תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני תוהה... האתר שלי מאוחסן בארץ עם חבילת אחסון בינונית. יש לי צורך בנפחים גדולים מאד של כמה גיגות עבור גלריית תמונות וסרטונים באתר. האם יש אפשרות להוסיף אחסון באתר חיצוני מעבר לחבילה הקיימת שלי שבה יישבו רק הפריטים בגלריה? אם כן, אשמח לדוגמא של אתר איחסון שמאפשר את זה. אם יש אתר שעושה את זה בחינם לתקופת ניסיון אפילו לצורך הבדיקה, מעולה! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני הקמתי בלקוח חיבור לשרת עד לפה הכל בסדר התחבר לי Properties.Settings.Default.ip = "localhost"; TcpChannel chan = new TcpChannel(); ChannelServices.RegisterChannel(chan, false); obj = (IRemoting_func_able)Activator.GetObject( typeof(game.IRemoting_func_able), "tcp://"+Properties.Settings.Default.ip.ToString()+":8085/server"); if (obj == null) MessageBox.Show("Could not locate server"); עכשיו אני רוצה להפוך אותו לשרת עם: TcpChannel chan1 = new TcpChannel(8087); ChannelServices.RegisterChannel(chan1, false); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType( Type.GetType("game.Remoting.Client_Remote_Func"), …
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מערך מצביעים שכל מצביע מצביע על מחרוזת.איך אני יכול לדגום את גודל המערך מצביעים. שאלה ב-C++. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... איפה אני יכול למצוא מדריך בPHP בעברית..?? רצוי למתחילים... ועוד יותר טוב אם אפשר להוריד אותו בPDF בעברית..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה עובד זה בטוח השאלה אם עשיתי את זה בצורה הכי יעילה שאפשר... בספר שלי רשום שזאת שאלה מבגרות אז זה חשוב לי... זאת השאלה: נתונים שלושת המערכים F,G ו-H, כל אחד מהם באורך 30 ואיבריהם מקיימים: F(1) =1, F(2) =1 F(n=F(n-1)+F(n-2) עבור כל n המקיים:n>2 G(1)=1, G(2)=1, G(3)=2 G(n) = G(n-1) + G(n-2) + G(n-3) עבור כל n המקיים: n>3 H(n) = G(n)-F(n) עבור כל n טבעי. יישם אלגוריתם שיבנה את שלושת המערכים, וידפיס את רשימת הערכים של n (רשימת האינדקסים) אשר עבורם H(n) הוא אי-זוגי.ף דוגמא: F(4)=3, G(4)=4 ולכן H(4)=1 1 הוא מספר אי זוגי ולכן המציין 4 שייך לרשימת הערכים המבוקשת. זה הקוד שאני רשמתי: Program Array_Bagrut; Uses Crt; Const Size = 30; Var H,G,F: Array[1..Size] Of Int…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אפשר לחשב ממוצע עם משתנה אחד בלבד... אין מערך ואי אפשר לעשות משתנה אחת של סכום ומשתנה אחד של מספר איברים... הנחת יסוד: הקלט הוא מספרים טבעיים. לפי מה שהבנתי אפשר לעשות את זה איכשהו עם מספרים ראשוניים.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי תרגיל ויש לי בעיה במתודה מסויימת, המתודה: returns the sum of object's money value and amount בהדפסה אני מקבל 0 (הקריאה למתודה היא בסוף ה-main), השם שלה הוא public Money plus(decimal amount) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T280 { public class Money { public int Dollars; public int Cents; public void setMoney(int dollars, int cents) { this.Dollars = dollars; this.Cents = cents; AddChange(); } //convert all cents to dollars public void AddChange() { this.Dollars += this.Cents / 100; this.Cents %= 100; } //copies the Money fr…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בניתי אתר: http://shotokai.bkalut.co.il/ (נבנה בוורדפרס) נתקלתי בבעיה, שהייתה נראית לי קצת מוזרה: בדקתי את האתר במחשב, בנייד ובאייפד ורק באייפד - לא רואים את תתי התפריטים. למשל בתפריט בטאב "קאטות", כשמעבירים את העכבר, רואים תתי תפריט. אבל באייפד זה לא עובד. למה?? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מתחרפן כבר מזה. יש לי CLASS שאני צריך שישתמש בפונקציה מסויימת שהגדרתי ב-ExFuntions.h, ויש לי פונקציה שנקראת MoveUnit בקובץ GameControl.CPP אחר שמשתמשת גם כן באותה פונקציה מ-ExFuntions.h. הבעיה שהפונקציה MoveUnit משתמשת גם ב-CLASS שלי, וכשאני עושה ב-Include GameControl.CPP ל-ExFuntions.h, אני מקבל את error LNK2005 והוא אומר לי already defined. ניסיתי לעבוד עם ה-ifndef אבל הוא לא פותר את הבעיה משום מה. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשפת C# יש לי תרגיל שבו אני אמור לרשום Class שיורש מ-StreamReader עלמנת לקרוא כל פעם תו בודד, התחלתי לרשום אותו אבל אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת 'System.IO.StreamReader' does not contain a constructor that takes 0 arguments שאין לי מושג מה זה אומר, זה ה-Class שלי (רק התחלתי לרשום אותו והשגיאה היא על שם ה-Class): public class BabyStreamReader : StreamReader { public int ReadNextInt() { return 1; } }
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום יש תוסף לפיירפוקס בשם fastdial . תמונה של התוסף: העבודה של התוסף כפי שאפשר לראות לפי התמונה היא לרכז את כל דפי האינטרנט בצורה מסודרת בדפדפן פיירפוקס.. יש תוספים דומים לגוגל כרום אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות של התוסף הזה ומה שמיוחד בתוסף הזה זה שהדפים בו מוצגים בגדול כמו שצריך(כי יכולתי להגדיר את זה ובתוספים אחרים לא יכולתי להגדיר ככה) , אפשר להגדיר שהוא ירענן כל פעם את התצוגה המקדימה של דפים מסויימים וכך למשל אני יכול לראות מה חדש באתר ישראל היום ומה קורה בפייסבוק ישר מדף התוסף כי הוא ריענן את הדפים האלה ואלה דברים דיי חשובים שאין אותם כמו שצריך בתוספים האחרים ולא פיתחו את התוסף הזה לכרום.. אין לכם טעם לחפש את זה.. חיפשתי שעות ובדקתי ב yahoo ansers ואין אותו לכ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להשיג את את ה-Handle של הScroller של החלון הנוכחי שהמשתמש נמצא בו. חשבתי להישתמש בפונקצייה GetFocus שאמורה להחזיר לי את ה-Handle של הפקד שהמשתמש נמצא עליו בפוקוס אך הפונקצייה אינה עובדת (אפילו אם לחצתי על הScroller בכדי להיכנס לפוקוס): Dim si As New SCROLLINFO() si.cbSize = Marshal.SizeOf(si) si.fMask = ScrollInfoMask.SIF_POS GetScrollInfo(Handle, ScrollBar, si) Debug.WriteLine(Marshal.GetLastWin32Error) Return si.nPos ניתן ליראות כי אמרתי לתוכנה לרשום בחלון של ה-Debug את מספר השגיאה, המספר הוא 1400 מה שאומר לפי MSDN: "Invalid Window Handle." בעיקרון הפונקצייה כן עבדה בתוך התוכנה כאשר הצבתי Textbox ואפילו לא הייתה שגיאה. אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאשר אני מדפיס מערך דו מימדי עם מספרים שלמים שליליים וחיוביים אז הכל יוצא לי עקום כיןן שהמינוס(-) "תופס מקום" מישהו יודע אולי איך אני פותר את הבעיה? שכל העמודות יהיו ישרות אחת מתחת לשניה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט סוף שנה בסביבת NET. , לקחתי על עצמי פרוייקט די קשה של בניית תוכנה למסרים מיידים כמו אייסיקיו, מסנג'ר וכו'. השימוש יעשה בWEB SERVICE ובסביבת ASP.NET תוך שימוש בVB.NET, בעיקרון אפשר כל שפה אבל איך אני יסביר לבוחן C# אם למדתי רק VB. עכשיו השאלה החשובה היא האם זה פשוט לבנות שיטות שיעשו לי את העבודה של השליחה המיידית של ההודעה ממחשב למחשב. כל השימוש הזה בפרוטוקולים, ששכחתי תשם של הפרוטוקול שמבצע את השליחה הזאת, הוא קשה? או שאני יוכל ללמוד את זה ? אם מישהו מכיר אתרים שיעזרו לי או אולי פורומים שונים שמתעסקים בנושא זה יעזור לי מאוד, אפילו דוגמאות מוכנות יעזרו-אני ינסה לשבת עם המורה שלי ולהבין מה קורה שם ולנסות לכתוב את זה בעצמי. תודה.
-
- 41 תגובות
- 6k צפיות
-
-
נתון לי בקובץ טקסט (CSV) טבלה 2 עמודות: עמודה ראשונה: לינק לאתר, למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html עמודה שניה: איזה ערכי Robots tag צריך לצפות שיהיה באתר. למשל: index, follow אני צריך לכתוב תוכנית vb.net שמטרתה: 1) לקרוא את הקובץ. (צריך להמיר ל-XML?? אולי ל- dataset??)ייי 2) לבקר בכל אתר ולציין: א. האם הלינק שבור ב. אם הלינק לא שבור: האם קיים תג Robots tag ג. אם קיים התג: האם ערכי התג כמו שצפינו בטבלה הנתונה ואם לא אז לציין את הערכים בפועל. אין לי שמץ של רעיון איך להתחיל את התרגיל. אשמח לעזרה באופן כללי אלה הערכים שיכולים להיות בתג robots: <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, FOLLOW"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, NOFOLLOW"> <M…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מימוש של מערך ביטים לשימוש ב C# אשר קצת יותר שימושי מהחרא חסר הערך שהם קוראים לו BitArray?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מצלם תמונות ואני מאוד אוהב את זה, ולאחרונה חשבתי לנסות ואולי להרוויח מזה קצת כסף, בצורה חוקית כמובן. ועכשיו יש לי כמה שאלות שמאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהם: 1) באתר אני מתכוון להציג תמונות למכירה והשאלה של היא איך אני מונע העתקה של תמונות מהאתר ? הראי כל אחד יכול פשוט להעתיק את התמונה ואז אני לא מרוויח מזה כלום. 2) האם אני צריך רישיון מסוים על מנת למכור תמונות? (אני בן 15) 3) איך אני מגדיר רזולוציה של תמונה בהתאם לבחירה של הקונה? התמונות שלי הם בעיקרן ב Full hd אבל אני רוצה לעשות אפשרות שהקונה יבחר את הרזולוציה המתאימה לו, ישלם עליה את המחיר שמתאים לאותה רזולוציה ושהוא יוריד את התמונה היא תהיה ברזולוציה שהוא קנה. 4) אני רוצה שזה יכלול ממשק של כרטיס…
-
- 31 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום לא היה לי שום מחשב אישי עם SSD. תמיד קניתי אותו עם HDD. בעבודה יש לי הקינטוש(לצערי לא מאק מקורי) עם SSD ו HDD אבל בדרך כלל אני שם את כל הקבצים על הSSD. מן הסתם בגלל שאני מתכנת אז כמעט הכל צריך להיות על הSSD. אבל זה לא שאני משקיע מחשבה יותר מדי אני פשוט שם הכל על הSSD ואז הוא מתמלא. השאלה איך בתור תכנת צריך להתנהל עם שילוב של כונן SSD וHDD. בתור תכנת C++ לWINDOWS בעיה גדולה היא זמני קומפלציה והבנתי שצוואר בקבוק מאוד גדול בזמני קומפלציה של C++ היא גישה לקבצים. כנראה שמתוך בורות אני לא יודע עד הסוף מה צריך לשים על הSSD או לייתר דיוק מה בדיוק ה 2013VS עושה עם קבצים בזמן קומפלציה. אני מודה שלא לקחתי קורס על קומפלציה בטכניון וזה באמת מעין חור גדול בהשכלה אבל למדתי דברים…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-