עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by puvsc,

יש יתרון לזה? כרגע אני מפתח על WIN 8. תודה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by Get-Process,

היי אני מנסה לקמפל בVisual studio את התוכנית הזאת: http://pastebin.com/L1eC0aTq אך עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב בספר , ונותן לי שגיאה: bulid failed.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by frezi,

שלום אנשים, יש לי 2 שאלות. 1) אני עובד עם בסיס נתונים של ACCESS. הגנתי עליו עם סיסמא דרך ACCESS. איך אני פותח אותו באמצעות קוד ASP (וי בי סקריפט), איך אני יוצר CONNECTION שפותח את מסד הנתונים עם הסיסמא? מה לכתוב בתוך מחרוזת ה Connection.Open "..." ? 2) אני מבצע שמירה של 2 משתנים באמצעות COOKIES: Response.Cookies("UserName")=Request.Form("user") Response.Cookies("Pass")=Request.Form("pass") אבל הם לא נשמרים במערכת =/ Request.Cookies("UserName") ו- Request.Cookies("Pass") הופכים למחרוזות ריקות בפעם הבאה שאני מריץ את העמוד...! הקוד המלא של כל העמוד מצורף להלן: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> &lt…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  4. boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  5. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  6. מוזר מאוד ??? התוכנית מקבלת שתי פולינומים ומחזירה את הסכום שלהם. כשאני מריץ אותה בלי דיבאג, אני מקבל צליל אזהרה. כשאני מריץ אותה עם דיבאג, היא עובדת טוב, מדפיסה את כל מה שצריך אפילו סימנתי את הbreakpoint האחרון ממש בסוף של הmain, כדי לראות את מצב המשתנים לפני שהתוכנית מסתיימת והכל תקין. נסיתי בproject חדש, אותו דבר. הקוד: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func5.txt ריצה בלי דיבאג(מקבל צליל אזהרה והתוכנית לא מסתיימת כמו שצריך): http://dl.dropbox.com/u/24303191/nodebug.gif ריצה עם דיבאג: http://dl.dropbox.com/u/24303191/debug.gif

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  7. שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by MasterDK,

<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  9. ונותן להם שם כזה: imageXX.jpg ושומר את המיקום בDB? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  10. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  11. אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  12. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  13. Started by עG,

אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by henu12,

שלום, נתנו לנו לכתוב מחלקה Robot שיש לו תכונה של כיוון, כלומר למעלה למטה ימינה ושמאלה. אמרו לנו להגדיר טיפוס בן מנייה enumeration המכיל 4 ליטרלים UP,DOEN.LEFT,RIGHT המייצגים כיוונים אלה. מישהו יודע איך להגדיר את זה? ולהסביר מה זה טיפוס בן מנייה?? תודה!

15. יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  17. היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by zahiz007,

שלום חברים, אם הייתי מעוניין לכתוב אתר אשר ברובו תוכן. הכנסת מספרים וכד'. ללא גרפיקה מתוחכמת. משהו בסגנון: www.travian.co.il מהי שפת התכנות הנוחה ביותר בה כדאי לי להשתמש? PHP \ ASP? משהו אחר? אני בקיא בג'וואה, אך בסופו של דבר אני אוכל ללמוד כל שפה סבירה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by 00x,

שלום לכולם, אני לא מתכנת מקצועי ואני צריך עזרה קטנה. בניתי פאנל ניהול ב-PHP שבו אני יכול להוסיף רשומות חדשות למסד נתונים ב-SQL וכמובן למחוק ולעדכן את אותה רשומה ספציפית לפי סינון ID. הכל עבד טוב עד שיום אחד אני מנסה למחוק ומקבל את השגיאה הזאת: [B]Forbidden[/B] You don't have permission to access /manager/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. החברת איחסון אמרו לי שזה בגלל שאני שולח בקשה למחוק את כל הרשומות ביחד אז זה תוקע. אבל לא נגעתי בקוד אז איך פתאום זה השתנה למחיקה של כל הרשומות ? זה חלק מהלוג שגיאה שהם שלחו לי: DeleteId%5B%5D=790&ChangeUp=%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by orelzion,

הי אני משתמש בויז'ואל סטודיו 2010 (C# Express) אני באמצע לבנות תוכנה, כדי להתאים לקונטרולים מסויים אני בונה אותה ב net 3.5. עכשיו מאתמול הוא פתאום התחיל להציג לי את ההודעה הבאה [tt]Error 2 Tracker.exe is required to correctly incrementally generate resources in some circumstances, such as when building on a 64-bit OS using 32-bit MSBuild. This build requires Tracker.exe, but it could not be found. The task is looking for Tracker.exe beneath the InstallationFolder value of the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A. To solve the problem, either: 1) Install the Microsoft Windows SDK v7.0A or later. 2) Install Microsoft Visual Studio…

21. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  22. שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה

23. Started by buki45,

שלום, אני צריכה לסיים (עד יום חמישי ) פרוייקט בגאווה אקליפס, בניית חנות וירטואלית, קניית מוצרים והוספתם לסל קניות ניהול טבלאות : לקוחות / מוצרים.. , כמו כן עלי להכין מס' דוחות בנושא. יצרתי טבלאות במסד נתונים באקסס , יצרתי קישור לגאווה עכשיו אני צריכה ליצור טפסים בגאווה, של עדכון, מחיקה והוספה לטבלאות . אם מישהו יודע לעשות את העבודה מוזמן ליצור עימי קשר העזרה תעשה בתשלום כמובן לאה

24. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by Atom,

שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים