עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. נניח שאני רוצה לעקוב אחרי תקשורת של תוכנה לאינטרנט. לדעת מה היא שולחת ומתי (על פרוטוקול ה tcp כמובן). איך אני עושה את זה? אני זמין לקבלת תוכנות עזר או תמיכה טכנית ב#JAVA/C...

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום לכולם. בא לי לבנות crawler. הבעיה שלי היא נקודת המוצא. האם מותר לי לעשות מוצר ולשווק אותו אפילו אם המוצר יתבסס על מנוע החיפוש של google, yahoo, ו bing? האם יש לכם המלצות אחרות לנקודת מוצא? הבעיות העיקריות שאני צופה עם אחת מהנ"ל זה שיכולים להיות לי מאות (אם אל אלפי) שאילתות ברגע מסויים, וגוגל (לא יודע לגבי YAHOO ו בינג) אוהבים לחסום כאלה "בוטים". אשמח לקבל תשובה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by i_D_A_n,

מישהו יכול לעזור לי אם הוא מכיר מדריך טוב ל-c sharp?

4. Started by baruchiro,

אני מנסה להציג טקסט כלשהו בTextBox, והוא מוצג בתור המון סמלים כאלו- � . הטקסט הוא sream שחוזר מבקשת אינטרנט... requestHttp.GetResponse().GetResponseStream() איך אני יכול להציג אותו בשפה שלו..? תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MasterDK,

היי יש לי בעית DESIGN כרגיל. השפה היא JAVA אבל זה לא ממש משנה לשאלה שלי. יש לי שתי קומפוננטים שונים בצד הלקוח (צד השרת לא משנה כרגע): 1. Network Client - זה הצד שאחראי להרכיב את החבילות, לשלוח אותם ולקבל תשובות (חיוביות או שליליות). 2. GUI Client - זה החלק האינטרקטיבי של הלקוח שארחאי לספק ממשק למשתמש בשביל להפעיל את ה NC (ולא רק, לא כל פעולה שהמשתמש יעשה ב GUI חייבת להיות מתורגמת לשליחת מידע ברשת). לצורך הפשטה אני מעוניין להפריד אותם וליצור כמה שפחות קשר ביניהם לפחות מהסיבה שלדעתי זה נראה הדבר הנכון ביותר לעשות. הכל היה יכול להיות פשוט אם התקשרות לא הייתה דו כיוונית אבל היא כן, כלומר כאשר יש ERROR/SUCCESS ה NC צריך להודיע על זה למשתמש, וכאשר המשתמש לוחץ על LOGIN לדוגמא ה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/​computersfix?sk=app_18735688798​1808

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by shir gold,

הי אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי למה אני לא יכולה לעשות בשפת C בmain int *count=0; ולשלוח את count ולא את count & ולקבל את זה לפונקציה בתור מצביע ואחכ להדפיס בmain את *count? אני אשמח לתשובה תודה ענקית!!!

9. Started by bdoron,

אני לא מוצא איך לעשות אירוע בזמן שאני גורר את החלונית האם אתם יודעים באיזה אירוע אני צריך להשתמש בשביל שכל פעם שאני מזיז את החלון יהיה לי אירוע ניסיתי להשתמש באירוע dragover וזה לא עובד ( שמתי סתם messegebox ) ואני לא מקבל שום דיאלוג בוקס בזמן גרירה של החלון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי מספר עשרוני שאני רוצה להדפיס כמספר בינארי (האורך לא קבוע ואי אפשר לתחום אותו) האם יש איזה פונקציה או פקודה ב printf שעוזרת להדפיס מספר כזה ?

• 15 תגובות
    • 22k צפיות
  12. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by ^DaGoN^,

שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת: באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..? אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  14. יצרתי web service שמחזיר לי string מסוג json , בדקתי האם הסטרינג באמת מחזיר אובייקט מסוג json והאובייקט תקין, הבעיה היא שאני מנסה לשלוף נתונים מהאובייקט דרך ajax אני לא מצליח אבל אם אני מנסה לשלוף את הנתונים דרך ajax משהו לא עובד כמו שצריך זה מה שרשמתי בצד השרת שכן עובד וכן מדפיס לי את הסטרינג : DbServices d = new DbServices(); string a = "boazsml@gmail.com"; string b = "1234"; email = d.GetUserDetails(a, b); ואז הstring שאני מחזיר מצד השרת מראה לי את התוצאה הבאה: זה הקוד jquery שלי , חשוב לציין שיש לי כבר script אחד שעובד בajax , הבעיה היחידה שלי לדעתי לפחות היא איך לשלוף מהאובייקט data את הנתונים האלה זה הקוד ajax שלי window.onloa…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by avivlevy,

יש לי אתר HTML דרך איזה אתר אני יכל להעלות את הקבצים שלי לאנטרנט ואיך אני עושה את זה אני יודע שיש בנענע אבל שחחכתי את מעלים

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by smdsjd,

קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by iem,

היי אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן.. מקווה להתחיל לחזור לבקר הרבה שאלה.. אני מריץ eclipse על win xp וכשאני כותב קוד שלא כולל input (מהמקלדת. טרם ניסיתי מקובץ) ובכלל, התוצאות מצויינות, הבעיה מתחילה כאשר אני מתחיל לכתוב קוד עם דרישה לקלט מהמשתמש אז ב- console אני פשוט לא רואה כלום לדוגמא: int main(void) { float x1,x2,x3; printf("Please enter 3 numbers: "); scanf("%f%f%f",&x1,&x2,&x3); return 0; //dummy } וה-console ריק, כלומר הוא נניח ייתן לי להכניס מספרים, אבל אחרי האנטר יזרוק לי דברים שקשורים בכלל לשורות שכתבתי בקוד אבל מחקתי אותם לפני נניח שעה (printf-ים למיניהם)... מישהו נתקל בזה ויכול ללמד מהנסיון ? ??? תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Aviv C,

רציתי לדעת אם ב- PHP יש גם קובץ כמו global.asa ב- ASP שמאפשר לאתחל sessions. אם כן, מה השם שלו?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by SeReGa,

הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by matan101010,

התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by flesh2,

רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי טופס באקסל כאשר אני מעוניין להדפיס אותו על ידי שימוש בפקודה printform הוא מדפיס לי את הטופס לאורך (על פי ההגדרה של המדפסת) האם מישהו מכיר פקודה להגדיר לו להדפיס לרוחב ? או דרך לשנות את ההגדרה של המדפסת מתוך הטופס עצמו ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה אני מנהל רשת בצבא ואני רוצה לבנות קובץ batch שיוסיף לי הגדרות רשת למחשבעכשיו אני רוצה שהוא יבדוק אם האייפי כבר קיים או שלא מוגדר לו כלום חשבתי להשתמש באופרטור + כדי לקדם את הכתובת איייפי ולבדוק כל פעם כתובת אחרת אם שווה לזו שאני מגדיר אבל הבעיה שאני לא יודע איך להשתמש במספרים ובאפורטורים ב cmd מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by talsa,

ואיפה כדאי ללמוד ? אני בוגר תואר ראשון בביולוגיה ורוצה לעשות הסבה למחשבים המליצו לי ללמוד .NET או JAVA השאלה מה יותר כדאי ? ואיפה כדאי ללמוד ? ניגשתי לפגישות ייעוץ בסלע ,גון ברייס והאקריו אשמח להמלצות מבעלי ניסיון תודה

• 20 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.