תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בעקבות פרסום המדריך והבעיות שמשתמשים נתקלו בו, פתחתי את דיון זה בכדי להושיט יד ולעזור למשתמשים שנתקלו בבעיות מכול סוג שהוא. אשמח לשמוע כמובן הערות על המדריך ופידבקים למיניהם.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קבצי GERBER (ולא כדי להאכיל את הילד) ואין לי מושג איך לעזאזל עושים דבר כזה. אני צריך להדפיס מעגלים וזה הקובץ היחיד שהמפעל שיש לי בו קשרים מקבל. יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אפשר ליצור יחסית בפשטות קבצים כאלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני נתקע כבר שבועים ולא מצליח להבין מה שלבי הבניית האתר .! אני יסביר לכם . אני רוצה לפתוח אתר פשוט של חדשות למשל .. יש לי עיצוב מוכן שהכנתי בפוטושופ HTML אני יודע ! עכשיו אני לא מבין מה הצעד הבא ?! הרי עיצוב יש עכשיו צריך תכנות ?! יש את התוכנת של אדובי שמתכנתים איתה אבל מה הצעד הבא ?!לגזור לחלקים ? עשיתי עיצוב יש גזירת חלקים יש מה אלה ?!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה חזק היום בשוק לצד הקליינט והסרבר? בתיכון למדתי HTML/JS/ASP (לא זוכר מזה כלום, אבל זה שטויות ללמוד את זה) בקורס צבאי חזרתי קצת על HTML/JS ובנוסף על זה עשינו טיפה JSP לסביבת השרת. בגדול הדרישה היא לבנות אתר לידידה שלי, לא משנה מה התוכן, הקטע שאם אני כבר בונה משהו, אז בא לי גם ללמוד טכנולוגיות חדשות מעבר לאתר פשוט בHTML. נגדיל ראש ונלמד גם מסד נתונים כלשהו. מה הולך היום בחוץ, PHP? ASP.NET? JSP? יש דברים אחרים מומלצים לצד שרת שאני לא מכיר? לצד לקוח מה צריך לדעת? אני פשוט לא חי בעולם הWEB. ועל איזה מסדי נתונים אתם ממליצים? אם אני לא טועה MYSQL הוא חינמי, לא? אני יודע שאלו הרבה שאלות, אני פשוט צריך הצעות וכיוונים, פשוט אני לא מכיר את עולם הWEB ככה שיש בטוח דברים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מייל דרך תוכנה שאני בונה ב#c ואני לא מצליח, או שהוא כותב שזה חיבור לא מאובטח ואני אפעיל את הssl או שהוא כותב בשהחיבור נסגר, זה הקוד מה אני עושה לא בסדר? using (MailMessage mail = new MailMessage()) { SmtpClient client = new SmtpClient(); mail.To.Add(new MailAddress ("...")); mail.Subject = "error"; mail.Body = textBox1.Text; mail.From =new MailAddress ("..."); client.Host = "smtp.gmail.com"; client.Port = 587; client.EnableSsl = true; client.Credentials =…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כאן החברה של השניצל, שהשתלטה לו על הניק לצורך שאילת שאלה. כך שאם אתם שמים לב שההודעה מנוסחת בלשון נקבה, וכתובה בחמידות אינסופית - אל תתפלאו. טוב, הבעיה שלי היא כזאת - יש לי xml, אבל מסיבות שלא תלויות בי הוא מגיע דפוק, ולחלק מהשדות שאני צריכה יש המון רווחים מיותרים בסוף. זה אומר שאם נגיד יש לי אלמנט - <e>bla </e> אז מה שאני צריכה ממנו זה את המילה "bla" בלי שום רווח בסוף. חיפשתי פונקציה בxsl שמפשיטה את הוורחים המיותרים, ומצאתי את normalize-space. הבעיה איתה היא שהיא עושה שלושה דברים - 1. מורידה את כל הרווחים בסוף של השדה 2. מורידה את כל הרווחים בהתחלה של השדה 3. אם מופיע יותר מרווח אחד ברצף באמצע השדה, היא מצמצמת אותם לרווח אחד. אז בעוד ש1…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
זה הקוד: <html> <head> <title>gallery</title> <script language="JavaScript"> y=0; function next() { if (y==37) {y=0;} y=y+1; pic.src='AirPlanesPic/A10'+'/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } function previous() { if (y==1) {y=37;} y=y-1; pic.src='AirPlanesPic/A10/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } </script> </head> <body dir="ltr"> <select id="Select1"> <option value="A10">A-10</option> <option value="B2">B-2</option> <option value="B52">B-52</option> <option value="F117">F-117</option> <option value="F…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לבנות Linear feedback shift register שייצר לי מספרים באקראי, הבעיה היא שטווח המספרים שאני רוצה שהוא יגריל משתנה עם הזמן (גדל וקטן). LFSR "רגיל" עם טווח קבוע (14 ביט שזה הטווח המקסימלי שאני צריך) כבר הצלחתי ליצר, יש למישהו כיוון איך משנים את מספר הביטים תוך כדי שהמערכת רצה? `timescale 1ns/10ps `define BD 1 //Basic Delay module lfsr ( output reg [13:0]random_num, input random_enable, clk ); initial begin random_num=14'b11111111111111; end wire linear_feedback; assign #(`BD)linear_feedback =random_num[7]^random_num[3]; always @(clk) begin …
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי בניית טבלה בבצפר משום מה אני לא מצליח לשנות את הטבלה. כשאני מנסה להוסיף שורה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img687.imageshack.us/img687/4472/14791445.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשימה מקושרת גנרית זה עושה לי שגיאה ב newNode void insert(T* data){ Node* newNode= new Node<T>(data); //error if(head==NULL) head=newNode; else{ Node<T>* temp=head; while(temp->getNext()!=NULL) temp=temp->getNext(); temp->setNext(newNode); } } הבנאי של Node מקבל פויינטר ל T
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי עם השלב הראשון והגעתי לפה: עכשיו השאלה איך אני יכול לסכום את כל הספרות האלה לאחר שכל המספרים בהתחלה נקלטו? תודה! #include<stdio.h> void main() { //Variables int mis, i=1, digit, average; int sum_ahadot, sum_asarot, sum_meot, sum_alafim; printf("Enter 10 numbers with 4 digits each:\n"); //Input check while (i <= 3) { scanf("%d",&mis); if (mis >= 1000 && mis <= 9999) { printf("%d) the number is: %d\n", i, mis); i++; } else{ printf("Wrong number! Enter a number with 4 digits:\n"); i--; } }
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי תוכנית ב-Winform והעתקתי אותה לפרוייקט חדש ואני מקבל את השגיאה הנ"ל, חפרתי קצת והבנתי שאני צריך לשנות משהו ב-App.xaml אבל אין לי מושג איפה למצוא אותו, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני די הדיוט וורדפרס. יש לי דומיין + וורדפרס מותקן. הגדרתי עמודים עם סדר בינהם. הורדתי כל מיני Themes שנראו לי מתאימים. באף אחד מהם לא הצלחתי להגדיר את הנראות כדי שתראה סביר/מקצועי. הבעיה - אני לא ממש Master בוורדפרס. מה שאני רוצה זה הדברים הבאים: שהתפריט העליון יהיה בצד ימין במקום בצד שמאל. שאני אוכל שב Theme שלי לא יהיו דברים מיותרים כמו תיבת חיפוש או קטגוריות מיותרות (כאלו שבאות עם ה Theme). שבקישורים כל מה שיופיע זה שם העמוד. הגדרתי ב-Permalinks שהקישור יהיה מסוג Post Name אך עדיין מופיע לי בחלק מהעמודים Same-page בקישור. ראיתי מספר Walk-trough על בניית אתר וורדפרס ומה שלא הבנתי זה איך משחקים עם הנראות כרצוני. נכנסתי ב Editor ל Style.css , Footer ול Header והם…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שלדעתי צריכה Button Group שבעצם תאפשר לי לבחור בין שתי פעולות ובכך לשלוח את הבחירה לפונקציה אחרת ובכך לקבוע איך היא תפעל הלאה בהתנייה. אני עובד עם NetBeans IDE 7.0.1 העדכני ביותר ויצרתי JFrame חדש. כל שדה אחר שהגדרתי, טקסט או כפתורים עובד בלי בעיה. אבל אני לא מצליח להכניס את ה Button Group. כשאני גורר את ה Button Group ל Panel שיצרתי, הוא לא מופיע. כאשר אני יוצר אותו ב constructor בקוד ומנסה לחבר בינהם, גם לא מצליח לי. אם יש למישהו רעיון איך לעזור לי, אשמח. אם אני לא ברור, אשמח להבהיר. תודה מראש על העזרה, לב.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אם משהו יוכל להגיד לי בבקשה את המימוש של copy constractor בשני אופנים: 1. ששייך למחלקה פשוטה 2. כזה שנמצא בprivet (אם הוא נראה אותו דבר כמו הפשוט או אולי יש לו הגדרה שונה.. מימוש בטח אין כלל...) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני מנסה לפתח פרוייקטים עבור אנדרואיד דרך eclipse הEditor פשוט נתקע כל שתי שנייות ללא שום סיבה והמעבד מרקיע שחקים ואם מישהו נתקל בבעייה כזו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך סקריפט HTML+JAVA לטופס יצירת קשר השולח מייל לתיבת הדואר שלי עם פרטי ההודעה שם השולח, נושא, טלפון פלאפון וכו... מקווה שמישהו יוכל לעזור תודה שי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרגיל סדרה חשבונית. בתרגיל אני אמור לקלוט שלושה משתנים המייצגים את האיבר הראשון, ההפרש ומספר האיברים בסדרה. הגבלה: מספר האיברים חייב להיות בין 1-15 ובמידה והקלט לא מתאים יש למשתמש 5 נסיונות להכניס קלט מתאים עד שהתוכנית תסגר. הבעיה: כתבתי קוד. כשאני מריץ אותו (eclipse console) הכל עובד פרט למקרה בו הקלט של מספר האיברים הוא קטן מ1 (כשהוא גדול מ15 אין בעיה). התנצלות: לא הצלחתי להדביק את הקוד שמאלה בהודעה אז צירפתי הקוד בקובץ TXT. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-