עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. למה הוא נועד מה תפקידו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by evy,

שלום,יש לי שאלה בויזואל סטודיו C . אני אמור לקלוט מחרוזת לתוך מערך(את זה כבר עשיתי) ולהדפיס תת מחרוזת מקסימלית(מכל התת מחרוזות מבחינת הגודל) שחוזרת על עצמה הכי הרבה פעמים במחרוזת הראשית. אני אתן דוגמא: במחרוזת 121212 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (3 פעמים) היא "12". במחרוזת 1000022 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (4 פעמים) היא "0". תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by eido300,

כתבתי משפט for ומשום מה הוא כותב לי שגיאה. זה הקוד { } for (int t1,t2,t3,t4,a=0;t1!=13;) וזאת השגיאה use of unassigned local variable 't1' אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. ז"א - לבדוק שאכן התא הספציפי קיים במערך ולא "מחוצה לו"?? :bash: תודה......

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני צריך כמה פקודות שאני לא יודע ולא מצליח למצוא אני צריך שהתוכנה תדע שנלחץ כפתור ואיזה כפתור לדוגמה התוכנה רצה ברקע וכשהמשתמש לוחץ f10 אז.... ובנוסף לזה אני צריך שהתוכנה תדמה לחיצות של מקלדת.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. Started by INON,

שלום לכולם, הורדתי תוכנה כקובץ מקור, ואני מעוניין להשים לה מסך פתיחה, כמו בתוכנת האימיול. שכשאני יפתח את התוכנה הוא קודם כל יראה לי את הריבוע של התמונה ולאחר מכן יכנס לתוכנה. אודה לכל העונים על השאלה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום לכולם. תיכנות בשבילי בזמן האחרון מתחיל להפוך מסתם לפתוח IDE ולכתוב קוד לפיתוח הרעיון מהרגע שהוא נוצר ועד הרגע שאני מתחיל לכתוב קוד. עד היום הייתי מוותר על התהליך אבל עד כמה שידוע לי התהליך הזה מהווה חלק עצום (יותר מ 50% נראה לי) מכלל ההצלחה של הפרוייקט. אשמח לדעת איזה גילגולים עובר הרעיון מהרגע שהוא נוצר, אם זה מסמכי desing, אם זה דיאגראות UML, דיאגראמות עיגולים וקווים, בקיצור כל מה שצריך בשביל שאני אוכל להציג את זה לאדם אחר והוא יבין מה זה ואיך זה אמור להיראות הן מבחינת UI, פונקציאונליות ומבחינת קוד הכל קיצור. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by iem,

מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

13. שלום לחברי הפורום, אני צריך לצורך פרויקט תכנות, לדחוס נפח גדול כדי להעביר להעלות אותו ל-colab ולפתוח אותו שם. אני חייב לשמור על הקבצים ללא איבוד בכלל, פקטור הדחיסה לא חשוב לי, מיצידי שאני שנפח הקבצים ישאר זהה לנפחם כאשר הם לא דוסים, רק שיהיו מאוגדים בפורמט zip או RAR. אני משתמש בתוכנת winrar לדחיסה, אבל אני יכול להשתמש גם בכל תוכנה אחרת מתאימה שאתם מכירים או בקוד python. אני מצרף את התמונה מהתוכנה של winrar אם מישהו יכול לעזור לי לבחור את הפרמטרים הנכונים לדחיסה ללא איבוד מידע בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eliom,

ביטול

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asaf172,

שלום אני רוצה להמיר טבלה בקובץ אקסל למערך (דו מימדי) בC# נניח וקיים קובץ אקסל במחשב, בשם book1, וב sheet1 כל התאים בטווח A1 עד C3 מלאים במספרים שלמים. איך אני אומר לC# ללכת לתאים A1:C3 שבsheet1 שבקובץ book1 ולהמיר את התאים האלה למערך int דו מימדי? ואיך אני עושה הכל רק הפוך? כלומר יש לי מערך int דו מימדי בc#, ואת המערך הזה אני מעתיק לתאים מסויימים בsheet1 שבbook1.. תודה רבה אסף

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by D@nny,

שלום לכולם, בעוד שבוע בדיוק יש לי ראיון עבודה שיכלול גם מבחן מעשי בשפת ג'אווה.המשרה היא של מפתח כלי בדיקה(מתחיל). אני ללא ניסיון תעסוקי בפיתוח בג'אווה, סיימתי תואר במדעי המחשב אך רוב הקורסים התכנותיים שעברתי הם בשפת C/C++/C#. במהלך השנה האחרונה התעסקתי בלימוד אנדרואיד ויצא לי להשתפשף בג'אווה. מבחינת חומר תאורתי אין לי בעיה במציאת חומר. אני רוצה במהלך השבוע לתרגל כמה שיותר כתיבה בג'אווה. הבעיה שלי שאני עובד במשרה מלאה וכתוצאה מכך יש לי רק את שעות הבוקר המוקדמות וכמה שעות בערב לתרגול, לכן אני חייב להתמקד בנושאים פרקטיים. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי בכתיבת פרוייקט(או כמה תכניות) שיכלול עבודה עם קבצים, עבודה עם מבני נתונים, XML, אולי פרוטוקלי תקשורת, ת'רדים ועוד נושאים שיכול…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tommy_g,

אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by efod26,

שלום, הקוד הבא אמור לקבל מהמשתמש 3 תווים או מספרים ולתת את הגבוה, יש איתו בעיה בפלט ובעיה בקלט התווים אולי בקשה גדולה מידי אבל מישו יכול להגיד לי מה הבעיה??? #include<stdio.h> #define SIZE 3 void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[],int *d); void read_num(int ar[], int n); void read_ab (char ar2[], int n); void max_num(int ar[] ,int n ,int *d); void max_ab(char ar2[] ,int n ,int *d); int main() { int d ,x = 0; int a[SIZE]; char b[SIZE]; printf("For Num Check Press 1\nFor letters press 2\n"); scanf("%d",&x); main_1(&x,a,b,&d); } void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[] ,int *d) { switch (*n) { case 1 : read_num(ar ,SIZE ,&d); break; …

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by gal_il50,

יש לי כלי שבניתי ובו Combo Box שבו אני מציג string כלשהו, איך אני יכול להכניס בתחילת השורה לפני ה-string אייקון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. יש לי בדף checkboxlist שמציג רשימת ערוצים, המשתמש מסמן באיזה ערוצים הוא רוצה שהמאמר שלו יעודכן(מספר המאמר ידוע למשל כמאמר מס' 1). כאשר הוא לוחץ על submit אני עובר על הערוצים שנבחרו וצריך לעדכן בטבלה ב database כאשר בכל שורה מופיע מספר המאמר מול אחד הערוצים שנבחרו (many to many). כמובן שצריך לבדוק האם המאמר מעודכן מקודם על ערוצים אחרים שלא נבחרו עכשיו ולעדכן זאת. יש למישהו מושג איך עושים את זה? :-\ אם מישהו הבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי, אני אשמח לתשובה, במקרה שלא תשאלו ואני אנסה לפרט יותר או אולי להביא דוגמא... תודה

22. Started by lordgod,

אני לומד בביה"ס זה הבסיס... טוב אז גרפיקה אנחנו לא לומדים אבל נתנו לנו משהו (דף שרשום איך לעשות טקסט ורקע בצבעים) אז שאני עושה : textcolor (4) cprintf("lordgod"); זה לא עושה את זה בצבע ... אז איך עושים ? כמובן 4 = red ...

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי עוד כמה ימים מבחן בASM, והמורה איפשרה לנו להביא דפי עזר. האם מישהו הכין דפים דאלה איי פעם שמרכזים את כל הפקודות השונות וכו, ויכול לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. Started by sese,

הי לכולם בבקשה עזרה דחופה צריך לכתוב תוכנית בשפת סי המקבלת נתונים של 3 משחקי כדורגל ל2 קבוצות (א ב) ואחר כך לחשב עבור כל קבוצה הניקוד ומי הקבוצה שכבשה מקסימום שערים למשל הקלט יכול להיות קוד קבוצה א -------מס שערים-------קוד קבוצה ב-------מס שערים 777 -----------------2--------------------222---------------1 111-----------------1---------------------222---------------1 111-----------------2----------------------444--------------1 חישוב הניקוד קוד קבוצה ------ניקוד 111--------------3 222--------------2 777-------------2 444-------------1 הקבוצה שכבשה מקסימום שערים:3

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי צהריים טובים. אני לא מבין כל כך איך מחשבים את סיבוכיות הזמן בשני הקודים הבאים, אשמח אם תוכלו לעזור. void f3(int n) { int i, m=1; for(i = 0; i < n; i++) m *= n; while( m > 6) m /= 3; } הסיבוכיות היא n*logn int f4(int n) { int i, j, k=1, count; for(i = 0; i < n; i++) { k *= 3; for(j = k; j; j /= 2) count++; } return count; } הסיבוכיות היא n^2 תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.