עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Pum,

ישנה בעיה קטנה //Copy constructor Client::Client(const Client &cl) { _name=new char[sizeof(cl._name)+1]; strcpy(_name, cl._name); _kit=cl._kit; next=NULL; } //Destructor Client::~Client() { // delete _name; //not working!!! } אם אני מוריד את "//" בהורס התוכנה לא מורצת, הרי העתקתי את השם בבנאי, מה הבעיה בקוד, האם הבנאי לא תקין? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rosesr,

הכוונה ל 1337 ועוד כאלה תודה לכל העונים ;D

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. Started by omri123,

היי התבקשתי לכתוב תוכנית רקורסיבית בC שמקבלת שתי מחרוזות ובודקת האם הם השתקפות אחת של השניה. לדוגמא abcd ו- dcba, עכשיו חשבתי לקחת את הפוינטר של אחד מהמחרוזות לסוף המחרוזת ולהשוות אותו לפוינטר השני שמצביע על תחילת המחרוזת השניה, הבעיה שבפונקציה רקורסיבית זה קצת קשה לעשות את זה. מישהו מכיר דרך אחרת? או אולי פונקציה שמריצה את הפוינטר לתו האחרון? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lidorkalfa,

אהלן, אני משתמש במערכת opencart והכנתי אתר מראה לZAP על פי הדרישות שלהם על מנת שהם יקראו את המוצרים מהאתר כמו שצריך.. הבעיה היא שהדף לא מוצג כמו שצריך ואין לי מושג למה, ניסיתי כל דבר אפשר וזה פשוט לא מסתדר :\ זו הכתובת: http://www.hd1.co.il/index.php?route=zapindex וזה הקוד: public function plainText($description){ $description = strip_tags(html_entity_decode($description)); $description = str_replace(' ', ' ', $description); $description = str_replace('"', '"', $description ); $description = str_replace("'", ''', $description ); $description = str_replace('<', '<', $description ); $description = str_replace('>', '>', $description ); $descrip…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by kobi_sion,
    • 0 תגובות
    • 443 צפיות
  7. Started by CodeNinja,

היי אנשים, אני חדש בג'אווה ובמונחה עצמים בכלל אז בעדינות איתי (: ניסיתי לכתוב שיטה שפשוט מציגה לי כפתורים בפריים הראשי ונתקלתי בבעיה, שגיאה בהרצת הקלסס. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה טעיתי. import java.awt.Color; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JMenu; import javax.swing.JMenuBar; import javax.swing.JMenuItem; public class Main { public static void main(String[] args) { // set JFrame JFrame frame = new JFrame("TicTacToe"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.setSize(450, 260);…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Exolite,

היי, אני מנסה לעשות שיעורי בית שקיבלתי, מדובר על קורס מבוא למדעי המחשב אז ניתן להבין שאני ממש חדש בנושא, עוד לא עברו איתנו אפילו על Exceptions (זה רק בקורס הבא), בניתי שתי מחלקות, שתיהן צריכות לכתוב דברים לקובץ כולל שם שבמידה והוא שתי מילים יש להחליף את הרווח בסימן אחר (תלוי במחלקה). עובד לי מעולה במחלקה אחת: public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.println(name.replaceFirst(" ",HASHTAG)+HASHTAG+passport+HASHTAG+suitcase); }//printToFile(PrintWriter pw) ובמחלקה השניה זורק לי IllegalArgumentException במידה ואני עושה רווח בשם, יש לציין שהמתודות זהות (כמו שניתן לראות למטה): public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.print…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shimon956,

מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nurit2005,

טוב אז ככה. כבר נסתיי לבקש כן עזרה איך ליצור דף צור קשר באתר אינטרנט. רציתי לשאול אם משהו יודע איפה אני יכול לקרוא מדריך ליציירת דף צור קשר? בתודה נורית.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yokai,

האם ניתן להעביר משתנים ל view וכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלה אם לא, מה הדרך המומלצת יש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצרים וכול מוצר שיך לחנות אחרת. אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על view שאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטע כולל עדכונים והוספה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roiz,

שלום חיפשתי באינטרנט איך לקרוא ולכתוב למסד נתונים מסוג אקסס (מתוך אופיס xp) אבל לא מצאתי תשובה, כמו כן גם הרצתי חיפוש בפורום ושאלתי אנשים, אני תמיד קרוב אבל אף פעם לא מצליח ההודעות שגיאה כל פעם משתנות...פעם הפורמט לא מוכר.....פעם המשתנה לא מוגדר (למרות שכן הגדרתי אותו) בקיצור אף פעם לא מצליח מישהו מכיר מדריך טוב שבאמת עובד? או שהוא יכול בעצמו לעזור לי??? תודה מראש לעוזרים רועי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sharonp,

כשמודבר בסרטוני רשת למשל ביוטיוב שאני מעלה על דף שלי, יש לי אפשרות לעשות מעין AutoPlay לסרטון שיתנגן אוטומטית עם העלאת הדף ללא צורך מצד הגולש ללחוץ על כפתור ה PLAY? זה למשל ה embed של סרטון מסוים: <object width="425" height="350"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I6lmIchRlD4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> אני אשמח, אם זה אפשרי, לקבל הדגמה עליו. תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by assaf990,

מחפש להמיר מחרוזת dror ל- d*r*o*r תודה

16. Started by pbl1,

שלום חברים רציתי להתחיל ללמוד תכנות ורציתי לדעת איזה שפת תכנות היא שפה קלה ושאפשר להגיע איתה לתוצאה נורמלית

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by shay01,

חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by McTamir,

שלום לכם... אני עומד לשלוח פקס מסודר למערכת משרד החינוך בקשר לנושא הלימוד שלהם על ASP אחרי שבדקתי הרבה הגעתי למסקנה שבעוד כמה שנים כבר בקושי ישארו מתכנתי ASP... למה? ASP.NET - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת. PHP - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת והכי חשוב שיש לה קהילת מתכנתים גדולה שאפשר להיעזר בהם...וכמובן שהיא קוד פתוח ויש שרתים חיינמים שאפשר לאחסן עליהם. עכשיו למה בעצם ללמוד משהו שגם יותר יקר וגם עם פחות אפשרויות וגם עם קהילה יותר קטנה? הכל בגלל שתאגיד ענק כמו מייקרסופט עומד מאחורי הASP... בכל מקרה אני מתכוון לקחת את העניין הזה ברצינות ולשלוח להם פקס מסודר ומאורגן עם התלונה. עכשיו הייתי רוצה לדעת אם יש ספר מקצועי בעברית לPHP... הרי אי אפשר ללמד בלי…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. למתחילים ללא רקע בתכנות עדיף ספר באנגלית פשוט ראיתי באמזון ספרים. הספר שקניתי היה לא פשוט לי להבנה בשלב כלשהו אז כרגע אני מחפש דרכים אחרות... אשמח מאוד לעזרה בלדעת תודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by mbaran,

שלום יש לי שעון נוכחות ביומטרי שקניתי . התוכנה בתוך השעון היא בסינית, איך אוכל לשלוף את קבצי המערכת מהשעון ולנסות לתרגם או לשנות את התוכנה? השעון עובד בתקשורת ip/ usb תודה

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gshhar,

אני מנסה לכתוב תוכנית שבה אני אכניס טקסט מסויים שיהיה מורכב ממילים, אם יש תווים כמו פסיק, נק', דולר או רווח אז זה אומר שמה שהיה עד עכשיו זו מילה ואז אני מתחיל מחדש לחפש את המילה הבאה ובסוף להציג את כל המילים בנפרד. עכשיו התוכנית תתחיל לעבוד אחרי שאני מכניס טקסט ולוחץ פעמיים אנטר ז"א, אני יכול להכניס טקסט מסויים ואז באנטר להתחיל להכניס עוד טקסט בשורה חדשה אבל אם אני נמצא בשורה חדשה ולא מכניס כלום אלא לוחץ אנטר אז אני מקבל את המילים. לדוגמא אם אני מכניס את הטקסט: test abcd$rrr.tyu ver asd dfg אז אני מקבל את המילים מסודרות ככה: test abcd rrr tyu ver asd dfg התחלתי לכתוב משהו אבל לא הולך לי, אני לא יודע מה לשים ב-ELSE, הוא לא נכנס לי טוב ללולאה, משהו שם אני עושה לא טוב: …

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by soheyrom,

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.