תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אתם חושבים שניתן למצוא עבודה אחרי גיל 30? שיניתי תחום ,מעולם לא עסקתי במחשבים ,ובשנה האחרונה אני לומדת לבד ומאוד נהנית -ושולטת ב-פוטושופ אילוסטרייטור CSS HTML ו2 מערכות ניהול וורדפרס וגומלה ובמקביל גם PHP ו JAVASCRIPT דרך LYNDA.COM (בשתי האחרונות הידע הוא בסיסי עדיין).ועכשיו התחלתי לחפש עבודה אני מבינה שכפרילנסרית למצוא עבודות זה בעיקר מזל או דרך חברים ,אבל כשכירה ניתן למצוא ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את זה לפרוייקט ואין לי מושג.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, קוד ההתחברות (myconnect.php)לשרת mysql דלהלן עובד אצלי כשורה. <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; $zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> ברצוני לאתחל את המשתנים בקובץ נפרד בשם: login.php כך: <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; ?> <?php require_once 'login.php'; zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> הפעם אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'myname'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\1.php on line 7 מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מדוע פרמטרים המאותחלים בק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם על ידי מודולו 100?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין סביבות עבודה שונות. אני ארחיב: כחלק מהלימודים שלי יצא לי להשתמש בVisual Studio ובMPLAB (שהייתה משמעותית פחות נוחה )עבור תכנות בC. הורדתי לפני כמה ימים את הVisual Studio 2015 שמכיל הרבה מאוד כלים ושפות ורציתי לדעת אם אני רוצה לתכנת בפייטון לדוגמא, יש הבדל אם אני משתמש בVS או שעדיף להשתמש בסביבת עבודה אחרת עבור זה? כנל עבור C# וכל מה שהVS מציע... בכלל אני אשמח להסבר איזה הבדלים יש בין סביבה כזאת לאחרת (חוץ מממשק ועיצוב..)
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סביבות פיתוח ל 1.assembler 8086 2.pascal ואם אפשר אז גם לדעת איך כותבים סביבת פיתוח באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, נמאס לי לעבוד עם ה emacs ועם ה VI, ואחרי שהתנסתי ב visual וב visual.net אני מחפש משהו דומה (או לפחות קרוב) לזה בלינוקס. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה. מטי.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש דבר כזה סביבת עבודה כמו Visual Studio (בעיקר אני מחפש את הנוחות שאפשר למשל להוסיף כפתור ולערוך את האיוונט ישר) שתומכת ב Java? תודה D:
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה ל IDE לפייתון שמספק נוחיות עבודה בדומה לזה שיש ב Visual Studio עם C#, או עם C/C++ כשמותקן גם Visual Assist. הכוונה היא - שיהיה Auto-complete שנוח לעבוד איתו - שלא צריך ללחוץ Ctrl-Space או משהו כזה כדי שהIDE ינסה ברוב טובו להשלים את השם שאני מקליד. - שיהיה Debugger נוח כמה שאפשר. ז"א לא כמו הדיבגר של pythonwin שממש לא נוח לעקוב אחרי ערכי משתנים בו. - שינסה להתריע על שגיאות סינטקס, שנובעות לרוב מ typos (ז"א יסמן בקו אדום). - שבאופן כלי ירגיש כמו כלי מקצועי איכותי.. אשמח לקבל המלצה ממישהו שניסה יותר מסביבת עבודה אחת, ועוד יותר אשמח לקבל המלצה ממישהו שמתכנת ב-python למחייתו.
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לפתח משחקים לאנדוראיד בשפת JAVA, ואני לא מכיר לעומק את התוכנות שאיתם מפתחים לאנדרואיד. למיטב ידעתי android studio לא ממש טוב לפיתוח משחקים אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני ישמח ומה היתרונות(פריימים לשניה,ניהול תהליכונים וכו) של סביבות עבודה שונות כמו Libgdx על פני android studio? ואם יש תוכנה שממולץ לעבודה איתה ומדריך.
-
- 30 תגובות
- 12k צפיות
-
-
היי, בקרוב אתחיל את הקורס "מבוא למדעי המחשב", אני רוצה להיוועץ בכם לגבי סביבת עבודה מומלצת. לא נראה לי שלתכנות בקורס הזה דרוש איזה כלי מתקדם במיוחד, אני מחפש את הנוח ביותר עם הממשק הטוב ביותר. האם יש סיבה לעבור ללינוקס? אם לא, אשמח לקבל המלצות לסביבת עבודה טובה לווינדוס, לא משנה אם כלי אחד או קומפיילר, עורך טקסט וכו' בנפרד. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לעצמי סביבת עבודה עם GRAILS בבית, פשוט יצאה הגירסה הראשונה ומעניין לי הסביבת עבודה והשפה (GROOVY), עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה.. האם אני צריך IDE נוסף מעבר לGRAILS עצמו ? האם התקשורת מול GRAILS היא רק בשורת פקודות ? אולי חסר לי משהו בהבנה הבסיסית... מישו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
אני כותב עכשיו תוכנה, ונתקלתי בבעיה: בהודעות שגיאה, יצרתי כפתור שסוגר את ההודעה. כשלוחצים עליו, ה-Frame נתקע
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-