תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בשיעורי בית מעדך דו מימדי, מעין מטריצה ואני צריך לחשב את הממוצע של תא מסויים יחד עם כל השכנים שלו (כל התאים הצמודים לאותו תא) יש כמובן אפשרות שיהיו 9 תאים (יחד עם התא שלי) ויש אפשרות שאם התא שלי נמצא בקצוות יהיו רק 3 תאים שכנים, השאלה שלי היא איך בדיוק לעשות את זה. תודה.
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות כזה דבר: לקבל קובץ וידיאו שגולש יעלה לאתר מסויים, לדוגמא קובץ .avi או .mpg וכד', ולהמיר אותו ל swf רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת באמצעות סקריפט מסויים או משהו כזה אשמח לקבל פרטים אולי יש חברות שנותנות שירות זה או סקריפטים שאפשר לרכוש בתודה, לירן, המשך לילה נפלא
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתר שכל מי שנמצא בתוך הרשת יוכל לגלוש אליו, הכוונה שלי היא לעשות אתר בבית, שאבא שלי וכל מי שמחובר לראוטר יוכל לגלוש אליו איך אני עושה את זה ? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חדש בתחם התכנות וקיבלתי משימה בעבודה לבצע שאיבה מאתר לתוך קובץ ולא משנה באיזו שפת תכנות ... אז מצאתי בVBS משהו רק שיניתי את שם האתר . אבל אני מקבל הודעת שגיאה : activex component can't create object code 800a01ad רצוי לציין שאין לי visual studio או עורך מתוחכם אחר . הכל דרך vbsedit זה הפתרון שניסיתי: http://stackoverflow.com/questions/2429477/cannot-use-createobject-from-vb-scripts-on-windows-7 זה הסקריפט רק תשנו את שם האתר www.sitename.com לאיזה אתר שבא לכם... אבל זה פשוט לא עובד Option Explicit Const HTMLFileIn=http://www.SitenName.com Const DocFileOut="c:\newfile.doc" Dim MyWord,oIE set MyWord=CreateObject("Word.Document") Set oIE = CreateObject("InternetEx…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים , יש לי בעיה , מקווה שתוכלו לעזור , אני רוצה לרשום סקריפט ב-BAT , העניין הוא שאני לא יודע איך לבצע את זה , הסקריפט צריך לעבוד בצורה כזאת : אני עובד כאיש IT בחברה גדולה ולפעמים אני רוצה לשלוח הודעות POPUP למשתמשים , מערכות ההפעלה בארגון הינם WIN 10 ובשביל זה אני משתמש בפקודת ה-CMD הבאה : msg * /server:10.100.XX.XX "message" מה שאני רוצה לבצע זה דבר כזה , שיהיה לי קובץ BAT כזה msg * /server:******* "message" וברגע שאני לוחץ עליו אז אני רוצה שייפתח לי חלון שישאל אותי כתובת IP שאותה אכניס ואז הוא ישלים אוט' את הפקודה ל- msg * /server:10.100.XX.XX "message" בהתאם לכתובת IP שאני מכניס …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא ממש מבין בשאלה שאשאל כי זה עזרה לחבר, אני מעביר את השאלה כמו שהיא, אשמח מאוד אם מישוה יוכל לעזור. I would like to write an Excel macro that will save a worksheet containing HTML as a standalone .HTML file (saving the worksheet to Notepad). Can this be done? כפי שאני מבין הוא רוצה לכתוב מאקרו שישמור קובץ אקסל עם שמכיל HTML תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
טוב הדרישות לפרוייקט בעיקרון זה שימוש בשפה C# ומבוסס windows application לא קונסולה וכו' -- מפה זה בערך חופשי לחלוטין אני יכול לעשות הכל רק לתכנת הכל בעצמי אז הרעיון הכללי שלי כרגע זה איזה משחק אחד הכיוונים המועדפים עלי זה space shooter כלשהו עכשיו בעיקרון יש לי שאלה אחת שהייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים אני יודע שאפשר לתכנת בopenGL ובdirectx (אם יש עוד אז סבבה) השאלה אם כדאי לי בכלל להתחיל ללמוד אחת מאלה בשימוש בפרוייקט או לבנות את המשחק בדרך שוב (שוב אין לי מושג איך) בעיקרון אני רק צריך קצת הדרכה על בניית משחקים כללי (C# בדגש)
-
- 22 תגובות
- 13k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתן כמה דוגמאות לשאלות. אינני יודע בכלל איך נגשים לשאלות מסוג כזה. ארצה לדעת היכן יש חומר תיאורטי בעניין הקדימות של אופרטורים. דוגמה 1: מה יהיה ערכו של X? x = 7>2&&!(5<9)||10>5; דוגמה 2: מה יוחזר עבור a=1? int f(int a) { return a!=0&&a<3;} דוגמה 3 1/2*3 דןגמה 4 כיצד מחושב הביטוי x = y = 4 + z++ * 5 / (2 + 7) ? אני לא מבקש רק תשובות סופיות אלא גם הסבר כיצד מחושב כל ביטוי. תודה עוד שאלה לא הבנתי את ההסבר: (בעיקר את המושגים אונרי ובינאירי): לשימוש באופרטורים + - * בצורה האונרית יש עדיפות על השימוש בהם בצורה הבינארית. מצ"ב דוגמה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, אני נתקל בשגיאת הקומפילציה הזו ואין לי מושג מדוע זה קורה.. אגב, לפונקציה deploySubs יש include בקובץ main. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לרענן אותי איך עובדים עם מערך בויזואל בייסיק ? נניח יש לי מערך עם 4 תאים שאני רוצה לסדר אותם לפי הגודל , או x תאים ? איך אני עושה את זה ? כותב לואלה של for ? ואז שומר באיזהו משתנה temp את הערך של התאים ? איך גורמים לערכים בתוך המערכך לזוז ? אני כותב את זה בפוונקציה או פרוצדורה ? ואז קורא לה דרך CALL ?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה בסיסית ב- MySQL. לא מזמן הורדתי והתקנתי MySQL. עד עכשיו עבדתי עם Access והכל נראה לי נורא פשוט. כשהורדתי את MySQL וגם את הכלים הגרפיים שלה, אני לא מצליח להבין כמעט כלום כי זה נורא שונה מ- Access. הצלחתי להתחבר ל- MySQL Administrator עם עזרה של חבר שלי אבל עכשיו אני לא מבין איך לבנות טבלאות. לפי מה שהצלחתי להבין הגעתי לחלון שבתמונה המצורפת. הבנתי בערך איך לבנות טבלאות אבל איפה הן נשמרות ואיפה בדיוק אני בונה אותן? בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר מחלקה שתייצג string ואני רוצה שיהיה CONSTRUCTOR שיקבל CONST CHAR* class string{ private: char* str; public: string(const char* s); השאלה היא האם בCPP אפשר פשוט להשוות בין s ל str (עם const_cast)?ז"א האם יש התייחסות מיוחדת לchar* או שזה פשוט יגרום לכך שיהיו שני מצביעים לאותה כתובת. ובאותו הקשר אם באמת אי אפשר לעשות השוואה פשוטה וצריך להעתיק תו-תו האם בCPP נוסף תו 0\ אוטומטית לסופו של מערך CHARS למשל אחרי שאני עושה: char* s="Im a noobie"; וד"א מה זה EXTERN משתמשים בזה בספר שאני לומד ממנו כמה וכמה פעמים אבל לא טורחים להסביר מה זה ...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות סקריפט לא ממש משנה לי באיזה שפה, העיקר שייגש למחשב מרוחק ע"י יוזר וסיסמה, ואני צריך שייתן לי פלט של שימוש CPU ע"י הפרוסס המסויים , במקרה שלי זה NTRtScan.exe בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אחים! אני עדיין לא מבין את החומר המעצבן הזה... אני צריך עזרה בשאלות 1 ו- 2 3 ו-4 אני כבר עשיתי תודה! אם מישהו מתנדב לעזור או להסביר לי דרך האיי סיי או דרך המסנג'ר אני אשמח מאוד כי אני חייב להגיש את זה עד יום ראשון! תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות... http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpg ד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =] תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר אישי דרך הספר: "אמא, אבא, בניתי אתר באינטרנט" של הוצאת הוד-עמי. העניין הוא שעשיתי הכל לפי ההוראות שכתובות בספר והסתבכתי בנושא התפריט של האתר. צילמתי 2 תמנוות שיסבירו לכם את הבעיה שלי, אני ממש לא יודע איך לפתור את זה כי אני חדש בתחום. כשאני לוחץ על הקישור "דף הבית" הכל בסדר גמור, אבל כשאני לוחץ על שאר הקישורים זה עושה לי ריבוע כזה סביב הקישורים. איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-