תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מין קישור מקובץ אחד לקובץ שני בשפת C למשל יש תפריט כזה 1. מחשבון 2.מעבד תמלילים 3.נגן תקליטורים ואם אני לוחץ על 1 אז תיפתח תוכנת המחשבון שאני בניתי ואחר כך בסיום התוכנית התוכנה הראשית שבה יש את התפריט תעלה שוב תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
אני בונה אתר למובייל עם jQuery mobile ורוצה להשתמש בטכנולוגיות של asp.net, כלומר, לשים פקדים, ולהתחבר לבסיס נתונים וכו'... האם יש בעיה בשילוב של ה-asp.net בתוך ה-jQuery mobile ? אם יש למישהו דוגמת קוד משולב, אשמח תודה :-) שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש לי datagrid שאנשים מכניסים נתונים, אני רוצה לבדוק שאין בו תוים שאינם אותיות - איך עושים את זה? יש לי את הפונקציה: PreviewTextInput שe.Text מראה לי את התו האחרון שהוכנס, איך בעזרת sender ו e אפשר למחוק את התו האחרון שהוכנס? 2. יש לי datagrid שאחת העמודות מורכבת מכמה textbox ומוגדרת כ <DataGridTemplateColumn.CellTemplate > העמודה הזו לא מקבלת את הstyle שהגדרתי לכל הטבלה (הstyle משנה את צבע הטקסט לפי trigger, וכך יוצא שרק העמודה הזו בצבע שונה) - מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, בניתי מערך של צאר, בגודל 15 אני רוצה לקלוט תווים, איזה תנאי לתת ללולאה אם אני לא רוצה שהיא תרוץ עד הסוף, למשל לקלוט רק 5 תווים? בנוסף אני רוצה להגביל את המערך ל15 ואם יוקשו יותר תווים שאזרק מהתכנית
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקלוט תאריך מהמשתמש ע"י הקפצת חלון טקסט (InputBox), אך התצורה של התאריך הוא לפי שיטה אמריקאית, כלומר החודש בא לפני היום, לדוגמא: 1/19/2001. איך אני משנה את תצורת התאריך ב InputBox שיתאים לשיטה האירופאית? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
למשל בריבוע 4X4: אם אני סוכם את כל סכומי העמודות וכל סכומי השורות למשתנה אחד, ושני סכומי האלכסונים למשתנה שני סכום האלכסונים חלקי 2 אמור להיות שווה ל (סכום כל העמודות+סכום כל השורות) חלקי 8 האם ניתן להסיק מכך שכל ריבוע שמקיים את התנאי הוא ריבוע קסם? (זה לא שאלה בשיעורי בית, פשוט במקום להשוות כל פעם את סכום השורה/עמודה, השתמשתי בשיטה הזאת, ואני רוצה לדעת אם זה עובד לשני הכיוונים)
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
יש לי אתר להגיש מחר שעוד לא סיימתי ואני לחוץ טילים. אני תקוע בכמה דברים קטנים בASP (לא משהו מסובך...מסד נתונים מסוג txt) ואני ממש צריך מישהו שיכול לעזור לי אחרת אני בבעיה רצינית... אם בראש של מישהו לעזור, שישלח לי בבקשה את המס' ICQ שלו ואני אצור איתו קשר. תודהה.... :-[
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר לכפתור פעילות של מס' הקשות במקלדת לדוג:ctrl+f5?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
רציתי לדעת , איך אפשר ליצור קובץ autorun שיבצע את הפעולות הבאות עם הכנסת ה cd/dvd הוא יריץ תמונה , קובץ wav ולאחר מכן קובץ HTML יש לי ידע בסיסי ב VB
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום! השאלה ה-1: איך אני עושה שאירוע מסוים יקרה כשהעכבר לא מעל הטופס? לדוג' שטימר יפסיק לעבוד. 2. בפרויקט שלי מבית הספר אני צריך לעשות חיפוש. אני עובד עם פקד ADODC שאליה קישרתי את הטבלה שלי. אז ככה, החיפוש מחפש לפי שם פרטי והוא מתחיל לפעול באירוע change של פקד ה-textbox. לדוגמא נלחץ את האות "נ" אז הוא יעבור על כל השמות הפרטיים בטבלה וימצא את אלו ששמותיהם מתחיל ב-"נ" אם נוסיף עוד אות לדוגמא "י" הוא יביא את אלו ששמותיהם מתחילים ב-"ני" (למשל ניר). אבל משום מה יש לי בעיה ואני לא מבין מה היא. זה פועל רק עבור אחד מן הרשומות כמו שצריך ואת השאר הוא לא מוצא או משהו. צירפתי לכם את הטבלה ואת הטופס בקובץ rar. תודה מראש,ניר!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש איזה דרך לשמור את היחידה בתור קובץ TPU כדי שיהיה אפשר לעשות בה שימוש אח"כ בתכניות...אבל זאת לא דרך השמירה הרגילה של תוכניות לפי מה ששמעתי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום פורום תכנות, קיבלתי לא מזמן פרויקט (מביה"ס)-לבנות תוכנה שכותבת לו"ז לארגון. התוכנה אמורה ליצור מערכת שבועית פעם בשבוע, והיא צריכה להתחשב בכל מיני גורמים שונים (כגון כמה אנשים יש בכל משמרת, אילו עובדים כשרים לאילו תפקידים, כמה שעות עובד צריך לעבוד בשבוע וכו'). החלק המסובך הוא שהתוכנה צריכה להתחשב גם בבקשות העובדים-כיום העובדים רושמים לאחראי (על טפסים) אם הם לא יוכלו להגיע למשמרת כלשהי בשבוע ("אחותי מתחתנת"), ואז הוא משבץ את כל העובדים במשמרות לפי הבקשות. חשבתי שהתוכנה תיצור לכל עובד "מד שמחה", שמודד כמה פעמים מולאו הבקשות שלו, ותתחשב במד הזה ובדחיפות הבקשה (נניח מ-1 עד 5) כדי ליצור לו"ז. אין צורך להעלות את הפרויקט לאינטרנט, אבל אני אולי ארצה לשלב אותו ברשת של הארגון, …
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל נושא השפת תכנות והייתי רוצה להתחיל ללמוד, יש לי כמה שאלות אליכים : 1 - קודם כל, למה עוזר לי לדעת את אחת משפות התכנות? אני עכשיו אחרי צבא, לאחר שאדע זה יעזור לי באיזה שהוא תואר או אני אוכל להתקבל לעבודה בתחום המחשבים? 2- האם המתמטיקה שלי חייבת להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל להצליח וללמוד? 3- אם אני לוקח את הלמידה באופן רציני כמה זמן בערך לוקח ללמוד את כל השפה והאם זה עניין מאוד מסובך או אפשרי ? 4- לסיום, באיזה שפה כדאי להתחיל? C C+ או #C ?? המטרה שלי מלמידת אחת השפות היא בעקרון לעבוד בתחום הייטק/ מחשבים אז כיצד עליי לפעול? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סביבות פיתוח ל 1.assembler 8086 2.pascal ואם אפשר אז גם לדעת איך כותבים סביבת פיתוח באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שולף נתונים ממסד נתונים באמצעות שאילתת SQL כשאת התוצאות אני מנסה למיין (ORDER BY) לפי הא-ב. העניין הוא שבעמודה שלפיה אני מנסה למיין יש גם עברית וגם, לפעמים, גרשיים ואז קורה שהשורות הראשונות שאני מקבל במיון הן שורות כמו: 'בן-חיים סרג, 'פרידמן משה פרופ, ... ורק אחרי כל השורות שמכילות: גרש, גרשיים, סוגריים. אני מקבל את התוצאות ממוינות לפי הא-ב. האם יש אפשרות איך שהוא לגרום לSQL להתעלם מכל הסימנים הללו בעת מיון?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אחרי אינספור ניסיונות ושעות נסיון-אשמח אם תעזרו לי במשהו פשוט(קראתי הרבה באינטרנט ומדריכים ועדיין לא הצלחתי לעשות) אז ככה: ecx= מחרוזת המתקבלת מהמשתמש המייצגת מספר בהקסדצימלי. סתם כרגע נניח כי היא בת 2 תווים. lc1-מחרזות הפלט. כל 2 ספרות ב- ecx אמורות להתפרש כתו באסמבלי.בסופו של דבר אני רוצה שב lc1 יהיו כל 2 ספרות מ ecx מתורגמות לתו באסמבלי. section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov ebx,LC1 mov dl, [ecx] /// שמירת הספרה הראשונה מהקלט inc ecx mov dh, [ecx]/// שמירת הספרה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות דף אינטרנט שישמעו בו רדיו לייב עדיף בHTML
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
התקנתי מערכת פורומים של SMF ואני רוצה להוסיף למעלה את התפריט של האתר שלי (באנר + תפריט קישורים), אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. יש כאן מישהו שמבין במערכת הפורום הזאת ויכול לומר לי איזה קובץ אני צריך לשנות או משהו?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-