עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי טעויות בסינטקס ואני צריך משהו להיות איתו עם היד על הדופק כמו בויז'ואל סטודיו של שפת C++... נ.ב, PYSCRIPTER לא עובד לי על המחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by johnynardi,

שלום לכולם , ושבוע טוב... רשמתי תוכנית שקולטת מספר ואז מדפיסה * במיקום שלו במטריצה רציתי לשאול האם יש דרך לקלוט מספר עוד מספר ולהדפיס אותו , מבלי להדפיס מחדש את כל הלוח? scanf("%d",&num); for (i=0 ; i<=100 ; i++) { if (i%10 == 0) { for(j=1 ; j<=10 ; j++) { if (bord[i][j] == num) { printf(" * " , bord[i][j]); count++; } else { printf(" " , bord[i][j]); } } printf("\n"); } }

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום אני מעוניין ללמוד ולקרוא על דחיסת נתונים, כל מיני מדריכים או הסבר של אלגוריתמים מפורסמים. יש מישהוא שמכיר משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by yfital,

היי, אני עובד בעבודה על VS6 ב-MFC, עד לא מזמן השתמשתי ב-BOUNDSCHECKER המעולה, אבל הוא מסרב לעבוד עם כמה מהקבצים שלי ופשוט נתקע ( יאי ). בקיצור, מישהו מכיר תוכנה חמודה ( חינמית או לא ) למציאת LEAKS? אני אשמח אם זה יהיה גם ל-GDI וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אני מנסה לעשות פונקציה שתקבל מספרים למערך וכאשר היא תקבל את הערך 1- היא תצא, זה בשפת C ועד עכשיו כתבתי את זה void get_array(int a[]) { int i=0, q; while (q!=-1) { scanf("%d",a); q=a; i++; } exit(0); } שמשום מה לא יוצא כשאני מקיש -1 כול עזרה תתקבל בברכה....

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  8. שלום. אני רוצה לבנות אתר שיכול להכיל משתמשים רשומים. האתר הוא מעין אוניברסיטה אונליין. באתר ה"תלמיד" צריך להיות מסוגל להירשם. כמו כן, להיות מסוגל לקבל ניקוד על ווידאו (כך שצריך לדעת איזה משתמש צפה באיזה ווידאו ולזכות אותו בניקוד על כך). יתרה מכך, האתר צריך להיות מסוגל לקבל תרומות באמצעות paypal וגם באמצעות אשראי (אמריקאי). האם כל אלו אפשריים באתר מבוסס wordpress? האם כדאי להימנע אולי מ wordpress? המלצות אחרות? אגב - נכון להיום האתר מאוכלס אצל חברה עצמאית שעולה לנו הון! וזה לא יכול להימשך ככה. אני מנסה לקחת את המושכות לידיים. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by raiman1,

כמו שאמרתי יש לי בעיה ביצירת המחלקה תור . את ממשק המחלקה ניתן למצוא בעמוד 238. זה הקוד של המחלקה שעשיתי: public class Queue<T> { private Node<T> first; private Node<T> last; public Queue() { this.first = null; this.last = null; this.first.SetNext(this.last); } public bool IsEmpty() { return (this.first == null&&this.last==null); } public void Insert(T x) { Node<T> temp = new Node<T>(x, this.last); this.last = temp; } public T Remove() { T temp = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return temp; } …

• 38 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by מושיקו1,

שלום. אני צריך לממש את המשחק הנ"ל, ואחת הבעיות זה שאני אמור להגדיר במחלקה קבוע בשם: empty = ' ', ויש לי שגיאת קומפילציה "invalid charactr constant". אשמח לעזרה, תודה.[br]פורסם בתאריך: 22.12.2009 בשעה 00:58:19 שכחתי לציין שהשגיאה היא על ה - ' '.

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by tsvika,

אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pain_killer12,

חברים, לימדו אותנו לעשות את הפקודה makefile שכאילו מקשרת בין כמה קבצי C וH שרוצים ואז אפשר להשתמש נניח בקובץ C1.c בפונקציה שכתובה בH1.h השאלה שלי היא איך עושים את זה? לא הבנתי כמעט כלום כמעט ממה שאמרו שם. אני צריך ליצור קובץ H וליצור קובץ C שמשתמש בפונקציות שכתובות בH. אז השאלה שלי היא כזאת: כיצד בdev C++ אני יוצר קובץ H עם הפונקציות הרלוונטיות? (אם אפשר לתת מבנה כללי של הקובץ, איפה ההכרזות על הפונקציות, איפה המימושים של הפונקציות , היכן לרשום הכרזות על קבצי H אחרים שאני רוצה להשתמש בהם? (למשל Stdio או math או קובץ H2.h שאני יצרתי למשל)) ואיך אחרי שיש לי קובץ C וקובץ H אני מקשר ביניהם דרך המייקפייל? ד"א אם בהאדר שלי H1.h אני כולל את הספריות Stdio.h math.h וכו' ואלה הספריו…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Lior4543,

אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת מערכת עם המאפיינים הבאים: 1. אני אוכל להציג קטלוג של מוצרים, ולנהל אותו בצורה פשוטה. 2. המשתמשים יוכלו להשתמש בעגלת קניות ולהוסיף לתוכה מוצרים. 3. אני אוכל להוסיף עבודה עם paypal וקנייה דרך האתר. אשמח להמלצות על מערכת שכזאתי, תודה מראש, ליאור! נ.ב חשוב לי מאוד שתהיה הרשמה כל שהיא, וכל משתמש יוכל לנהל את החשבון שלו/עגלת קניות משלו.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. צודק, עברתי ל C# והבעיה נפתרה...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. Started by lordgod,

איך אפשר לבדוק את המספר הזה למשל - 3060606 ולהגיד אם יש לו שלוש ספרות שהם אותו הדבר ? 666 , 000 בלי לעשות משתנה ליחידות , עשרות , מאות... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by luk,

אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nimrodh,

שלום פורום שפות תיכנות , אני מעוניין להתחיל ללמוד C, לעולם עוד לא נגעתי בתחום שפות התיכנות. (אין לי שום ידע מוקדם, יש לי ידע מצוין במחשבים אבל בתחום הזה לא נגעתי). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם זה נכון להתחיל ללמוד C כדבר ראשון? 2. הלכתי לסטימצקי לחפש ספר לימוד לשפה C, הבחורה אמרה לי שיש 3 הוצאות עיקריות לספרים הנ"ל (בעברית כמובן), אמרתי לה שאני הולך צריך להתייעץ לפני שאני בוחר מאיזה הוצאה לקנות. (להתייעץ איתכם ) איזה ספר מומלץ והאם שווה קודם כל להתחיל ללמוד ממדריכים או פורומים באינטרנט לפני קניית ספר? (בעברית כמובן). 3. אני מעוניין לעשות 5 יחידות מחשבים, מה לומדים שם? כי אני רוצה לבוא גם קצת מוכן מראש. בתודה, נמרוד

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -OmeR-,

התחלתי ללמוד C לפני שבוע ומשהו ולמדתי לולאות. הקוד הבא אמור לקבל מספר ולתת את הריבוע שלו, נגיד אם שמתי 5 אז התוצאה תהיה 25. ואם הכנסתי כל תו אחר חוץ ממספר הוא יכתוב incorrect input '>http://jpg.co.il/view/4fce40fa3c0c1.jpg/"] עכשיו השאלה שלי היא למה בפעם הראשונה שאני מכניס מספר הוא לא נותן פלט? בפעם השניה הוא נותן פלט, ואז בפעם השלישית הוא כן נותן ולא מדלג כמו בפעם הראשונה. מישהו עזרה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by supercars,

אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hag911,

לא רלוונטי

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם ניתן להזיז את העכבר על המסך ב- CPP. אני משתמש בVC++ 6. הכוונה שלי היא לא לקלוט את המיקום שלו אלא לשנות את המיקום שלו איך שאני(המתכנת) רוצה, ולא המשתמש. כל הדוגמאות שמצאתי רק קולטות ולא משנות. תודה. חחח טוב ראיתי כל הזמן GET ועכשיו חשבתי לשים שם SET, אז שמתי שם והצלחתי. תראו מה עשיתי: #pragma once #define WIN32_LEAN_AND_MEAN // Exclude rarely-used stuff from Windows headers #define _WIN32_WINNT 0x0500 // so the code would compile #include <iostream.h> #include <windows.h> class CMouse { private: POINT pos_m; POINT add_m; public: CMouse(int add_x, int add_y) { GetCursorPos(&pos_m); add_m.x=add_x; add_m.y=add_y; } void move_mous…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש אתר שמקבץ את הדברים הללו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.