תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שבלחיצה על ה Textbox ה Value הראשוני שלה ישתנה למשהו לבחירתי. ניסיתי מליון ושבע וואריאציות ואני לא מצליח לעשות את זה בשום דרך... למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה שתשנה גודל טקסט של אלמנט (onmouseover onmouseout) אבל שאני יוכל להשתמש בה לכמה אלמנטים. הנה מה שכתבתי לאלמנט אחד: function changesize() { document.getElementById('mnu').style.fontSize="4px"; } תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היה לנו מבחן והייתה בו משימה לכתוב תוכנית שלוקחת מערך חד מימדי מסוג אינטג'ר ומחזירה את מספר התווים הספרות השונות שיש במערך. כל השעתיים הלכו לי על זה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד מחשבים ואני צריך עזרה בלכתוב תכנית שקולטת מחרוזת והופכת כל מילה מהסוף להתחלה בניפרד - ani lomed mashevim יהפוך לina demol mivehsam כאילו שכל מילה מתהפכת והם נשארות באותו סדר... ואנחנו לומדים פונקציות עכשיו אממ מישו בבקשה יכול לעזור לי או לתת לי הנחיות? עמית
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות התחברות(LOGIN) בASP לאתר והוא יבדוק אם היוזר רשום אם כן שיבדוק אם הוא ADMIN או סתם USER ואם הוא לא רשום אז יחזיר הודעה בהתאם איך אני עושה את זה? אני הצלחתי לבנות רק את הIF הראשון שבודק אם היוזר קיים בכלל במסד נתונים r.Open "select * from users where use='"& use1 &"' and pass=" & pass3 & "" if not r.eof then
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
document.getElementById('mnu').style.fontsize="4"; אני לא יודע בדיוק איך כותבים את זה נכון ואני לא מוצא דוגמה שתוכל לעזור לי ב-W3..... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ובאיזה שפות בד"כ ? ואם אפשר איזה אתר עם דוגמאות הסברים וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל לעשות תפריט, ובנםרד גוף אתר, במה מהם עדיף ויותר נוח להשתמש?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני שולח מידע ב ווינסוק זה מגיע לי בסינית קוד הקבלה char buff[80]; recv(s,buff,sizeof(buff),0); קוד השליחה send (s, "hi", 3, 0); send (s, "hi", 3, 0);
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם למשל יש לי את המספרים 16,22,0,2,7 מחפש שיטה (לא חייב בשפה ספציפית אלא רק רעיון) לסדר את המספרים לפי הגודל כמובן.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתוב פעולה המקבלת מערך דו-מימדי ריבועי m של מספרים שלמים. על הפעולה להעתיק למערך חד-מימדי a את המספרים שמופיעים במערך הדו מימדי פעם אחת בלבד ולהציגם כפלט. זאת התוכנית שכתבתי הרעיון היה לקחת תא ולבדוק את כל התאים הבאים אחריו ולספור אם זה מוצא תא אחד מהתאים שאחריו ששווה לו ואם זה לא מוצא זה שם אותו במערך החד מימדי וזה לא עבד...: using System; class Program { const int n = 3; static void PrintArray (int[,] math) { int count=0,count2=0; int[] arr = new int[n*n]; for (int i = 0; i < n; i++) { for (int j = 0; j < n; j++) { for (int k = i+1; k < n; k++) for (int z = j + 1; z < n; z++) { Co…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני צריכה לבנות תוכנית כזו: לממש מחלקה של מכונית, מטוס, סירה <לכל אחד יש מלא פרמטרים חלקם משותפים ולכן יש מחלקת בסיס שהם יורשים ממנה> אח"כ אני צריכה לבנות חלון שיש בו תפריט שכשאלחץ על מכונית יופיע לי בTEXTAREA רשימה של כל המכונית שיש לי. בנוסף ישנם כפתורים להוספה, מחיקה ועדכון פרטים על כלי רכב. אם אני רוצה להוסיף מכונית, בלחיצה על הכפתור נפתח לי חלון עם מלא שדות שבכל אחד אני צריכה להשלים את הפרטים על המכונית (מספר סידורי, יש.אין רדיו) וישנו כפתור OK, איך אני גורמת שבלחיצה על הכפתור אכן תווסך לי המכונית לרשימת המכוניות <הם ברשימה, איך אני מוסיפה אותה לשם עם הפרטים שלה>????? כשאני לוחצת על כפתור "עדכון" אני צריכה שבכל השדות יופיעו לי הפרטים שמלאתי על המכונית …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש טבלה שתוכל לתעדכן און ליין, כלומר יהיה לי גישה אליה ואני יוכל לשנות בה נתונים און ליין... כרגע אני משתמש בטבלה מהאקסל וכל הזמן צריך לעלות לIMAGESHACK את העידכון כי זה טבלה עם נקודות וזה של משחק.. רציתי לשאול אם יש מעין טבלה כזה שאפשר לעדכן און ליין לשנות נתונים וכו'.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
<% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use1,email,pass3,pass4,c use1=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") pass4=request.form("pass2") c=request.form("value") if pass3=pass4 then s="insert into users(use, mail, pass, code) values('"&use1&"', '"&email&"', "&pass3&", "&c&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") else response.write("בדוק סיסמא") end if %> אני מנסה להכניס לתוך המסד נתונים ערך בברית מחדל אבל הוא נכנס הערך בקוד של הASP הוא הC שנכנס מטופס …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
שלוםם!! שמעתי משהו על TRIGGERS שזה כמו EVENT בנוי בDB.. מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל!? בעקרון יש לי מעין מערכת תזכורות שכל הזמן רץ שם איזה ת'רד שבודק אם יש איזה תזכורת או התראה למערכת. אמרו לי להשתמש בTRIGGERS שכל פעם שיקרה איזה EVENT זה יקפיץ לי ויחסוך לי את החיפוש בת'רד.. ת'כלס אין לי מושג מה זה.. אני אשמח אם משהו יעזור לי או לפחות יאמר לי להפסיק לבלבל ת'שכל על נושאים שלא קשורים.. תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-