תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הי. רציתי לדעת באילו פקודות אני יכול להשתמש כדי ליישר אלמנט (במקרה שלי - div) לתחתית ומרכז הדף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום תותחים. אני רוצה להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט בקוד .. יש אפשרות כזו ? יש ל WINDOWS API לזה ?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו יכול לכתוב פה את הקוד\ים הבסיסים שצריכים להופיע בדף אינטרנט לסלולארי? .wml ובנוסף אם אתם מכירים אתרים ישראלים עם מדריכים קלים לאתרי אינטרנט לסלולארי, אשמח לקבל לינקים.... כל מה שאני צריך בדף זה לינק לקובץ, בדומה ל ... שפה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי...זה הולך להיות מצחיק... מישהו יכול לשלוח כמה לינקים לגבי אכיטקטורה של AI ? איך מתחילים ואיך כדאי לתכנן? תודה !
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי ברשת פקודה לשליחת מקש shift, אבל מצאתי פקודות ששולחות מקש shift רק בצירוף מקשים אחרים. האם קיימת פקודה מסוימת שתפתור לי את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום, ראשית כל, סליחה מראש אם אני בפורום הלא מתאים. אני מתכנת מתחיל ב phonegap, עם ידע בסיסי ב html, css, js. ומעוניין ליצור אפליקציה, שמתעדכנת באופן יומי/שבועי בתכני טקסט/וידאו/ואודיו. אך אינני יודע כיצד לגשת לתכנון אפליקציה כזאת... הכוונה שעם כתיבת הקוד עצמו אני אסתדר, אך אינני מרגיש שאני ניגש לבניית האפליקציה בצורה חכמה. זו לי הפעם הראשונה, שאני בונה אפליקציה שלא על בסיס אתר קיים..ומאוד חשוב לי לבנות אותה בצורה מסודרת, חכמה עם לראייה לטווח רחוק של תחזוקה נכונה. כך שאני מאד מתלבט.. האם אני צריך לרכוש שטח אחסון כלשהוא שעליו יישמרו קבצי הטקסט/וידאו/אודיו? האם כל שבוע אני אצטרך לעדכן את הקוד של האפליקציה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פונקציה\פרוצדורה שמקבלת ערך בסוסגריים של 0 או 1 ולפי זה רושמת משהו... נגיד Drop(0) אז הוא ירשום 0 עם דיליי של 100 אם Drop(1) אז הוא ירשום 1 עם דילי של 1000 איך אני עושה את זה? כי פרוצדורה לא מקבלת ככה את המשתנים ופונקציה לא מסוגלת לרשום...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן... אני סטודנט למדעי המחשב, מה שרציתי לשאול הוא מה העיקר בלימוד C ? ואם אני אחדד השאלה אז על מה אני צריך למקד את עצמי כשאני לומד?, כמובן שללמוד הכל , אבל מהו העיקר ? כאילו על מה להתאמן הכי הרבה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. יש לי דף html שמחולק ל-frame set ימני ושמאלי אני עושה שהחלק הימני של ה-frame set יפתח לי קובץ pdf בחלק השמאלי. האם אפשר שהקובץ pdf יפתח ללא סרגל הכלים של acrobat reader כלומר: print, save וכדומה. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גמר חתימה טובה ותודה רבה למגיבים, נתקלתי בבעיה במטלב עם השאלה הבאה: עבור המשוואה: y'+y/x=sin5x בתחום x>0, שרטט מספר קווים אינטגרליים. אם למשוואה יש פתרון סינגולרי, שרטט גם אותו. כמו כן, מצא פתרון עבור בעיית ההתחלה: 2=(1)y ושרטט גם אותו באותה מערכת צירים. עד כה כתבתי סך הכל : y1=dsolve('Dy+y/x1=sin(5*x1)','y(0)=0','x1'); y2=dsolve('Dy+y/x2=sin(5*x2)','y(1)=0','x2'); y3=dsolve('Dy+y/x3=sin(5*x3)','y(2)=0','x3'); figure(1) ezplot(y1,[0,2*pi]) figure(2) ezplot(y2,[0,2*pi]) figure(3) ezplot(y3,[0,2*pi]) נתקלתי בבעיה כאשר: 1) אמרו לשרטט מספר קווים אינטגרליים כשבעצם נתתי למשוואה 3 בעיות התחלה שונות ושרטתי אותם, לאחר מכן בתרגיל אמרו למצוא פתרון לבעיית ההת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין ה Struct של ה Color ל ComboBox?? כך שכל הצבעים יופיעו בתוך הקומבו-בוקס כלל השמות???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין בכלל בתִכנות זה לא התחום שלי. אנה אִזרו לי אולי בדוס או פסקל שאותם אני למדתי בסיסית אני רוצה בשביל תוכנת FRAPS ללחוץ על מקש F9 כל חצי דקה כי התוכנה FRAPS בגִרסה החופשית עוצרת כל 30 שניות את ההקלטה מהמשֹחק BF4 וזה מפריעה לי בריכוז במשחק ללחוץ כל חצי דקה על מקש F9 כששעון על היד (בטיימר) מצלצל (זה כל כך מפריעה לי שהסרט\משחק לא יוצא טוב). השאלות שלי הן: 1) אם אפשר לרשום את הפקודות בפורום ללא גרפיקה וללא משתנים (במידה וזה קצר) ואת השֹפה? זה יעזור לי מעוד 2) אם בכלל זה אפשרי בתִִכנות ואני נִמצא באשכול הנכון בפורום? תודה מראש לכל העונים על השאלות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
??? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.
-
- 3 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. כמה פעמים תודפס האות a בהרצת הקוד הבא: for (i=0; i<=5;i++) print a;] 1 5 6 לא תודפס האות a 2. בשפת C, מה יהיה הערך של המשתנה j בסיום ריצת קטע הקוד הבא: j=0; for (i=0 ; i<4 ; i++) j=j+i*2; 6 10 12 14 6. כמה בתים (bytes) של זכרון יש ב-200 קילו-בייט? 200000 200 204800 200120 7. איזה מהכתובות הבאות אינה חוקית ב-ipv4 ? 192.168.1.216 10.0.1.54 172.16.311.4 128.66.255.255 8. בשפת C, מה תדפיס למסך השורה הבאה: printf("%d + %d = %d",5,8,5+8); 5 + 8 = 5 + 8 8 + 5 = 13 8 + 5,8,5 %d + %d = %d 9. אתר מכיל דף login מסוים (עם שדה משתמש וסיסמא), איזה קלט היית מזין בשדה המשתמש על מנת לעקוף את מנגנון הזיהוי באמצעות התקפת SQL Injection? admin' select password=no;-- admin' and…
-
- 6 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
היי. פתחתי לפני מספר שבועות דיון ובו ביקשתי עזרה בנוגע לתקשורת בין client לhost באמצעות winsock. למרות שאנשים פה ניסו לעזור לי, שום דבר לא עבד. ואז חשבתי, אפשר לתקשר בין התוכנות באמצעות HTTP, כמו צאט. תוכנה אחת שולחת טקסט, והתוכנה האחרת טוענת אותו דרך HTTP ומתרגמת אותו לפקודה. עכשיו לשאלה. עד כמה זה יעיל ואיך לבצע? מסד נתונים, קובץ טקסט פשוט שמאוכסן בשרת? עוד דרכים? והאם הדרך הזאת לא כל כך חכמה ועדיף להשתמש בשיטה אחרת? (הכוונה שלי שלמחשבים תהיה אפשרות לתקשר בלי שמשהו יחסום אותן, אם זה אנטיוירוסים, חומות אש, ראוטרים וכו).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
הם קשורים בכלל אחד לשני? ומה הם , זה כמו HTML או...? אודה מאוד לעזרה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-