עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TNT,

שלום. אני צריך בשביל פרויקט למדוד תדר באמצעות המחשב- מהפורט של המדפסת LPT1. מצאתי רעיון לתכנון בקישור הבא: http://www.e-insite.net/ednmag/contents/images/42999di.pdf הבעיה שזה רשום ב C++ ,אני צריך לפרויקט שזה יהיה ב C. ובכל מקרה אני לא מצליח לקמפייל את התוכנית. אני צריך עזרה דחופה לסדר את הבעיה ואם אפשר לכתוב את התוכנית ב C. כל רעיון אחר למדוד תדר באמצעות המחשב יתקבל בברכה(משהו בסגנון אולי של מציאת פרק הזמן בין כל קצה אות עולה שמתקבל בפורט...). צירפתי את התוכנית רשומה למי שרוצה, כי אי אפשר להעתיק אותה מהקישור למעלה. תודה לכולם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by seffi,

כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Argo013,

צריך סיוע במימוש התכנית הבאה: זה הקוד שלי, שהבעיה איתו, שהוא עובר על המערך 3 פעמים, אך מותר רק פעמיים: #include<stdio.h> #define N 5 void sort_array(int a[], int b[], int n); int main() { int a[N],b[N],i,j; printf("\nPlease insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<N;i++) if (scanf("%d",&a[i])!=1) { printf("\nInput error!"); return 1; } printf("\The sorted array is: \n"); sort_array(a,b,N); return 0; } void sort_array(int a[], int b[], int n) { int i=0,j=0; for(i=0;i<n;i++) if (a[i]<0) { b[j]=a[i]; printf("%d ",b[j]);j++; } for(i=0;i<n;i++) if (a[i]==0) { b[j]=a[i]; printf("…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by y6053287,

אני צריך לכתוב שיטה שמקבלת מערך ומחזירה אמת אם יש איבר שנמצא במערך רק פעם אחר ושקר אחרת, הבעיה שאני צריך לעשות את זה עם סיבוכיות זמן ריצה (O(N יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DOGMA,

אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by iceman90,

טוב, נמאס לי לעבוד עם ה emacs ועם ה VI, ואחרי שהתנסתי ב visual וב visual.net אני מחפש משהו דומה (או לפחות קרוב) לזה בלינוקס. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה. מטי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shoshana,

האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום כתבתי תוכנית קטנה בc# שפותחת את הנגן media player classis (mplayerc.exe) a ומוסיפה לו כתוביות באמצעות arguments שהנגן מקבל בהרצה. הקוד הרלוונטי: psi.FileName = "C:\\mpc\\mplayerc.exe"; psi.Arguments = pathVideo+" /fullscreen /sub "+pathSubtitles; Process.Start(psi);ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); pathVideo - מחרוזת שמכילה את הפאת' של הסרט. pathSubtitles - מחרוזת שמכילה פאת' של קובץ כתוביות. שתי המחרוזות האלה מכילות ערכים תקינים. את התוכנית אני מקמפל בwin xp 32bit והיא עוברת קימפול ועובדת. כשאני מנסה להריץ את הקובץ exe של התוכנית בwin7 64bit אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנית לא מצליחה לפתוח את הקובץ mplayer.exe . האם זה בגלל שהקובץ ביצוע קומפל תחת 32bit…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…

13. Started by man with no name,

אהלן זה שוב אני (: המחרוזת "Hello GoodBye" , אז אחרי הפעלת הפונקציה היא תהפוך ל- "GoodByeHello" מה הרעיון שעומד מאחורי זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by idofr,

הי, יש לי מספר אובייקטים המופיעים על מפה (באדיבות גוגל) עכשיו לכל אובייקט יש פונ' fade. הבעיה היא שאם אני רוצה לפונ' כמה פעמים על אובייקטים שונים (בהפרש זמן קצר מאוד) אז הפונ' בצורה מובנת עובדת רק על האובייקט האחרון שהיא ניקראה עליו. השאלה היא איך אני משנה את זה? אני רוצה שברגע שקראתי לפונ' על אובייקט מסויים היא תרוץ עליו עד סופה ללא קשר למה שרץ ברקע. הפונ' מוגדרת כך: תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oba3k,

איפה אפשר למצוא דברים חביבים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Alex89,

איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. עשיתי תוכנית לקוח ושרת המתחברת למחשב באמצעות המחלקה ServerSocket.. תוכנית הלקוח מתחברת באמצעות פורט והאייפי של המחשב השרת. נוצר חיבור כאשר הלקוח והשרת נמצא באותה רשת הביתית שלי. ניסיתי את הלקוח במחשב שנמצא מחוץ לרשת אך הפעם לא עבד החיבור.. אולי אתם תוכלו לנסות לעזור לי עם זה הקוד של השרת: [size=0.7em]public static void main(String[] args) throws IOException {[/size] [size=0.7em] final int port = 2000;[/size] [size=0.7em] ServerSocket serverSocket = null;[/size] [size=0.7em] try {[/size] [size=0.7em] serverSocket = new ServerSocket(port);[/size] [size=0.7em] System.out.println("Listening on port " + port);[/size] [size=0.7em] } catch (IOException e) {[/siz…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gal_111,

אני לא יודע אם אפשר לפרסם פה אבל פירסמתי.. אני רוצה תגובות.. זה המשחק הראשון שלי! אז כאן ההורדה: http://planet.nana.co.il/lucky7/lucky7.exe איך? (הכנתי תמשחק ב-VB)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים. זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sherlock1212,

ואחרי זה להדביק אותו בword או כל דבר אחר?

25. Started by gkman,

שלום, יצרתי לעצמי אובייקט, נראה כרגע מאוד דומה ל- <?php class myobject1{ function __autoload($class){ echo 'test-string1'; include $class.php; } public function somthing(){ echo 'test-string 2'; return new myobject2(); } } $a = new myobject(); $b = $a->somthing(); ?> הפלט שאני מקבל מהדוגמא שכתבתי היא test-string 2 ושגיאה שהוא לא מוצא את ה-class של myobject2. אין בפלט את המחרוזת 'test -string1' כך שאני מבין שהפונקציה של autoload בכלל לא בשימוש. אני משתמש בPHP בגרסה 5.4.1. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים