תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערך של אובייקטים של 1000 מקומות [10][100] בכל מקום במערך יש לי אובייקט עם שתי תכונות בלבד האחת מילה בעיברית והשניה הפרוש לה באנגלית ואני רוצה למיין את המערך לפי האלף בית העברי לדוגמא : אב קטן מ אבא אבא קטן מאמא אנציקלופדיה קטן מהמילה בגד נראה לי לולאת for מקוננת תיהיה טובה איך אני עושה את זה ? תודה .
-
- 19 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה בVB 6 ורציתי לדעת האם יש דרך לשלוח דוחות שאני בונה(הרגילים לא CRYSTAL) בEMAIL? תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף דחוף דחוף ממישהו!!! אני ממש מבקשת שתעזרו לי ממש דחוף.. אז ככה: 1. { 2. int a, b, c; 3. int SUM=0; 4. CONSOLE.WRITE("please enter 3 numnbers"); 5. a = Console.ReadLine(); 6. b = Console.ReadLine(); 7. c = Console.ReadLine(); 8. SUM = (A + B + C) 9. Console.WriteLine("The average is:" +SUM/3); 10. } יש פה תכנית עם שיגאות תחביר , צריך לאתר את השגיאות ולתקן אותם. לאחר התיקון: מה יוצג במסך אם הקלט יהיה: a=15,b=2,c=5? ועוד משהו אחד אחרון D: !!! יש בקישור תרשים זרימה: http://img125.imageshack.us/img125/1074/57766246wu8.jpg צריך לרשום את התכנית בשפת C# תודה תודה תודה רבה למי שיעזור לי - אפילו בקצת :-*
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד על פתרון לבעיה קטנה בC# והבעיה שלי , שבגלל שירד במיקוד Stringים, ולא מצאתי שום מידע על זה בספר/אינטרנט. אז יש לי שאלה על הפונקציות של סטרינג, מכיוון שזה מחלקה נפרדת ולא מערך של CHARים כמו בC . אז יש לה פעולות, כמה שאני יודע כמו- השוואה בין שתי stringים, חתיכה העתקה, וכו'. הבעיה שלי , שכשאני מנסה לגשת לאות מהstring אני מקבל שגיאה, כאילו זה לא אפשרי לגשת אליו. אני ניגשתי אליו כמו אל מערך - a נגיד והstring הוא a. ולכן השאלה שלי איך אני ניגש אל האותיות של הסטרינג? איך אני "מפרק" את המילה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למשל הקוד הזה fseek(fin,jmp,SEEK_SET) איזה מספר נחשב אצלו כשורה ראשונה, 0 או 1? נגיד וJMP יהיה שווה ל1 הוא יפוץ לשורה 2 או לשורה הראשונה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם פה זה המקום הנכון לרשום, תרגיל שקיבלתי במבוא לאסמבלר, ואני צריך בו עזרה התרגיל אומר כך: נתונים שני מספרים בבסיס עשרוני: A=0.5566*10^2 B=0.7777*10^3 חשב בבסיס עשרוני: A-B בשיטת נקודה הצפה נתון: מנטיסה=4 ביט חזקה=3 ביט למנטיסה יש סיבית סימן אני יודע לחבר מספרים, אבל רוצים פה שאני אחסר את A מ B ומשום מה יוצאת לי תשובה לא הגיונית מישהו יכול להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי ListBox שלתוכה אני מצרף קבצים והתוכנה עובדת כל פעם על אחד וכשהיא מסיימת היא עוברת להבא בתור, איך אני יכול להדגיש את הקובץ הנוכחי שהתוכנה עובדת עליו בתוך ה- ListBox (ממש כאילו אני לוחץ על הקובץ פעם אחת עo העכבר והוא נהיה מודגש) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם למרות שאת התוכנה הזו פרסמתי כבר לפני כמה חודשים החלטתי לפרסם את זה פה עכשיו. Mouse Shaker היא תוכנה שכתבתי ב-VB .Net במשך כמה חודשים (התחלתי לעבוד עלייה קצת לפני החופש הגדול של שנה שעברה) עם הפסקות בין לבין (היה לי בגרויות). Mouse Shaker היא תוכנה המזהה סמלים שנוצרים על ידי העכבר ומגיבה בהתאם (ע"י הפעלת פונקצייה מסויימת כמו למשל הפעלת תוכנה, הפיכת חלון לשקוף, מיזעור וכו...). כתבתי בתוכנה גם את האפשרות לדמות את Aero Shake ו-Aero Snap של Windows 7. תוכנות שמזהות סמלים ומגיבות בהתאם (Mouse Gestures) כבר קיימות המון זמן אך החלטתי שהגיע הזמן להוסיף שמה דברים משלי כמו למשל ניעור חלון מטה ומעלה גורם לו להפוך להיות שקוף (שיכול להיות נחמד בשביל לכתוב סיכומים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על שאלה לא פשוטה ב- JAVA שעלולה להופיע בבחינה... אם אני מעוניין לכתוב שיטה שמקבלת מערך באורך שאינו ידוע אשר בודקת האם המערך הינו פולינדרום בסיסוכיות O(n) האם זה אפשרי ע"י זה שלא ידוע אורך המערך ובכלל בסיבוכיות הנ"ל ? אם כן אשמח להצעת אלגוריתם פשוט ויעיל תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שלוקחת מידע מתוך מבנה נתונים ומיצגה אותו ב GUI היא בשום אופן לא אמורה לשנות את הערכים שבתוך מבנה הנתונים! אך כאשר אני מריץ את הפונקציה המידע באחד המשתנים של המבנה משתנה. זה לא! קורה כאשר אני מריץ את הפונקציה STEP BY STEP. זה ממש מוזר. ניסיתי להוסיף DELAY בתוך הפונקציה וזה לא עזר. הקוד SINGLE THREADED ו SAFE.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אלהן, יש יש לי שאלה קצת מוזרה שמאוד מעניינת אותי. אני כרגע לומד תכנות בC# לבגרות (מדעי המחשב ב') וסתם אתמול יצא לי להשתמש במחלקה "random" (שכאמור נותנת לך מספר אקרעי בין 0 ל-n-1) ומאוד מעניין אותי איך המחלה הזאת בעצם עובדת? בכללי איך גורמים למחשב לעשות משהו אקראי? הרי המחשב מתוכנן לעשות דברים מוגדרים, קצת קשה לי להסביר עצמי. כלומר הוא הרי לא יכול "לבחור"? אז איך זה בעצם עובד?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי על הראש מהמורה למחשבים פרוייקט מיוחד ולצערי אין לי שום שמץ בחומר שהפרוייקט הזה עוסק בו (קבצים). אני מאוד צריך את עזרתכם אם מישהו יכול לעשות לי את האתגר הזה או להסביר לי את החומר (בעיקר על הרשומות). הסברי התוכנית מצורפים להודעה זו:
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר באינטרנט של wix.com כתובת האתר http://sharmeiri.wix.com/sctech רציתי לשאול כיצד אפשר לשפר את האתר כך שתהיה תנועת גולשים רבה יותר ורלוונטית יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי.. יש לי מחר מתכונת ואני עכשיו חוזר על החומר. מצאתי שאלה על עצים בינאריים שאני קצת הסתבכתי איתה. "עץ מכפלה" הוא עלה או עץ בינרי , שערך השורש הוא מכפלת ערכי צאצאיו, וכל אחד מתתי העצים שלו הוא "עץ מכפלה". א. לפניך עצים בינאריים הבאים : (צד שמאל זה A וצד ימין זה D) ציין עבור כל אחד מהם הוא "עץ מכפלה ". נמק . ב. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר עץ בינרי ומחזירה "אמת" אם הוא "עץ מכפלה" ,אחרת יוחזר "שקר". אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה. תודה רבה! ---------------- Now playing: Yoni Bloh - סיבה לעזוב via FoxyTunes
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי. כתבתי תוכנה קטנה ב- .net שעושה את הדברים הבאים: 1. מריצה תוכנה שעושה בדיקה למחשב ושומרת קובץ log. 2. התוכנה מחכה ואז קוראת את קובץ ה-log. מה שחשוב לי עכשיו זה התזמון. האם בקוד שנכתב בקובץ HTA ואשר משתמש בתוכו ב-VBscript יכול לתת לי פיתרון דומה? מה שאני מנסה להבין אם שורת פקודה שתריץ לי תוכנה חיצונית תחכה עד שההפעלה תסתיים, או שתמשיך לרוץ עם הפקודות ואצטרך לשים איזשהי לולאה שתחכה עד שהריצה תגמר על מנת להמשיך לבדוק את קובץ הLOG. דבר נוסף שאני מחפש, האם ב-HTA וב-VBscript אני יכול למצוא פיתרון דומה ל-Autoit? אני רוצה לעשות אוטומיזציה מסויימת כשאני פותח תוכנה אחרת. לצערי, בסביבה בה אני עובד, יש תמיכה רק בקבצי HTA ו-VBscript. כלומר, ברגע שאני פות…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C מהספר "הנדסת תוכנה בשפת C" ויש כמה דברים שאינ לא מבין : 1) למה משתמשים ב ENUM . כתוב בספר ש"ההוראה ENUM משמשת להגדת משתנים היכולים לקבל ערכים מתוך תת תחום מסויים" מזה "תת תחום" ומתי משתמשים בזה? 2) למה משתמשים ב typedef ? 3) x=scanf("%d",&max); מה מקבל X ? את כמות המספרים שהקלדתי או רק 1/0 אם הקלט נכון או לא ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השנה אני מתחיל ללמוד Asp בבית ספר...עכשיו אני יודע שasp שפה מסורבלת ולא טובה. אני לומד אותה רק בשביל הבית ספר...האמת שהתחלתי לא מזמן ללמוד Php. אבל שמעתי על Asp.net ושמעתי עלייה הרבה דברים טובים... בכל מקרה אם אני אלמד Asp יהיה לי יותר קל להתחיל עם Asp.net?או שאין קשר? אם לא אז אני פשוט אלמד Asp בשביל הבית ספר אבל אני אלמד Php לבד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-