תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ונותן להם שם כזה: imageXX.jpg ושומר את המיקום בDB? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי לכל המתכנתים 🙂 שמי אלעד, הנדסאי תוכנה. אני מחפש לתכנת עם עוד כמה אנשים שהם מתכנתים מתחילים/ג׳וניורים פרוייקט אחד-שניים-יותר, על״מ שנקבל ניסיון בתחום ונתכונן היטב לעבודה בהייטק כמתכנתים, מכיוון שבלי פרוייקטים מוכנים בתיק העבודות ובלי ניסיון קשה מאוד להתקבל למשרה בתחום. לאחר שנסיים מספר פרוייקטים מלבד הידע והנסיון שנצבר, המטרה להציג את הפרוייקטים בפרופיל לינקדין או/ובקורות חיים. אני מכוון לפרוייקט שבו נבנה אתר אינטרנט כ Full Stack Developer. אני מתכנת בשפות HTML5, CSS, JavaScript, יש לי ידע ואשמח להתחיל לכתוב אתר ב- ReactJS, ובצד שרת - C# וSQL server אשמח אם תרצו להצטרף וליצור קבוצה כזו חדשה (המטרה לשבת לתכנת מספר …
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי ללמוד בזמן האחרון קצת Python, יש לי רקע ממש בסיסי בתוכנה ובפיתוח web ,אני איש IT ביום יום.. החלטתי פשוט להתחיל לעבור קצת לעולם התוכנה יותר כי העבודה שלי משלבת יותר אינטגרציה של מערכות וידע בתכנות זה פשוט כל כך נחוץ , אני חושב שבעתיד אעדיף לעסוק בפיתוח בכל אופן.... בנוסף לכל זה אני גם מפתח באופן עצמאי פרוייקט שאני עובד עליו ולכן אני לומד כל הזמן ( https://www.riders.io/ ) , אשמח אם תגידו לי איפה יש פורומים "חיים" של python בהם אפשר לשאול הרבה ולקבל תשובות דיי מהר(כמובן באנגלית גם... ) בגדול השאלה שלי דיי פשוטה, אפשר לראות אותה פה : http://discuss.codecademy.com/t/import-data-to-a-function/11154 אם יש לי לצורך העניין API שמבוסס על תשאולי http פשוטים,אני …
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום יש שני דברים שאני לא מצליח להוסיף לתוכנית שלי בc++ אני משתמש ב visual studio 6 הנה הקוד שכתבתי לכפתור: CreateWindow ("button", "ellipse", WS_CHILD | BS_PUSHBUTTON| WS_VISIBLE ,10,75,105,25,hwnd, (HMENU)6,((LPCREATESTRUCT) lParam) -> hInstance, NULL); אני מעוניין להוסיף תמונה חיצונית על הכפתור אבל לא מצליח הנה קוד שמצאתי ברשת אבל יש בעיה HBITMAP bmp=(HBITMAP)LoadImage(0,"Trident_logo_best.bmp",IMAGE_BITMAP,0,0,LR_LOADFROMFILE); SendMessage(GetDlgItem(hwnd,ID_BUTTON_TEST),BM_SETIMAGE,IMAGE_BITMAP,(LPARAM)bmp; getdlgitem נותן הודעת שגיאה cannot convert parameter from HWND__* to int הערה: כמובן ששיניתי את שם הכפתור מid_button_test בהתאם לשלי בעצם כל פונקציה …
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע XOR על בלוקים, בלי שימוש בלולאת FOR או לולאות? תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בבדיקת שגיאות מופיעות הבעיות הבאות ואין לי מושג איך לפתור אותם: --------------------Configuration: 3+ - Win32 Debug-------------------- Compiling... 3++.cpp C:\Documents and Settings\\3++.cpp(56) : error C2065: 'itoa' : undeclared identifier C:\Documents and Settings\\3++.cpp(69) : error C2440: 'return' : cannot convert from 'char [4]' to 'char' This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast C:\Documents and Settings\\3++.cpp(76) : error C2065: 'atoi' : undeclared identifier Error executing cl.exe. 3++.obj - 3 error(s), 0 warning(s) הקובץ מצורף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי אני משתמש בויז'ואל סטודיו 2010 (C# Express) אני באמצע לבנות תוכנה, כדי להתאים לקונטרולים מסויים אני בונה אותה ב net 3.5. עכשיו מאתמול הוא פתאום התחיל להציג לי את ההודעה הבאה [tt]Error 2 Tracker.exe is required to correctly incrementally generate resources in some circumstances, such as when building on a 64-bit OS using 32-bit MSBuild. This build requires Tracker.exe, but it could not be found. The task is looking for Tracker.exe beneath the InstallationFolder value of the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A. To solve the problem, either: 1) Install the Microsoft Windows SDK v7.0A or later. 2) Install Microsoft Visual Studio…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, לא כל כך מבין מה המשמעות ומה הבדל בין שני המושגים? תודה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-