עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. נתנו לנו מהאוניברסיטה לכתוב תוכנית אשר קוראת מילה מהמשתמש עד '\n' ומדפיסה רק את האותיות הנמצאות בסדר לקסיקוגרפי בין האות הראשונה לאחרונה. אם האות הראשונה זהה לאחרונה או אחריה בסדר הלקסיקוגרפי לא להדפיס כלום. עכשיו היא צריכה להיות רקורסיבית ואסור להשתמש במערכים או במחרוזות. מישו יכול לתת לי כיוון איך להתחיל בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idofr,

אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by chenbu,

שלום וברכה לכולם חדשה פה יש לי שאלה... קצת "מטומטמת" אבל בכ"ז אני מתחילה.. אז קצת הבנה חח סיימתי סוף כל סוף את לימודיים וכעת עליי לעשות פרוייקט גמר ... שזה אתר בית שלי ותיק עבודות.. ב"ה לוגו סקיצה רעיונות יש מפה ועד להודעה חדשה אבל כמובן שנתקלתי בקשיים במהלך הדרך.. אשמח שתענו לשאלה אחת (לבינתיים) ותסבירו לי עליי לעשות תמונות מתחלפות כלומר כלומר- נגיד ויהיה דף ובו כתוב כל מיני דברים ובצד יהיו תמונות מתחלפות בקצב זמן מסויים וחוזורת על עצמן לסירוגין חרשתי בגוגל ביו טיוב במדריכים ובסרטונים באנגלית (לצערי יותר סבכו לי את החיים מאשר עזרו) ומצאתי כל מיני קודים של JS שיכולים להיות בעצם מה שאני צריכה אבל אני בהחלט לא מצליחה להבין אי זה עובד וניסיתי בכל מיני צורות עד …

• 6 תגובות
    • 11k צפיות
  4. Started by PhoenixBoy,

שלום, מספר שאלות.. 1. מהו buffer? (לפי מה שהבנתי עד עכשיו, באפר הוא מחיצה כלשהי בזיכרון שיכולה להיות בכל גודל ולהכיל כל סוג ערך). 2. מישהו יכול להסביר לי את ההגדרה הבאה: void* buffer איך משתנה יכול להיות void ומה זה אומר? האם במשתנה מסוג כזה אני יכול לשים כל ערך (מחרוזת, מספר וכו'..)? האם buffer חייב להיות מסוג void*? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני חייב שתעזרו לי כי אני כבר מחפש פיתרון במשך שבוע. יש לי מערכת הפעלה XP SP2 Pro ושרת IIS. רציתי ללמוד PHP ולכן הורדתי את החבילה המתאימה ל- Windows גירסה 5.2.5 (אחרונה). התקנתי את החבילה על שרת ה- IIS. ה- PHP עובד מצויין והכל בסדר. עכשיו רציתי להשתמש במסד נתונים MySQL. הורדתי את הגירסה האחרונה של MYSQL והתקנתי אותה בלי בעיות. גם היא עובדת נהדר. כשניסיתי להתחבר ל- MySQL דרך PHP זה לא עבד. הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה- PHP ועם הקבצים libmysql.dll, php_mysql.dll, php_mysqli.dll ו- php_pdo_mysql.dll. ניסיתי להעתיק אותם לתקיית ה- System אבל זה לא עזר. ניסיתי עוד הרבה דברים אבל זה לא עוזר. בבקשה אם למישהו יש פיתרון בשבילי או לפחות מה עושים עם הקבצים האלה שיביא אותו כאן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Wood-Elf,

*הדיון שונה* הדיון האמיתי מתחיל איפשהו בעמודים 3-4...=\

• 62 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי שיעורי בית ואלי לרשום מתודה יעילה שעושה את הדבר הבא: כתבו שיטה שחתימה היא: public static int subStrMaxC(String s, char c, int k) המקבלת מחרוזת s, תו c ומספר שלם חיובי k, ומחזירה כמה תת- מחרוזות יש ב- s שמתחילות ומסתיימות בתו c ויש בתוכן מקסימום k פעמים את התו .c שימו לב שאינכם צריכים להחזיר את התת- מחרוזות, אלא רק את מספרן. דוגמאות: אם המחרוזת היא " s = "abcbcabcacab , התו ' c = 'c והמספר k=2 התוצאה היא 6. (התת- מחרוזות הן " ("cbc", "cabc", "cac", "cbcabc", "cabcac", "cbcabcac מה שכתבתי עד כה לא ממש הוביל אותי לפיתרון: public static int subStrMaxC(String s, char c, int k) { int count = 0; int totalCount = 0; for (int i = 0; i < s.Le…

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by lordgod,

המורה שלנו שואלת אותנו מה אנחנו רוצים ללמוד שנה הבאה חחח: * JAVA,ASP.HTML - היא אומרת שזה הרבה חומר ולא כדאי... *פסקל - כדאי ? עכשיו אנחנו בC.... *משהו שמתחיל במילה פרו ... אני לא זוכר - אולי מישהו מכיר שפה שמתחילה בפרו ? * אקסס - זה נושא משעמם ? מעניין? מה לומדים שם ? ראיתי שזה כמה טבלאות.... המורה שלנו רוצה אקסס.....והיא שואלת אותנו גם...

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by joni,

אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Cahiml,

אני זקוק לתרגול פקודות SQL (כגון Select Join וכדומה) למטרות התרעננות לאחר שלא יצא לי להתעסק עם בדיקות SQL Server זמן מה. אני מתכוון לתרגל על הגרסה החופשית של Microsoft® SQL Server® 2008 Express. אשמח לקבל קישור לאתרים או קבצי תרגול לצורך תרגולת אחזור מידע בטבלות שונות. תודה מראש למסייעים...

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by guy81,

מצורפת שאלה. עלינו לממש קריאה לפונקציה בשם foo הכתובה ב- c עם ארגומנט אחד שערו 0x100fa500. מה הקוד שיבצע זאת נכון? a) sub esp,2 mov word[esp],0xa500 sub esp,2 mov word[esp] , 0x100f call foo add esp 4 d) sub esp,2 mov word[esp],0x100f sub esp,2 mov word[esp] , 0xa500 call foo add esp,4 מדוע התשובה הנכונה היא d?(זו התשובה שמופיעה בפתרון המבחן) לפי איך שיצא לי בסעיף a , המספר נכנס בדיוק כמוו שהוא היה נכנס עם פקודת push וב- d דווקא לא. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Aviv C,

אני מחפש שרת איחסון PHP חינמי שמאפשר להשתמש בפונקציות לפתיחת קובץ כמו fopen() ו- gzfile(). יש למישהו אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. אהלן, התחלתי ללמוד פייתון לא מזמן, עברתי על המדריך הרשמי ועשיתי כמה תרגילים ויש לי רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל.. בגדול אני רוצה לבנות תוכנה שתשמש לקיצורים במקלדת - לדוגמא, כאשר אני אלחץ פעמיים 0 במרווחי זמן קצרים שיפתח הכרום, שאלחץ 11 יפתח המייל וכו' הקטע שזה לא משהו שאמור לזהות לחיצה במסך של הקונסול, אלא לרוץ ברקע ולחכות כל הזמן לאירוע מסוים במקדת.. יש לכם קווים מנחים לתת לי? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. אני זקוק לטמפלט קוד פתוח לצרכים שבכותרת. יש לציין שלא מדובר במערכת פורומים, אלא במערכת ממשית לבניית אתר. עדיפות לאפשרות מכירה-קנייה(או משהו בסגנון). איני מכיר את הנושא, ואשמח אם אלו שכן יתנו הצעות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gkman,

היי, אני יוצר theme חדש ומותאם לאתר של וורדפרס. ה-widgetים המובנים של וורדפרס הם לא ברי חשיבות מיוחדת מבחינתי, ובכל זאת אני זקוק לstyle כלשהו שייתן להם קצת מראה וצבע. במילים אחרות אני מחפש משהו כמו theme של jquery או bootstrap רק לוודג'יטים של וורדפרס. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Chaos,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיית קומפילציה שאינני מצליח להתגבר עליה: לפניכם שלושה קטעי קוד: #include <iostream.h> template <class X, class Y> class Client { private: X x; Y y; public : Client(X a=X(), Y b=Y()); Client & operator = (const X &); Client & operator = (const Y &); Client & operator = (const Client &); bool operator == (const X &) const; bool operator == (const Y &) const; bool operator == (const Client &) const; }; template <class X, class Y> Client<X, Y>::Client(X a, Y b) { x=a; y=b; } template <class X, class Y> Client<X, Y> & Client<X, Y>::oper…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by en16,

שלום, החלטתי ללמוד C#. אני צריך Compiler ו-Editor, אפשר לקבל הסבר על שניהם והצעות לכאלה טובים וקלים לשימוש? תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by morpheus1234,

אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by liorko,

אשמח לקבל מידע כללי על הנושא מה מבדיל אותו מ ADT רגיל?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  22. Started by liran2003,

שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Sarlula,

מהו תכנות WEB? מהן הנושאים הנלמדים במסגרת המקצוע? באיזה שפות תכנות נעזרים? יום טוב, רוי.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by יוספי,

שכתובhttps://snag.gy/JzIVPw.jpgמה זה אומר? זה ביחד ל BP או ל SP? אגב מה אפשר להבין לפי זה על מבנה המשתניםשאלה שניהשכתוב לי esp+20h כמה אני צריך ללכת מעל המבציע של ה SP?אם זה נראה ככהhttps://snag.gy/H5MeCK.jpg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoahe,

1.אני יצרתי טופס בדיוק לפי המדריך המצורך בשביל ליצור טופס לא מרובע למשל עגול או צורה שאני יסדר אותה לזה אבל המדריך הזה לא עובד יכול להיות בגלל שהסביבת עבודה שלי היא 2005 http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_graphics/customizinguserinterfaces/article.php/c10083/ במקרה גם רצתי את הדוגמאות שלהם וגם שלהם לא עובד יש מצב שהם שכחו משהו? 2.איך אני יכול ליצור כל מיני צורות של טפסים ולהימנע מפקודות ישירות בשפה אלה עם הממשק הויזואלי?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.