עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by tomash501,

כדי שיהיה צאט באתר שלי אני צריך להדביק קוד.. אבל ככל הנראה אי אפשר להדביק שם כלום. מה אני עושה ? יושב שעות ורושם את הקוד?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by Vol,

בעזרת אילו פקודות ניתן להגביל מהירות של מנוע בעזרת assembler? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by deTiTan,

שלום התחלתי ללמוד סוקטים ואני צריך סיפריית SOCKET הבעיה שאני לא מוצא אותה ב TC.. יש לו בכלל ? ???

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by X-Gamer,

ניסיתי עם ה- dev C++ אבל כל תוכנית פשוטה ביותר שאני כותב אז רושם לי הודעה Project is not complite משהו כזה ניסיתי עם VS6 ניכנסתי לתוכנה ואין לי מושג איך פותחים פרוייקט ומה אני צריך לפתוח תמליצו לי בבקשה על קומפיילר נוח, שלא יעשה בעיות שעובד בווינדוס

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by gkman,

שלום, יצרתי לעצמי אובייקט, נראה כרגע מאוד דומה ל- <?php class myobject1{ function __autoload($class){ echo 'test-string1'; include $class.php; } public function somthing(){ echo 'test-string 2'; return new myobject2(); } } $a = new myobject(); $b = $a->somthing(); ?> הפלט שאני מקבל מהדוגמא שכתבתי היא test-string 2 ושגיאה שהוא לא מוצא את ה-class של myobject2. אין בפלט את המחרוזת 'test -string1' כך שאני מבין שהפונקציה של autoload בכלל לא בשימוש. אני משתמש בPHP בגרסה 5.4.1. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by imac,

ראיתי פה בקשות לקובץ תרגום של YaBBSE .. אז אני וחבר מ hebscripts אם אתם מכירים הוצאנו גירסא מבוססת על 1.5.1 RC1 (מה שהפורום הזה משתמש) בהצלחה ... http://www.yardenkedar.sites.co.il/yabbhe.zip

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  11. שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by mushi,

מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by NiTRo37,

יש לי למחר עבודת הגשה , זה בעיקרון על לולאות אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור את התרגילים הבעים או חלקם: 1)בכיתה 20 תלמידים. כל תלמיד הגיש 3 עבודות ,הציון הוספי מחושב לפי השלבים: *המורה מחשב את הציון הממוצע של כל תלמיד בשלוש העבודות *אם הציון הסופי שהתקבל גבוה מ85,המורה יוסיף 5 נקודות לציון שחושב שבממוצע.אם לאחר ההוספה יתקבל ציון גבוה מ100,הציון הסופי יהיה 100. כתוב תוכנית שתקלוט לכל אחד מה20 תלמידים את ציוניו ב3 העבודות,התוכנית תחשב ותדפיס א ציונו הסופי במחצית. כמו כן התוכנית תמנה ותדפיס את מספר התלמידים שקיבלו 100 כציון סופי. 2)מספר תלת ספרתי יקרא "מספר מינורי" אם הערך המוחלט של ההפרש בין כל זוג ספרות אינו עולה על 3. כתוב תוכנית בC המציגה כפלט את כל המספרים התלת …

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by TNT,

שלום. אני צריך בשביל פרויקט למדוד תדר באמצעות המחשב- מהפורט של המדפסת LPT1. מצאתי רעיון לתכנון בקישור הבא: http://www.e-insite.net/ednmag/contents/images/42999di.pdf הבעיה שזה רשום ב C++ ,אני צריך לפרויקט שזה יהיה ב C. ובכל מקרה אני לא מצליח לקמפייל את התוכנית. אני צריך עזרה דחופה לסדר את הבעיה ואם אפשר לכתוב את התוכנית ב C. כל רעיון אחר למדוד תדר באמצעות המחשב יתקבל בברכה(משהו בסגנון אולי של מציאת פרק הזמן בין כל קצה אות עולה שמתקבל בפורט...). צירפתי את התוכנית רשומה למי שרוצה, כי אי אפשר להעתיק אותה מהקישור למעלה. תודה לכולם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. כמו שרואים בתמונה למטה.. לא ניתן לעשום String אחד של שורה אחר שורה וזה ממש מעצבן.. יש דרך לפתור זאת כך שיציג כפלט את הכל, שורה אחר שורה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by reutpr,

שלום, כתבתי PLUGIN ב-++C ל-IDA וכל פעם שאני מנסה לקמפל אותו ב-WINDOWS (בעזרת minGW) אני לא מצליחה לגרום לו למצוא את קבצי ה-(HEADER (HPP. גם כשאני מגדירה את התיקיה של ההדרים ב-PATH ואפילו כשאני שמה את ההדרים הנדרשים בתיקיה עם ה-PLUGIN. מה אפשר לעשות כדי להצליח בקימפול?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  17. היי חברים, מכירים את מסך הבחירה של איזה גרסאת פייתון להוריד ? לוחצים על גרסאות 2.7 למיניהן כבר כמה שנים רצופות ? מוזמנים לקרוא את הכתבה (ההומוריסטית) שכתבתי בנושא ובה פתרון שאני מציע http://dannysolutions.tech/i-know-why-youre-not-using-python-3/

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by omer1595,

אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by johnynardi,

שלום לכולם! אני מנסה לעביר מטריצה לתוך רשימה מקושרת הנה הקוד: typedef struct mode { char brd[3][3]; int scor; struct Modes *next; }Modes; Modes *add(Modes *head,char bord[3][3],int point) { Modes *new_mode; new_mode = (Modes*) malloc(sizeof(Modes)); new_mode->brd = bord; new_mode->scor = point; new_mode->next = head; return new_mode; } וכשאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה : error C2106: '=' : left operand must be l-value יש למישהוא מושג ? תודה רבה מראש :-)

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by commander,

הרכבתי ב-javascript קוד לחישוב זמן, שעות דקות ושניות, אשר אותו הייתי רוצה בתור אפלקציית C או VB ככלי לשימוש. הנה קוד ה-javascript, אשמח אם חבר כאן יוכל לשלב זאת. העניין הוא ליצור מחשבון זמן, לדוגמא 1:22:04 ועוד 00:01:15 יהיה שווה 1:23:19 גללו את הקוד על דף HTML. בתודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <html dir=rtl> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> <!-- function addValues (value) { var myForm = document.timeCalculator; if(myForm.total_time.value.length > 0){ var the_hours = parseInt(myForm.total_time.value.substring(0,myForm.total_time.value.indexOf(…

21. Started by Chaos,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיית קומפילציה שאינני מצליח להתגבר עליה: לפניכם שלושה קטעי קוד: #include <iostream.h> template <class X, class Y> class Client { private: X x; Y y; public : Client(X a=X(), Y b=Y()); Client & operator = (const X &); Client & operator = (const Y &); Client & operator = (const Client &); bool operator == (const X &) const; bool operator == (const Y &) const; bool operator == (const Client &) const; }; template <class X, class Y> Client<X, Y>::Client(X a, Y b) { x=a; y=b; } template <class X, class Y> Client<X, Y> & Client<X, Y>::oper…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by Ovid,

חשבתי תחילה שהבעיה התכנית, אבל אז כדי לבדוק את זה רשמתי סתם איזה משהו #include <stdio.h> void main() { int i; for (i=0;i<9 ; i++) printf(“%d\n”,i); } מריץ , וזה מריץ לי בכלל תכנית אחרונה שעשיתי... שיניתי לתכנית בלי FOR, עובד בסדר, אחרי זה שוב ניסיתי עם FOR, שוב מריץ את התכנית האחרונה שעשיתי..

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט בגרות באלקטרוניקה ואני צריך לדעת שפת תיכנות ואנחנו לומדים с כרגע אני לא יודע כלום ואני רוצה להתחיל ללמוד אז כמה שאלות ובקשות .. 1.כמה זמן דרוש לי כדי ללמוד את השפה ?(אני חושב לא צריך גם רמה קשה ממש זה כולה מבחן 2 יחידות באלקטרוניקה) 2.תביאו לי בבקשה קישורים לאתרים שאפשר להתחיל ללמוד את השפה שמה...

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  24. ^^^ כותרת, בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  25. שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.