח עם משהוא יתן הסבר קצת יותר טוב מהמורה שלי על הבססי ועם אפשר גם על דיקדוקים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי ללמוד בזמן האחרון קצת Python, יש לי רקע ממש בסיסי בתוכנה ובפיתוח web ,אני איש IT ביום יום.. החלטתי פשוט להתחיל לעבור קצת לעולם התוכנה יותר כי העבודה שלי משלבת יותר אינטגרציה של מערכות וידע בתכנות זה פשוט כל כך נחוץ , אני חושב שבעתיד אעדיף לעסוק בפיתוח בכל אופן.... בנוסף לכל זה אני גם מפתח באופן עצמאי פרוייקט שאני עובד עליו ולכן אני לומד כל הזמן ( https://www.riders.io/ ) , אשמח אם תגידו לי איפה יש פורומים "חיים" של python בהם אפשר לשאול הרבה ולקבל תשובות דיי מהר(כמובן באנגלית גם... ) בגדול השאלה שלי דיי פשוטה, אפשר לראות אותה פה : http://discuss.codecademy.com/t/import-data-to-a-function/11154 אם יש לי לצורך העניין API שמבוסס על תשאולי http פשוטים,אני …
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 שאלות.. 1. יש לי אתר, זה רק לבי"ס אז העליתי אותו כדי שתעזרו לי.. http :// www . planetnana. co . il / hagai345 תכנסו עכשיו בדף הראשי יש טקסט ואז רשום בקישור להמשך הכתבה לחץ כאן. תלחצו ותראו שזה פותח את הדף אך לא בפריים אני רוצה שזה יפתח בפריים ולא מחוצה לו.. 2. הכפתורים בצד, אני רוצה שאני יעבור על הכפתור הוא ילבין אבל ממש טיפה לא הרבה. אם לא הבנתם את שאלה 2 תגידו ואני יסביר יותר מפורט ואני יתן דוגמא.. תודה מראששששש..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד PHP ואני רוצה לבנות אתר ודרכו ללמוד. (יש לי ידע בסיסי בPHP HTML JAVASCRIPT CSS ועוד כאלו דברים ואני רוצה להתעמק בהם..) אבל דרך שפת התכנות בלבד אני לא יודע איך לעשות אתרים שנראים יפה (הרי כל מה שאני מכיר זה טקסטים, טבלאות וכו'). אני לא רוצה להשתמש במערכת לניהול תוכן כמו JOOMLA כי זה לא תכנות כל כך.... השאלה שלי היא איך אני בונה UI כמו שצריך בלי מערכות לניהול תוכן... תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
וגם האם אפשר לעשות פומקציה שתתחבר בשבילי לקובץ MDB? תודה מראש לכל העונים מור רוזס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. התחלתי מן קורס המשתמשים בו ב EJS לבניית מודלים מתמטיים. בינתיים התנסינו רק קצ וזה היה לפי הספר. למישהו יש נסיון עם התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-