עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Yoav,

יש לי דף HTML. הדף מסודר בטבלה. ברקע של אחד התאים צריכה להופיעה תמונה, ובתוך חלק מהתמונה הטקסט צריך להופיע (כלומר, אם נניח שהתמונה היא ריבוע בתוך ריבוע, הטקסט צריך להופיע רק בריבוע הפנימי). הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור גלישת הטקסט (כלומר, המקום לרדת שורה בסופה, הוא ממשיך מחוץ לאותו מיקום, ריבוע לפי הדוגמה הקודמת)... ניסיתי DIV, טבלאות, מיקום אבסולוטי ולא אבסולוטי ומה לא, פשוט אני לא מצליח ליצור גלישת טקסט.. אודה מאוד למי שיוכל להכווין אותי בעיניין קצת... יואב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515191,00.html חיכיתי שנים שהם ישחררו את הקוד של זה מישהו התקין וניסה לשחק כבר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי תרגיל ב- Verilog להגיש ליום ראשון. אז למדתי מספיק בשביל לפתור את התרגיל, והתקנתי את מה שהמרצה אמרה להתקין - ISE Webpack. הבעייה היא שכשאני מנסה ליצור פרוייקט חדש, למשל, אני רואה C/C++ אבל שום דבר על Verilog הקוד שאני צריך לכתוב פשוט, ואני יכול לכתוב אותו ב- Notepad. אבל אני רוצה לעשות Testing או לפחות לראות שאין לי שגיאות, דברים שאני מפספס... אבל אין לי משג איך הסביבת קשורה ל- Eclipse (עד עכשיו חשבתי ש- Eclipse זה פשוט סביבת עבודה ל- Java...). חיפשתי הוראות באינטרנט והסתכלתי על ההוראות באתר של הקורס. שום דבר שימושי - אולי התקנתי את הדבר הלא נכון, אולי פשוט בגלל שזו גרסה חדשה יותר... אני לא יודע. מישהו יכול לעזור?

6. אני אמנם משתמש ותיק ב CSS, אבל בבעיה המוזרה הזאת עוד לא נתקלתי יש לי רשימה UL LI בLI מסויים יש לי מחרוזת בעברית ומספר אחריה. אם אני לא שם תו בעברית אחרי המספר זה פשוט משבש את כל פעולת התג.. זה גורם ל LI לתפוס גודל של שתי שורות במקום אחת. ניסיתי גם לצבוע את התו עם SPAN אבל הטריק הזה לא עובד על הדפדפן של האייפון... הוא עושה פארס כאילו התו כבר לא חלק מהמחרוזת. מדובר ב LI שמופיע בו המספר טלפון. שימו לב שב LI השני אין את הבעיה כי המספר מופיע לפני המחרוזת. העמוד שלי מתחילתו מוגדר RTL ככה שעברית לא צריכה להיות בעיה. הבעיה מופיעה בדפדפן של האייפון... בכרום זה בסדר. <ul> <li>חייג עכשיו : 054-4218573</li> <li>עד 30 דקות הגעה</li> <li>2…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום יש לי מי שבונה לי אתר וורדפרס. האתר אמור לנגן קבצי אמפישלש וסירטונים. הם מופיעים כפלאיליסט, ובלחיצה הם מנוגנים. אני מעונין שבכל לחיצה על סרטון יפתח דף חדש עם כתובת לסרטון, דבר שיאפשר הערת הערות על הסרטון-שיעור, או הפנייה של אחרים לכתובת זאת לשמיעת השיעור. בונה האתר טוען שאי אפשר לעשות זאת, אלא כל הסרטונים נמצאים באותו הדף. האם לדעתכם יש אפשרות לעשות זאת, וכיצד? דבר נוסף - אני מעונין שהנגן ינגן את הסרטונים לפי סדר כשאחד מסתיים מתחיל הבא אחריו, מבלי צורך ללחוץ על כפתור ההשמעה. האם זה אפשרי - בנוסף לכך שכל אחד יפעל בדף בפני עצמו? כמו רשימת השמעה ביוטיוב. שבעת מעבר לקליפ הבא ברשימה, הדף מתרענן והכותרת למטה היא של הקליפ החדש, וגם שאר המידע והתגובות בהתאם. תודה לכל המסייע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Xthread,

ואם אפשר לתוך COLLECTION של HASHSET

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. אני יודע שיש מלא מדריכים באינט' לJAVA כולם מעולים וחלקם מצאתי דרך הפורום, תודה למנהלי הפורום! אבל אני לא מוצא תרגילים מישהו יודע איפו אני יכול למצוא תרגילים לתרגול ב JAVA???

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני על יוניקס ואני משתמש בנתיים ב IDE מינימליסטי וJDK לצידו, עכשיו מאחר ולג'אווה יש סינטקס ממש מכוער אם אתה לא משתמש במשהו כמו נטבינס שיעשה את התוספות במציקות בשבילך, אני שוקל לעבוד לנטבינס הבעיה שנטבינס עובד עם gcj ומעניין אותי לדעת מה ההבדל מאחר והוא לא נתמך בערוצי הקוד הפתוח במיוחד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by WizMaster,

נתקלתי בקוד הזה באחד הדפים שלי בבית, מישהו יודע מה הפונקציה מבצעת? int f(int q, int p) { if(q==p) return p; else if(q<p) return f(q,p-1); else return f(p,q-p); } אני יודע שזה קצת כאב ראש אבל אין לי מושג מה היא עושה, לי יצא משהו חסר משמעות, לכם?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  15. איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  16. הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  18. שלום, פעם הייתי מתעסק בתכנות אבל כבר דיי חלוד היום מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנה שתעשה השוואה ברמת פיקסלים בין 2 תמונות? הרעיון הוא שיש תמונה אחת קטנה ואחת גדולה (שכוללת 4 קטנות בתוכה) התוכנה תחזיר תשובה באיזה מיקום נמצאת התמונה הקטנה 1/2/3/4 צירפתי 2 קבצים לדוגמא של הגודל תמונה וכו' 1 - התמונה הקטנה 2 - התמונה הגדולה שבנויה מ 4 קטנות מישהו יכול לעזור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by e.s,

מישהו יכול בבקשה?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.