עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אני בדיוק בתהליכים של הקמת שני שרתים - אחד mysql והשני web- אני בדיוק סיימתי להעביר את ה-DBים מהשרת הישן ועכשיו אני מנסה להפעיל את האתר. אבל אני מקבל את השגיאה: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): No such file or directory חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי את הכתבה הזאת (בנוסף לעוד מקורות): http://devin.la/blog/warning-mysqli-hy000-2002-no-such-file-or-directory שטוענת שהפתרון לכך הוא להגדיר את הנתיב לקובץ של ה-socket של mysql ב-php.ini. איך בדיוק אני מגדיר את זה כשהקובץ הזה נמצא על שרת אחר?

2. שלום, יש לי 50 קבצי pdf ומנסה להמיר אותם לקבצי טקסט באופן איכותי. ניסיתי להשתמש בilovepdf ואקרובט רידר פרו. התוצאות לא היו משביעות רצון. לכן, פניתי לאוראקל מדלפוי, קרי ג'ימיני, ובקשתי עזרה. בהתחלה בנה לי תכנה עם בpython עם פונקצית Tesseract, להפתעתי התכנית רצה היטב (אני תכנתי בפעם האחרונה שלביסיק עוד היו מספרים בשורות) אבל לא הייתי מרוצה מהאיכות. ביקשתי פתרון אחר והוא הציע להשתמש ב Google Cloud Vision API. אחרי תלאות מרובות, הצלחתי לפתוח חשבון ולעשות את התכנה המבוקשת. אבל מקבל שגיאה: Vision API: [Errno 13] Permission denied: אני מנהל המערכת, כל ההרשאות נכונות, וניסיתי להריץ גם בתור מנהל. #import os from google.cloud import vision from google.oauth2 import service_…

3. שלום לכולם, ישבתי כמה ימים (שלמים!!), בשביל לגייר את כל הפרוייקט שלי (PHP) לקידוד UTF-8. שזה אומר לעבור קובץ קובץ ולשמור אותו כ-UTF-8. לא מצאתי באינטרנט תוכנה או סקריפט שיודע להמיר את כל הקבצים שלי ל-UTF-8 בלי שום בעיה. היו תוכנות שכן עושות את זה, אבל לא היה תמיכה בעברית.. והיו גם תוכנות שהיו מוסיפות BOM, ולא היה דרך לבטל את זה. לבסוף, כתבתי תוכנה קטנה, שעושה את זה במכה אחת.. וכמו תומכת בעברית בצורה מלאה. אני מאוד אשמח לקבל פידבקים על התוכנה, ואם יש צורך או רעיון לשיפור, אני אשמח מאוד לקבל ! בכל אופן, התוכנה משכתבת את כל הפרוייקט במכה אחת ל-UTF-8, ולא מעתיקה למקום אחר (אולי כדי להעתיק למקום אחר?), אז ככה שכדי לעשות גיבוי לפרוייקט שלכם לפני שאתה מתעסקים עם זה. תהנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום כתבתי בשפת ++c תכנית היוצרת דף html. התכנית נכתבה בשפת ++c ועברה הידור במערכת הפעלה winxp. תחת windows האקספלורר מציג את הדף ללא בעיות. שאלתי: האם ניתן לאכסן את הקובץ בשרת מארח מסוג linux ? הםא הקובץ exe או cgi יעבוד גם בשרת לינוקס? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by intel suck,

יש לי דף HTML שדרכו אני מחפש שם משפחה שנמצא במסד הנתונים זה קוד דף ה-ASP: <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("familyname") sq="select * from personal_data where sname='"&"fname"&"' path=server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R= con.Execute (sq) Response.write "<body dir=rtl>" Response.write "<br>רשימת שמות משפחה" Response.write "<table> <tr>" Response.write "<td> שם משפחה </td>" Response.write "</tr>" do until R.eof Response.write "<tr><td&gt…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  7. אהלן חבר'ה רק רציתי לשאול כמה שאלות פשוטות אני חייל משוחרר יש לי קצת זמן עד שאני אתחיל לימודים אקדמיים אבל אני רוצה לבוא מוכן חיפשתי אין ספור באינטרנט על מדריכים בטוח שמעתם על האתר THENEWBOSTON עברתי על מעל 200 סרטונים תירגלתי בVS למדתי Python בסיסי ועוד כמה שפות אבל הכל ברמה מאוד בסיסית עד שנתקעתי אני מתאר לעצמי שיש מדריכים למתחילים הנדסת תוכנה זה כל מה שיש לי בראש אני פשוט מבולבל ולא יודע מאיפה להתחיל אם תוכלו בבקשה להביא לי מדריכים על איזה שפה להתחיל והסברים למתחילים תודה רבה סופ''ש נעים

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by eran256,

פתח ויישם תוכנית שהקלט שלה הוא שני מספרים שלמים, חיוביים, דו ספרתיים ופלט שלו הוא הודעה האם שני המספרים מורכבים מאותן ספרות. למשל, עבור הקלטים 17 71 , 25 52 יהיה הפלט של ההודעה שמהספרים מורכבים מאותם ספרות. לא מצליח לעשות את זה בפסקל...

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. לקראת מבחן במטלב אני מחפש מילון/ריכוז של פקודות/פונק' (עדיף בפורמט נוח להדפסה) אם מישהו מכיר משהו ברשת או יכול לשלוח לי במייל אני אשמח... תודה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by noam25,

חברה אני יודע שפירסמתי כבר שאלות לגבי הנושא הספציפי הבעיה שאני לא מצליח להתגבר על זה . ובכן, עוד פעם תיאור קצר : יש לי טופס עם מספר כפתורים גדולים . על כל כפתור מיקמתי איזשהו פקד שיצרתי שמכיל תיבת תמונה שעליה אני מצייר גרף שמתעדכן כל תיזמון שעון ומצייר את עצמו . זה הקוד : private void timerGraph_Tick(object sender, EventArgs e) { // Move to and get the latest value in the performance counter try //the list of resourcers is static until next refresh, in order to prevent excep check if resource { //is still available currVal = perfGraphCounter.NextValue(); if (currVal > maxVal) maxVal = currVal; lblPeek…

• 24 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by OBR,

יש לי קוד שאני אמורה לפרט מה קורה בכל שורה. אני מבינה מה קורה בתוך הפונקציה,הבעיה שלי היא להבין את מה שהולך בתוכנית הראשית,פוינטרים,מה חוזר למה מהפונקציה,למה וכו' אשמח לקבל הסבר. ניסיתי לשבת על זה הרבה ובאמת שאני לא מבינה. תודה רבה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int* func(int vec[],int n); void main(){ int i, vec[10]={0}, *ptr, *ptr1; int k=sizeof(vec)/sizeof(vec[0]); ptr = func(vec ,k); ptr1=ptr+k-1; printf("in main :\n"); for(i=0; i<k; i++){ vec[i]=*(ptr1-i); printf("%3d, %3d\n",vec[i],*(ptr+i)); } free((void *)ptr); getch(); } int* func(int vec[],int n){ int i,*ptr; ptr=(int*)malloc(n*sizeof(int)); if(!ptr){printf(…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omfir,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace _ { class Program { static void Main(string[] args) { int[,] mat=new int[15,20]; for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = i; Printmat(mat,r,c); } static int Printmat(int[,] m,int r,int c) for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) { for (int j = 0; j < ma…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  13. אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום לך קיבלתי תרגיל תיכנותי ב#C ואין לי את הכלים לעשות אותו ( אף פעם לא עבדתי על התוכנה הזאת ) אם מישהו יוכל לתת לי פתרון חלקי או הנחיות איך לפתור את התרגיל הזה . תודה על העזרה תכנות בעצמים מבוזרים עליך לכתוב מערכת ובה שרת ראשי (להלן ראשי) ומספר לקוחות. כל לקוח פונה לראשי עבור סוג פעולה אחד: העלאת מספר בחזקת השני. הראשי מפעיל מספר threads, באשר כל אחד עובד מול לקוח אחר. עבודה אופיינית נראית כך: הלקוח וה (thread הפרטי שלו ב) שרת יוצרים קשר. הלקוח מגריל מספר שלם m בין 3 ל-10; זהו מספר פעולות החשוב שיבקש. מתחילה לולאה לפיה (שוב, במלה שרת הכוונה לנים המתפקד כשרת עבור לקוח מסוים, ובמלה ראשי הכוונה ל-thread הראשי בצד השרת): o הלקוח מגריל זוג מספרים שלמים …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני בונה תוכנה ב - VB2005 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעצב את התוכנה בעזרת שקיפויות נוסח ויסטה? אני יודע שיש שם XP Look שניתן לתת לתוכנות, השאלה האם יש משהו כזה לויסטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Burned,

יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by UltraTouch,

שלום לכולם.. נגיד שכרגע אני בונה דף ואני רוצה לעשות לו תחתית למטה כגון: (ראו קובץ מצורף ראשון) אז סתם נגיד עכשיו עשיתי תמונה של כל החלק התחתון(הכחול עם הצרו קשר בצד) סתם תמונה לא שיהיה לינקים או כפתורים.. אז איך אני ממקם אותה שתמיד תיהיה ממש בחלק התחתון של הדף ולא משנה באיזה מסך אני משתמש?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by MATTAN,

אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by orlupo,

התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by MasterDK,

כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט? יש המלצות הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SaarD,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרך להדליק ולכבות את ה-WIFI באמצעות קוד. אני מתכנת ב-C# וברור לי שיש צורך בקריאות מחוץ ל-Framework. כל מה שנמצא עד כה הוא ל-Windows Mobile ואני צריך ל-Windows CE. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by barp12,

אני נסיתי לקשר בין HANDLE של SOCKET לIOCP ושאני בודק אם זה הצליח זה אומר שזה הצליח לעשות את זה אבל שהקליינט שולח מידע לא קורה כלום שאני קורא לפונקציה GetQueuedCompletionStatus היא לא מחזירה כלום כיאלו שום דבר לא נשלח ככה אני מקשר: public void BindHandle(IntPtr hFile,int dwCompletionPort) { uint h; unsafe{ h = NativeMethods.CreateIoCompletionPort((uint)hFile, m_IOCPHandle, (uint*)dwCompletionPort,0); } if (h != m_IOCPHandle) throw new Exception("Cannot Bind this handle"); } וזה הפונקציה של התרד: private void IOCPFunction() { bool CompletionStatus; …

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by neogod,

התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  24. אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.