עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy

2. לפני כמה חודשים יצאה גרסת FF ששינתה משהו בסיסי מי שזוכר הרבה תוספים הפסיקו לעבוד חלקם התעדכנו בימים ושבועות שאחרי חלקם עדיין מנסים להבין איך ואם בכלל אפשרי להתאים את התוסף לשינויים הגדולים הבעיה אותה אני מנסה לפתור, אינה תוסף שלא עובד אלה סקריפט בתוסף GREASEMONKEY(ששלעצמו עובד) שלפני העדכון לFF עבד טוב, והציג לי לינקים להורדה לפרקים המוצגים ברשימה באתר MYEPISODES, ומאז העדכון הלינקים לא מוצגים בהתחלה גם קיבלתי שגיאת קוד קלה למעלה, אולי התעקשות על AUTHOR או משהו השגיאה נעלמה אחרי שהוספתי שורה אך הסקריפט עדיין לא מציג לי לינקים כמו קודם חיפשתי ונראה שאף אחד בעולם לא טרח לעשות זאת ולהעלות גרסה מתוקנת מישהו יכול …

3. אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by lompy,

אני רוצה לבנות תוכנית שהאוביקטים בה לא מוגדרים מראש כלומר המשתמש יזין פרמטרים שיש לאוביקט ומה שהתוכנה שלי תעשה זה לפתוח CLASS לפי הפרמטרים האילו אני אתן דוגמה נגיד שהמשתמש צריך אוביקט סטודנט אז מה שעושים זה לפתוח CLASS בשם הזה ואז מגדירים משתנים(תז, שם...) ומתודות בתוכו שמתאימים לצרכים בתוכנית שלי אני רוצה שהמשתמש יזין המשתנים והיא תדע לקחת אותם וליצור את ה CLASS אוטומטי כלומר הוא מתכנת מבלי לדעת לתכנת.אני מקווה שההיתי מספיק ברור. ברור לי שאני אצטרך לפתוח מערך שיכיל את מה שהמשתמש רוצה ואז לרוץ עליו ,עכשיו נגיד במקום הריאשון כתוב ת.ז אז ב CLASS שיפתח יכתב במקום המתאים INT ID עד כאן החלק הלוגי מה שאני לא יודע זה איך לקחת את מה שיש במערך ולשפוך אותו ל CLASS. אני יודע ש CLAS…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by garfiled56,

בכתובת הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8e8d2b59db1a3deefdf60c4e8afb880a&topic=111959.10 קראתי את המדריך, מה שלא הצלחתי לעשות זה לראות בפועל את הקוד הבינארי, אני צריך להפוך תמונה שחור לבן (טביעת אצבע) לקוד בינארי, כך שכל טביעת אצבע תשמש אותי כמפתח ראשי במאגר נתונים. אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. בתודה שלומי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי. במידה ואני רוצה לדעת איזה פונקציות נקראות ובאיזה תוכנה הן נקראות. כלומר - אני רוצה לכתוב תוכנת קונסול שאני אתן לך כתובת של הפוקציה/שמה של הפוקציה ויתן לי את התוכנות שמשתמשות בה. הסבר : נגיד ויש לי קילוגגר במחשב שהוא משתמש בGetKeyState כדי לקבל ערכי מקלדת , אז התוכנה שציינתי למעלה פשוט תזהה את הקריאה, ותסגור את הפרוסס. הדבר אפשרי?אם כן , מה שם הפונקציה שיכולה לבצע דבר כזה? נ.ב הפונקציה = פונקצית API. BTA

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אם אני מגדיר באבא פונקציה כוירטואלית ולא דורס אותה בבן, אז עדיין הבן יכול להפעיל אותה כלומר הvptr יצביע ויפעיל את הפונקציה באבא ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Access Denied,

אחי ביקש ממני לפרסם שאלה על קומפיילר טוב ללימודי תואר ראשון במדמ"ח (אונ' ת"א אם זה מעניין) הבנתי שעד היום הוא עבד עם dev-cpp והוא רוצה לעבוד למשהו נוח יותר השאלה אם יש משהו עדיף או טוב יותר? יש לנו אופציה לקבל בחינם MS visual studio 2008 pro או MS visual studio .NET האם הם עדיפים? מה ההבדלים שיש ביניהם?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by man with no name,

איך אני ניגש לכזה תרגיל ? איך פותרים את זה ?? א. נתון שזמן הריצה T(n) של אלגוריתם כלשהו מקיים: T(1) = q(1), T(n) = T(n/2) + W(n) וכן T(n) = 2T(n/2) + O(n). טענה: T(n) = q(n) . (אפשר להיעזר בנוסחת האב). נכון\לא נכון נימוק:

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by Vlad3,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול ללמוד שפת תוכנה כגון C# בזמן שהידע שלי בעולם התוכנה שואף ל0 ניסיתי בעבר לקרוא המון מדריכים והכל היה ניראה לי כמו סינית וגרוע מכך אשמח לעזרה

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by bdoron,

אני רוצה שבטופס שלי אני אצור קובץ xml חדש לאחר קריאה ראיתי שאני צריך לעשות לטופס הASPX שלי import לsystem.xml עשיתי את זה ואני מחפש את xmltextwrite ואני לא מוצא אותו יש למישהו מושג למה חסר לי האובייקט הזה בnamespace שייבאתי? זה מה שעשיתי : <%@ Import Namespace="System.Xml" %> ושאני רושם xmltext אין לי שום השלמה למתודה שאני מחפש , ראיתי באינטרנט דוגמאות שעושים import לnamespace הזה והמתודה כן מופיעה אז אני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר...

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by wow,

יש לי תרגיל שבו יש לי כל מיני צורות שמורכבות מכמה פרמטים כמו נק' (X ו-Y) רדיוס למשל ו-ID לכל צורה אני אמור לכתוב קלאס שמחזיק את כל הצורות ב-SortedList. בשביל זה קודם כל יש לי את מתודת ה-ADD שהיא מוסיפה צורה ל-SortedList. קודם כל ב-MAIN אני יוצר צורות כמובן. עכשיו יש לי את הקלאס שאמור להחזיק את הצורות ב-SortedList public class Can { SortedList mSortedList; public Can(SortedList shortedList) { this.mSortedList = shortedList; } public void Add(Shape shape) { string[] split = shape.ToString().Split(new char[] { ' ' }); string shapeID = split[2]; this.mSortedList.Add(shape.id, shape); } } ב-MAIN אני רושם (אחרי שי…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ani,

לא מצאתי בגוגל.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תקשיבו אני חייב לישאול אותכם משהו עשו טובה תישתדלו לענות זה בקשר ל-java scriptאוקיי אז זה הולך כך: איך יוצרים אנימציה דרך שלוש תיבות טקסט כאשר ברביעית יש מונה שאומר איזה תמונה מופיע באותו רגע במסך וואלה מי שעונה מלך! ואני חייב לו מה שהוא רוצה ממש תודה מראש ממני Izikfa

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by 14renegade,

רציתי לבקש ממכם בקשה קצת מיוחדת... אם זו לא טרחה גדולה מידי הייתי רוצה שתעשו לי משחק פלאש קטן כמו בפרסומת של ביטוח ישיר שהייתה בוואלה: מכונית שנוסעת הביתה וצריכה לעבור בדרך מכשולים ,בסוף המשחק אם אנחנו עוברים את כל יהייה כתוב שעברנו בהצלחה ואז פתאום נופל משהו על המכונית או משהו כזה.... בידיוק כמו בפרסומת של ביטוח ישיר בוואלה אם מגיעים לסוף שבו נופל משהו על המכונית יהייה רשום: אי אפשר להתחמק מעונש של אלוהים. אם נתקלים במכשול יהייה רשום לא הצלחת נסה שוב. אני מקווה שמה שאני מבקש זה לא טרחה גדולה מידי כי אני לא מבין בדברים האלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by E-R-P,

אהלן כאשר קוראים לפונקציה למשל ב C אזי יש מחסנית קריאות (מתורדם לאסמבלי) שנשמרים הפרמטרים משתנים גלובלים וכולה. לדוגמא אם יש לי את התוכנית הבאה int x=1 int y=2 int z=3 int res=myfunc(x,y,z) print("end") int myfunc(x,y,z){ int m =x+y+z return m { אני רוצה להבין איך מחסנית הקריאות נבנית איך המצביעים מיילים ואיך בסופו של דבר המחסנית מנוקיית מכל הריצה שנעשת לאחר הפונקציה איך נכנסים בו המצביעים ebp, esp מה תפקידם מה שחשוב לי הוא איך מתנהלת המחסנית לפני הקריאה לפונקציה, במהלכה וכאשר חוזרים להמשך הקוד אשמח אם מישהו יתן הסבר מפורט וכן יתן מקדום שבו אוכל ללמוד את זה יותר לעומק תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אז ככה עשיתי מחלקה שיוצרת MXM LABELS וצובעת על הקצוות של כל LABEL ככה שנוצר מין רשת כזאת. הוספתי למחלקה הזאת גם MOUSELISTENER כרגע היא רק אמור להמפיס משהו בקונסול ומציגה הודעה הזאת בחלון שקופץ... מה שאני עושה זה קורא למחלקה הזאת ממחלקה אחרת נגיד Drawing.main(board) כאשר DRAWING זוהי המחלקה אבל בזמן ריצה לאחר הקריאה לשורה הזו לא משנה איפה אני לוחץ על המסך - כלום לא קורה. לא בקונסול ולא על המסך עצמו... יש לכם מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום, מה שאני צריך נראה לכאורה פשוט אבל אני ממש לא מזלזל כי הזעתי על זה המון, אני פשוט לא מבין כמעט כלום בJavascript. כפי שתוכלו לראות באתר: www.unlocker.co.il - אחרי שתלחצו על אחת החברות, למשל HTC, יש 3 טפסים (FORM), מקום INPUT וכפתור SUBMIT אני צריך למעשה שכשלוחצים על SUMBIT, זה יבדוק מה כתוב בINPUT, אם יש פחות מ15 ספרות, זה יתן ERROR פשוט שיאמר "צריך 15 ספרות", ואם יש מספר שמתחיל ב9900, זה יתן ERROR שהמכשיר הוא CDMA ויעביר לדף אחר, מה שיש לי בקובץ JS: jQuery(function($){ $('form#unlock1').on('submit', function (e){ if($('form#unlock1 > input.the_imei').val().length == 15){ if($(this).val().indexOf('9900') === 0){ alert('לפי ה…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by th£»Light,

יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. ??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.