עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Nahum2,

יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Paci,

עשיתי את התנאי if (i == ans[0]||i == ans[1]||i == ans[2]||i == ans[3]) i אמור להיות מספר שנבחר ברנדומליות בין הטווח 0-3. ואני רוצה שהוא ידפיס כל פעם מחרוזת בסדר שונה. ולכן כל פעם שימצא מספר שדומה לאחד מהם הוא עוד פעם יקח מספר רנדומלי עד שיצא מספר לא משומש. אבל שאני מפעיל את התוכנית אני מקבל שגיאה: ISO C++ forbids comparison between pointer and integer ans זה מערך של מחרוזות. ואני משתמש במהדר DEV. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by גינגית,

יש לי את התרגיל הבא: כתבי תכנית הקולטת מחרוזת ארוכה של מילים יתכן יותר מרווח בין מילה למילה. התוכנית תיצור מערך מצביעים כך שכל איבר יצביע על מילה בודדת. שלבי פונקציה המקבלת את מספר איברי המערך ומדפיסה אותו. אני מנסה כרגע לפתור ויש לי בעיה - משום מה ברגע שאני עושה REALLOC למטריצה - הערכים משתבשים. (הREALLOC למערך הפנימי של המטריצה בשורה האפס עובד מצוין) הקוד: (פחות חשוב לי עכשיו הנכונות של הפתרון, אלא הבעיה שיש לי ) c code.docx לאחר איטרציה אחת של הלולאה זה הערך במטריצה: mat1 = 0x00000230d6c50850 {0x00000230d6c55250 "hellow"}‎‎‎‎ לאחר ה REALLOC : {<mat1 = 0x00000230d6c552a0 {0xcdcdcdcdcdcdcd50 <Error reading charact…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Far_Away,

כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by stas4000,

אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף

7. Started by prager,

איפה אני יכול ללמוד אבטחת מידע?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by BigTools,

אני כבר ממש חסר אונים. אחרי הרצה של דיבאג, קוד לא ממש מסובך, שאלתי הרבה אנשים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית, מה עשיתי לא נכון? - דף קוד HTML -> שליחה לדף ASP -> תיוג במסד נתונים. הצעות? [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. כדי שתבינו את הידע שלי בתכנות - אני עושה 5 יחידות בתיכון, שנה אחרונה, לומד JAVA. חוץ מזה התעסקתי ממש ממש קצת בעבר הממש רחוק בHTML וזהו כאן נגמר הידע שלי בתכנות. הרעיון הוא כזה- למצוא שרת שמציע איחסון חינם, לשים עליו תוכנית שתכלול כתובות של תמונות שאני אעלה דרך אתר להעלת תמונות, ואז לשים קישור בחתימה לאתר הזה כדי שיחזיר קישור רנדומלי של תמונה. מבחינת הגיון זה לא בעיה לבנות את האלגוריתם שיבחר באופן רנדומלי קישור, השאלה היא באיזה שפה להשתמש, איך לשלב את זה בשטח שיוקצה לי לאחסון ואיך לעשות שזה יחזור לפורום כתמונה? אם למישהו יש זמן לעזור לי עם השטויות שלי זה יהיה נחמד

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אני משתמש בקוד הזה : http://www.codeproject.com/KB/IP/JabberClient.aspx?msg=2887722 כדי להתחבר ל CHAT של פייסבוק בעזרת C# כשאני מבקש את רשימת אנשים הקשר המחוברים אני מקבל מספרים במקום שם נורמלי. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לקבל את השם הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. Started by free fraek,

אני לא מבין מה הדבאגר רוצה ממני ניסיתי כל דבר.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by guycnaan,

שלום...מה שלומכם...אני צריך עזרה... אנחנו בנינו אתר ללאן שלנו (וואי הזדמנות טובה לפרסם בואו בהמוניכם-תרד בפורום כללי...) אז מה שקרה שעשינו את האתר לגמרי בנוי מ-asp שהיה אופציה הכי חכמה כי למדנו את זה בבית ספר והיינו צריכים להגיש אתר ולכן צברנו ניסיון....אחרי שהשגנו הוסט גרוע למדיי מצאנו ישועה זמנית אצל קוויק סי או אי אל שהסכימו ברוב טובם לתת לנו הוסט חינם עם כל מה שרצינו...אבל שרצינו להעלות את האתר התבררה הבעיה..הוא לא תומך בasp אלא רק בphp.... לכן יש לי שאלה...ואני אשמח אם תענו לי עליה איך אני יכול להמיר את הasp ל php....כלומר מה ההבדל בין השפות האם זה יהיה בעייתי ויכרוח עבודה רבה....ואיפה אני יכול ללמוד את השפה במהירות (וכמה זמן ייקח לי בערך) בלי לקנות ספרות מקצועית יקר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jeka90,

מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by dadzik,

מה הספריות שיש ב-java לשימוש בעבודה עם דפדפנים בצד שרת/קוד מקור וכו'?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. עשיתי לדעתי את הכל, עכשיו עוד משהו אחד זה לא ארור שאני מקבל או משהו הכל עובד. אני רוצה שאם למשל באותו עמוד יש 20 דיונים, שיהיה דף חדש שבו יהיו הדיונים הישנים יותר. למשל אם אני שם counterTopic בטבלה של הדיונים שבעצם יספור כמה דיונים יש, אני יכול לשאול אם המספר גדול שווה צור דף חדש, אבל איך אני יוצר דף חדש...? עריכה: עוד דבר, שמגיבים בדיון אם משתמשים בתו: ', אין לי מושג למה אבל הוא פשוט נותן ארור בדף ולא שולח תהודעה. זה אולי משהו בקובץ של המסד נתונים? המשתנה של התגובה הוא MEMO דרך אגב, ואני משתמש ב-ACCESS.

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  18. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

אין לי מושג איך אבל חיפשתי 'פרטי מעצבים' בגוגל וזה שם אותי בתוצאה ראשונה, אין בכלל מושג איך הגעתי לשם כשלא עשיתי שומדבר (לפחות לא במתכוון) כדי לקדם את העמוד הספציפי הזה. למרבה הצער זאת לא המילה שאני מייחס לה חשיבות בכלל ככה שזה לא כל כך רלוונטי. אבל אם זה בא לי ככה בקלות בלי שאפילו עשיתי שום מאמץ, איך אני עושה את זה גם לשאר המילות מפתח ?? או לפחות ל'ריהוט גן' או 'רהיטים'?? www.d-designs.co.il

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים כתבתי לכם (בפורום אחר באתר) על הרצון שלי להקים אתר אינטרנט שיעסוק בתחומי המולטימדיה השונים. בהודעה הקרובה אעדכן אתכם על ההתפתחויות השונות וכמובן אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. האתר שאני רוצה להקים יעסוק בתחומי המולטימדיה, התוכן יהיה בעיקר טקסט לצד תמונות וסרטים במינון מסוים. בשלבים אלה של הפרויקט אני הגעתי למצב שבו אני צריך למצוא שרת (ככל הנראה ייעודי) שיעזור לי לארח את התכנים הרבים (פרטים על כך בהמשך), וכמובן להרכיב מסד נתונים (SQL), מאחר ואין לי ידע בתיכנות כלשהו. אומנם כתבתי מה אני רוצה במסד הנתונים. בנוסף מאחר ואין לי ידע בפוטושופ והאתר יצריך שימוש והתאמה של תמונות לטקסטים מאחר ואני מקבל אותן ברזולוציה גבוהה מאוד שלא בדיוק מתאימה לאתר (לאחר הת…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by amit_f,

אודה מראש על כל עזרה מוצעת: אני בונה אפליקציה העובדת מול sql server 2k - הצלחתי לאחסן תמונה ב-DB (כשהשדה המוגדר בטבלה לכך מסוג image) , אולם איך אני שומר קבצי audio,mpeg,avi או בעצם קבצים מכל סוג בשרת מרוחק? יש דרך כלשהיא לאחסן זאת ב- sql server עצמו או פשוט ליצור שדה path שיכיל את מיקום הקובץ פיזית בשרת מרוחק, ואז העברת הקבצים תעשה ע"י שימוש ב-TcpClient אן משהו כזה (דרך אגב, התוכנית נכתבת ב- #c) ? שוב תודה, שנה טובה וגמר חתימה טובה

21. יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by kisin,

אני מנסה להוציא items לתוך dropdownlist הבעיה מתעוררת כשאני מנסה לגום לאחד מהם להיות selected אני מקבל את השגיאה: Cannot have multiple items selected in a DropDownList. הקוד: //populate dropdownlist ds = ExecuteSQL("SELECT * FROM Technicians ORDER BY LastName ASC"); for (int i=0;i<ds.Tables[0].Rows.Count;i++) { ListItem li = new ListItem(); li.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["LastName"].ToString() + " " + ds.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString(); li.Value = ds.Tables[0].Rows[i]["ID"].ToString(); if ((int)ds.Tables[0].Rows[i]["ID"]==TechID) {li.Selected = true;}; dd1.Items.Add(li); } מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by D-Bang,

אני צריך לכתוב תוכנית ב C שקולטת מחרוזת מסויימת והתוכנית צריכה להחסיר 1 מהתו הראשון של המילה הראשונה, 2 מהתו השני וכו'... עד שזה מגיע לרווח, ואז אותו דבר עבור המילה השנייה וכך הלאה... ובסוף צריך להדפיס את המחרוזת החדשה שהתקבלה. אני מבין שצריך לעבוד עם הקוד ASCII של התווים אבל אני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפקודות שקשורות לזה. זו הלולאה שאני כתבתי, הקומפילציה עוברת בסדר אבל בהרצה הוא נתקע על ההתחלה (אני יכול לחזור לתוכנית רק בעזרת CTRL BREAK) מקווה שתוכלו לעזור לי: ??? char stg[50]="bla rababa magula" while (i<50) { k=1; while (stg!=' ') { temp=(int)(stg)-k; stg=(char)(temp); k++; i++; } }

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by בלה,

התחלתי ללמוד היום שפת C כי בבית הספר הדפוק שלי מלמדים רק פסקל שהבנתי שזה לא שימושי בכלל... אני לומד מכל מיני מדריכים באינטרנט. כתבתי איזו תוכנית שלא עובדת לי. מטרת התוכנית היא לכתוב לתוך קובץ טקסט ואחר כך לקרוא ממנו. למדתי שצריך לכתוב fflash(stdin) לפני כתיבה בקובץ טקסט. מה זה עושה? ומישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר בקוד הבא? #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> FILE *ptr; char shalom[25]; char aot; void write_to_file (char shalom[]) { ptr = fopen("shalom.txt", "wt"); if (ptr == NULL) exit(1); else { printf ("writing to the file %s :\n",shalom); fflush (stdin); …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי CSS מוגדר ל TABLES בכל הדף, אבל יש לי TABLE אחד שאני רוצה שיהיה רגיל, בלי CSS, איזה קוד אני צריך להכניס איפה? תודה. ועוד משהו... <center> <table border="1" bordercolor=black width="600" bgcolor="skyblue"> <tr> <td align="right"> <center> <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/news">[/url] בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/videoz">[/url] בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/programs">[/url] םניחב הדרוהל תונכות </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/friends">[/url] בלה בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.