עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SpiritKnight,

http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by NiTRo37,

מישהו יודע מה היא הפונקציה לערך מוחלט בC? חיפשי בנעוץ ולא מצאתי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by iem,

ניסיתי לחשוב על אלגוריתם לבעיה הבאה: קלט: קובץ C. פלט: אותו קובץ C רק שבמקום שורות בהן יש include הן יוחלפו בתוכן קובץ ה-include עצמו. ניתן גם להניח שקובץ ה-C המקורי יהיה במבנה הבא: בתחילתו יש include-ים, רק לאחר מכן define-ים enum-ים ולאחר מכן void main. בנוסף, התוכנית לא תעסוק ב: קבצי include שקוראים בעצמם לקבצי include אחרים. קריאות ל-include שאינן בתחילת קובץ ה-C. חשבתי על כמה אלגוריתמים כמו מערך דינמי של מצביעים לקבצי ה-include שנוצר לאחר מעבר ראשון על הקובץ, ולאחר מכן פתיחת כל קובץ ופריסתו לקובץ החדש. אבל אלגוריתם זה די מיותר בהתאם לדרישות השאלה ובמיוחד שאין include-ים משורשרים ולכן ניתן לבצע הכל במעבר ראשון. אלגוריתם נוסף שחשבתי עליו הוא פשוט לחפש את הביטו…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by orlupo,

אני זקוק לפונקציה לקליטת משפט בשפת C לתוך מחרוזת ושתוכל לקלוט רווחים ושתמשיך לקלוט אחרי רווח. לדוגמא המשפט: the end אני צריך שהוא יקלט בדיוק כמו שהוא ולא נגיד רק the. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני לומד קורס ראשון בC++ ועד אכשיו עשיתי את כל התרגילים בלי בעיה אבל בתרגיל האחרון הוא נתן לנו לעשות פונקציה רקורסיבית ואני לא מצליח אנא עזרו לי הוראות לתרגיל: עליכם ליצור מערך דו מימדי בגודל 5X6 המכיל מספרים אקראיים בתחום 1 עד 10 . את המערך הינכם יכולים להגדיר בצורה גלובלית. הדפיסו בצורה מפורמטת את המערך. עבור כל תא בשורה הראשונה עליכם לחפש את הסדרות המונוטוניות היורדות. הצגת הסדרות חייבת להתבצע ע"י פונקציה רקורסיבית המקבלת בפרמטרים את הקואורדינאטות של התא הנוכחי. הצהרת הפונקציה תהיה void monotonic(int,int) . כל סדרה תודפס בשורה נפרדת. אתם יכולים להסביר לי איך פתרתם כי העיניין של הרקורסיה חדש לי מי שצריך צירפתי את התרגיל גם בקובץ תודה לעוזרים. [attachment del…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש פונקציה כזאתי?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by גינגית,

יש לי קוד פייתון שמקבל מספר ומחזיר אותו כמחרוזת במילים (לדוגמא 123 מחזיר "מאה עשרים ושלוש") אני רוצה להפוך את זה לפונקציה באקסל (זה דבר שקיים אבל לא בעברית) ראיתי בהרבה מקומות הסברים איך לעשות את זה, אבל איכשהו לא הצלחתי (אני אפילו לא סיימתי עדיין את הלימודים, ככה שאני צריכה הסברים יותר מפורטים ממה שיש ברוב המקומות) מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב תוכנית פשוטה בC שמגרילה שלןשה שברים עשרוניים בין 0 ל-1 (לא כולל 1) למשתנים n1,n2,n3 ומדפיסה את ממוצע המספרים שהתקבלו בהגרלה כתבתי את התוכנית כך: #include<stdio.h> #include<stdlib.h> void main() { float n1,n2,n3,avg; randomize(); n1=rand(); n2=rand(); n3=rand(); avg=(n1+n2+n3)/3; printf("avg=%4.2f",avg); } אז ניסיתי להריץ את זה על וויזואל סטודיו ושלח לי שגיאות אחרי זה ניסיתי על בורלנד ואותו סיפור אז הבנתי שהמהדרים האלה לא מכירים את ה-randomize יכול להיות שה-dev יעזור? היה לי dev אבל לא היה נראה לי שהוא מתאים רק לכתיבה בשפת C אלא יותר ל- C++ אז מחקתי אותו מישהו מכיר dev טוב ל-C? או בכלל איך אני יכול להריץ את ההגרלה הזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by טוסטר,

היי אני צריך לכתוב פונקציה גנרית שפת סי (כמו שכתבתי בכותרת ) שתקבל מצביעים לשתי מחרוזות, מצביע לאינט שמציין את הסכום של אחת המחרוזות ועוד מצביע לפונקציה מסויימת (שבעצם אומרת לפונקציה הגנרית במה להשתמש) המצביע לפונקציה יכול לקבל שתי פונקציות... (שאותן אין לי בעיה לכתוב בעקרון ), אחת מהן פשוט משרשרת את אחת המחרוזות לשניה בתוך מחרוזת חדשה והשניה פשוט סופרת את האורך... הבעיה שלי בעיקרון היא לכתוב את הפונקציה הגנרית הכללית... (אני חייב לבצע את התרגיל בדרך הזו) תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by ktbnus,

אחרי C++ JAVA, הגיע הזמן להתמקד וללמוד C#. אני מחפש אתר שמכיל את הפרוט של כל הספריות, המחלקות והפונקציות של C#, משהו דומה ל API של JAVA שיש באתר של SUN למי שמכיר. מצאתי כמה אתרים דומים, אבל לא כל כך מספקים. בבקשה לא להפנות ל MSDN, הוא שימושי אבל לא במקרה הזה. האם יש דבר כזה? אם כן אפשר לינק?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by perrikus,

שלום, אני מנסה להכין משחק חפרפרת (החפרפרת צצה כל פעם במשבצת אחת מתוך 9 ויש לתפוס אותה לפני שהיא חוזרת פנימה עם אחד מהמספרים). הדבר שחסר לי זה עניין הטיימר. חיפשתי בגוגל ומצאתי שיש ספריה timer.h שבה יש פונקציות שלפי מה שהבנתי יוכלו להתאים לצרכים שלי. רק שלא ממש הבנתי איך מיישמים אותן. אם מישהו יודע כיצד להפעיל אותן ולהסביר (או לתת לינק עם הסבר מפורט) אני אהיה אסיר תודה.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by avihneo,

האם אפשר להשתמש בפונק' טריגונומטריות בC כמו cos , sin ,tang אם כן איך אני קורה להן ובאיזה ספרייה אני מתמש ?! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mgm,

שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכם. אני משתמש בעורך dev c++ ואני צריך להשתמש בפורטים. התוכנה שלי מתחברת לחומרה חיצונית שמתחבר אל הפורטים במחשב. מה הפונקציות? ואיך אני משתמש בהם, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by can_not_lose,

איך חוסמים f[n]=f[n-1]+log[n

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. שלום לכולם. הנני צריך את עזרתכם בפתרון התרגיל הנ"ל: כתוב תוכנית הקולטת שתי מחרוזות (הנח כי כל מחרוזת בגודל של עד 127 תווים) ,כל מחרוזת בשורה נפרדת, ומדפיסה את מחרוזת המשורשרת (המחרוזת השנייה משורשרת לסוף המחרוזת הראשונה).לשם כך, התוכנית תפעיל פונקציה רקורסיבית בשם rec_cat המקבלת שתי מחרוזות ומחזירה את מחרוזת השרשור. דוגמה 1: >>abcdef //קלט: מחרוזת ראשונה >>gac //קלט: מחרוזת שניה abcdefgac //פלט:מחרוזת השרשור דוגמה 2: >>abcdef //קלט: מחרוזת ראשונה >> //(מחרוזת ריקה) קלט: מחרוזת שניה abcdef //פלט:מחרוזת השרשור כל עזרה תתקבל בברכה. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו שהכותרת אומרת אני מחפש פונקצייה בישביל למצוא במשפט שהמשתמש מכניס (נכנס לסטרינג) צמד מילים צמודות שהן שוות ואז לדרוס אותן למשל: hello my my name is david יהפוך לאחר הפעלת הפונקצייה ל hello my name is david שפת סי כמובן אגב זה אמור לפעול בלולאה לדעתי כי הוא יחפש בכל המשפט צמד מילים דומות... אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by iem,

אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by orlupo,

מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomiah,

כתבתי את הקוד הבא: CWnd* firstWin = FindWindow(NULL, "FirstWin"); firstWin->DestroyWindow(); הקוד הנ"ל מוצא את החלון הפתוח firstWin אך משום מה הוא לא סוגר לי אותו. למישהו יש רעיון? האם יש פונקציה אחרת לסגירת החלון? תודה מראש, שלומי

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by shlomiah,

הפונקציה הנ"ל מקבלת 2 ערכים מסוג LPCWSTR, השאלות שלי הן: 1. מה בדיוק אומר כל משתנה שהיא מקבלת? 2. וכיצד אני מייצר LPCWSTR מ-string קיים? 3. הערך המוחזר הוא מסוג HWND, מה זה אומר? דוגמת קוד: HWND hwnd = FindWindow("Class Name","Window Name"); תודה מראש, כל עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by nall,

שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.