עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by elik56,

שלום. התקנתי visual studio express ,והוא עושה לי שגיאה כזאת בהרצה פשוטה. תודה רבה

2. Started by נועם עובד,

כתוב תוכנית שסורקת מהמשתמש את שמו והדפס את סכום ערכי האסקי של המחרוזת.

3. Started by guy81,

לא הבנתי את הפתרון לשאלה- למה צריך את המונים ואיך עובדת ההכנסה?? http://www.fastup.co.il/images/43941210.jpg

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by sharonp,

נגיד שיש לי EMBED של סרטון מסוים, איזה קוד אני צריך לכתוב כדי לשים אותו בתגובה בפורום (ובפורום שמתיר זאת)? למשל ה EMBED הזה.. <object codebase="http://go.divx.com/plugin/DivXBrowserPlugin.cab" height="480" width="720" classid="clsid:67DABFBF-D0AB-41fa-9C46-CC0F21721616"><param name="autoplay" value="false"><param name="src" value="http://video.stage6.com/1905528/.divx" /><param name="custommode" value="Stage6" /><param name="showpostplaybackad" value="false" /><embed type="video/divx" src="http://video.stage6.com/1905528/.divx" pluginspage="http://go.divx.com/plugin/download/" showpostplaybackad="false" custommode="Stage6" autoplay="false"…

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  5. Started by ofergpr,

שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by topo,

אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  7. Started by Imtheman,

אני רוצה ללמוד ASP על איזה תוכנת פיתוח אתם ממליצים ???

8. לאחרונה יצא לי להתעסק עם תוכנה חינמית המשמשת ליצירת מוקד טלפוני וירטואלי בשם asteriks. אותה תוכנה, ברגע קבלת שיחת טלפון, מקפיצה לי חלון קטן ובו. : Answer, Ignor, ומספר סידורי (שמייצג את המספר אליו התקשרו) כיצד אני יכול "למשוך " את המספר הסידורי הזה ע"י תוכנה אחרת? (לטובת ניתוב השיחות, למשל: תמיכה, מזכירות, קבלת קהל) למעשה, אני מעוניין ליצור דפדפן שישתמש במספר הזה כדי לפוח חלון נבחר מתוך מאגר. הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by VitaminP,

שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].

10. Started by rachelig555,

כתבתי קוד שאמורה ךהוציא מילה ממשפט עך פניו זה נראה טוב אבל שאני מריצה מופחע ההודעה הבאה Unhandled exception at 0x55AF2C23 (ucrtbased.dll) in linux_c_1.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009D7BF4. חדשה בתחום אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char** stringTowords(char *setOfWords) { if (setOfWords == NULL) return NULL; int counterWords = 0,w=0; //printf("%s\n", setOfWords); char* copy =(char*)malloc(sizeof(char)*strlen(setOfWords+1)) ;//הקצאת זיכרון לצורך העתקת המחרוזת המקורית strcpy(copy,setOfWords); //printf("…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by donkey kong,

יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. Started by 8us.co.il,

שלום רב .. אני רוצה לפתוח חנות וירטואלית עם מערכת ניהול תוכן (מדריכים ,מאמרים).. כמובן שאני יזמין עיצוב יחודי . איזה מערכת הכי טובה לי בקוד הפתוח? virtuemart ,prestashop,maento וכו??? משהו יכול ליעץ מנסיון

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  13. Started by 3583,

שלום! יש לי בעיה בהרצת פרויקט עם debugger ב .net. עד עכשיו הdebugger עבד מצוין. עכשיו כשאני מריצה את הפרויקט באופן רגיל, הכל רץ כמו שצריך. אבל כשאני מריצה אותו עם debugger, קוד הhtml של הדף שנפתח הוא מעוות כלומר חלק מהקוד לא מופיע וחלק אחר מופיע כמה פעמים. התקנתי את ה .net שוב והבעיה נפתרה אבל חזרה אחרי כמה ימים.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by Sting,

בן-דוד שלי ביקש שאני אברר לו על שרת SQL מכיוון שהוא נדרש לזה בעבודה על מנת להוציא מסמכים מסוימים מהשרת של העבודה לבית. אז מה זה בדיוק שרת SQL? מה הדרישות לזה מבחינת חומרה? האם זה דורש מקצועיות רבה להקמה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by spinchicken,

שלום לכולם, מה צריך לעשות כדי שיהיה לי שרת דואר פרטי? האם שרת לאחסון מספיק ומה לגבי תוכנה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  17. אהלן, אני צריך למיין doubly-linked list with iterator בצורה רקורסיבית בלי שימוש בספריות המובנות בשפה. יש לי קוד עובד של מיון מערך ואני מנסה להמיר אותו לעבוד על הרשימה אבל אני לא מצליח. /** * This method sorts the array by using merge sort * @param a array to be sorted */ public static void mergeSort(int[] a) { if (a.length <= 1) return; int[] first = new int[a.length / 2]; int[] second = new int[a.length - first.length]; System.arraycopy(a, 0, first, 0, first. length); System.arraycopy(a, first.length, second, 0, second.length); mergeSort(first); mergeSort(second); merge(a, first, second); } /** * Merges two sorted arrays into on…

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  18. Started by morbidangel,

שלום לכולם יש לי פונקציה שמקבלת שני מערכים ממוינים בסדר עולה בשני גדלים שונים שאמורה להשוות בין שני המערכים ולהדפיס את האיברים המשותפים (ללא חשיבות לסדר או לאיבר שחוזר על עצמו מספר פעמים). זה הקוד: void print_common(int arr1[], int arr2[], int size1, int size2) { int max_size; int a; int b; max_size= size1+size2; a=0; b=0; while ((a+b)<= max_size) { if (arr1[a]>arr2[b]) a++; else if (arr2[b]<arr1[a]) b++; else printf("\n the common values are %d\n",arr1[a]) a++; b++; } } אני מקבל הודעת שגיאה מסוג Error 5 error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'a' הצהרתי על כל המשתנים בראש הפונקציה, כולם מאותחלים, מה יכולה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yaari,

בכל סביבת פיתוח טובה יש אפשרות לייצר קוד בצורה אוטומאטית. החל מWIZARD דרך SNIPPETים וכלה ביכולות של יצירת קוד בתוספים כמו RESHARPER המצויין. את רוצה להוסיף PROPERTY? בבקשה, יש לזה SNIPPET. רוצה להוסיף FORM? יש לזה WIZARD. גילית שיש בRESHARPER אפשרות לייצר TOSTRING ע"י WIZARD שנותן למשתמש אפשרות לבחור איזה שדות מתוך הCLASS יכללו במחרוזת שתיווצר. ובאופן אוטומאטי נוצרת קריאה ל STRING.FORMAT עם טקסט מתאים, והשדות כפרמטרים. כזה: http://www.jetbrains.com/resharper/webhelp/generating-formatting-members.html אם אני רוצה לעשות משהו דומה, אבל בצורה מותאמת אישית, מה הדרך הכי קלה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. ניסיתי לערוך את ההודעה , מקווה שככה יותר קריא, שלום אני חדשה כאן בפורום ורק לאחרונה התחלתי ללמוד שפת c (בגלל שאין לי כול ידע קודם בתיכנות, זה ממש קשה), למרות שכבר לקחתי את כול הספרים שיש וישבתי על זה שעות, הבעיה שלי מתחילה בפתרון תרגילים כלומר אם יש לי פתרון מובנה אני מבינה אתו נהדר, אבל אם נותנים לי להרכיב תוכנה כאן מתחילים הצרות, יש לי עבודה להגשה ואחד מהשאלות היא זאת כתוב פונקציה שמקבלת מספר שלם k (שיהווה את הפרמטר של הפונקציה) וסדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1, אם קיים זוג מספרים שסכומם קטן מ-;k אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי בסדרה יש לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם קטן מ-k. לדוגמא: עבור k=8 …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ShrekHunter,

מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  23. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by intel suck,

זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by meirtz4,

שלום, מישהו יודע אולי איך אני מוסיף בHTML לינק שמקפיץ אותי למיקום מסוים בתוך הדף? תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.