עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rubyakerman,

אני מפתח מתחיל בj2me אני מתמקצע בעיקר על שירותים מבוססי מיקום (LBS) ורציתי לדעת האם יש אפשרות למזער את התוכנה כפקודה, כלומר מתוך התוכנה לתת את הפקודה. אם לא...אני צריך כל חצי דקה לבדוק את המיקום (כלומר קבוע כל חצי דקה שהתוכנה תבדוק את המיקום) איך עושים את זה? האם התוכנה חייבת להיות פתוחה ופועלת (ברקע) על מנת לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

אני צריך להדפיס מספרים בצורה הבאה: 1234 123 12 1 ולי יוצא שהרווח הוא בצד ימין וכולם ישרים לשמאל (1 מתחת ל 1, 2 מתחת ל 2 וכו') אני יודע שצריך להוסיף רווח לפני כל שורה אבל אני לא מצליח לחשוב על דרך לעשות את זה !!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

איפה אני משנה את שם שמשתמש והסיסימה שלחו לי את זה מוכן <script language="javascript"> <!--// /*This Script allows people to enter by using a form that asks for a UserID and Password*/ function pasuser(form) { if (form.id.value=="JavaScript") { if (form.pass.value=="Kit") { location="page2.html" } else { alert("Invalid Password") } } else { alert("Invalid UserID") } } //--> </script> <center> <table bgcolor="white" cellpadding="12" border="1"> <tr><td colspan="2"><center><h1><i><b>Login Area</b></i></h1></center></td></tr> <tr><td><h1><i>…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ctx,

שלום לכולם יש לי בעיה עם קוד jquery שכתבתי, הקוד עובד. אבל הבעיה היא כזאת: בכל פעם שיש קליק בתוך ה#main-wrapper (שהוא בעצם כמעט כל הDOM), נידרש זיהוי האם ישנה תכונה של contenteditable. אם יש (contenteditable == 'true'), פועלת פונקציה שמופעלת רק כאשר הפוקוס מורד מהאלמנט הנבחר, לוקחת את התוכן שלו ומציג אותו בלוג. אז מה הבעיה? שמסיבה שאינה ברורה לי, הפונקציה "סופרת" לי את מס' הקליקים ומציגה בהתאם הודעות ללוג. לדוגמה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על <div> כל שהו (ולאחר מכן לוחץ מחוצה לו), אני מקבל הודעה אחת ללוג. בפעם השניה אני מקבל 2 הודעות. אם אחרי זה נגיד אני לוחץ ברצף 5 פעמים, ואחר כך בחוץ אני אקבל 7 הודעות ללוג (2+5). וכן הלאה... אני מעונין לקבל רק הודעה אחת בכל פעם שאני…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Zanzibar,

היי, אני מנסה להכין דף לסינון מוצרים עם AJAX (סינון לפי מחיר, צבע המוצר, חברה וכו,) השאלה היא איך אני הופך את הבחירה של המשתמש למחרוזת SQL? למשל המשתמש בחר להציג פריטים שהם בצבע כחול, מחברת אפל ומהמחיר הזול ליקר, המחרוזת שלי צריכה להראות ככה: SELECT * FROM products WHERE product_color = 'blue' AND product_company = 'apple' ORDER BY PRICE ASC <ul> <p>Filter by color:</p> <li><input type='checkbox'>Blue</li> <li><input type='checkbox'>Green</li> <li><input type='checkbox'>Yellow</li> <p>Filter by company:</p>…

9. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת באופן ככלי איך עובד הדבר הזה: http://www.brightir.com/about/infrared/medical+infrared/thermography/educational+portal אני מדבר על הקטע עם הריבועים, אני פשוט רוצה לעשות משהו עם רעיון דומה באתר שלי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by eelico,

הייי לכולם אני חדש פה מקווה לעזרה אוקי אז ככה קודם כול תודה לעוזרים דבר שני אני בניתי אתר אינטרנט Html פשוט אין לי שום רקע מוקדם אבל הלך לי דיי טוב ואני רוצה לשאול איך אני עושה חלונות Pop Up's כאשר אני מועבר לחלון הרצוני זאת אומרת, אני נמצא בחלון הראשי להלן Index ושאני עובר לצור קשר למשל להלן Contact's אז ייפתחו לי בקטן עוד כמה דפים .. אני חושב שמדובר ב קובץ Js או Html [ערוך ] עומר ...

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by QuAKeR_996,

כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by Kirma,

שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Kirma,

שלום, במסד נתונים השעה נשמרת ככה 2011-10-13 19:10:00 איך אפשר לשנות את זה בעזרת פונקציית\קוד PHP לפורמט הזה 13 October 2011, 19:10 תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by Kirma,

אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני יסביר בדוגמאות על מנת שתבינו יותר טוב lang.php $lang['title'] = "Welcomt to the site"; $lang['content'] = "some text comes here"; index.php <html> <head> <title>{title}</title> </head> <body> {content} </body> </html> בעיקרון אני רוצה לעשות שתי שפות באתר שלי אבל אני מחפש לעשות משהו יעיל ולא לרשום בכל מקום <? echo $contect; ?> הבנתי שאפשר לעשות את זה עם preg_replace ניסיתי לעשות את זה עם הקוד הזה אבל זה לא פירש לי את זה preg_replace("{'$value'}", "".$LANG['$value']."", "index.php");

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Show_Time,

שלום חברים, התחלתי ללמוד בזמן האחרון קצת Python, יש לי רקע ממש בסיסי בתוכנה ובפיתוח web ,אני איש IT ביום יום.. החלטתי פשוט להתחיל לעבור קצת לעולם התוכנה יותר כי העבודה שלי משלבת יותר אינטגרציה של מערכות וידע בתכנות זה פשוט כל כך נחוץ , אני חושב שבעתיד אעדיף לעסוק בפיתוח בכל אופן.... בנוסף לכל זה אני גם מפתח באופן עצמאי פרוייקט שאני עובד עליו ולכן אני לומד כל הזמן ( https://www.riders.io/ ) , אשמח אם תגידו לי איפה יש פורומים "חיים" של python בהם אפשר לשאול הרבה ולקבל תשובות דיי מהר(כמובן באנגלית גם... ) בגדול השאלה שלי דיי פשוטה, אפשר לראות אותה פה : http://discuss.codecademy.com/t/import-data-to-a-function/11154 אם יש לי לצורך העניין API שמבוסס על תשאולי http פשוטים,אני …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by גינגית,

האם יש כזה דבר פרוצדורה שמחזירה טבלה? אם כן - איך עושים את זה? (כשאני מגדירה את זה כמו בפונקציה זה נותן שגיאה)

18. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות פקד ב VB והורדתי כול מיני דומאות אבל אני לא ממש מבין מה זה Public Property Let ו Public Property Get או מה ההבדל בינהם ???

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Roni Hazai,

שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה

20. Started by danielyachnev,

שלום לכולם, אני עושה הנדסאים באלקטרוניקה ועכשיו אני בכיתה יד,התחלנו ללמוד את הבסיס ל VHDL והביאו לנו שתי משימות: לבנות מערכת שתקבל מילה בעלת 4 סיביות ושתספור כמה אחדות יש במילה הזאת. מותר להשתמש רק ב MUX לא משנה כמה. אני חשבתי על רעיון אבל לא נראה לי שהוא ממש יעיל: חיברתי שלושה מוקסים של 4 על 16,את כל כניסות הבקרה חיברתי ביחד,והכניסות בקרה הן גם הכניסות של המערכת. ובכניסות של המידע הצבתי לפי טבלת אמת את כל האפשרויות, למשל כאשר אני מכניס לכניסות בקרה 0000 אז כל מוקס בוחר את הכניסה X0, אז בכל מוקס ב X0 שמתי "0" ואז כל מוקס מוציא "0",ויוצא לי המספר 000,שזה בעצם גם מספר האחדות במילה שהכנסתי בכניסות בקרה. אם למשהו יש דרך יותר טובה ויותר הגיונות אשמח לשמוע,כי אם אני…

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by דניאל99,

שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kipi99,

שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by K0sTa,

אני צריך את הקוד של מחשבון אם מישהו יודע אז תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. הי, אני קצת חדש בעולם התכנות ויתכן שהבעיה שלי בסיסית מידי ולכן לא מצליח למצוא לה פתרון בשום מקום. אני לומד EMGU עבור #C (מערכת לניתוח תמונה). אני מנסה להריץ קוד מאד מאד פשוט שמגדיר מטריצה ומציג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Emgu.CV; using Emgu.CV.CvEnum; using Emgu.CV.Structure; namespace matrix_take_5_with_x64_2._4._2 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void button1_Click(object sender, Event…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Aviv C,

האם אפשר לעשות סוג של תיזמון כלשהו ב- ASP (כמו הפקודה setInterval ב- JavaScript)?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים