עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Little_AKA_Or,

שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by orlupo,

יש לי בעיה עם JS וטופס אשמח אם מישהו יעזור לי: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <script language="javascript"> <!-- function loc(loca) { document.write("X"); var chr = split(loca); for (i=0;i<chr.length;i++) { if (chr[i]=="p" && chr[i+1] == "r") { chr[i] = "l"; chr[++i] = "2"; break; } } win…

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by D-M-X,

הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nirh216,

שלום לכם אני רוצה לבצע את הדברים הבאים אבל אני לא יודע איך. 1. אני רוצה לקבץ קבצים מתוך תיקייה מסויימת אבל הבעיה שכשהוא מקבץ הוא מקבץ לי גם את ה- Path של אותה תיקייה. נגיד אם התיקייה נמצאת ב- C:\windows\system32 אז הוא מקבץ את זה ככה: windows system32 תיקייה (יש להתייחס ל-3 שורות כ- tree) ואני רוצה רק את הקבצים.. מישהו יודע מה עושים? *אני משתמש ב- rar שהוא של DOS (לא גרפי) אז כל הפקודות נעשות דרך Command line 2. בעיה שנייה זה שאני רוצה להעתיק קבצים מתיקייה אחת למיקום שהמשתמש ייתן: לדוגמא אני רוצה לבנות תוכנית שמעתיקה את My Documents והמיקום יהיה בחירה של המשתמש.. יכול להיות כל מיקום לדוגמא: H:\Backup\user כלומר שהמיקום לא יהיה קבוע מראש, כמו כאן: xcopy c:\my documents d:\…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by Shadowman,

התקנתי תוכנה שמאפשרת להריץ שרת על המחשב התקנתי PHP והכל סבבה ועובד, עכשיו היסתבכתי עם ה MYSQL , הורדתי התקנתי מה הלאה? איך אני יוצר מסדי נתונים ואו מקשר אותו עם השרת?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by idofr,

היי, מכיוון שאני לא חזק מידי פעם MYSQL אני צריך עזרה עםquery מסוים. מה שיש לי זה טבלה שאחד השדות בה ניקרא groupId. אם יש קבוצה בערך יהיה הID של הקבוצה (בטבלה אחרת כמובן) אם אין בקבוצה הערך יהיה 0. מה שאני רוצה לעשות זה Select לכל הטבלה, אבל שיתן לי קצת תוצאות שהGroupId שלהן הוא או 0 או distinct שם הטבלה הוא share_log תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by -Sky_Lord-,

היי, אני מעוניין לבנות ביטוי regex שיוכל לזהות סוגריים חיצוניים. הכוונה, בהינתם הביטוי הבא: 5 + ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) + (2 - 5) אני רוצה שהוא יוכל להביא לי את ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) (2 - 5) מספר אנשים אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל שregex לא יכול לספור סוגריים, חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי על זה מידע. זה אפשרי? למישהו יש רעיון? זה צריך להיות דרך אגב regex בגאווה. עריכה - כמובן שאין לי מושג לגבי המבנה בתוך הסוגריים, יכול להיות עוד אלף סוגריים שנפתחים ונסגרים בפנים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idofr,

שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by DaTHE,

שלום, אני רוצה לבנות ממשק די פשוט עם התכונה (בשפת C או ASM): 1. אני רוצה שיוצא '1' או 5V באחת מהיציאות בהתאם ללחיצה שלי בממשק 2. אני רוצה שהממשק יהיה דבר פושט ביותר שיופיע לי על השולחן העבודה עם 4 כתפורים בערך, הוצאת '1' ברגל 3 ו- 7, ו- 2 הכפתורים האחרים יראו לי מצב של הכניסות 2 ו- 6 מחיישן מגנטי פשוט ('0' או '1' החיישן מוציא). אשמח לעזרה עם הממשק... תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by D-M-X,

מה יש בקבצי MDF וLDF שנמצאים בתיקיה הנ"ל: c:/program files/microsoft sql server/MSSQL/DATA אני מעריך שאחד זה הנתונים תכלס כלומר הטבלאות והכל והשני זה LOG פעולות על כל DB... אני צודק? אם כן, איך אפשר לסנן את זה קצת או למחוק משם דברים אין לי מושג מאיזה צד לבוא לזה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by Chaos,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיית קומפילציה שאינני מצליח להתגבר עליה: לפניכם שלושה קטעי קוד: #include <iostream.h> template <class X, class Y> class Client { private: X x; Y y; public : Client(X a=X(), Y b=Y()); Client & operator = (const X &); Client & operator = (const Y &); Client & operator = (const Client &); bool operator == (const X &) const; bool operator == (const Y &) const; bool operator == (const Client &) const; }; template <class X, class Y> Client<X, Y>::Client(X a, Y b) { x=a; y=b; } template <class X, class Y> Client<X, Y> & Client<X, Y>::oper…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by li@r,

שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BassMan,

שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש לקנות ספר\מצגת שמסבירה VHDL מתקדם, ולא מהתחלה (חשוב שיהיה בעברית- יש לי מצגות באנגלית) שמעתי על הספר של אייל חברבר, אבל אינני יודע איכן אני יכול לקנות אותו (צריך חנות פיזית) תודה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by ranran,

שלום לכם אני צריך קוד פשוט בPHP וJS שבלחיצה על תמונה יוצג קוד כלשהו (שכולל תגיות HTML) וזה בלי שהדף יתרענן מחדש איך אני עושה את זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by QuAKeR_996,

שלום חברה. אני אגש ישר לבעיה: יש לי תמונה. אני מסמן עליה פוליגון (רצף נקודות במרחב שמתחברות בשרשרת). אני רוצה לרוץ על כל הפיקסלים על התמונה, שנמצאים בתוך הפוליגון. אני חושב שהאלגוריתם צריך להיות דומה לזה שבפונקציה המוכנה e.graphics.drawpoligon() , כי היא בעצם צובעת את כל הפיקסלים שנמצאים בתוך התמונה. אני צריך כיוון בנושא. תודה! אודי.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by reviZor,
    • 0 תגובות
    • 307 צפיות
  19. Started by yotam.m,

אהלן חברים מקווה ששייך לפורום אם לא מוזמנים להעביר התחלתי פרוייקט קטן תוך כדי למידת התוכנה הגעתי לתוצאה מסוימת שאני מעוניין לשמור כקובץ מסודר וסופי. ראיתי שהרבה פעמים כשאני מפעיל קובץ אקסס איני רואה את כל הטבלאות הטפסים והשאילתות אלא דף אחד "ראשי" שממנו אני מנווט ע"י פקדים וכו'. קראתי לגבי עניין הפקאג' שלהם אך לא הצלחתי להגיע לתוצאה שאיני רואה או יכול לערוך את הפרוייקט. אשמח להסבר או לתנאים הדרושים על מנת שאוכל לבצע זאת, מדריכים, מאמרים או כל חומר בנושא. תודה רבה

20. היי , יש לי אתזה שיעורי בית להגשה למחר ואין לי מושג איך עושים אתזה .. לנושא קוראים מיון תוך כדי שיבוץ: יש להשוות כל ערך חדש הנכנס למערך לכל הערכים הקודמים שכבר נמצאים בו, כך שמשמאלו יהיה הקטן ממנו ומימינו הגדול ממנו; אם האיבר החדש שיש להכניס הוא X יש לבצע את הפעולות : 1.מוצאים את מקום הI כך ש (X<A(I 2.מזיזים את האיברים הקיימים ממקום I ואילך למקום הבא במערך 3. מכניסים את X למקום הI תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by ~Pizza~,

אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nir567,

השתמשתי בפונקציה AnimateWindow: הצהרה: Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean Const AW_BLEND = &H80000 Const AWF_Hide = &H10000 Const AWF_Center = &H10 וב-form load: Private Sub Form_Load() AnimateWindow Me.hwnd, 1500, AWF_Center End Sub כשהפורם נפתח הוא נפתח בצבע שחור. לא משנה מה צבע הרקע. איך אני יכול לעשות שהוא יפתח בצבע הרקע או לחילופין בצבע אחר שאקבע מראש. תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Zeev86,

יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.