תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתי זה היה ריסטרט של אחריי 60 שניות אבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל: SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -R V= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32 START euch.cmd START euch.bat SHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -R START euch.bat COPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup חשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו.. אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני בונה מערכת פורומים כרגע. כשאני מוסיף הודעה חדשה אני רוצה לרשום למשתמש שההודעה נוספה ושאחרי כמה שניות הוא יועבר לנושא שהוא הגיב בו (זה מה שעושים חלק מהפורומים). אני יודע איך להשתמש ב- Timer (פחות או יותר) אבל רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את המשתמש לנושא שהוא הגיב בו? כי הנושא שמור כמשתנה ב- ASP ואני הרי עובד עם JavaScript.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב אחרי קריאה באינספור דפי אינטרנט על הדברים האלה אני עדיין לא ממש מבין איך זה עובד(אם למישהו יש אתר בעברית זה יהיה מעולה), אני פשוט לא מבין מה קורה כשמציירים לדוגמא שני משולשים בZ שונים ?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתור עכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורה עגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכה אבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר מסויים של תיבות טקסט, ואני צריך להחזיר את סמן העכבר (המוקד, המהבהב) לתיבת טקסט מסויימת בזמן לחיצה על מקש CMD. למישהו יש הצעות כיצד לעשות זאת ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני שנה הבאה צריך להגיש פרוייקט גמר(השנה אני מסיים שנה א בהנדסת תוכנה) איך משום מה אין לי ממש רעיונות יצירתים(לא יודע למה...חחח) אבל מה שבטוח אני לא מתכוון לעשות לומדה או מדריך(כמו מדריך טיולים בארץ או משהו בסגנון...) אני מקווה להתחיל את הפרוייקט כבר בחודש הבא(כשיגמרו המבחנים) תודה
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר שבונה אתרי PHP + MYSQL מישהו יכול להמליץ לי על חברת אחסון לאתרים שתהיה טובה ואמינה? כמו כן, אני צריך שהשרת יתמוך ב - php5 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחלקה IFly שהגדרתי אותה interface. ממנה יורשות שלוש מחלקות: מטוס, ציפור ודבורה. כל מחלקה מממשת פונקציה 1. תעופה (אם data member speed נמצא מעל מספר מסוים) 2. נחיתה (אם speed מאופס) -> שתי הפונקציות מחזירות מחרוזת האם התעופה / הנחיתה הצליחו. מנסה לבנות שתי פונקציות : 1. פונקציה שמקבלת מספר (1 או 2 או 3) ולפיו יוצרת אוביקט חדש בהתאמה (1 = new מטוס, 2 = new ציפור, 3 = new דבורה) הפונקציה תחזיר אובייקט מסוג IFly. (עושים switch case לפי הארגומנט שהפונקציה קיבלה ומצהירים על אוביקט חדש?) 2. פונקציה שמקבלת מספר, וערך מהירות והיא קוראת לפונקציה 1 יוצרת אוביקט חדש ומאתחלת את המהירות שלו -> איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו אני לומד JAVASCRIPT וקיבלתי אתגר להכין קוד שמציירת את משולש פסקל. את התוכנית ביססתי על מערכים דו מימדיים, כלומר מטריצה. למישהו יש מושג איך מכריזים על מטריצה אם על מערך מכריזים כך: var x=new Array();
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי. כתבתי קוד ב-PHP שאמור להראות לי IP של מי נכנס לשרת שלי. כתבתי את הקוד על מחשב (לא שרת) אם XP והכל עבד, כאשר העברתי את הקוד לשרת עם WINDOWS 2000 SERVER זה מראה לי רק 0.0.0.0 (גם מהמחשב המקומי). שוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? למי שלא הבין - להזיז את מקום הסמן שמופיע ב"DOS" ממקום למקום...
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדבקתי תמונה של לוח דמקה ותמונה של חייל דמקה עכשיו שאני שם את החייל מעל התמונה ואני שקיפות אז הוא גם משקף לי דרך הלוח? איך כדי ליצור את החייל והלוח האם מומלץ דרך ה TOOLBOX הוא פשוט להתשמש במחלקה של ה BITMAP
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש אובייקט Java דומה לDataSet ב NET. השימוש העיקרי שאני מחפש הינו טעינה של הנתונים לתוך הטבלה באמצעות קבצי XML ו XSD. אם יש איזשהו אובייקט אחר שיוכל לענות על הדרישה הזו, גם טוב. תודה מראש- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עשיתי ישומון של כדור שנע בתוך ריבוע אבל הוא לא מפסיק להבהב אז עשיתי חציצה כפולה וזה פתר את בעית ההבהוב אבל עכשיו זה בשחור-לבן וגם הכדור מעתיק את עצמו ולא ומעביר את עצמואז מה שיוצא זה קו שחור.... מה עושים??????
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. יש לי איזה דף פשוט שאני רוצה לבנות על בסיס טאבים (tabs) כלומר ככה, כל טאב הוא למעשה תמונה לחיצה, שכשלוחצים עליה היא משתנה לתמונה אחרת (אותה תמונה/כפתור, אך בפייד) כל לחיצה על טאב מראה div שונה, ומסתירה את הקודם כמובן אני צריך שכשהעמוד נטען, הטאבים יתחלפו אוטומטית כל כמה שניות, עד שהמשתמש ילחץ על איזה שהוא טאב... את כל הקטע של ה-HTML אני יכול לעשות, הבעיה היא שאני לא כל כך יודע javascript אשמח אם מישהו יעזור לי! :-}
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-