עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. וזה אחרי שקראתי את המאמר של שי יעיש על מדריך למתכנת אינטרנט מתחיל http://hwzone.co.il/guides/intpro הבנתי שצריך להתחיל עם HTML ושיש גרסה 4 ועומדת להיות גרסה 5. אז להתחיל עם 4 או שישר להתחיל ללמוד 5. המטרה שלי לנסות לבנות לבד לפחות את הבסיס של אתר אינטרנט. כמו כן נתקלתי באתר הזה לצורך לימוד http://www.w3schools.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מעוניין ליצור טבלה שתתרחב עד כמה שחלון הדפדפן מתרחב. אבל שתצטמצם רק עד 700 פיקסלים. איך אני מבצע את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. וmysql , צריך שהמערכת תכלול גם מערכת בדיקה מה שלא מצאתי בגוגל בכלל

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
    • 0 תגובות
    • 312 צפיות
  5. Started by משה ברי,

מה עושים שיש לי קבצי AVI שהמחשב לא קורא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by catsmonster,

זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by Nahum2,

http://news.walla.co.il/?w=/4015/1605475 מישהו חקר את העניין? שווה לימוד?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bdoron,

אני עובד בasp.net וכאשר אני מוסיף text שמגיע מinput לתוך שדה בDB שלי , אז הוא מוסיף אחרי הטקסט עצמו כמה פסיקים בדקתי אם הוא שונה במשהו מהinput השני והם אותו דבר אחד מציב את הסטרינג כמו שצריך והשני משרשר לי אליו פסיקים משהו כזה ,,,boaz וגם הטקסטבוקס של האימל גם עושה לי את אותו דבר משרשר לי לאימל שמתעדכן מהaspx משרשר אותו בצורה הבאה : avidoronb@gmail.com , לא מבין מה הקטע של הפסיקים אשמח לעזרה אם מישהו נתקל, לא מצאתי על זה שום מידע בגוגל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yahalom,

יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pilotkevin,

יש למישהו מושג איך (או אם אפשר בכלל) לקרוא מידע מקובץ EXE (חלונות) מתוך ג'אוה? למשל גרסא, תיאור וכדומה - בעיקר הפרטים שמופיעים תחת כרטסת ה-Version במאפייני הקובץ. תודה מראש pk

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by TheForumLord,

שלום לכולם, כסעיף באחת המטלות שקיבלנו , קיבלנו את הסעיף שצירפתי... אין לי מושג איך להתחיל אפילו את הבדיקה לגבי השכנים בלי להיכנס למיליון שורות קוד של תנאים בIF... עליי לציין מספר דברים: קודם כל, גם אלכסון נחשב שכן במשימה הזאת, וכל הפעולות מבוצעות על מטריצה בשם _elements שהסדר שלה לא ידוע ולכן צריך להשתמש בלולאת FOR... אשמח לקבל פתרון מלא לשיטה (ובעיקר לבדיקה עבור השכנים החיוביים - כי תנאי שחורג מגבולות המערך יראה שגיאה)... תודה לעוזרים הנה השאלה: http://img124.imageshack.us/img124/9729/matrixsb3.jpg

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום. בזמן האחרון כשאני משתמש ב PHP MY ADMIN בשרת הפיתוח שעל המחשב (APACHE) אני מקבל את השגיאה main.php: Missing parameter: is_superuser איך שאני מועבר מהדף שמבקש סיסמא לא שידרגתי או שיניתי שום גרסה או הגדרה בתוכנה אני חושב שהשגיאה התחילה אחרי ששידרגתי את FIREFOX יכול להיות שזה בגלל זה? ניסיתי בIE וזה עובד כרגיל. מישו יכול לעזור לי?? אין לי מושג מה לעשות... ??? ??? ??? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by omfir,

אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. import java.util.Scanner; public class Abc { public static void main (String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; char letter; System.out.println("Enter letter"); letter = scan.next().charAt(0); System.out.println("Enter string"); str = scan.nextLine(); System.out.println(letter); System.out.println(str); } } למה בהרצה זה מדלג על השורה: " str =scan.nextLine();" כלומר למה זה לא מבקש ממני קלט עבור str? (אני משתמש ב bluej אם זה משנה...)

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by omfir,

היי, לתכנית מערך סטטי שבו מחרוזת דינמית שעושה קלט פשוט של מחרוזת ומכניסה אותה לתא הראשון.. התכנית קורסת בקלט המחרוזת ואני לא מבין למה. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #define NUM 100 char * Add() { char temp[256]; char *res; puts("Enter Name"); gets(temp); if(temp[0]== '\0') return; res=(char*)malloc(strlen(temp)+1); strcpy(res,temp); return res; } void main() { int i,option; char *arr[NUM]; printf("Choose an option"); scanf("%d",&option); switch(option) { case 1: { arr[0]=Add(); for(i=0;i<NUM;i++) free(arr[i]); } } }

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.