תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר למחלקה שלי בבסיס ואני מסתבך קצת בניתי את האתר שלי כתמונה אחת בגודל של 1280 720 בפוטושופ כשהמטרה להלביש על האזורים של הלינקים רק באנרים עם אפקט (אתר לא כלכך מפואר) לא משנה איך אני מנסה כל מסך מגיב אחרת לתמונה ואפילו שהרזולוציה של התמונה היא סבבה אצלי לדוגמא (23.5) התמונה ממש קטנה אני רוצה לכתוב את האתר שכל מסך יפתח את הדף שלו על FULL SIZE של התמונה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום כולם עכשיו סוף סוף יש לי זמן ללמוד קצת תכנות אז רציתי לדעת אילו שפות שווה ללמוד היום ? שפות שימושיות כיום ולעתיד ? למשל אל תגדיו פסקל כי זה כבר ענתיקה אני בנתיים יודע html וטיפה וויזול ביסיק עם התוכנה של מיקרוספוט הדרעק הזה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אנשים, אני חדש בג'אווה ובמונחה עצמים בכלל אז בעדינות איתי (: ניסיתי לכתוב שיטה שפשוט מציגה לי כפתורים בפריים הראשי ונתקלתי בבעיה, שגיאה בהרצת הקלסס. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה טעיתי. import java.awt.Color; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JMenu; import javax.swing.JMenuBar; import javax.swing.JMenuItem; public class Main { public static void main(String[] args) { // set JFrame JFrame frame = new JFrame("TicTacToe"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.setSize(450, 260);…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים... כמו שהכותרת של הפוסט מרמזת אני מחפש דרך לשלב בין שאילתת SQL לקוד VB במייקרוסופט אקסס למשל: בניתי שאילתה שמחזירה את הגיל של האדם הכי מבוגר בכיתה מסוימת - נקרא לערך הזה X עכשיו אני רוצה לשלב את הנתון שהוחזר מהשאילתה בקוד ה-VB של טופס מסוים... למשל בתנאי if: if student.age > X then do some shit end if אני זקוק לעזרה בצורה די דחופה... בבקשה אנשים המון תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי מחר בגרות מדעי המחשב א' בגאווה. הבגרות עם חומר פתוח אז הייתי שמח אם מישהו היה מביא לי קישור לקובץ עם הרבה פעולות בסיסיות וגם מורכבות כדי שאני יוכל לבוא עם זה לבגרות. תודה רבה ובהצלחה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הי, אני עובד על אתר (מפתיע) ויש לי כל מיני פונ' PHP שעובדות מול השרת ולא ממש מתיישבות על ההגדרה של קונטרולרים, דברים כמו עיבוד תמונה וכ'ו. איפה לדעתכם צריכים לשבת קבצים כאלה? האם אני צריך לאנוס אותם להיות קונטרולרים או שסביר להכניס אותם ביחד עם קבצי הJS?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד VB,אין לי נסיון עבר באף שפת תיכנות. הייתי שמח אם מישהו מכיר אתר בעברית (למרות שגם באנגלית זה בסדר) שמלמד את השפה. הסתכלתי בסטיקי ולא מצאתי קישור ללימוד VB. תודה מראש! נועם
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן יצרתי לי struct פשוט: public struct Student { public int studentID; public string studentName; public decimal averageGrade; public Student StudentObject() { Student name; Console.WriteLine("Please enter student ID"); int a = Int32.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("Please enter student name"); string b = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Please enter student avarage grade"); decimal c = decimal.Parse(Console.ReadLine()); name.studentID = a; name.studentName = b; name.averageGrade = c; return name; } אך משום מה אני לא מצליח להיכנס למטודה שלו static voi…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי בעיה בJAVASCRIPT פירסמתי את השאלה בפורום תפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 שאלה עם אותה כותרת כמו זו
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
השאילתה היא זאת: strSql = "select *from StudentsDeatayls where " & FildName & " Like '" & Cntrol.Text & "*'"a (ה-a בסוף השורה זה רק כדיי לסדר את ההודעה אפשר להתעלם ממנו...) זה אמור לעשות שאם נגיד יש לי 1234 1235 12356 1246 ואני יתן לו בקוטרול 123 אז הוא יראה לי את כל מה שמתחיל ב-123. תודה מראש אור חן.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך אני עושה כזאת טבלה שיש בה כותרות מוואלה, נענע וכו'(חדשות), ואוטומטית מתי שזה מתעדכן אצלהם זה מתעדכן אצלי.. תודה, מתן.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
הדבקתי תמונה של לוח דמקה ותמונה של חייל דמקה עכשיו שאני שם את החייל מעל התמונה ואני שקיפות אז הוא גם משקף לי דרך הלוח? איך כדי ליצור את החייל והלוח האם מומלץ דרך ה TOOLBOX הוא פשוט להתשמש במחלקה של ה BITMAP
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקצרה מהו עץ בינארי, ומהו מטרתו? *אני לא צריך מדריך אלא הגדרה בכלליות.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-