תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר, משהו להעלות לרשת. אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לאתר, משהו אקטואלי שאנשים יוכלו לבקר. תודה....
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך רעיונות לפרוייקט בית ספר בJAVA? אני מחפש רעיון חכם ומתוכם... מי שעשה או עושה שיכתוב את הרעיון שלו או של אחרים אבל שיהיו טובים... זה פרוייקט 5 יח"ל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למנהלים: אם זה לא קשור לפורום, בבקשה תעבירו לפורומים כלליים. לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הדיון. לנושא: אהלן. זו הפעם הראשונה שהתבקשתי לתכנת לבנאדם. סיכמנו על 400 שקל. אני לא בטוח אם שווה לי בכלל לסיים אותה, תשפטו אתם: תוכנה שמסדרת קבצי audio במסד נתונים. הלקוח מוסיף קבצי שמע ואז התוכנה מציגה לו את הפרטים בטבלה כמו: שם להקה, אלבום, זאנר, כתובת הקובץ, אורך המנגינה. בלחיצה על רשומה אפשר גם לנגן את קובץ האודיו. את הרשימה אפשר לבסוף להדפיס ולהעלות לאתר אינטרנט. (התוכנה מעלה את כל נתוני מסד הנתונים לשרת ואז האתר קורא את כל הפרטים בדיוק איך שמופיעים בתוכנה) הלקוח ביקש תאימות גם לXP וגם לWIN98 (אל תשאלו למה, אבל הושקע זמן לבדיקה יסודית אם התוכנה פועלת במערכות הפעלה אלו בvmwar…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריכה רשימה של נושאים מעניינים שונים בתכנות שקיימים בכל השפות, או לפחות ברובן. לדוגמה: regex, json, mongodb. עדיף נושאים פחות מוכרים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הקומפיילר, כאשר בסוף ההורדה וההתקנה עקבתי אחרי קובץ הreadme, ויצרתי 2 קבצי cfg. כעת, איך אני מריץ את הקומפיילר ? ניסיתי כל מיני קבצי exe, אבל הם בסך הכל פותחים חלון דוס שנסגר מיד. יש לציין שאני חדש בתחום התכנות, ולא מזמן התחלתי ללמוד C++
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, בלינקים למטה תוכלו למצוא פוסטים על המגמות החמות בעולם הווב, עם דגש מיוחד למובייל: http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-1.html http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-2.html תגובות והערות יתקבלו בשמחה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מידע ברשת או אפילו ספר טוב (אבל ממש טוב) על נושאים כמו גרפיקה וסאונד באסמבלי. כרגע אני מתכנת לדוס. חשוב שמקור המידע יהיה סימפטי לקורא...כלומר ברור ,נהיר ופשוט. אודה לכם אם אתם יודעים על איזשהו מקור מידע לאסמבלי שכתוב בצורה מפורטת ופשוטה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, הוטלה עליי משימה במאלטב להלן : 1. Build GUI for simple audio player. Functions (Controls): - Open folder - Open specific wav file - Play - Stop - Next file - Exit 2. Compile your design into isolated apps (windows based) עבדתי שעות על הנושא והכי רחוק שהגעתי זה לטעון קובץ בודד ולנגן אותו בלי יכולת אפילו לעצור, וגם זה רק לזמן מוגבל (בגלל פקודת PUASE שרק איתה המוזיקה עבדה..) ניסיתי לעבוד עם ActiveX windows media player (זה קיים שם ב GUI) אך גם כאן ללא הצלחה. כמו כן גם חיפשתי ברשת המון ומצאתי נגן ענקי עם אפשרות לפלייליסט (צורף כקובץ ZIP) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.. (וגם בגלל שהוא ענקי ומסובך יהיה ברור שלא אני עשיתי אותו ול…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הי אני מחפש דרך לנטר את כל התעבורה שמגיעה מהתקני הusb (שתהיה לי את היכולת להפיל אותה אם צריך), איך אפשר לעשות את זה? בעיקר בשפות c# python תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בקורס במבנה מחשב לנטרל פצצה בינארית. כלומר אנחנו מקבלים קובץ הרצה, עושים לו objdump ומסתכלים על הקוד אסמבלי שמתקבל במטרה לעבור את כל השלבים בלי שתיקרא הפונקציה explode_bomb. הדרך שמשתמשים בה היא debugging בעזרת gdb. עברתי 5 מתוך 6 שלבים ונתקעתי פה: 08048bf7 <phase_6>: 8048bf7: 55 push %ebp 8048bf8: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048bfa: 57 push %edi 8048bfb: 56 push %esi 8048bfc: 53 push %ebx 8048bfd: 83 ec 3c sub $0x3c,%esp 8048c00: 8d 45 dc lea 0xffffffdc(%ebp),%eax 8048c03: 89 44 24 04 mov %eax,0x4(%esp) 8048c07: 8b 45 08 mov 0x8(%ebp),%eax 8048c0a: 89 04 24 mo…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות: In file included from main.c:1: /usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש /usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token /usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש /usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאש ועוד…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
במסגרת לימוד עצמאי של Visual .NET C# , בניתי תוכנה קטנה שמשתמשת בתכונות הנוחות מאוד של שימוש בממשק GUI פשוט. התוכנה שומרת משימות באובייקט ListView, בתוך מסמך שנמצא בתצורת MDI - Multiple Document Interface. כל מסמך מכיל אובייקט Task עיקרי שמחזיק את הפרמטרים לגיבוי ספריות ו/או קבצים. בעזרת לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ניתן להריץ את המשימה ולגבות ספריות שונות ומרוחקות בדיסק הקשיח, בספרייה אחת מרכזית לשם צריבה מאוחרת(צריבה / עותק קשיח של החומר). הצורך נוסע מריבוי המקומות בדיסק שיש לגבות במקום מרכזי אחד. אפשר אפילו לנצל את התוכנה כאשר אנו מבצעים פירמוט למחשב. את התוכנה תוכלו להוריד מהאתר שלי , מהכתובת המצויינת למטה: http://www.cs.bgu.ac.il/%7Ebarouchy/private/programs.htm התו…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://stackoverflow.com/questions/3701646/how-to-add-to-the-pythonpath-in-windows-7 כאשר אני מנסה לכתוב את הנתיב של פייתון ב-SYSTEM VAR עם ערך של הנתיב תיקייה (שנמצא ב-APPS DATA) זה לא רץ דרך הCMD. יש לי גירסת python-3.5.2 וגם python-3.4.1.amd64 מותקנות (חלונות 10) מישהו יכול לסייע? קישור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח , אמנם עבד בלפטופ. מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כאשר אני מנקה את המסך בC++ בזמן המשחק שלי סנייק נוצרת תנועה לא חלקה,והשאלה שלי היא,איך יוצרים תנועה חלקה של אנימציית הסנייק? (מדובר כמובן במסך הקונסול) הקוד: DWORD n; DWORD size; COORD coord = {0, 0}; CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO csbi; HANDLE h = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); size = (csbi.dwSize.X -100) * (csbi.dwSize.Y -100); FillConsoleOutputCharacter ( h, ' ' , size, coord, &n ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); FillConsoleOutputAttribute ( h, csbi.wAttributes, size, coord, &n ); SetConsoleCursorPosition ( h, coord ); נוסף על השהייה של רבע שנייה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-