תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כיצד? אמרו לי להישתמש ב pre אבל זה מעוות לגמרי את הטקסט
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קמווה שזה קשור לפה.. בכל מקרה בספר שלי רשום לי איך לשים לי IIS על המחשב כדי שאני ילמד עם זה ASP רשום להכנס ללוקח הבקרה הוספה והסרה של תוכניות ושם אתה מוסיף את זה אבל בהתקנה זה מבקש ממני אית הדיסק של SERVICE PACK 2 ואין לי אותו.. יש דרך אחרת להתקין IIS?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה אתר ויש בו טופס "צור קשר". כשמנסים לשלוח הודעה בלי שממלאים את הפרטים נוספות הודעות מעל הבורדר של הטופס שמודיעות אילו פרטים לא מולאו. כשההודעה נשלחת החלון נמחק ומופיעה הודעה (שאומרת תודה על הפניה). אני רוצה שגם במקרה שלא כל הפרטים מולאו, החלון ימחק ויופיעו השגיאות, או לחלופין יפתח עמוד חדש ובו תופיע הודעה כללית שאומרת: "לא מלאת את כל הפרטים". זה לא אמור ליהיות עניין מסובך אבל לא עליתי על הפקודה שמנקה את החלון לפני שההודעה מודפסת ואני לא יודע איך לגרום לך שבמקרה ויש שגיאות יעבור עמוד. והקובץ האחראי על העניין: <? /* removing space characters from the edges of the data infos */ $_POST["mail_from"]=trim($_POST["mail_from"]); $_POST["mail_name"]=trim(…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד 5 יחידות מדעי המחשב ולומד ג'אווה. ניתנה לי משימת בונוס לציון הגשה לחופש, שכחלק ממנה אני צריך לבנות מחלקה שתסייע להגדיר אוטומט מחסנית ושאפשר לבדוק באמצעותה אם מילה אכן נמצאת בשפה של האוטומט. אני כבר על המשימה הזו יותר מיום ושובר את הראש, אני הסתבכתי ממש. בפורום אחר הייתי ושם ניסו לסייע לי אך לא באמצעות כלים שלרשות 5 יחידות מדעי המחשב בטענה שאין דרך פשוטה יותר וגם היה קשה להבין מקוד הארוך והסבוך שלהם מה עשו בכל שלב, כוונתם היתה לפחות טובה. אם משהו יוכל לעזור לי ולממש את המחלקה באמצעות מה שיש בידי תלמידי 5 יחידות מדעי המחשב אני אהיה אסיר תודה. שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני צריך קומפיילר C++, חינמי. זה שהיה אצלי נמחק בטעות, הורדתי אותו מ PCBOY , הייתי מוריד אותו שוב אך PCBOY נסגר לכמה ימים ואני צריך את הקומפיילר בדחיפות. אם למישהו יש את הקומפיילר TURBO C++ מPCBOY (סה"כ ~3M) שישלח לי אותו למייל אם הוא יכול iakovl@walla.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצבתי את המחרוזת "Hello world" במערך באופן הבא: char *myArray[20] = {"Hello world"}; ברצוני לבדוק את תוכן המערך כך: if (*myArray == "Hello world") cout << "Hello world"; else cout << "Good bye world"; אני מקבל "Good bye world" כלומר, אף על פי שהצבתי "Hello world" ה if מוצא שזו איננה המחרוזת המוצבת במערך? הטעות לדעתי נובעת מ if לא נכון. מישהו יכול להראות לי איך כותבים נכון את הif כך שאקבל "Hello world" ולא "Good bye workd" ?+
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נתון לי גרף לא מכוון של ערים, בין כל עיר ועיר קיים מרחק בק"מ על הקשתות. אני צריך למצוא את המסלולים מעיר V לעיר S , שאורכם שווה בדיוק ל-M(אורך בקילומטר) נתון. חשבתי להשתמש איכשהו בשיפור של דייקסטרה . ובמידה ואורך המסלול שנמצא לא שווה לM להתעלם ממנו. אבל לא יודע אם זה אפשרי . למישהו אולי יש רעיון /כיוון באיזה אלגוריתם ניתן להשתמש/לשפר על מנת לקבל את הפתרון? (ראיתי בstackoverflow גם כן הצעות דומות לעשות שימוש בדייקסטרה וDFS, אבל שם היה מדובר על מסלול שמספר הערים(צמתים) בו הוא M) תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
מצאתי באתר שמישהו נתן פה בפורום, כל-מיני שיטות מיון, כאשר מאחת מהן התלהבתי מאוד-מאוד, Quick Sort. מצאתי את הקוד של המיון, אבל הבעיה היא שהוא כתוב בשפת JAVA, שאותה אני לא מבין כ"כ. רציתי לדעת אפ מישהו יכול להנחות אותי איך להמיר את קטע הקוד החמוד הזה לשפה שאני מכיר ומשתמש בה, C/C++ (עם העדפה ל C++). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. איזה תוכנה אתם ממליצים לכתיבת Html / css ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
האם זה נכון שלא ניתן לשלוח אישור להרשמה למייל של וואלה שכותבים ב-PHP ??
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום , קניתי דומיין ישראלי דרך livedns , אתמול קניתי חבילת הוסט ב godaddy במטרה להקים בדומיין הישראלי wordpress . אני מאמין שלא הגדרתי דברים כמו שצריך כיוון ש : א) ב godaddy מופיע לי כבר יום שלם pending DNS ובחשבונות ה forwarding שהגדרתי עבור כתובות מייל מופיע בכולם pending setup validating MX record. אפשר בבקשה עזרה? איך אני אמור להגדיר הכל...? תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
זה תרגיל מספר אז תיכנסו כאן לפרק 3 עמודים 65-66. עשיתי את החצי הראשון של חלק א (עשיתי את המחלקה point) אבל נתקעתי בהמשך, במחלקה TESTPOINT : אני צריך להשתמש בפעולות של המחלקה POINT , אבל זה לא מזהה אותם. איך מסדרים את זה?? בנוסף הבנתי שצריך לשמור מחלקה עם סיומת .CS אז איך אני עושה את זה? אני לוחץ על save all ואז במקום של השם אני רושם point.cs?? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר מבוסס ג'ומלה [המערכת תישאר בידי, בניה ולא אחזקת ואיחסון האתר], בדומה לאתר מסוים שראיתי: http://www.taamu.co.il/ מדובר באתר עם תכנים תורניים, בעיקר קבצי MP3 ווידאו בדומה לאתר הנ"ל, עם תוספות מתבקשות - לדוגמא פורום, אפשרות חיפוש, לייקים ועוד כמה דברים קטנים. להצעות מחיר או המלצות על מישהו שבנה לכם אתר ואתם מאד מרוצים, ניתן לפנות אלי בפרטי: nsh3nsh@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש אפשרות של אנימציות במעבר בין הטאבים?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך להציג תמונה בפאנל(למעשה קבעתי מחלקה שיורשת פאנל ואני מנסה לעשות שיהיה לה תמונה ברקע), ואין לו property של IMAGE. עכשיו אני מנסה לעשות public void GameBoard_Paint(PaintEventArgs pea) { Graphics grfx=this.CreateGraphics(); grfx.DrawImage(backImage,0,0); grfx.Dispose(); } זה מצייר את תמונה. עכשיו הבעיה היא שהhorizonta resolution וה vertical resolution של הIMAGE תמיד תקועים על 300, לבגלל זה התמונה לא מכסה אפילו 1/4 ממה שאני צריך. (הגודל המקורי של התמונה הוא 800X600 בערך). מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי לעצמי איזה פרויקט קטן ואני מאוד מתלבט, אני אסביר לכם מה הבעיה ואשמח אולי למישהו יש הצעה לפיתרון נורמלי הבנתי שיותר נורמלי לעבוד בdataset מאחר והטבלאות יושבות לי בזיכרון ורק כאשר אני רוצה לעדכן הadapter עושה לי את הupdate הבעיה היא שיצרתי טבלה בdataset שמרכיבה 2 טבלאות ולכן אני לא יכול לעדכן אותה, העידכון מתבצע לפי מה שהומלץ לי פה דרך 2 שאילתות נפרדות לדוגמא : אם יצרתי dataset שמכיל בתוכו טבלה שעושה join בין טבלה של employee לבין טבלה של person אז אם אני רוצה להוסיף עובד אני צריך לעשות 2 שאילתות insert , אחת לטבלה של employee ואחת לטבלה של person . פה הדברים הופכים להיות יותר מורכבים.. מאחר שזה דורש ממני להוסיף בdataset עוד 2 טבלאות, אחת של הemployee ואחת של pers…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בניתי תוכנית בc++ של מערכת קבלה למוסד.(כחלק מהאקטון , כך שאין שאל תשאלו למה בc++ וכו') והוספתי סקריפט בפייתון ששולח מייל לצורך אבטחה מסוים. הפייתון שולח מייל ע"י שהתוכנית בc++ מפעילה את הקובץ בפייתון על ידי הcmd. עכשיו רציתי לשאול, אם יש דרך נורמלית יותר לעשות זאת, כיון שלמעשה אני לא יכול לדעת מה התוכנית בפייתון שלחה(נניח קוד אבטחה) או לשלוט על להיכן התוכנית בפייתון תשלח את המייל.(כי אני מפעיל את התסקיפט דרך הcmd, כלומר שישנה כבר תוכנית מובנית שc++ מריץ אותה.) אני עובד עם VS 2019 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-