תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קובץ DLL שאפשר לקרוא את הפונקציות שלו מMATLAB שמותקן על WIDOWS 32. ישנה בעיה לבצע את אותה פעולה ממחשב שמותקן עליו 64. האם קומפילציה(במחשב אחר) עם איזשהוא flag יכולה לפתור את הבעיה? (הDLL נעשה ע"י Visual studio 9) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ListBox שלתוכה אני מצרף קבצים והתוכנה עובדת כל פעם על אחד וכשהיא מסיימת היא עוברת להבא בתור, איך אני יכול להדגיש את הקובץ הנוכחי שהתוכנה עובדת עליו בתוך ה- ListBox (ממש כאילו אני לוחץ על הקובץ פעם אחת עo העכבר והוא נהיה מודגש) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי תחילה שהבעיה התכנית, אבל אז כדי לבדוק את זה רשמתי סתם איזה משהו #include <stdio.h> void main() { int i; for (i=0;i<9 ; i++) printf(“%d\n”,i); } מריץ , וזה מריץ לי בכלל תכנית אחרונה שעשיתי... שיניתי לתכנית בלי FOR, עובד בסדר, אחרי זה שוב ניסיתי עם FOR, שוב מריץ את התכנית האחרונה שעשיתי..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מספר אובייקטים המופיעים על מפה (באדיבות גוגל) עכשיו לכל אובייקט יש פונ' fade. הבעיה היא שאם אני רוצה לפונ' כמה פעמים על אובייקטים שונים (בהפרש זמן קצר מאוד) אז הפונ' בצורה מובנת עובדת רק על האובייקט האחרון שהיא ניקראה עליו. השאלה היא איך אני משנה את זה? אני רוצה שברגע שקראתי לפונ' על אובייקט מסויים היא תרוץ עליו עד סופה ללא קשר למה שרץ ברקע. הפונ' מוגדרת כך: תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני במתכנת ב C++ ובזמן האחרון אני מגלה שאני לא ממש מטפל בשגיאות. אני אנסה לחלק את סוגי השגיאות לכמה קטגוריות ואציג פתרון שאני הייתי משתמש בו לטיפול שבגיא ואני מקווה שאתם תעזרו לי לטפל בהם נכון. סוגי השגיאות: 1. שגיאות לא קריטיות - כלומר שגיאות שלא דורשות סגירה של התוכנית אלה רק דיווח על השגיאה בקובץ. שגיאות כגון: חודש שלא הוכנס נכון (נגיד חודש מספר 13) וכדומה. טיפול - כמו שכבר ציינתי לרשום את זה לקובץ TXT של שגיאות או להציג הודעה על המסך. מספיק להישתמש ב IF פשוט. 2. שגיאות קריטיות - כלומר שגיאות שהתוכנית אמורה לקרוס. שגיאות כגון קובץ חסר (תמונה נניח), מצד שני זה לא כזה קריטי אפשר פשוט לא להציג את אותה תמונה, מצד שני אם חסר קובץ DLL לדוגמא אז התוכנית לא…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כתבתי קוד ואני מנסה לעשות לו BUILD ואז להריץ אותו אבל אני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים כשאני מנסה לשמור הוא מראה לי את ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כתבתי תוכנית קטנה בc# שפותחת את הנגן media player classis (mplayerc.exe) a ומוסיפה לו כתוביות באמצעות arguments שהנגן מקבל בהרצה. הקוד הרלוונטי: psi.FileName = "C:\\mpc\\mplayerc.exe"; psi.Arguments = pathVideo+" /fullscreen /sub "+pathSubtitles; Process.Start(psi);ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); pathVideo - מחרוזת שמכילה את הפאת' של הסרט. pathSubtitles - מחרוזת שמכילה פאת' של קובץ כתוביות. שתי המחרוזות האלה מכילות ערכים תקינים. את התוכנית אני מקמפל בwin xp 32bit והיא עוברת קימפול ועובדת. כשאני מנסה להריץ את הקובץ exe של התוכנית בwin7 64bit אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנית לא מצליחה לפתוח את הקובץ mplayer.exe . האם זה בגלל שהקובץ ביצוע קומפל תחת 32bit…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מהו קוד הHTML שיפתח את החלון החדש בגודל התוכן? למשל כשלוחצים "גזור קופון" כמו באתר הזה אז החלון נפתח בגודל קטן http://www.rol.co.il/search/coupons/?by=restaurant&restaurant=
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לפרסם פה אבל פירסמתי.. אני רוצה תגובות.. זה המשחק הראשון שלי! אז כאן ההורדה: http://planet.nana.co.il/lucky7/lucky7.exe איך? (הכנתי תמשחק ב-VB)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב הולך להיגמר לי מאגר השאלות הנחמד שלי(הכוונה לפתרון כולם), חוץ מכמה שקשים לי במיוחד. אחרי שאני ישב עליהם אני רוצה לתרגל את הידע שלי בצורה יותר אמממ אינטנסיבית או לא יודע. כל העיקרון שיכין אותי למבחנים שונים, בעיקר של הצבא - אך הרבה מעבר. אם יש למישהו רעיון לתרגול טוב, אשמח לשמוע. אני לא חושב שהשפה שאני יודע אמור להיות גורם אבל למי שבכל זאת צריך אלה למה שמתכנן לתרגל עליהם: C, אולי בעתיד גם ++ ASSMBLER JAVA, עתיד קרוב רחוק ממש בספק אבל C# תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד C# גראפיקה בבית הספר וכידוע לכם הקצב בכיתה יותר איטי משל צב, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מדריך טוב ללמידת C#. בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בשביל פרויקט למדוד תדר באמצעות המחשב- מהפורט של המדפסת LPT1. מצאתי רעיון לתכנון בקישור הבא: http://www.e-insite.net/ednmag/contents/images/42999di.pdf הבעיה שזה רשום ב C++ ,אני צריך לפרויקט שזה יהיה ב C. ובכל מקרה אני לא מצליח לקמפייל את התוכנית. אני צריך עזרה דחופה לסדר את הבעיה ואם אפשר לכתוב את התוכנית ב C. כל רעיון אחר למדוד תדר באמצעות המחשב יתקבל בברכה(משהו בסגנון אולי של מציאת פרק הזמן בין כל קצה אות עולה שמתקבל בפורט...). צירפתי את התוכנית רשומה למי שרוצה, כי אי אפשר להעתיק אותה מהקישור למעלה. תודה לכולם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד c. הבנתי שאני יכול לתכנת אפילו בדפדפן אבל אני צריך מהדר. איזה מהדר אני צריך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הקוד הרצ"ב מעלה פריט תפריט ותחתיו תפריט משנה. רציתי להקיף את התפריט המשני בקו אדום אך זה לא עולה בידי. מישהו יכול להצביע היכן בקוד אני טועה? <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <style type="text/css"> #menu ul #menu1 ul{border:solid 2px magenta;} </style> </head> <body> <div id="menu"> <ul> <div id="menu1"><li><a href="#">1</a></li><…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://80.230.251.33/ בנתיים הו נמצא על המחשב שלי ולא העלתי אותו עדין על שום שרת.... עכשיו תגידו מה אתם אומרים על העיצוב תוכן ול הרעיון הכללי של האתר!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-