עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ב C++ למשל.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by xcd67,

שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  3. אורח DanielBerman

כותרת צריך שכשאני שולח אימייל למישהו ואני רוצה שהוא יראה את התמונה ישר, בלי לקבל הודעת אישור להצגת התמונה. ניסיתי לעשות שהתמונה תהיה כרקע, אבל עדיין זה לא עובד. עצות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by harap,

איך עושים SUM על עמודה של DATETIME? אני פשוט לא מצליח. עזרה חברים.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. היי, אני מתכנת פרוצדורלי (תכנות מדעי) ב- MATLAB ו- C כבר כמה שנים. אני מעוניין לפתח תוכנה על הפלטפורמה של Android, ולכן אני צריך ללמוד "קצת" JAVA. אני צריך המלצה לספר שמשלב JAVA וקצת DB-SQLite, לא ממש למתחילים, עם עקרונות טובים והסבר טוב על OOP. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני שואל מתוך סקרנות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Or4more,

אהלן, התחלתי לא מזמן ללמוד C++ מהאתר thenewboston ואשמח לקבל הסבר לגבי משהו עם פוינטרים ורפרנסים שלא בדיוק הבנתי.. באחד המדריכים נכתב הקוד הבא: class Sally{ public: Sally(); void printCrap(); protected: private:};Sally::Sally(){}void Sally::printCrap(){ cout << "Steak" << endl;}int main(){ Sally so; Sally *sallyPointer = &so; so.printCrap(); sallyPointer -> printCrap();} קטע הקוד הזה בעצם מסביר על דרך נוספת לפנות לפונקציות של אוביקט של מחלקה שיצרנו, דרך אחת היא הרגילה, ליצור אוביקט ולפנות ישירות לפונקציה, ודרך שניה היא ליצור פוינטר שיצביע על הכתובת בזכרון של אותו אוביקט, ולקרוא לפונקציה באמצעות הפוינטר והסימן המוזר הזה של החץ..ככה הבנתי את הדברים.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dududs,

שלום רב, האם לימוד כל החומר של ASP.NET ללא #C מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? (בהנחה שאני יודע HTML CSS וJS) אם אני יודע ASP.NET באופן מלא אך ללא #C, האם יהיו לי מגבלות מסויימות בבניית אתר? ואם חובה ללמוד #C - צריך לדעת הכל על #C או מספיק לדעת רק קטעי קוד בסיסים בשביל לחבר לASP.NET? ושוב, בהנחה שאני יודע HTML האם הספר בקישור מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? הספר: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=80

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. there is : "news.txt" that goes as follows: my script goes like this: read.php <?php function getnews() { $filename = "news.txt"; $newsf = fopen($filename,"r"); $i=0; while ((!feof($newsf)) && ($i<20)) { $tmpname = fgets($newsf); $newss = "News Name"; while ($tmpname != $newss) { $tmpname = fgets($newsf); } $NNames[] = fgets($newsf); $NDates[] = fgets($newsf); $tmpnews = fgets($newsf); $endon = "End News"; while ($tmpnews != endon) { $sumn = $sumn . $tmpnews; $tmpnews = ""; $tmpnews = fgets($newsf); } $NNews[] = $sumn; $sumn = ""; $i++; } fclose($newsf); } ?>

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by OBR,

היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by zolder,

אני מנסה ללמוד שפת C ויש לי בעיה בלהריץ איזה תוכנה (לפי דוגמא מאיזה אתר).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gforce,

אני זקוק ל SCRIPT אשר יקבל פרמטר מספר ימים וימחק מספרייה מסוימת את כל הקבצים שהתאריך שלהם קטן מהתאריך של היום - מספר הימים שקיבלתי כפרמטר אני צריך לעשות את זה כקובץ BAT תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yitzik,

איפה אפשר והכי טוב ללמוד שפת C באינטרנט???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by pssheba,

שלום, כשאני מעלה אתר, "פיירבאג" מציג את שורת הקוד של האלמנט עליו מצביע העכבר. נניח שאני מקבל את ההגדרה בקובץ css. בנוסף, אני מקבל גם את שם קובץ ה css. השאלה שאני מפנה: האם אפשר לראות את מסלול התיקיות בו נמצא הקובץ ? למשל: /myDomain/public/myCss.css ? תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

טוב, או שאני ממש אידיוט או שזה באמת לא כזה פשוט. ביצוע ממוצע- רקורסיבי. הצהרה: double average(int a[], int size, double *avg) זאת ולא אחרת. אגב הנה שלי, פשוט אין לי מושג איך לדעת אם אני בקריאה הראשונה או איך לדעת מתי SIZE הוא הכי גדול.. double average(int a[], int size, double *avg) { if(size>1) { avg=average(a[1], size-1, avg) + a[0]); return(avg); } return(a[0]); }

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. איבר במערך המקושר הוא struct node // structure of a node for a list { car members_car; //àåáé÷è øëá member members_info; //àåáé÷è çáø îåòãåï node* next; // pointer to an object node }; אבל מה אני צריך לעשות כשהוא אומר לי לעשות initialize לmembers_car ולmembers_info ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MrAlex,

אני לוקח חלק בקורס הזה:https://www.coursera.org/course/hwswinterface ואשמח לדעת מה דעתכם עליו,איזה נושאים לפי דעתכם הם טובים(חוות דעת בכלל מלמידה מהאתר הזה של הקורסים) אני לומד במקביל C++ ואני נהנה מהחלק של הפענוח של הזכרון וזה אני יודע קצת C ככה שאני חושב שיהיה לי קל להשתלב,בעקרון,כבר הם התחלו את הקורס ואני מבין פחות או יותר בגלל הידע בC++(בחלק של המצביעים שהם התחילו) אז סליחה על החפירה חוות דעת ><"

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by generalA,

יש למישהו אולי אתר (רצוי בעברית) של תרגילים פתורים בלבד לרמת אוניברסיטה (כולל מבנים ומערכים ופונקציות מתוסבכות ומצביעים) תודה אנשים !

21. Started by c5123,

אני מנסה לבדוק אם התא ריק לפני שליחה אבל ניראה שזה לא מפעל את הפונקציה יכל להיות שאני צריך להשתמש byName? function vall(){ alert("test1"); var a = document.getElementById('a'); if(Empty(a,"please enter frist name"){ return true; } return false; } function Empty(elem,helpMsg){ if(elem.value.length==0){ alert(helperMsg); elem.focus(); return false; } return true; } <form onsubmit='return vall()' name="tar4" method="get" > <td><input type='text' id='a'/></td> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן לעזור לי בלהכין קובץ BAT כדי להקים משמשים בDSA דרך קובץ EXSEL של משתמשים משורת CMD ?

23. Started by liransho,

מי יכול לכתוב לי תוכנה שתעזור לי לשנות IP שלי בלי לכבות את המודם? יש אפשרות כזאת לעבור IP בלי לכבות את המודם והמחשב?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by moses_23,

שמעו, אני ל איודע איך להשתמש בפונקציה DELAY איפה אני תוקע אותה? אני צריך לצייר קו ואני צריך שהוא יזוז... תודה לעוזרים אני צריך את זה עד מחר

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by yogev_23,

א. אם אני כותב קוד בתוך מחלקה (class), האם מותר לי לקרוא לפונקציות שלה בלי שום הקדמה כלומר לקרוא למשל func ולא *this.func ב. אם הגדרתי template<char a> מיד לפני הגדרת מחלקה, מותר לי ליצור במחלקה פונקציה char func() {return a;} אני פשוט לא בטוח כיצד המחלקה מתייחסת למשתנה a (קבוע? char?).. עד היום הגדרתי בtemplate רק מחלקות לא ידועות כמו class SOMETHING ככה שלא עבדתי עם שם ספציפי של משתנה. ג. לפני מימוש מחלקה כלשהיא, הגדרתי template<class T> ואני רוצה בתוך המחלקה ליצור משתנה מסוג מחרוזת, שמכיל את שם הטיפוס. לדוגמא אם הגדרתי template<int> אני רוצה ליצור בתוך המחלקה פונקציה כזאת String func(){String a = T: return a;} זה אפשרי? כי זאת פונקציה "דינמית", היא מק…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.