עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. שלום יש לי עבודה להכין במחשבים ונתקלתי בבעיה שאני לא יודע מה לעשות הבעיה היא שאני מתחבר למשתמש נגיד adi זה לא משנה לי את התפריט יש שני קצבים יש login ו תפריט login <%-- Document : login Created on : 18/04/2012, 13:50:55 Author : student --%> <jsp:useBean id="membersdb" class = "jdbc.ForDataBase"/> <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html dir="rtl"> <body dir="rtl"> <center> <jsp:include page="menu.jsp"></jsp:include> <h1 align="center">התחברות</h1> <f…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  5. Started by mystic,

טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. Started by rimaliv,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. כתבתי תוכנית שמציגה frame בסיסי... אני רוצה להוסיף JTextArea הבעיה שהוא לא מופיע לי.... רק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מופיע.... הגדרתי אותו ככה: JTextArea textArea = new JTextArea(); textArea.setEditable(true); textArea.setVisible(true); textArea.setSize(460, 200); textArea.setLocation(10, 10); frame.add(textArea); השלב הבא הוא להציג בתיבת טקסט את מה שמופיע בחלון הCONSOLE, איך אני עושה את זה? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  9. לא מבין איפה הבעיה. אני עובד עם לינוקס. תודה.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by shirdro,

שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ctx,

שלום לכולם אני מנסה ולא מצליח לעשות redirect לכל הsubdomains של האתר שלי. ניסתי כל מיני קודים שונים בhtaccess ובינתיים שום דבר לא מצליח. הבעיה היא שאני כל הזמן מועבר לדף default של הcpanel לדוגמה: אני מקליד סאבדומיין כלשהו http://something.pagebook.co.il ובמקום להיות מועבר לעמוד הבית (pagebook.co.il) אני מועבר לדף שגיאה כזה http://something.pagebook.co.il/cgi-sys/defaultwebpage.cgi הקוד שלי בhtaccess נראה ככה: (אבל כמו שצינתי ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עוזר): כבר הגדרתי בDNS את הwildcard ע"י הגדרת CNAME Record של "*" לכל תת דומיינים ואין שום דבר לא עוזר... חפרתי כבר את גוגל ולא הצלחתי למצוא תשובה. מישהו נתקל בכזה דבר ויודע אולי איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. שלום לכולם, אני התחלתי להתעניין ב-JAVA ואני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בקוד שכתבתי ב-JAVA בתור תוכנה פעילה ועצמאית (קובץ EXE או משהו כזה....), אני משתמש לכתיבה והרצת קוד בתוכנה Eclipse. נ.ב. אני מחפש גם אתרים ללימוד ותרגול JAVA, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by guy81,

mov eax,4 push dword "DCBA" mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 mov eax,4 push dword 0x44434241 mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 אשמח לקבל הסבר מדוע הקוד הראשון מדפיס DCBA ואילו השני, ABCD. 44434241 זה הקידוד אסקי של DCBA, אז משהו לא מסתדר לי כאן..זה לא אמור שקול?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. אחרי שעות של חשיבה, אשמח לקבל הסבר איך פותרים את 17-18 (גם רעיונית יספיק לי) תודה רבה לעוזרים!! http://www.cs.bgu.ac.il/~shimony/arch2009/Midterm2Examples.pdf

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by mystic,

הורדתי WebMatrix אבל אני נתקל בבעיה, כאשר אני לוחץ על RUN ומחכה שיופיע לי "האתר" שעשיתי זה פותח דפדפן ויש שגיאה: Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:*****. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. Started by yk1,

מה זה בדיוק hash code? איך זה עובד? איך אפשר לממש hash table? ודבר אחרון: מה זה load factor? (במילים אחרות: לא הבנתי כלום בנושא :) ) תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 16.4k צפיות
  17. Started by 8us.co.il,

שלום רב .. אני רוצה לפתוח חנות וירטואלית עם מערכת ניהול תוכן (מדריכים ,מאמרים).. כמובן שאני יזמין עיצוב יחודי . איזה מערכת הכי טובה לי בקוד הפתוח? virtuemart ,prestashop,maento וכו??? משהו יכול ליעץ מנסיון

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  18. Started by michal81,

שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by gshhar,

נניח שהמחלקה שלהלן מממשת עת חיפוש בינארי (עץ ממוין) לכל אובייקט במחלקה NODE יש גם שדה _father שמצביע על האב public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon, _father; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; _father = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } public Node getFather() {return _father; } } נתונות 3 השיטות הבאות: public static Node what (Node root) { if (root == null) return null; if (root.getRightSon() != null) return f (root.getRightSon()); return g (root); } …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by obeh,

טוב דבר ראשון זה המקום הכי קרוב ללהיות הגיוני לפרסם בו לכן אם במידה וטעיתי אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון טוב בקצרה, דבר ראשון כתבתי זאת הגדרה די רחבה שאולי בעני אנשים מנוסים בתחום תשמע כשקר אבל באופן עקרוני ישבתי על העסק הזה לא מעט זמן וכתבתי תוכנת טלאים שמורכבת ברובה מ VBS קצת רקע על מה באמת מדובר אני מניח שרובכם פה מכירים את התוכנה Speccy ובכן ביקשתי מאדון נחמד באחד הפורומים ב רשת להוריד את Speccy ולהביא לי צילום מסך מהחלון הראשי שלה, מסתבר שזאת משימה שהייתה ממש גדולה עליו והוא כשל בה שלוש פעמים אז חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון לנסות לכתוב קובץ אוטומציה שיעשה את העבודה הקשה בשבילו (מורכב מ Bat ,VBS , ‏Speccy גירסא ניידת, IrFanView וגירסאת קוד פתוח של imguruploader…

21. Started by golla,

יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. Started by refael1983,

בניתי אתר (בשפת ASP+JAVASCRIPT+SQL+HTML ) שבו המשתמש מזמין רכב מהיום להיום, הוא בוחר שעת לקיחה ושעת החזרה (יש דף של הזמנה מהיום להיום ודף של הזמנה עתידית ) בדף של ההזמנה היומית יצרתי שני משתנים אחד מקבל את השעה הנוכחית ואחד מקבל את הדקה הנוכחית יצרתי ארבעה אוביקטים של option בשעת הלקיחה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 ובשעת החזרה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 מה שאני רוצה שכאשר המשתמש נכנס לדף של ההזמנה היומית אוטומטית תופיע לו השעה הנוכחית באוביקט OPTION בשעת הזמנה ובשעת חזרה החזרה ( והדקות הדקה הנוכחית עם תוסםת של 10 דקות תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by Sargon,

יש לי בלוג פיתוח DEVBLOG שבו אני כותב על דברים שאני מפתח, בין עם זה לANDROID או לWINDOWS עם DX11. חשבתי שאוליי זה יעניין אתכם. היה לי שבוע פרודקטיבי שבוע שעבר, אבל עכשיו נהייתי מדוכא, אז אני מתקדם יותר לאט. אין לי פרסומות בבלוג כך שאני לא מרוויח מזה כסף, אז מקווה שזה בסדר "לפרסם" את זה כאן. (מודים אתם יכולים למחוק אם זה לא מתאים) http://www.PompiDev.net/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים