עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי הגדרה של מחלקה בקובץ H הבנאי והמפרק שלה הם קטנים (2שורות) אם אני מגדיר אותם בתוך H אז הם אוטמטית inline, אבל מה קורה אם אני מגיד אותן ב CPP (שבתוכו אני מגדיר את שאר המתודות של המחלקה)? אם הם לא inline איך ניתן לגרום להם להיות inline? //Constructor Object::Object() { m_NumObj++; m_Id = m_NumObj; } ניסיון להוסיף את המילה inline לפני שם הבנאי הן ב H והן ב CPP גרם לשגיאה: 1>main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall valo::Object::Object(void)" (??0Object@valo@@QAE@XZ) אם זה חשוב אני משתמש ב MSVS 2005 תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by matteo,

אוקיי קודם כל שלום אני מתכנת פרל המון שנים וכל מי שהייתה לו הכרות בפרל יודע שכל בעיה אתה פונה ישר ל cpan או לגוגל ומוצא את הספרייה שאתה צריך או יותר נכון המודול אתה רוצה ליצור ממשק ויזואלי לך ל tk או win32::gui וכו'.... אבל כמתכנת c++ גם כן אני מאוד רוצה ללמוד אותה - לאחרונה נכנסתי ל c# , אבל משהו מפריע לי בשפה אני לא מצאתי שום דרך להשתמש בסיפרייה winsock שום מדריך שבאמת מסביר גם לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך ליצור ממשק gui כמו שצריך כמו ש c# מסבירה לא איכפת לי מהתחביר הפשוט של c# אני מספיק מסובך מהתחביר של פרל לדוגמא כשאתה מריץ חיפוש בגוגל על סוקטים ב c++ אתה מוצא סיפריות שאנשים כתבו "לפשט" את סיפריית ה winsock אבל אי אפשר להשתמש בהם כלומר לעולם לא הצלחתי מה שאני רוצה לא…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ranran,

שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה

5. Started by syaron66,

שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך להפוך קוד HTML לTEXT בC#. כלומר אני מוריד מאתרים קוד HTML ומעוניין להפוך אותו לטקסט (בדומה למה שנקבל אם נעשה קופי פייסט על העמוד עצמו). אני במיוחד מחפש CLASS כזה שכבר קיים או דרך מהירה לעשות כן ולאו דווקא לכתוב אחד עם REGEX. תודה לעונים.

6. Started by neogod,

אני מקבל את השגיאה Illigal start of expression על השורה הבאה : private int _numerator , _denominator; ועל כל מחלקות הPUBLIC שיש לי ? מה זה אומר ? ואיך אני נפטר מזה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ה*לה,

פונקציה רקורסיבית שמכניסה איבר לרשימה ממוינת. כתבתי תנאי עצירה: insert(X,[],[L|X]). אבל, הרצה לדוגמא: ?- insert(5,[],L). L = [H186 | 5] ; no למה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

שלום לכם . אני צריך לקלוט קלט מהמקלדת שהוא יהיה בטיפוס double ואם הוא מטיפוס אחר כמו אותיות וסימנים וכולי אני צריך לבקש מהמשתמש שיכניס עוד פעם קלט וחוזר חלילה איך אני עושה זה ? תודה .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by iem,

שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by GWeizman,

כותרת. רוצה לבחור שפת תכנות, כרגע בעיקר בשביל לדעת אבל בעתיד בשביל דברים יותר רציניים שיקולים עיקריים קלות כתיבה אפשרויות יעילות השפה - שיהיה אפשר בפחות שורות קוד ובפחות הסתבכויות להגיע לאותה תוצאה. קשור בקשר ישיר לקלות הכתיבה והאפשרויות כמובן. ההתלבטות העיקרית כרגע, כמו שכתוב בכותרת, היא בין C# לC++ מבחינת ידע, למדתי דיי מזמן קצת C (עדיין יש לי את הספר), יודע mIRC Scripting (שרוב האנשים יניחו שזה לא יעזור לי בכלום, אבל היא מכילה את כל היסודות) ברמה טובה, תכנות אתרים יודע PHP ברמה מספיקה לעשות כל מה שצריך וHTML כמובן. אין לי שום בעיה עם למידה באנגלית במקום בעברית, אפילו להפך, אני מעדיף ללמוד באנגלית אז מה שאני בעצם צריך זה: 1. לדעת איזה שפה יותר תתאים לי 2. להבין למה הש…

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by didi18,

כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by פיני1805,

חבר'ה מישהו יכול לשלוח לי לינק להורדת קומפיילר לשפת C של BORLAND תודה מראש

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by boink,

אני רוצה לשנות את התמונות של הקלפים בקובץ הזה..בשביל פרוייקט ב c# איך אפשר לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by yigael_o,

היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. יש לי תוכנית שבעלת מחלקה בשם main (הראשית) שממנה נקראות כמה מחלקות שונות. לצורך העניין זו הרשימה של המחלקות שנעשה בהן שימוש: main Cube clickListener Mouse setField הבנתי שייתכן שבקובץ ה- Manifest שנוצר כשמייצאים את האפליקציה אני צריך לפרט את המחלקות, או לפחות את המחלקה הראשית. אבל גם כשאני עושה את זה אני מקבל הודעות שגיאה מסוגים שונים. כל מה שאני רוצה לעשות זה להפעיל את האפליקציה שלי מתוך קובץ Jar. לצערי לו השתמשתי ב- Japplet שהיה מקל עלי בצורה משמעותית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by aaviran,

יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by orninyo,

למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by ginton,

את האקורדים ברמקול הפנימי של המחשב בשפת c הזה שכותבים sound() ואז כותבים מה העוצמה ולפי זה בוחרים את הצלילי ואני צריך את המספרים שצריך לכתוב בשביל לקבל צליל של אקורדים...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

בגדול זה לא עובד. int s3Dsudoko(queb q) { FILE *sudoko=fopen("c:\\S3D.txt", "r"); mat m={0}; vec v={0}; char x; int i,j,k; if(sudoko==0) { printf("IO Error.\n"); return(0); } for(k=0;k<9;++k) { x=fgetc(sudoko); if (x!=EOF) { for(i=0;i<9;++i) { for(j=0;j<9;++j) { if (x!='\n' && x!=' ' && x!=EOF) setCell(v,j,(int)x); else --j; x=fgetc(sudoko); } setVec(m,i,v); } setMat(q,i,k,m); } } fclose(sudoko); return(1); } typedef int vec[9]; int setCell(vec v, int culomn, int num) { v[culomn]=num; return(1); } typedef vec mat[9]; int setVec(mat m, int row, vec v) { i…

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  22. אז ככה, אני בן 18 לפני גיוס במרץ כשכמעט כל החברים כבר התגייסו או מתגייסים ממש בקרוב. בקיצור יש לי זמן פנוי. כבר כמה חודשים לא למדתי משהו חדש ולא תכנתתי כלום ובא לי להתחיל פרוייקט. יש עדיפות לפרוייקט שיכריח אותי ללמוד משהו חדש אבל הכי חשוב שיהיה מעניין ולא קל מדי, אני לא רוצה להתגייס כשאני לא בכושר. אני יודע c ו c++ ברמה טובה ו c# למדתי (קראתי ספר ב c# אבל אין לי ניסיון והדבר היחיד שכתבתי בו זה gui לאיזה תכנית...), אני יודע assembly של 8086 (גם בזה אין ניסיון כתיבה גדול מדי אבל יש הבנה טובה), אני מבין בתקשורת ובאבטחת מידע, אני יודע network programming (קראתי על הנושא וכתבתי כל מיני תוכניות קטנות כמו sniffer). הפרוייקט הוא בשבילי ולא בשביל בית ספר (שסיימתי..) או משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

רציתי לדעת קצת על ההבדלים בין PHP ל ASP ומה זה COLDFUSION ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ה*לה,

אני בונה חוקים לעץ משפחתי. חוק של "זוג" הוא- אם יש להם ילדים משותפים, הבעיה היא: שכשאני שואלת married(a,X) אז הוא יחזיר לי X= b כמספר הילדים. איך אפשר לעצור את זה אחרי פעם אחת?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by ranran,

נניח יש לי תוכנה ויש קובץ ואני עושה עליו פתיחה באמצעות ובוחר את התוכנה אני רוצה שהתוכנה תדע לפתוח את הקובץ כלומר נניח NOTEPAD אז אם אני יבוא על מסמך טקסט ויעשה פתיחה באמצעות על תוכנה אני רוצה שיהיה אירוע או כל דבר שבעזרתו אני יפתח את הקובץ בתוכנה למשל גם כמו אינטרנט אקספלורר או תוכנות טורנט וכו... {C#}

• 3 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים