עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shay_55,

שלום יש לי הודעת שגיעה שאני לא יודע אם היא מתאימה לפורום הזה אך אנסה בכל זאת ואשמח לדעת לאיזה פורום זה מתאים ואשים אותו שם אם זה לא שייך לפה. אז ככה , אני צלם של מועדונים ובסוף עבודה אני אמור להעלות לאתר את התמונות שצילמתי. יש לי USER וסיסמה ולינק לשרת FTP שלשם אני אמור להעתיק את התמונות. עם ה USER והסיסמה אני נכנס לאתר ששם אני מעדכן את פרטי הגלריה (תאריך, שם הצלם, שם המועדון, וכדומה) ובשלב מסויים אני אמור ללחוץ על קישור שנקרא ADD DIRECTORY הוא אמור להעלות את התמונות ששמתי מראש בלינק ה FTP , זה אמור להודיע נגיד "יש 120 תמונות בספרייה האם להעלות?". הבעייה התחילה לפני כחודש ,בשנייה שאני לוחץ על ADD DIRECTORY קופצת לי הודעת שגיאה (צילום מסך מצורף) ואין לי שום אפשרות להעלו…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by Aviv C,

איך אני יכול, אם בכלל אפשר, להריץ דף אינטרנט שאני כתבתי אוטומטית כל כמה זמן?

3. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליפת מידע מקובץ gz גדול במיוחד (5MB). כל פעם שאני מריץ את הדף עם השליפה הדפדפן טוען את הדף במשך דקה וקצת ואז נותן לי את השגיאה הזאת: HTTP 500 שגיאת שרת פנימית הקוד הבעייתי הוא: $villages_url = "[url]http://en3l1.ds.innogames.net/map/village.txt.gz";[/url] $url = sprintf($villages_url); $lines = gzfile($url); מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. שלום חברים אני צריך לבנות מערך של מבנים ולשלוח את המערך לפונקציה מסוימת, אבל כאשר אני מנסה לקרוא/לכתוב נתונים בתוך הפונקציה, אני מקבל חלון שגיאה (הקוד מתקמפל וזה קורה בזמן ההרצה - חלון דו"ח שגיאות של מיקרוסופט). סימנתי בתוך הקוד את השורה הבעייתית. (בפונקציה findmax) המבנה הוא: 1. מספר שמוגדר בשם top 2. מחסנית. תודה לעוזרים #include "mystack_ar.h" #define N 5 void reset (stack *s) { s->top=EMPTY; } void push(data c,stack *s) { s->top++; s->a[s->top] = c; } data pop(stack *s) { return (s->a[s->top--]); } data top(const stack *s) { return (s -> a[s->top]); } boolean empty(const stack *s) { return ((boolean) (s-> top == EMPTY)); } boo…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. היי, אני מתכנת פרוצדורלי (תכנות מדעי) ב- MATLAB ו- C כבר כמה שנים. אני מעוניין לפתח תוכנה על הפלטפורמה של Android, ולכן אני צריך ללמוד "קצת" JAVA. אני צריך המלצה לספר שמשלב JAVA וקצת DB-SQLite, לא ממש למתחילים, עם עקרונות טובים והסבר טוב על OOP. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה בנוגע לבסיסי נתונים ... באיזה מסדי נתונים משתמשים אתרים כדוגמת פייסבוק ? אתרים עם כמות באמת גדולה של משתמשים? או אפילו אתר הזה? מה נחשב להכי יציב? ועל איזה מערכת הפעלה? Oracle? MySQL? SQL? אני פשוט חושב על תחום התעניינות חדש - בסיסי נתונים תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. 1. בתכנות בWINDOWS APPLICATION האם יש אפשרות לפנות לפקד בנקודה XY ידועה מראש? 2.רשימה NODE וכל אלה לפי איך שלומדים בבית הספר (וההיגיון) כל NODE מכיל בתוכו 2 תאים אחד של הערך והשני מצביע על הNODE הבא עכשיו לפי המורה שלי ה1 הוא בעל ערך בלבד והבאים אחריו מצביעים עליו ה2 על 1 ה3 על 2 וכל הלאה ולדעתי צריך לעשות את זה הפוך 1 מצביע על 2 2 מצביע על 3 והNEXT של האחרון הוא NULL את הדרך הראשונה אני יודע לעשות בגלל שלימדו בכתה אבל לדעתי זו הדרך השגויה א.מי צודק? ב.אם אפשר דוגמאת קוד ליצירת רשימה מסוג T לפי הדרך השנייה (בקונסול) תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. שלום. יש לי מחר מבחן ב#C ויש לי בעיה שנתקלתי בה ואני לא יודע איך עושים אותה: נגיד יש לי מערך עם N תאים, ואני רוצה לדעת מה התא הכי קטן/גדול במערך, ולהציג את מספרו ותכולתו. איך אפשר לעשות את זה? אפשר אולי math.min ולשים שם FOR שירוץ על כל התאים? תודה

• 12 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ מ…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום לכולם, כרגע קיבלתי למייל שלי הודעה מSoftpedia שהתוכנה שלי עלתה לשרתים שלהם, הסיקור שלהם לגבי התוכנה דווקא דיי הפתיע אותי, מפני שאני בד"כ לא בנאדם שמפרסם את התוכנות שלו, וזאתי תוכנה שהחלטתי לפרסם באתר שלהם... אני מעוניין לגבי הצעות מה לדעתכם אני צריך לשפר בתוכנה והאם מצאתם בה באגים, אני אשמח לקבל דעות נוספות והאם יש צורך לשפר בה משהו... התוכנה כתובה ב- Visual basic 2008 , אשמח לתגובות , ועצות... תודה רבה: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ בשביל להוריד בדף הראשי של האתר (כביכול של ה"חברה" שלי), תיראו שמה את הקישור, (ד"א אשמח גם לחוות דעת על האתר אם מישהו רוצה...), בקיצור סה"כ מה שאני מבקש זה עצות מה לתקן, האם מצאתם באגים מסויימים, וטיפים לפעמים הבאות שאני עושה תו…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by intel suck,

אני שולח נתונים מטופס לטבלת אקסס עד עכשיו זה תמיד עבד פתאום היום אני מקבל הודעת שגיאה Microsoft JET Database Engine (0x80040E07) Data type mismatch in criteria expression. /shirionsite/insert.asp, line 28 מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. Started by mt_nro,

שלום לכולם! האם יש בC# אפשרות כלשהיל"זיהוי קול"? נגיד במשחק סיימון אמר[ - האנגלית התחרבשה לי פה] (6 צבעים כל צבע מפיק צליל שונה) האם יש דרך כלשהי (כולל הורדת תוספות מהאינטרנט) שהתוכנה בהפעלתה "תחכה" שיופעלו צלילים ותוכל לזהות את הצלילים השונים (אני מקווה שהייתי מובן) - תחשבו על דוגמא של simon . says האם יש אפשרות לתכנת תוכנה (או האם קיימת אחת) שבעצם תהיה "בלתי מנוצחת" ב simon says? תודה רבה לעוזרים!!! מצטער על החפירה...

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. לא מזמן בניתי משחק איקס עיגול (איקס מיקס דריקס). אשמח אם תגידו מה דעתכם: קישור להורדה איזה עוד משחקים אפשר לבנות באותו סגנון ב JAVA (משהוא לא מסובך מדיי ולא גדול מדיי עם בינה מלאכותית או בלי)?

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. יש לי בגרות השנה בנושא הזה, צריך להגיש פרויקט של משחק כלשהו (אני עושה איקס עיגול). עכשיו יש לי את כל הקוד מוכן, רק שזה לא מציג בצורה גרפית "יפה" אלא בפלט "רגיל" של התוכנה... מישהו יודע איך להוסיף גרפיקה? האם זה מסובך? מקווה שהבנתם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SpEcToR,

יש לי טבלה אחת של כל הדילים שיש.. יש בטבלה עמודה שמראה מספר. (מספר זה הוא הצוות דילים אליו הוא משתייך) יש לי טבלה שניה של טיסות.. ששם יש עמודה של הצוות דילים שנמצא על הטיסה.. איך אני מקשר את 2 הטבלאות? כרגע בטבלה1 המפתח ראשי הוא המספר צוות אליו הוא משתייך.. אבל יש בעיה כי במפתח ראשי אי אפשר להכניס אותו מספר מספר פעמים.. מה עושים? זה פרויקט בבית ספר.. 1 יח' מהבגרות

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, איפה אני יכול למצוא קוד מקור של אפליקציה בסגנון Paint של מיקרוסופט (תוכנת ציור פשוטה) ב C# ? זה מאוד יעזור לי עם כמה פרויקטים שלי ואני ממש לא מסתדר עם SourceForeg ו CodeProject... אני לא מצליח למצוא שם כלום... תודה רבה רועי

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by intel suck,

יש לי דף HTML שדרכו אני מחפש שם משפחה שנמצא במסד הנתונים זה קוד דף ה-ASP: <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("familyname") sq="select * from personal_data where sname='"&"fname"&"' path=server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R= con.Execute (sq) Response.write "<body dir=rtl>" Response.write "<br>רשימת שמות משפחה" Response.write "<table> <tr>" Response.write "<td> שם משפחה </td>" Response.write "</tr>" do until R.eof Response.write "<tr><td&gt…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by neogod,

למה שכשאני משווה מחרוזת ריקה ל "" אז זה אף פעם לא יוצא נכון? ז"א if(s== "") אף פעם לא מתקיים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by the crazy boy,

האם יש אפשרות לקלוט מספר בעל כמה מספרים למערך. וכל מספר יהווה במערך משתנה. למי שלא הבין: המשתמש יכתוב 13245 והמסרים יקלטו מערך של נגיד [5]N זאת אומרת ש[0]N יהיה שווה ל1 וכו' עד ל[4]N יהיה שווה 5. אם כן איך כותבים את זה? תודה לעוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tdknight,

אני משתמש בפונקציה SETTIMER באופן הבא: TimerId=SetTimer((UINT)23,(UINT)MySurface->GetTimeUnit(),NextTimeUnit); כאשר הפונקציה NextTimeUnit מוצהרת כך: void CALLBACK NextTimeUnit(HWND hwnd,UINT uMsg,UINT_PTR idEvent,DWORD dwTime); ע"פ כל מקור אינטרנטי שראיתי על הפונקציה, זה אמור לעבוד. אבל המהדר מוציא לי שגיאה כזאת: 'SetTimer' : cannot convert parameter 3 from 'void (struct HWND__ *,unsigned int,unsigned long,unsigned long)' to 'void (__stdcall *)(struct HWND__ *,unsigned int,unsigned int,unsigned long)' (מציג את הפקודה הראשונה שהבאתי) מה הבעיה, איך פותרים אותה? נ.ב. אני משתמש בVisual C++ 6

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים