תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לבנות טיימר בשפת C, שתוציא לי ברגל מסויימת של הרכיב גל ריבועי בתדר 9600HZ. זאת אומרת שכל זמן מסויים (104 מיקרו שניות ) שתוציא לי 0 לוגי, ו-1 לוגי.. התוכנה שעומדת לרשותי היא dynamic c וקצת הסתבכתי איתה, כי צריך לכתוב שם קצת שונה משפת C הרגילה.. אשמח לעזרה, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
void quickSort(void *arr, int lo, int hi ,int(*comperison)( void *, void *) ){ // lo is the lower index, hi is the upper index // of the region of array a that is to be sorted int i=lo, j=hi; void* x=arr[(lo+hi)/2]; זה עושה לי שגיאה כאן..משהו בשימוש לא נכון ב void // partition do { while ((*comperison)( x, arr[i])==1) i++; ובשתי ה while while ((*comperison)( arr[j], x)==1) j--; if (i<=j) { h=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=h; i++; j--;
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] שאלה צריך ליקלוט סדרה של 3 דלת ספרתים איך לעושת בדיקה תקינות [*] האם השלשה של המספרים חוקית ולא מפסיקה את מהלך הבדיקות. תמצא ותדפיס את ערכו של המספר הגדול ביותר בכל שלשה של מספרים שנקלטה.תבדוק עבור כל שלשה של מספרים, האם הגדול ביותר הוא חיובי או אפס, אם הוא חיובי, תחשב ותדפיס את השורשהריבועי של המספר, אחרת, התכנית תדפיס "המספר שלילי ולכן אין לו שורש" תבדוק האם בתוך השלשה שנקלטה יש מספר ראשוני, במידה וכן תדפיס אותו עם הערה מתאימה. void main () { int a, b ,c,tamp=0 ; scanf("%d%d%d",&a,&b,&c); while(tamp>100&& tamp<1000) { if(a<b && a<c) printf("the big number is:\n",a ); else i…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי פונקציה להוספת מיספור לפיסקה. Sub mySub() Selection.Fields.Add Range:=Selection.Range, Type:=wdFieldEmpty, Text:= _ "AUTONUMLGL \e ", PreserveFormatting:=True Selection.TypeParagraph End Sub כתבתי מסמך, ומספרתי את הפסקאות שלו בעזרת הפונקציה הנ"ל. כאשר אני באה לשורה המכילה מספר של פסקה, אני רוצה להפעיל פונקציה שתציג בהודעה את מספר הפסקה: Sub ShowNum() MsgBox ActiveDocument.Bookmarks("\line").Range.Text End Sub אבל אני מקבלת בהודעה ריבוע ריק. כיצד אפשר להציג את תוכן השדה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה במסד נתונים שקישרתי אותה ל dataset ומשם ל datagrid. אני מציג את הטבלה בחלון הראשי של הFORM שלי ואני רוצה שכל פעם שאני מכניס שורה חדשה למסד נתונים - הטבלה תתעדכן. הבעיה שלי היא: הגדרתי משתנים גלובלים לחיבורים ול DATASET. בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה (לפני שהכנסתי משהו חדש, ישר עם הפעלת התוכנה) הכל עובד טוב ואני רואה את הטבלה במסד נתונים. הכנסתי משהו חדש למסד נתונים, אני קורא לה שוב ואני מקבל שגיאה: Cross-thread operation not valid: Control '_dbView' accessed from a thread other than the thread it was created on. עכשיו, זאת פעם ראשונה שלי עם dataset אז אני כנראה עושה פה משהו לא נכון, אם זה באיך שאני מכניס, איך שאני מעדכן.. לא יודע מה. יש אול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב, מצאתי ברשת אתר קישור לאתר המסביר-מלמד C דעתכם? הוא מספיק וכולל הרבה תכנים מהשפה? http://he.eytam.com/c/course/ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
באתר לימוד שלהם יש כבר גרסה 3.3. http://docs.python.org/3.3/ תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי כשאני לוחץ כל F5 רצוף בשביל לרוץ עד לקטע "המעניין", אם אני לוחץ ארוך מדי, קופץ לי הודעת שגיאה והמשתנים שאחריהם הדביאגר עוקב נעלמים מהמסך העליון. התכנית ממשיכה לרוץ אבל זה כבר לא שווה מבחינתי כי אני לא יכול לעקוב מה הולך בתוך המשתנים. מערכת הפעלה UBUNTU. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נגיד ויש לי פונקציה המוגדרת כך int* allocateMemory(int* emptyCells[], int size, int* nextEmpty,int* numEmptyCells) { כיצד אני גורם לה להחזיר לי פוינטר לכתובת של emptyCells[nextEmpty*] כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
איך אני פונה לגורמים חיצוניים מהתוכנה הסבר: עד עכשיו בניתי תוכנות שעושות דברים לפי מידע במחשב עצמו עכשיו אני רוצה לקחת התקנים חיצוניים ולהשתמש בהם לדוגמא: אני רוצה ליצור תוכנה שתתקשר בין שתי מחשבים בעזרת קבל CAT איך אני עושה את זה או דוגמא אחרת אני רוצה לקחת תמונה מתוך מצלמת רשת איך אני פונה בכלל למצלמה? אם זה לא ברור אני ינסח את עמצי מחדש פשוט אני לא יודע איך להסביר
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתכנת מתחיל בשפת C# ואני מעוניין להיכנס לעולם של שרת-לקוח. בשביל ללמוד את כל הנושא חשבתי לתכנת משחק שעובד דרך שרת-לקוח. הבעיה היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל? מבירור קצר שעשיתי באינטרנט רק התבלבלתי יותר.... socket? tcplistener? מי מה איך? מישהו יוכל לעזור לי ולכוון אותי למידע התחלתי על נושא של תכנות שרת-לקוח? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
כאשר אני מעוניין בשרת בתשלום הוא נותן לי אכסון בגודל למשל של 150 מ''ב ו2 ג'יגה תעבורה, אשמח אם מישהו יעזור לי ויסביר לי ולא בשתי מילים מה זה אומר
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר בפרונט פייג' היא קלה ונוחה יחסית לדריימוייבר, השאלה אם אני רוצה לבנות אתר יציב עם מספיק אופציות , אז אני יכול להמשיך ולעבוד עם התוכנה הזאת?!?!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את השורות הנ"ל $file="delete.html"; open (TFILE, ">$file"); ואני רוצה שהקובץ delete.html יהיה לא בספריה הנוחכית אלא בספריה (למשל ) : http://lior.net/liordir ז"א ליצור את הקובץ לא באותו ספריה של הסקריפט אלא בספריה אחרת . אני אשמח לעזרה, אני ניסתי לכתוב במקום : $file="delete.html"; כתבתי: $file=" http://lior.net/liordir/delete.html"; אבל זה לא כותב לי את הקובץ . האם מישהו יודע איך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
יש לי שני טפסים, באחד כפתור בשני תיבת טקסט איך אני עושה כשלוחצים על הכפתור זה כותב את הcaption של הכפתור בתיבת טקסט? ועוד שאלה קטנה: יש לי את התוכנית הקטנה הזאת Private Sub Check1_Click() If Check1.Value = 1 Then Text1.Text = Text1.Text + Check1.Caption Combo1.Visible = True Else Combo1.Visible = False Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption End If End Sub אני רוצה לעשות שה-value של check1 שווה false זה ימחק את הcaption שלו Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption השורה הזאת לא עובדת.. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-